Петков: Много хора изревнуваха за огромния ни успех в РСМ вчера

Петков: Много хора изревнуваха за огромния ни успех в РСМ вчера
Много хора вчера с ревност видяха, че нещо, което постихнаме още с първи ход с тази първа нота, те не бяха успели да постигнат за толкова време. Доколкото видях това бяха някои бивши външни министри. Това заяви министър-председателят Кирил Петков в кулоарите на Народното събрание след официалното полагане на клетва от страна на президента Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова. 

 

"Вчерашното ходене до Северна Македония беше много конструктивно, от една страна подадохме ръка, отивайки там първи. Тази нoтa реално е много по-важна от късото и дългото име - тя казва, че РСМ няма претенции към териториалната цялост на България. Това е нормално нещо, но тази нота се е говорила, говорила, предоговаряла, а ние само защото направихме нов подход с конструктивно отиване там, я получихме. Вчера беше огормен успех."

Той изтъкна, че с новия премиер на РСМ Димитър Ковачевски са се обединили да изградят авиовръзка София - Скопие за 60 дни. Петков коментира речта на президента: 

"За всички нас са приоритети изчистването на корупцията, фокусът върху иновациите, лидерска международна позиция и имаме съгласие за всичко казано от Румен Радев в речта му."

Кирил Петков разкритикува напускането на ГЕРБ на пленарната зала по време на речта, като заяви, че това е показало "липса на парламентарна култура"

Премиерът заяви, че Конституцията ще бъде голямата тема през следващите месеци:

"Всички знаем, че има неща, които трябва да бъдат променени, например ролята на главния прокурор. Искрено вярвам, че в България не трябва да има човек, над който е само Господ. В момента имаме един безконтролен човек за главен прокурор."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • Василий

  19 Яну 2022 12:08ч.

  Българоубиец, да си ходи

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • BLADE

  19 Яну 2022 12:08ч.

  Този наистина е тежки психически отклонения!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Уточнение от Харвард

  19 Яну 2022 12:09ч.

  Ревността е емоция и типично се свързва с негативни мисли и чувство на несигурност, страх и притеснение относно нежелана загуба на нещо, което човек цени, като например любовна връзка. Ревността често е смес от други чувства като гняв, тъга и дори отвращение. Ревността се различава от завистта по това, че ревността се отнася за нещо, което човек се страхува да загуби, докато завистта представлява желание на човек да има нещо, което не притежава, или да попречи на някого другиго да го получи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • КороноТъпак

  19 Яну 2022 12:10ч.

  Психично заболяване - Митоман ! Измисля си реалност в която той е велик и си вярва, че е така ! Ужас ! От Борисов да се натресем на ПетковИЧ !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ввв

  19 Яну 2022 12:12ч.

  Моля?!? Надявам се кухите му избиратели слушат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Лекувайте го,

  19 Яну 2022 12:13ч.

  Докато не е станало съвсем късно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Браво на Кирил.

  19 Яну 2022 12:15ч.

  За пръв път един български политик да не прави стойки колко е велик, а пръв да протегне ръка. Това беше признак на сила, а не на слабост. Навремето си въобразявахме, че можем да сме навеени само на СССР, но към всички други да гледаме отвисоко. А още преди това същата линия беше и от Фердинанд към съседите - заради него загубихме територии. Дай боже такива отворени към света хора да има повече в българската политика. Не бях положително настроен към Петков, но за сега той е прияятно изключение от масата задръстени ганьовци.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Петков: Много хора изревнуваха за огромния ни успех в РСМ вчера

  19 Яну 2022 12:16ч.

  Леле...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Наблюдател

  19 Яну 2022 12:17ч.

  По времето на Бойко, никой не вярваше, че може да има по-прост министър-председател. Оказа се, че може да има.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Браво на Кирил. на 19.01.2022 в 12:15"

  19 Яну 2022 12:17ч.

  Явно е заразно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Наблюдател

  19 Яну 2022 12:21ч.

  До Браво на Кирил: "Навремето" всички се отнасяха към България и българите с уважение и респект. Това най-добре личеше при преминаване на държавни граници. (Казвам го от личен опит). Сега на България и българите гледат като на хора трета ръка: Прости, блюдолизци, не заслужаващи никакво уважение индивиди.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Любоморко

  19 Яну 2022 12:24ч.

  Винаги ме е било страх и то с право от огромните успехи на нашите политици.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Марк Твен

  19 Яну 2022 12:25ч.

  Информацията във форума, че Петков е по-прост от Борисов е леко преувеличена!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • простото Киро

  19 Яну 2022 12:25ч.

  Явно много си е повярвал, че е нещо или напълно е загубил връзка с реалността! Огромен успех да наречеш гаврата на която бе подложен и небивалиците които изговори..... Това момче не е за лекар, за лекарска комисия е!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Всички предишни премиери просто се спукаха от завист

  19 Яну 2022 12:26ч.

  За посрещането ти на летището в Скопие. До обувките, Канадецо, пардон, до сладкарничката.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нарцис е един от най-ярките образи в древногръцката митология.

  19 Яну 2022 12:28ч.

  Гледайки красивото си лице той, разсеян и влюбен, понечил да целуне отражението си, паднал в ручея и се удавил. И тук Оскар Уайлд разказва: „Край мястото, където паднал, поникнало цвете, което нарекли „нарцис“. Когато Нарцис умрял, дошли ореадите – горски божества, и видели, че сладката вода в ручея е станала от сълзите му солена. – Защо плачеш? – попитали ореадите. – Плача за Нарцис – отвърнал ручеят. – О, не се учудваме, че плачеш за Нарцис – продължили те. – В края на краищата всички ние тичахме след него из гората, а единствен ти имаше възможността да се любуваш отблизо на красотата му. – Нима Нарцис беше красив? – попитал ручеят. – Та кой друг би могъл да знае това по добре от теб? – отговорили изненадани ореадите. – Нали от твоя бряг той всеки ден се навеждаше над водата? Ручеят дълго мълчал и най-сетне проговорил: – Плача за Нарцис, но не бях забелязал, че той е красив. Плача за Нарцис, защото всеки път, когато той лягаше на брега ми, можех да видя отразена в дъното на очите му моята собствена красота…

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Успехът на К.Петков ще бъде успех за всички българи !

  19 Яну 2022 12:28ч.

  Нека обаче да броим пилците наесен. Да не се връзва на лъжливите овчарчета от РСМ. Огромната част от тях са с просръбски убеждения и са зависими от Белград. Трябва да има в предвид, че македноският елит като цяло са зле прикрити българомразци. Трябва да ги гони по устав и без пощада. Един пример, бащата и майката на бившия вицепремиер Никола Димитров са с българско самосъзнание, на синът е българомразец и сърбоман в червата. Това е масов случай в РСМ. Няма по-голям българомразец от бившия българин, в това число са и кремлофилите у нас.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Floyyd

  19 Яну 2022 12:29ч.

  Ха-ха... "Огромен успех"... Напълно е неадекватен.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пълни Тъпотии.

  19 Яну 2022 12:31ч.

  Нямам думи....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • СТАР

  19 Яну 2022 12:33ч.

  "Вчерашното ходене до Северна Македония беше много конструктивно... Тази нoтa (на РСМ до ООН) реално е много по-важна от късото и дългото име - тя казва, че РСМ няма претенции към териториалната цялост на България. Това е нормално нещо, но тази нота се е говорила, говорила, предоговаряла, а ние само защото направихме нов подход с конструктивно отиване там, я получихме. Вчера беше огормен успех."смята Кирчо. А сега да видим какво смята Пендаровски:"Кирил Петков е...оптимист, единственият такъв оптимист в политиката, когото познавам, е Зоран Заев." Само това е достатъчно, за да поеме и Киро по пътя на Зоранчо. "България...посяга на нашата идентичност и ние не трябва да допускаме това.""Не е точен анализът му (на Кирчо), че РСМ е направила отстъпка с изпратената до ООН нота за това, че Северна Македония е име, което касае само политическия и държавен субект и зад това име няма териториални претенции.""В България има македонци." Повече цитати не са нужни. Просто разговорът с македонистите или трябва да приключи веднага, или трябва да продължи с много по-категорични и ясни позиции. Но македонистите знаят, че срещу тях има страхливци и няма да изпуснат своя шанс да изнудват и да се гаврят. А нашите самохвалци ще си мислят, че били постигнали огромен успех. Да, в националното си предателство. Ако К.П. наистина си вярва в лакардиите, че е постигнал огромен успех, то тогава, може би, трябва да се намесят специалисти като д-р Михайлов.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • учител

  19 Яну 2022 12:33ч.

  Лексикалното и стилистически формулирано поредно изказване на Петков затвърждава у мен беглата мисъл, че става дума за диагноза - безконтролно, повърхностно плещене, на което той сам си вярва, и е напълно сигурен, че и останалите трябва безкритично да приемат. Самовлюбен инфантил, кралят-слънце, срам за мислещите хора.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Наблюдател

  19 Яну 2022 12:34ч.

  Няма никакво значение кой е по-прост. Важното е, че ВСЕКИ път, когато България се управлява от идващи отвън подставени лица, нанесените вреди са ОГРОМНИ. Народа бързо забравя, но така бе с идването на Симеончо заедно с т.н. лондонски юпита, така е и сега.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Психиатър

  19 Яну 2022 12:37ч.

  "РСМ няма претенции към териториалната цялост на България..." Боже, Божке ! Остава и РСМ да имаше териториални претенции !? И Кирчо ни е спасил от нападение на мАкедонската войска като един същи Чембърлейн ! Това момче наистина му тропат дъските, такова недоразумение никога не сме имали начело на България ! Пепел ми на езика, но Боко е интелектуален великан в сравнение с кирето...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Да, да, ама не!

  19 Яну 2022 12:37ч.

  Кирчо Аджамията казва: "В момента имаме един безконтролен човек за главен прокурор." Не, в момента имаме една безконтролна хунта, водена еднолично от кръстника й Румен Радев!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кака Милка архиварката,

  19 Яну 2022 12:41ч.

  Цитирам от статията : ''Вчера беше огормен успех"? Така сте си го написали -''огормен'' . В какво по точно се състои този ''огормен'' успех? Че ще откривате авиолиния до Скопие, в възможно най-неразумен от гледна точка на западащия транспортен бизнес по целия свят ли? Заради тази флуктоациона пандемия, когато навсякъде международния транспорт драстично се свива и пътникопотоците намаляха с 75% ли? Сега като я откриете тази авиодестинация до Скопие, вярвате ли си, че цяла България ще литне да посети Скопие?!? Може би полетите ще са през 15 мимути, денонощно, за да захранват огромния ни интерес към центъра на Скопие? Или, че ще издействате от ЕС да ни включи във вече напълно излишния, безсмислен, неактуален и ненужен ''шенгенски'' списък? Или, че завоювахте да нямало санкции ли? Ами ние си мъждукаме и вегетираме на едни тотални перманентни национално предизвиквани икономически, здравни, образователни, медиини, културни ''санкции'' , вече от няколко десетилетия. Дето се казва, обръгнали сме на ''санкции''... Ползата от това, че сте ''извоювали'' от названието на РСМ да се спести една буквичка "Р", за късото име СМ, е много трогателна, но единствено ще си спестите малко инк, за спестяване за принтване само на една буквичка. А за запазване от поругаваните и заличаване на паметниците и гробовете на наши непрежалими деди, войници и офицери, паднали по земите на днешна СМ, за откровените кражби на НАШАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ, ( която само ни остана от цялото ни национално достойнство!), за избитите десетки хиляди наши български братя, само заради това, че са се наричали БЪЛГАРИ, какво ИЗВОЮВАХТЕ ???

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • гербераст

  19 Яну 2022 12:43ч.

  успех е да пееш Корона чао в джипката, това на Киро е пълен провал. Хехехе

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Успехът на Киро Аджамията е...

  19 Яну 2022 12:51ч.

  ... началото на разпада на Третата българска държава и превръщането й в опустошена и безлюдна територия!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Haho

  19 Яну 2022 12:57ч.

  Умряла циганката дето да го хвали , та този решил сам да се хвали. То и Боко беше така. П. П. “Вчера беше огромен успех. “ На този трябва да му забранят да говори на български .

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ристо мотористо

  19 Яну 2022 13:26ч.

  Разбира се че е успех . Трябва да има разбирателство . Всичко е търговия . За голите чукари на Македония , преди всичко трябва да се гледат интересите на България .

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ИЗ-ПО-МЕЖДУ-ДРУГО-ТО

  19 Яну 2022 13:29ч.

  Вече около 7,847 видни световни величия и към 7 наши в този момент си гризът ноктите от ревност за блестящо отработения политически ход на г-н българския премиер. Има назряваща идея 18.01. 2022 да бъде обявен за Международен Световен Ден на Политика!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ха ха ха

  19 Яну 2022 13:32ч.

  Сложете си ръката на гърдите и кажете, че не слушате БОКО тъпото! :DDD

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • куку руку

  19 Яну 2022 14:09ч.

  Радвам се че македонците ползват нашата история , аз пък съм фен на нацистката история и с радост бих я приел за моя и дори бих я пренесъл в учебниците, ама ама дали ще стана германец.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Киро Папуров

  19 Яну 2022 14:12ч.

  А мене ме ревнува Асенчо, когато вървя сам през папура.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • София

  19 Яну 2022 14:17ч.

  И в какво е успял , че не можах да разбера ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • vessi

  19 Яну 2022 14:48ч.

  Да му имам успехите на Киро от Канада.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Гражданин от Пловдив

  19 Яну 2022 15:11ч.

  Не сме изнервили с големият "успех",а си изнервихме заради Националното Предателство което направи Министър Председателят.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Иван

  19 Яну 2022 15:12ч.

  Какъв точно е успехът? Национален предател ли си избрахме ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тъжна и жалка работа

  19 Яну 2022 15:25ч.

  Смешен човечец, който няма реална представа на кой свят се намира! Какъм успех е това, че с парите на българския народ ще дотира една неизгодна авиолиния? Какъв успех е това, че не знае елементарни исторически факти? Какъв успех е повърхностното говорене, без конкретика? Тъжно е, че такъв човек е министър-председател на България!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ивайло

  19 Яну 2022 15:28ч.

  Не знам дали е успял в нещо, но поне не се е нахвърлил да прегръща , и цалива всичко дето мърда :))

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • КУрифей на мисълта

  19 Яну 2022 15:28ч.

  Този КУрифей на мисълта дори не си е направил труда да прочете каква е историята на България след подписването на така унизителният Ньойски мирен договор, кака стотици хиляди българи бягат от домовете си - БЪЛГАРСКИТЕ СИ ДОМОВЕ в Тракия, Македония, Западните покрайнини и Южна Добружда, за да са в пределите на своята родина - България. Това са български земи, отнети ни по този безкрупулен начин от Великите сили, които и сега продължават да си разиграват коня в България. Включително и настоящите работодатели на Кирчо от САЩ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Гърмяният заек

  19 Яну 2022 15:32ч.

  След простака патологичен лъжец иде постмодерно умнокрасиво нарцистично плямпало. Как пък един не се поучи от дяда си Симо да бъде господар на мълчанието...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Засега

  19 Яну 2022 15:33ч.

  Авиолинията може да стартира с АН-2.И без това за селскостопанската авиация през зимата няма работа.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ..............

  19 Яну 2022 15:44ч.

  малеее този наистина не е наред. само докато си обърна гърба и почнаха да плюят. някой изревнувал, и какво не ми сатана ясно. на тъпотиите му ли, на какво не знам. наистина трябва да се прегледа

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • фют

  19 Яну 2022 15:50ч.

  Отказът от териториални претенции е фундментално условие, което се подписва от кандидатите-членки на ЕС от началото на съществуването му. Без да подпишат този отказ, те не могат влязат в съюза. Това няма как да е успех на българската политика. Северномакедонците вероятно знаят това. А българският премиер - не. Язък за дипломата му.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Какъв огромен успех,,

  19 Яну 2022 15:57ч.

  бе малкия.? Скоро ти ще плащаш,заедно с баща си за всички золуми.ВСИЧКИ ЩЕ СЕ ИЗБЪРШАТ КАТО НОСНИ КЪРПИЧКИ СЪС ВАС. Бах ти безумните кариеристи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Вие нищо не разбирате, как Кирчо търпи успех след успех

  19 Яну 2022 15:59ч.

  Последният му личен успех е назначението на нов шеф на БАБХ, защото му е сертифицирал пробиотика и ще гарантира да няма други конкуренти на пазара. Лично д-р Христо Даскалов си е поставил подписа и сертифицирал добавките на харвардския търгаш. Агенцията по храните извършва регистрация и контрол на хранителните добавки - бизнеса на Кирил Петков и може да повлияе сериозно върху пазара на конкурентите с ред административни спънки. За Петков е известно, че дълги години произвежда и търгува с пробиотици, които също са хранителна добавка. Зад назначението на Даскалов прозира и желанието за овладяване на целият транспорт на хранителни продукти и добавки през границите на България и финансовите потоци свързани с това. И като пусне авиолинията София - Скопие всяко маке ще пие неговия вегански пробиотик. Кой казва, че тази авиолиния е нерентабилна? Да бъдем трансперентни, демек прозрачни и OPEN MIND, както казва новия зам. министър на културара Бойко Кадинов. Да бъдем практични, стига с тая история и минало, когато алъш-вериша тръгва:) За бизнеса си трябват и капиталови обороти и защо да не се изтъргува една история на България. И Херо Мустафа, и брюкселските дантели, а и новите македонисти добре плащат за това.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • terrarium

  19 Яну 2022 16:16ч.

  От каква гледна точка посещението му в Скопие е не-успех? От тази на националните интереси на България. Такава ще е оценката на тези, за които това е гледната точка. Тя обаче не е неговата, не е на Лорер, на Асенчо и на другите в кабинета на Радев. А защо може да се оцени като успех? Защото другата гледна точка е на Вашингтон, неговата и на споменатата компанийка. Кирето само изглежда да се е побъркал по цялата глава, но той си е много наред. Децата му - канадци, жената му - канадка, баща му - канадец, ergo през микрофона на жена му са националните ни интереси! Сега ще го скъсат от критики от почти всички страни у нас, но на власт слага и външната политика определя чичо Сам, което е важното за киретата, асенчовците и компанийката чужди на България субекти на власт.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Вик за помощ

  19 Яну 2022 16:18ч.

  Ето какви празноглави фукльовци фабрикува Харвард. Забранете му на този да преговаря, че ще закопае окончателно България. И му купете билет за Канада в една посока.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Един за всички и всеки за себе си

  19 Яну 2022 17:03ч.

  Ето какви празноглави фукльовци фабрикува клона на ЦРУ е Харвард. И какъв точно е успехът, че не можах да разбера ?? За съжаление всички докопали се до властта управници на Булгаристан в последните 32 години защитават изключително чуждите интереси, без капчица национално, А САМО ЕДНО ОВЧЕ достойнство !!! Забранете му на този да преговаря, че ще закопае окончателно Булгаристан. И му купете билет за Канада в една посока. “Слава Американу, слава Булгаристану, героям слава!" АМИН !!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ред Шухарт-сталкер

  19 Яну 2022 17:09ч.

  Властта привлича писихически неустойчивите, така както пламъкът на свещта привлича молеца...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Какъв успех, бе Балтончо !

  19 Яну 2022 17:10ч.

  Какъв успех, бе Балтончо ! Изложи се като последния глупак ! Продаваш българската кауза на краварските си господари и на всичко отгоре се гордееш с това !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • От кръжока простокиро

  19 Яну 2022 17:21ч.

  явно имат доста пропуски. Да не кажа, че са пропуснали/проспали фундаментални истини и факти. Това не им пречи да се бият в гърдите. За тях „Аз знам, че нищо не знам“ е съчинение за смотаняци. И бият тъпана до спукване!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кики

  19 Яну 2022 18:48ч.

  Този съвсем заприлича на ББ като стилистика и нарцисизъм. Горко ни! Май ще преживеем Боко 4.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • не е зле да се преброят ревнуващите

  19 Яну 2022 19:00ч.

  с един бърз вот на недоверие в Народното събрание.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Иван

  19 Яну 2022 20:07ч.

  Този Кире, като го видя на телевизионният екран и веднага натискам бутона "mute" на дистанционното. Просто не мога да слушам лъжите му. Почти всяка дума му е лъжа, както между впрочем "големия му успех" в преговорите с премиера на Македония!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • наблюдаващ

  19 Яну 2022 22:57ч.

  Боже, милото си е повярвало ...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • изревнували?!

  20 Яну 2022 11:44ч.

  Абе, да не е водил със себе си тайното оръжие Спеца?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  20 Яну 2022 13:39ч.

  Темата за идентичността не е историческа, тя има отношение към настоящето и бъдещето. Така например, когато създават нови породи животни или растения, винаги се уточнява от кой основен вид е родителя. Тъй като разклонението, клонката, носи всички белези на дървото. До този момент не се е появил от нищото нов вид нито човек, нито растение, нито животно. Той и човекът не се е появил от нищото. Бог е сътворил света чрез себетрансформация, иначе нямаше да ни има нито нас, нито Земята. Затова е пълен абсурд и политика и история и идентичност на един народ да стъпват на НИЩОТО. За македонците не е добре да живеят като новопоявили се от вакуум, което не е възможно, ограбени от идентичност. Какво подаване на ръка е да им кажеш, вземаме си българите за нас, те са наследниците на нашия род и история. А вие нямате нищо насреща. Тъй като и гърците си взеха тракийската история, макар да нямат никакви права над нея. Какво оставихме на македонците, оставихме им зависимостите от Отворено общество, Коминтерна и Новия ред, които да им бъдат майка и баща и да продължат да ги тровят. Коя майка нарича „подаване на ръка“, изоставянето на рожбата си на злата мащеха?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Александър Македонски

  20 Яну 2022 15:12ч.

  Кире ЛибералО

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не функционалната неграмотност

  20 Яну 2022 19:11ч.

  А тотална неграмотност показа КП при посещението си в Скопие. Не е изненадващо, като се има предвид демонстрацията на нисък потенциял при публични изяви.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи