Пеевски предложен за евродепутат от ДПС-Кърджали

Пеевски предложен за евродепутат от ДПС-Кърджали
Областната структура на ДПС на Кърджали - най-голямата в страната, номинира народния представител от 42-то Народно събрание Делян Пеевски за листата, с която движението ще се яви на предстоящите евроизбори на 25 май. Новината е съобщил областният лидер на партията Бахри Юмер в Кърджали, съобщиха няколко местни медии. Пеевски бе избран за депутат в НС от Пазарджишкия избирателен район.
<p>Освен Пеевски в предложенията за кандидати за евролистата са имената на евродепутатите Метин Казак, Филиз Хюсменова, Неджми Али - заместник-министър на отбраната, бившия депутат Ремзи Осман, народния представител Мустафа Ахмед.</p> <p>Предложените кандидатури от Младежкото ДПС са за Айхан Етем, Анна Благоева, Емине Гюлестан и Илхан Кючюк- лидер на Младежко ДПС.</p> <p>Кандидатите са били излъчени на разширено заседание на партийната структура. В предложението до Централното ръководство на ДПС те били подредени по азбучен ред, а не по място в кандидат-депутатската листа за Европейски парламент.</p> <p>Окончателната листа на ДПС ще бъде представена в столицата, каза при последното си посещение в Кърджали лидерът на партията Лютви Местан. По думите му листата трябва да е готова до 15-20 април.</p> <p>&nbsp;</p>

Коментари

  • Настрадин Ходжа

    02 Апр 2014 2:13ч.

    Ха-ха-ха! И магарето ми да предложат, пак ще го изберат. Аферим на такъв електорат! Абе, \&quot;левите\&quot; комунисти, къде са ви коментарите???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • We

    02 Апр 2014 4:06ч.

    С това предложение ченгетата от ДПС за сетен път искат да покажат на избирателите, че и ножът , и сиренето са в едни ръце - ръцете на ченгетата . НО ЩЕ ИЗДУХАМЕ НА ИЗБОРИТЕ ГЕРБ, ДПС, Атака, Бареков и майка им създателка БСП ! Ще гласуваме за Реформаторския блок, защото искаме да сме в Европа,а не в Евразия! ТЕЗИ ИЗБОРИ СА ИЗБОР НА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА И МИСЛЕЩИТЕ ГО ЗНАЯТ !!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи