Прекият избор в БСП проработи - смазваща победа за Нинова

Прекият избор в БСП проработи - смазваща победа за Нинова
Смазваща победа с над 80% от гласувалите получи Нинова пред опонентите си.

 

Нинова извървя тежкия път на историческа промяна, с която наложи най-демократичния избор, в който участваха всички членове на БСП. В света няма по-модерна форма, която въведоха българските социалисти, като се наредиха до испанските, германските, френските и английските партии, пишат от щаба на Корнелия Нинова в коментар за приключилите избори. Ето и пълният текст на съобщението до медиите:

 

Провеждането му беше адски трудно, защото Нинова проправи пътя на нещо ново по време на световна пандемия  и при жестока вътрешна и външна опозиция и съпротива. Намесата отвън дойде от други партии, които заедно с вътрешната опозиция направиха многобройни опити да бламират прекия вот. На моменти вътрешната опозиция беше много по- ожесточена от външната и действа с опити за саботажи, ирационално и във вреда на БСП.

 

Нинова стоически отстоя като нито се предаде, нито се продаде като, устоя на атаките както на свои, така и на чужди. Лидерът на социалистите преведе партията през кризата, консолидира я и ѝ даде посока.

 

Този избор беше наблюдаван и очакван от всички политически играчи в България. Нинова нагледно показа, че както променя партията си, така може да промени и модела на управление в България.

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • НЕ-БЕСЕПАР

  12 Sep 2020 21:39ч.

  Избраха ли дясната Нинова? Не, че другите са леви. Но тя одобрява да показват десни филми за Ленин, Романови, Солидарност, ...?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ПАЗАРЪТ РЕШАВА

  12 Sep 2020 21:42ч.

  живков=борисов=трифонов, близнаци в краденето и купуването, на мисли и приказчици. Всичко което кажат са го чули, казано им е. Нямат собствена мисъл. Създателят на магазини "Малинчо" беше кал, че няма нужда много да знаеш и можеш, просто си ги купуваш, тези които могат и знаят. Слави се прочува на комсомолски лагер, като цитира аудио касета на Шкумбата. Всяка дума на Живков и Борисов е чута от друг. НИНОВА?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Иван

  12 Sep 2020 21:42ч.

  Не-бесепар, ти си идиот

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мария Д.

  12 Sep 2020 21:52ч.

  Честито! Дано изпълни обещанията си.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Да й е честито на БСП

  12 Sep 2020 21:54ч.

  Считайте 64000 гласа и малко отгоре подкрепа на парламентарните избори може и да не стигнат да влезнат в парламента.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Общо взето - има напредък някакъв.

  12 Sep 2020 22:01ч.

  Има неща, за които трябва да и се каже "браво" даже от хора, които не я одобряват. Истанбулската конвенция - слава богу опълчи се здраво, че иначе току виж я бяхме подписали. Чак след това се наредиха патриоти и светия синод. Застъпи се срещу избиването на здравите животни в Странжа. За това има специалните поздрави и благодарности лично от мен. Първа реагира, когато Заев заяви, че България няма нищо общо с Илинден. ДА. Има и доста неща, за които бих я порицал, но за сега ще го отложа. Поздравления! Но за едно не мога да замълча. Нинова, прекрати моля всякакви контакти с тези профашистки елементи, които се вихрят из София! Това няма нищо общо нито с морал, нито с някакви човешки ценности!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • koko

  12 Sep 2020 22:08ч.

  Честито на Нинова и успех!!!!!!!!!!!!!! Тя беше единственото спасение не само за БСП, но и за България!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ДЪЛБОКАТА ДЪРЖАВА

  12 Sep 2020 22:17ч.

  Те 80 000 били, умножи ги по 5, 400 000. Това са 10%, 12%, от парламента, като гласуват под 4-милиона гласоподаватели. Не вярвам, че БСП има колкото ГЕРБ, и повеч имат, 15% за БСП и 5% за герб. Абе кой е към герб? значи и агенциите грешат, ЛЪЖАТ, и за БСП. МАРГИВАЛИИ И ДВАТА ПАРТИИНИ БОКЛУККА

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пламен Колев

  12 Sep 2020 22:22ч.

  Браво на момичето. Това е жена с характер. Правилно уважаемата дама навремето покани Бойко "на вън'за да се разберат като МЪЖЕ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • trasporter

  12 Sep 2020 22:23ч.

  БСП направи правилния избор. Честито на Нинова. Добрев загуби очаквано, но с достойнство. Омерзен съм от номерата на Жаблянов и Янков.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Лили

  12 Sep 2020 22:27ч.

  Сега пловдивският свинар да си подаде оставката, а още по добре ще е да бъде изключен от БСП.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • какво разбрахме

  12 Sep 2020 22:30ч.

  Идиоти са БСП. Да пуснат филм в който се смеят сценаристите, че Ленин казал - че всяка готвачка трябва да управлява държавата, но след година-две Ленин разбрал - че ниската класа са мързеливи, а от години Ленин презирал работниците преди 1917г.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пловдивският свинар е почетен консул на Русия в България

  12 Sep 2020 22:35ч.

  Има двойно гражданство, българско и руско, гласува на избори за Путин и Единна Русия, приятел е с посланик Макаров, а Корнелия с това синьо минало, син банкер на Уолстрийт и десни убеждения е председател на социалистическа партия. Жива да не бях, както казваше баба Калинка.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 12 Sep 2020 22:39ч.

  Ако на изборите гласуват толкова за БСП Нинова е за жалене.Става дума за твърдият електорат...А това е той..Другите до 400000 съвсем не са сигурни.Ще имат избор.Нинова днес излъга немощните членове но няма да й е толкова лесно с подкрепящите БСП.Ще се види на изборите.И още нещо.Ролята на другите кандидати съвсем не беше ясна.Хем се отказаха но и останаха.Добрев го игра подгряващ....Единствено Тодоров постъпи мъжки.Всичко това наля гласове на Нинова.Дали е случайно или не?????

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хортензия Колищъркова

  12 Sep 2020 22:40ч.

  Поздравления! Нинова вероятно е далеч от съвършенството като лидер, но поне не се огъна и не отстъпи пред мутрите и мутроибриците (във и извън партията), нито тръгна да се договаря с тях, като филибелийския свинарин. А хората продължават да ценят постоянството, принципните позиции и достойнството. Което е видно и от отношението им към Президента Радев. МУТРИ-ВЪН!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Махмут

  12 Sep 2020 22:53ч.

  Честито, другари социалисти, показахме на цяла България, че сме най-демократичната и най-свободна партия. Горе главите, другари социалисти, Нинова беше избрана с огромна любов, кажеге ми кой друг лидер е избиран със сълзи на очи. И с думите, че тя е необходимият човек на нова България, когато всички заедно ще изметем хунтата и ще освободим страната от мъртвата хватка на тази шайка. Честито Нинова! Честито другари социалисти, честито Нова България!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Отново

  12 Sep 2020 22:55ч.

  Цялата ни рода гласувахме за БСП,но когато джендърите овладяха партията....спряхме. Сега ще гласуваме отново.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • бананова република

  12 Sep 2020 22:57ч.

  Фантастика е БСП да има най-много депутати в парламента. Но ако има ще са 60-65 депутата. И с кого ще прави коалиция? КАКВО ЩЕ ПРОМЕНИ, КОНКРЕТНО? Да, да, знам, само общи приказки като обещание. МИР И ЩАСТИЕ ПОД НЕБЕТО! Като в конституцията, нищо конкретно, ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА ОБРАЗОВАНИЕ, РАБОТА, ПЕНСИЯ И ЗДРАВНА ПОМОЩ И ЛЕЧЕНИЕ??? - В КОНСТИТУЦИЯТА - ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ - ТАКА И ОТ БСП.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 12 Sep 2020 23:12ч.

  Нинова е продукт на задкулисието.Класически случай.Изведнъж от нищото участва в грабежа на държавата.После прескача в БСП и под крилото на Р.Овч.поема нагоре.Първото й избиране се дължи на договорки,а сега на груби манипулации и апаратни хватки.Да не забравяме и ролята на парите....Разбира се безхаберието и глупостта на иначе искрените членове на партията също беше решаващо.Сред тях активно работеха бивши военни,бивши служители на ДС и стари апаратчици.В лицето на Нинова те чакат своята реабилитация но не си дават сметка,че няма как да стане.Връщане назад няма.Нинова е близко до Орбан но тук условията са други и няма да стане.Ще го играе на националистическата вълна но до време.Ще полъже,полъже и ще се спихне синият балон Нинова.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бойко Борисов

  12 Sep 2020 23:17ч.

  Губя ли губи и БСП! Аз възбуждам надеждата към БСП. Възбуждам празна надежда и празна вяра, към БСП, както морето възбужда в удавникъ надежда към "спасителна" сламка. БСП държи мен, аз държа БСП. Дяволска везна! както еврото държи доларът, а доларът държи еврото. Еврото е златото на доларът, доларът е златото на еврото. ГЕРБ само история, е БСП само история. ГЕРБ е въздух за БСП, БСП е въздух за ГЕРБ. Както растенията и животните, едни за други са въздух-

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • геЙрб - видими резултати

  12 Sep 2020 23:28ч.

  Поздравления за Нинова! Радвам се че устоя на всички вътрешни и външни атаки срещу нея! Успех в борбата срещу мутрите! Досега винаги е получавала моя глас, и занапред ще е така!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ala_Bala

  13 Sep 2020 0:10ч.

  Честито! Остава Боко да се гътне или избяга със Спартана!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Дядо Кольо

  13 Sep 2020 0:31ч.

  Гласове, гласове - като филиал на Дума.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Стоян Лозински

  13 Sep 2020 0:35ч.

  Писах го вече няколко пъти и пак ще го кажа: Днес, на 12 септември, страната ни получи перспективата да се освободи от безмилостната хватка на мафията. Утвърждаването на Корнелия Нинова като председател на социалистическата партия дава шанс на почтените и некорумпираните хора в България и лиши колаборационистите в организацията да се съюзят с герберастката шайка. А това е спасение за България.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • поздравления!

  13 Sep 2020 1:13ч.

  Хора, ако искате да гласуваме за вас, направете няколко простички неща: освободете се незабавно от дъртата партийна номенклатура - Герговци, Миковци, Дъбовци, Мерджановци, Пирински и техните отрочета, от мишоци като Добрев, Янков и компания. Нека си направятедно БКП и всеки по пътя си. Обновете партията. Сега е момента. В цял свят младите хора заявяват една силна социална ангажираност и тя е в левия сектор. Само в България са оставени безпризорни, защото лявата партия не се интересува от тях. Обещайте, че няма да се подведете да правите глупости като: плажни десанти, хвърляне на каскети, яйца, риба, домати, тоалетна хартия, пиратки и други продукти, няма да правите палаткови лагери и да блокирате кръстовища, без хепънинги и пърформанси, гладни стачки и флашмобове. Искаме да се занимавате със сериозни неща и с управлението на държавата. Ако искате например да вземете сараите на Доган, не ходете да блъскате шкембета с неговите хора по каменисти плажове. Подходете сериозно. Направете съответните проверки, издирете съответните документи, докажете с правни анализи и конкретни факти строителните и процедурните нарушения, незаконосъобразността на извършените действия и осъдете отговорните инстанции, които в нарушение на закона и правилата са осигурили безнаказано това безобразие. И така за всяко нещо. Със сърце, ум и воля, без излишни глупости, детинщини и фалшив героизъм, какъвто демонстрират в момента други десни политически формации. С пиене на кафе при хотел “Берлин”и бира при “Осемте джудженца” нищо няма да стане. Мафията от хепънинги и пърформанси не се плаши. Трябва да ударите с цялата мощ на закона! И ние ще сме с вас по любов, докато смъртта ни раздели!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • правилно

  13 Sep 2020 1:37ч.

  Прекалено дълго се взирахте в пъпа си и оставихте младите хора на България да търсят соросоидни десни и новоизлюпени чалгарски формации. Решете го веднъж за винаги този проблем - каква партия искате да бъдете и дайте ориентир на младите хора. Ако сте решили да останете една мешавица от червени олигарси и комунисти носталгици, значи сте партия на доизживяване и никой не се интересува от вас. Ако обаче решите да видите какво се случва в реалния свят в момента, това е нещо друго. Ще дадете път на образовани и интелигентни млади хора от средната класа, защото в 21 век да твърдите, че лявата партия е партията на бедните и неоправданите, на “пролетариата” е несериозно. Трябва да се борим с бедността и неравенствата, но това е друго. Ние искаме да ги премахнем, а не да ги приемем и да сме техни защитници. Вижте на площадите младите хора не са трето поколение богаташи, но ако не се заинтересувате от тях и техните проблеми, те ще припознаят друга формация. Такива ментета в момента с лопата да ги ринеш.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • иде люта, гладна зима

  13 Sep 2020 2:46ч.

  Добивите на пшеница и слънчоглед са на нулата, всичко изгоря в това горещо лято. Цените на тока и парното растът, газът поскъпва с 20% (уж щеше да поевтинява). Срокът за получаване на социални помощи за новите безработни почти изтича, както и “облегченията” за бизнеса заради коронавируса. Хазната е празна, всичко е или само обещано или вече раздадено. “Помощите” от ЕС няма да дайдат по две причини: не сме се справили с върховенството на закона и не сме готови с проекти за усвояване на тези средства. Борисов не ходи на работа вече повече от два месеца. Не е стъпвал в МС, крие се и спи по разни ловни стопанства и ръководи държавата по телефона от джипката. Време е БСП да обмисли социалната компонента на протестите и да обсъди със синдикатите бъдещи съвместни действия. Това е неизбежно и неотложно. Оставката си е оставка, но живота продължава. Не може да оставим хората гладни и безпарични. “Мазнинката” отдавна се е стопила.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Партиите - на протеста!

  13 Sep 2020 3:00ч.

  БСП трябва да се включи мощно в протеста. Незабавна оставка и разтуряне на този парламент. Никакви разговори, преговори, време е за решителни действия. Да се включат и други партии, няма лошо. Стига сме се правили на чистофайници. Протеста бил “граждански” и нямало да се допусне да стане партиен. Това са пълни глупости. Един куп партии искат едно и също нещо - две оставки и имат пълното право да са на площада. И като започнат едни умници да блябосват, че тоя нямал право да е там, че оня нямал право, че били “одиозни фигури”, че не знам какво си. Кой си ти да казваш кой има и кой няма право? Това са граждани на една и съща държава и всичките имат равни права. Да излязат всички, граждани, селяни, партии, профсъюзи, НПОта и каквото там се сетите и да разчистят тези обори. И както не бивало да се допускат партии, така “Да България” си е присвоила правото да стърчи на Орлов мост, пък Ристо бил естествения водач на протеста. Айде бе! Няма такава работа. Нека да идат всички, няма да гледаме от коя партия са. Ето днеска и Антон Тодоров напусна ГЕРБ. Дето се вика, добре дошъл на борда.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • честно, и аз не разбрах

  13 Sep 2020 3:11ч.

  Защо партиите да “опорочават” протеста. Партиите са политически субекти, исканията на на протеста са също политически - искат се две оставки. Какъв е проблема? Ама политиците били “провалени”. Ами такива сте си ги избрали бе драги зрители. Да бяхте избрали други. Ето идат избори, изберете си каквито искате. Политиците “провалени”, ама “гражданите”, които ги избират са много “убави”. Честно казано, това е тъпо отвсякъде!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Подозирам, че

  13 Sep 2020 5:11ч.

  Част от типовите възторжени коментари си ги пише редакцията сама.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пико

  13 Sep 2020 5:37ч.

  Успех на Нинова и на предстоящия конгрес да има промени в устава.Ясно да се запише чий интереси защитава БСП,на хората на наемния труд,на малкия фамилен бизнес.Милионери да не могат да членуват в БСП.По тоя повод къде са синдикатите на протеста с мутрите ли са,къде е будната прогресивна интелигенция/артисти,певци/които в цял свят по принцип са с леви убеждения.Но не е за учудване тук всичко е на обратно-синдикати- защитници на правителството и работодателите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Дръж се, момиче!

  13 Sep 2020 6:30ч.

  Като не-никога-член-симпатизант на БКП и БСП ти го пожелавам!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Браво, Нинова!

  13 Sep 2020 7:06ч.

  Продължавай все така мъжки и успех на конгреса! Позорната част от т.н. вътрешна опозиция в партията да бъде изметена оттам. Олигарси нямат място в БСП. Път на младите и образованите! Партията излиза по-силна след този избор и ще има успех и на парламентарните избори.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Уважение и сърдечни поздрави!

  13 Sep 2020 8:05ч.

  Хората с десни убеждения се радваме и поздравяваме БСП за този избор! Корнелия Нинова няма да се изложи, стабилен лидер е, хората, които са зад гърба й също.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Все още не съм симпатизант на БСП

  13 Sep 2020 8:17ч.

  Но съм симпатизант на Нинова, значи вече съм и симпатизант на БСП!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • четец

  13 Sep 2020 8:34ч.

  честито

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Александр Нинов и

  13 Sep 2020 8:45ч.

  Корнелия Лукашенкова в клуба на Осемдесетпроцентниците. Честито!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Браво на Нинова!!

  13 Sep 2020 9:02ч.

  Удържа невероятна победа над мутрите в собствената си партия!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • антикомунист

  13 Sep 2020 9:05ч.

  Да, такъв съм, но поздравявам Нинова като единствен истински противникпна мръсната банкянската тиква, която може да го катурне и за това, че пребори ренегатите уж бесепари.Успех!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • някой

  13 Sep 2020 9:10ч.

  Точен сте, г-н Лозински - с утвърждаването на Нинова като председател на соц. партия страната ни получи перспективата да се освободи от безмилостната хватка на мафията и лиши колаборационистите в организацията да се съюзят с герберската шайка. Има шанс за България!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • баба мара

  13 Sep 2020 9:25ч.

  това е края на БСП склерозите съсипаха всичко идеалистите се обръщат в гроба

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Поздравления за Нинова!

  13 Sep 2020 9:43ч.

  Предстоят й още по-трудни битки - както с мутромафията, така и с неолибералните изцепки на ПЕС. Да остане мъжко момиче и да не допуска колаборационизъм. Пожелавам й сила и твърдост!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • антикомунист на 13.09.2020 в 09:05 Да, такъв съм, но поздравявам Нинова

  13 Sep 2020 10:42ч.

  Много показателно за Нинова. Правете си изводите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Маги

  13 Sep 2020 11:41ч.

  Поздравления, госпожо Нинова! Продължавайте все така! Симпатизант съм на БСП и подкрепям винаги добрите и решения за благото на страната ни. И винаги ще ги подкрепям! Имате гласовете на цялото ни семейство в следващите избори, когато и да са!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не ми се искаше пак да коментирам

  13 Sep 2020 12:30ч.

  Вече по-горе го направих. Но държа да кажа следното - някак си не върви да говориш колко обичаш Нинова/че чак се просълзяваш/ и затова вече си от БСП, на фона на това колко мразиш ГЕРБ. Нито БСП е панацея, нито ГЕРБ Е АДЪТ, КОЙТО ТАКА НАСТОЙЧИВО СЕ МЪЧАТ ДА НИ ПОВТАРЯТ ДО ПРЕМАЛЯВАНЕ. Дайте да оставим това ботево "силно да любиш и мразиш", щото то го доведе до Околчица. В Герб има десетки хиляди нормални хора като вас. Те не заслужават денонощното оплюване. Вместо това нека да има малко повече разум. Така, както работеше Левски, който не се хвърли безпаметно и не изгоря за един ден, а 10 години обикаля и подготви българския народ за ново мислене. И най-важното, което каза беше, че "ние не се борим срещу турците, а за по-добра подредба на държавата ни".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 13 Sep 2020 16:24ч.

  Най-верните в БСП са разделени на половина.Това се дължи само и единствено на Нинова.Никога не е било.Пирова победа.Днес Нинова призова за обединение.Как и по какъв начин???До вчера вътрешната опозиция беше купена от ГЕРБ,а днес да се обединим.....Обединение но под диктовката на Нинова.”Като говорите с мен ще мълчите”!!!Няма да стане.Нинова поименно да каже,кои са купените и кои бизнесмени ги захранват.Четири години обвинява и не отговаря.Що се отнася за това “лошите” да се отделят в БКП,а “добрите”да останат в БСП нещо сте се объркали.Нинова е плод на старата номенклатура останала още и до днес и с тях в БКП.Тя ходи на гроба на Тато и играе по тънката струна на бившите величия.Те също,като нея са в бизнеса отдавна и затова са си близки.”Лошите”не ги тегли в тази посока.Те не искат БСП да се превърне в лидерска партия да има разговор в партията и колективизма да е преди всичко.Нинова я избраха,като Лукашенко но се бие в гърдите и вече мисли за реванш....Трудна работа и много интересна.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 13 Sep 2020 16:37ч.

  Грешка в горния текст.”Лошите не искат Нинова да превърне партията в лидерска”.Тя,Нинова и без това е Бойко в пола....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • каква лидерска партия, като

  13 Sep 2020 21:35ч.

  нинова има още един мандат и толкова? що за идиотизми? след четири години лидер на 'лидерската' партия ще е някой друг.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Kubis

  14 Sep 2020 11:50ч.

  След като Нинова се утвърди, мога да дам гласа си за първи път на тази партия. Тук има безброй мнения, които обикновено си противоречат. Истината е ясна за всеки мислещ човек, само тази партия отстоява интересите на обикновените хора, на дребния бизнес, защитава демокрацията. Тя е и кошмара на Борисов, затова има, и ще има постове които я плюят! Нинова като всеки човек си има недистатъци, но положителното преобладава. Надеждата се върна, и затова е време да се включат активно привържениците на тази партия в протестите. И да не забравят, че няма леви, няма десни, Мутри вън!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Прогноза

  14 Sep 2020 13:31ч.

  Смазващата победа на Нинова най-вероятно ще доведе до смазващо поражение на изборите. Победата на Нинова обаче несъмнено вдъхновява надяващите се да станат депутати - от типа на Дачката или на Минчо Сливата...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тошко

  14 Sep 2020 17:57ч.

  А за тайната на вота (с отворените бюлетини, без плик) да кажете нещо преди да поздравите печелившата????

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "ГЛАСОВЕ"

  16 Sep 2020 9:48ч.

  изпитват дълбоко удовлетворение от "смазващата победа" на Нинова имечтаят за "развито социалистическо общество".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мале това е странно

  16 Sep 2020 14:46ч.

  Или всички сте от БСП в коментарите или гласове е на БСП. Може да готена Корнилия за вас ама Мъжкараните са противни на мъжете както женчовците за жените. Както и да е ще видим на изборите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • висок

  16 Sep 2020 20:34ч.

  И изборите бяха честни, защото бяха с машини нали?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  19 Sep 2020 19:05ч.

  Не може да правиш преврат в държавата, ако не направиш първо такъв в партията си. Сега, когато сме наясно как тя говори на всички политици и народ от дясно, как ги заклеймява и хули безочливо, може да предполагаме и какво е правила вътре в тяхното семейство.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи