Посолството на Украйна срещу Радев: Констатациите му обслужват интересите на държавата агресор

Посолството на Украйна срещу Радев: Констатациите му обслужват интересите на държавата агресор

Олеся Илашчук, посланик на Украйна в България

"Послания като днешните на президента Румен Радев, според когото контраофанзивата на Украйна е най-голямата стратегическа грешка, обслужват "държавата агресор"". Това се казва в изявление на посолството на Украйна във "Фейсбук".

"Посолството на Украйна с огромно разочарование констатира, че подобен тип послания не подпомагат дипломация, а по-скоро обслужват интересите на държавата агресор", се казва в изявлението, след като Радев каза на конференция, организирана от Фондация "Фридрих Еберт", че Украйна трябвало да седне на масата за преговори, когато била в "подем", преди контраофанзивата.

Ето пълния текст на позицията на дипломатическата мисия:

Във връзка със запитвания от представители на българските масмедии относно изказвания на българския държавен глава по повод украинското контранастъпление Посолството на Украйна с огромно разочарование констатира, че подобен тип послания не подпомагат дипломация, а по-скоро обслужват интересите на държавата агресор. 

Военната агресия на руската федерация срещу Украйна започна почти преди 10 години, през февруари 2014 година. 

Днес е 635-ия ден на руската пълномащабна война и украинските граждани героично се борят срещу агресора и отбраняват своята свобода. 

Всички предишни опити за мирно и дипломатическо урегулиране, с подписване на Минските споразумения-1 и Минските споразумения-2, вместо да изпълнят своята основна цел, всъщност позволиха на Русия да се подготви към пълномащабна военна инвазия в Украйна на 24 февруари 2022 година.

Вместо мир и деескалация като резултат от дипломатическото разбирателство с държавата терорист, през този период стана избухването на най-страшна и най-разрушителна война в Европа след Втората световна война. 

Сядането на масата с агресор, който идва с цел да унищожи, да заличи украинската държавност, да извърши системен геноцид срещу украинския народ пред очите на цивилизован свят в 21-ви век, е невъзможна опция. 

Докато Русия не се върне към уважаването на международния правен ред, докато не изтегли своите войски от територия на Украйна в рамките на държавните и международно признати граници от 1991 година, в Европа няма да има мир. 

Призивите към мир и преговорите не дават резултат пред лицето на терористи, насърчавани от руското политическо ръководство към масови убийства на мирни хора. 

Важно е да се подчертае, че освобождението и защитата на суверенитета и териториалната цялост е дълг на държавата и въоръжените ѝ сили, което се определя в конституцията на всяка една демократична съвременна държава. 

След почти стохилядите регистрирани престъпления в Украйна като доказателство пред Международния наказателен съд, след нарушаването на всички норми на провеждане на война, след ядрения шантаж мирът може и трябва да бъде постигнат изключително и само при условията, предвидени във Формулата за мир на Президента на Украйна и подкрепени от международната общност.

 

Коментари

  • обективен

    20 Ное 2023 21:54ч.

    Тая облещената е по-добре да отскочи до околовръстното да си припомни откъде е дошла и къде ще отиде в края на СВО

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тя не е важна. Виж нашто президент какъв знак подава

    21 Ное 2023 8:56ч.

    едва ли го прави по своя инициатива, несъгласувано с домакините - ебертовци, с извинение. Значи почнаха тихи послания към 404...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ганди

    21 Ное 2023 9:15ч.

    Все пак да бъдем великодушни. След края на войната, като остане без работа, на девушката можем да предложим участък от околовръстното за ексклузивно ползване. Европци сме Божем, състрадателни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Гилотен

    20 Ное 2023 21:59ч.

    Оленка, т'ва надявам се е съгласувано с посолството?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Омуртаг

    20 Ное 2023 22:05ч.

    Наглостта би трябвало да се санкционира,с отзоваване от страната.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Марш на

    20 Ное 2023 22:10ч.

    пилона!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Симо

    21 Ное 2023 1:24ч.

    Тази украинска маймуна е известна с това ,че прави вуду кукла на Путин, че е сексоложка и оценител на бижута в родната си усрайна . Много украинци са смаяни от избора на Зеления в лицето на този уникум за дипломат . Украинска му работа !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Необичаен

    20 Ное 2023 22:11ч.

    Имам един съществен въпрос. Защо посланик на чужда държава си позволява подобни изказвания насочени срещу българския президент ? Кой му дава това право? Няма ли да и покажат пътя към Киев, където да се изказва както иска ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Анонимен робот

    21 Ное 2023 4:37ч.

    Ми, явно НЕ! Да не и е сефте?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Май забравихте кой е автора на прякора "лебервурст" за Шолц?

    21 Ное 2023 10:40ч.

    А Шолц е коскоджа ми ти КАНЦЛЕР на Германия!!! Къде -къде по-тежка категория от Българския Президент... Изобщо една част от Украинците се изживяват като Световни Управители (без да предизвикват вниманието на санитарите в бараката)... Нищо ново под слънцето! Утре и на "Академика" ще се скарат, че не интерпретира творчески препоръките и намеците на Посолството... А Големия шеф на Посолството, г-н Блинкен, го видяхте кяк гледаше отчаяно наскоро при официалните срещи са "диктатора" Си Дзинпин... Едно време на това му викаха "албански реотан"!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хм...

    20 Ное 2023 22:11ч.

    ЕПМ, ма шлюхо!....без извинение

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Страполена Кирува

    21 Ное 2023 6:19ч.

    Марш на фронта кочко!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    20 Ное 2023 22:14ч.

    И скажи спасибо, что я тебе достался Вот таким веселым и молодым. Нравится, не нравится — потерпи, красавица! Потерпи, красавица! Нравится, не нравится — потерпи, красавица! А потом понравится!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • fiba

    20 Ное 2023 22:15ч.

    И какво да каже. Нали затова е сложена. Не е задължително да е вярно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тая

    20 Ное 2023 22:15ч.

    кака порноактрисата ли беше?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • cihocah

    20 Ное 2023 22:25ч.

    Май доста нагли станаха хохлите. На тази проститутка трябва да и се даде подобаващ отговор. Това е най-гнусната нация, казвам го защото съм бил поне сто пъти в тази дивашка държава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Възмотен

    20 Ное 2023 22:47ч.

    Каква стана тя! В собствената си страна трябва да искаме разрешение от посолство за да се изкаже президент или министър председател. Тотален крах на политическия живот в страната. А, че посланика изобщо не говори истини се вижда. Майдана се знае от кой е дерижиран и кой стреля на площада също. Само, че така им оттурва на нацистите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Защо сте си нарязали знамето на пердета?!

    20 Ное 2023 22:48ч.

    Нелепо халатче на фона на просташки интериор.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И мен това ме впечатли

    21 Ное 2023 18:21ч.

    В Украйна загиват ежедневно със стотици нейни сънародници, а тази тук разиграва пошли мизансцени. Отврат!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    20 Ное 2023 22:48ч.

    Ха ха. Тия усещат че излизат от мода. Бесни са заради това. Почват да се хапят помежду си. А вие се учудвате че посланичката им нападала президента на страната домакин. Това могат, това правят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Седларов

    20 Ное 2023 22:50ч.

    Уважаемата г-жа посланичка на паразита 404, ползван като мюре за отстрел на други патки, е скарана с фактите. И даже за себе си дори е повече вредна, отколкото някому - полезна. Скандал има и той не е у момата Олеска. Скандалът е у една друга мома балканска, чието задължение е да повика посланичката и да и' натрие буца сол на главата. И разбира се - да я изпроводи с дипломатична нота до 404. Т'ва е.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Че тя, другата "мома" е бетер тази, нищо че си е наша...

    21 Ное 2023 10:46ч.

    Ама каквото сами сме си избрали...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гонзо Гонзопулос

    20 Ное 2023 22:52ч.

    Както казваше Кулеба преди време: “винаги сме били готини, просто светът не го знаеше”. Тия взеха че си повярваха..,

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мадам

    20 Ное 2023 23:16ч.

    Да си гледа бардака( т.е. това от което разбира), и да не дава оценка на държавни глави на суверенни държави.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Седларов

    21 Ное 2023 10:51ч.

    Драга Мадам, уви - както сами виждаме, за суверенитет на територията вече трудно се говори. Щом някаква посланичка започне да злослови и да ръси от оскъдния си "акъл", наоколо. По-скоро думата визира състоянието на държавата преди да изпадне изцяло в ръцете на залязващия "хегемон". Кой каквото сам си направи - никой друг не може го настигне!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На стара коза яре

    20 Ное 2023 23:20ч.

    Слушам и гледам концерт на Пинд Флойд от 1988. На фона на тези гиганти, простотиите на уСраинската държанка звучат като пръдня.Кой е агресор е въпрос на гледна точка.Като човек от армията от онези години помнещ обещанията за отношенията НАТО-СССР ми се повръща от лъжите на западняците.От ъгълът на фактите агресор са нацистите от насраната измислената държава избиваща една част от уж своя народ и служеща като плацдарм за западната агресия.Слава на Русия. Долу гадната колония.Слава на НРБ от преди 1989.Само ще напиша че никаква война не водят руснаците срещу нацистите на този етап.Щадят ги, че почнат ли ги както аз съм учил майка им небесна да им е на помощ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИЛ

    21 Ное 2023 1:29ч.

    Спрях да слушам Флойд ,да купувам също,след като Гилмор се изцепи и записа някаква халтура за Украйна щото снаха му била от там. Роджър Уотърс е гигант,а Гилмор е пълнеж на мястото на Сид Барет.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Анонимен робот

    21 Ное 2023 4:42ч.

    Гилмор май е женен за снаха си или за нейна съученичка..., а мястото на Сид Барет никой не може да го запълни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • viva

    21 Ное 2023 9:00ч.

    Гилмор свирил в ПинД Флойд? Не знаех?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • от страна нВиж концерта на

    21 Ное 2023 15:58ч.

    Роджър Уотърс "Us + Them" от 2020 г. Не съм предполагал, че ще видя толкова силен протест и гняв от страна на цялата публика!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Gretchen

    20 Ное 2023 23:48ч.

    Изпълнихте желанията на наглосаксите! Унищожихте си децата и бащите им...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зодия Прасе

    21 Ное 2023 0:08ч.

    Мадам е в работно облекло - лежерно по пеньоар, ушит от остатъците на плата за драперии. Удивително е как обръщат фактите на 180 градуса и приписват на Русия всички свои грехове от 2014 г досега.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Боян

    21 Ное 2023 1:34ч.

    От украинското знаме направили пердета !? То за друго и не става.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поручик Ржевски

    21 Ное 2023 0:12ч.

    Разговор между генерал и сексоложка - разликата в нивата е отчайващо. Човека и говори за военни стратегии, тя говори за чувства и усещания...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поручик Ржевски

    21 Ное 2023 0:14ч.

    Защо посланичката на Украинската ССР /УССР/ се е облякла като тайландска масажистка?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тая патка не вижда ли

    21 Ное 2023 0:43ч.

    Че унищожават целенасочено украинския народ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    21 Ное 2023 0:44ч.

    Тази винаги ли позира по работно облекло? ??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • сбъркани

    21 Ное 2023 0:49ч.

    Тази посланичка от снимката и останалите от укронацистката върхушка са толкова сбъркани, че чак преливат. Прочетох позицията на украинската дипломатическа мисия в оригинал. Два пъти са употребили името на Русия и двата пъти са написали Русия без главна буква. Същият принцип са въвели и в училищата на Украйна - децата задължително пишат Русия с малка буква, противно на всички граматически правила и как след това повсеместно зомбиране, да няма нужда от СВО и денацификация.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мда

    21 Ное 2023 1:01ч.

    по домашен халат, ужас

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kim

    21 Ное 2023 2:02ч.

    Това, че няма и един положителен коментар ме радва безкрайно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • viva

    21 Ное 2023 7:48ч.

    Във фен клуба разочарования няма. Иначе е интересно да се оцени нивото му, на феновете най-вече. Особено е важно всичко да става в съпровод на ПинД Флойд. Което си е гледна точка. Гигантска.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Анонимен робот

    21 Ное 2023 4:35ч.

    Мнението на една селска сексоложка със стаж в бижутериен магазин би трябвало да доведе до оставката на Българският президент. За нещастие на селската, модата на украйна вече отмина.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дедо ви

    21 Ное 2023 5:01ч.

    Изглежда бандеровската шайка си избира посРанниците по степен на нахалство и арогантност... И предишният беше такъв, а да не говорим за представителите на тази "държава" в другите европейски страни, че и по света! Помните какви ги плещеше техният посРанник в Германия, който след отзоваването му за награда е назначен за зам. министър на външните афери... Е, няма защо да се чудим, че всичките им "дипломати" хабер нямат от дипломация... Такава им е "стоката", калпава и нефелна...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да се чуди

    21 Ное 2023 5:10ч.

    човек тия глупави ли са по рождение или в последствие карат някакви курсове за усъвършенстване на глупостта и тъпотията? Целият свят разбра, че меркелица и холандският французин, със съучастието на шоколадовия пияница, изпързаляха Русия с тия Мински споразумения, а тия продължават да прехвърлят вината от болната глава на здравата...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател 13

    21 Ное 2023 5:46ч.

    През 20-те години на миналия век Киев 9пъти преминава от ръце в ръце. Армията на Скоропадски се готви да се евакуира от града в пълна тайна. За да не се предизвиква паника се пуска съобщение до вестниците , че френския посланик е посетил щаба на войската и им е обещал доставката на чудо-оръжие Син лъч. На другия ден киевляни са по улиците гледайки в небето. Друг факт, посрещат хитлеристките войски напълнили улиците с цветя. Не знам доколко Зеленски е добър манипулатор но Путин е отличника. Първо разказваше, че украинска нация няма и са братски народи а в момента тече обезлюдяване на територията наречена Украйна по най-удобния за руснаците начин. Тази сексоложка е толкова куха, че не и идва на акъла да замълчи а сипе простотии и оставаше да нарече Радев варена наденица.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Се мит,се немит

    21 Ное 2023 6:21ч.

    Големи вежди рунтави има тоз траверс...и май е от кривоносите богоборци...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 2014

    21 Ное 2023 7:12ч.

    Етническата карта се разигра в Украйна .Парадоксално е че в момента на власт в Украйна са тези които разпалват омразата срещу Русия,руския език и култура,а едновременно всички те говорят руски,че даже са работили в Русия като Зеленски. Парадоксално но е истина,че тези същите вредят на Украйна повече отколкото Русия.Избиват се украинци,губят се територии.Всичко това с благословията на САЩ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Георги

    21 Ное 2023 7:22ч.

    Много млади украинци си отидаха бадава, бе моме! Стотици хиляди! За нищо!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Олеся ИлаИзчук

    21 Ное 2023 7:24ч.

    Пазя местенцето си! То ми е по-важно!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • viva

    21 Ное 2023 7:49ч.

    Интересно що си отидоха? Щото не се предадоха?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • за кефа на ФАЩ

    21 Ное 2023 9:30ч.

    Питай Бай Пън, щот явно си по-дементен от него.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 21 Ное 2023 7:49ч.

    21 Ное 2023 10:09ч.

    Отидоха си и си отиват за частната война на синчето на Байдън, и в САЩ са наясно с това, а ти?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • viva

    21 Ное 2023 12:26ч.

    Верно ли укрите нахлули в РФ да завладяват? За нечий кеф?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дяволът се казва путин

    21 Ное 2023 7:39ч.

    Няма нито една дума в изявлението на Украинската посланичка, която да не е вярна, и недопустимите обиди към нея от лумпените са белег единствено на диващина от страна на същества, мразещи до смърт тая прекрасна страна,Украйна, жертва на варварска агресия. Не за пръв път радев открито обслужва путинската кауза, затваряйки си очите за фактите, които посланичката му припомня, за геноцида, упражняван от русия спрямо Украйна и за това, че агресията е осъдена от целия свят. Забравя и това, че е Български президент, а най-големият враг на България и НАТО, на която е член, е путинска русия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хахаха

    21 Ное 2023 8:28ч.

    Циба обратно в нужника бе, краварски трол!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sinner

    21 Ное 2023 10:38ч.

    Когато използвате обиди към несъгласните с вас, лумпен ли сте, това белег на диващина от страна на същество, мразещо до смърт, какавото си пожелаете ли е ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Guest

    21 Ное 2023 11:23ч.

    Марш в усрайна щом си толкова обидчив!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поручик Ржевски

    21 Ное 2023 12:43ч.

    Объркването ти идва от това, че в изявлението си Радев не е посочил, че Украйна е лоша, нито че Русия е добра. Просто коментира фактическо състояние и воени стратегии. Но кашата от анти-руски чувства ви създава истински хормонален срив на мисленето.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Милева

    21 Ное 2023 8:01ч.

    Смешно е една долнопробна ку..ва да говори за за обслужване на интереси!! Да не би вие да обслужвате вашите интереси или тези на държавата агресор САЩ избила толкова народ в цял свят??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • НЕЗАБАВНО ОТЗОВАВАНЕ !!!

    21 Ное 2023 8:24ч.

    На това чучело - интернатна гювендия... Срам !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    21 Ное 2023 8:26ч.

    грешка бе на радев че и прие акредитацията трябваше да откаже

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ...и що за чалгар трябва да си ?

    21 Ное 2023 8:28ч.

    Да направиш от цветовете на националното си знаме - пердета ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Но и Радев си е шушумига ...

    21 Ное 2023 8:36ч.

    При такова скандално поведение на един посланник, той е ДЛЪЖЕН да се обърне към Изпълнителната Власт. Да поиска от Външно обяснение за бруталното погазване на всякакви дипломатически протоколи от това същество, назначено за "посланник" ?? Все пак това не е г-н Мортен , пък и той едва ли би се държал толкова просташки. Радев, защо те е страх бе човеко ? Ще чакаш цяла година , да дойде Тръмп /ако го допуснат!/ за да проговориш ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гражданин

    21 Ное 2023 8:38ч.

    Тази е само посланик и нищо повече. Мненията да си ги запази за своя ухотреба!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Махнали са я

    21 Ное 2023 8:42ч.

    Обявата от нейно име и с нейна снимка за секс-курсовете, които организира. Включени и орални практики. Язък!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Zамълчи изчадие адово

    21 Ное 2023 9:17ч.

    СатаNATO се осра и срещу Русия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поморийски

    21 Ное 2023 9:33ч.

    Случайница без дипломатически опит и знания. По наглост и на външност мяза на Зеля, сигурно е "украинка", какъвто е и той, от същатаетническа порода.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • НАГЛОСТТА НА БЕДНИТЕ УКРАИНЦИ

    21 Ное 2023 9:48ч.

    Тази украинска мисирка няма ли кой да и напомни, че много скоро ще бъде изхвърлена и, че държавата им приключи. Ако има статия на простотията и наглостта това трябва да бъде в УкрайнаТа!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тази не е украинка, никаква е!

    21 Ное 2023 10:11ч.

    Без род!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Радио Ереван

    21 Ное 2023 10:29ч.

    Ако в т.н. позиция заменят Русия с Израел, всичко ще си дойде на място.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    21 Ное 2023 10:39ч.

    турците само ни гледат сеира (въпрос на време) (казах на газиралите се)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>

    21 Ное 2023 10:40ч.

    Какво изобщо я коментираме тая безмозъчна кОрва?... Достатъчно унижение е за нас, че изобщо я пратиха точно нея, като посРаник тук!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Всеки военен специалист на Запад говори за провала на Украйна и невъзможността да победи

    21 Ное 2023 11:46ч.

    Само политиците са на друго мнение. Столтенберг е генерален секретар на НАТО. И той продължава да плещи глупости. Няма НИКАКВА военна подготовка, просто цял живот е бил политик. Но нещо интересно каза Лойд Остин, който отиде в Киев: "Идвам за да се видя с украинското ръководство". Не каза със Зеленски. Явно готвят оставката на Зеленски.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • viva

    21 Ное 2023 12:33ч.

    А руските на какво мнение са знаете ли? Да ви светна - преобладава мнението, че Украйна получава точно толкова, колкото да не загуби. И надеждите им са в това, че няма да започне да получава по-вече. НО! Смятат, че положението ще се промени драстично след средата на следващата година. Познайте в чия полза ще е промяната. Та - в момента нито едната от двете страни не е в състояние да победи. Споделих ви го в стенвестника преди доста време. Но Си се срещна с Байдън и нещата ще се променят. Защото Си споменава за уреждането на проблеми "мирно". Явно това, което получава в Сибир му стига. За сега. Който какво направил - ще си плаща сметката. А останалото - мирно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • СМЕХХХ

    21 Ное 2023 11:50ч.

    Алооуу, наглата труженичка! Никой не те пита, нито ти иска тъпото мнение! Стой си там и обслужвай клиентите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Си призна

    21 Ное 2023 11:53ч.

    Нагла,проста и смешна. Нали Меркелица си призна, че Минск-1 и 2 са били за заблуда на Русия та 8г. Усрайна да се въоръжи и подготви.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ФЪРКАТИЧКОто

    21 Ное 2023 13:54ч.

    Изказването на девойката с понижена социална отговорност Олеся Илашчук е първосигнално. Изявите на агентът за влияние на САЩ Румен Мустафа Радев винаги са по заповед на Портиера на американското посолство.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Минчо

    21 Ное 2023 17:51ч.

    Ами всички знаем страната агресор.. Крадат нефт от Ирак, после агресия, от Либия, пак после агресия... От Сирия пак.. Крият се зад НАТОто, па дерат сто кожи от Балкански субекти ... БГ, МК и други аптали... Нагъзили Джерманито и Стара Европа... Па за по малко от милион, пропагандират маймумнчета журнялски

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи