Пеевски към Борисов, Петков и Атанасов: Престанете с ултиматумите! Силата е в диалога

Пеевски към Борисов, Петков и Атанасов: Престанете с ултиматумите! Силата е в диалога

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Призовавам лидерите да престанат с ултиматумите, защото неделя ще мине и трябва да седнат на една маса и да управляват заедно, в името на спокойствието и сигурността на хората. Време е политическите лидери да осъзнаят, че политиката не е детска градина. Предизборната кампания се превърна в изпитание по зрелост за лидерите на управляващите партии.

В последните дни Бойко Борисов, Кирил Петков и Атанас Атанасов се замерват през медиите с обвинения и ултиматуми. Неизменно въвличайки ДПС в безсмислените си разправии. Това заяви съпредседателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски, цитиран от пресцентъра на ДПС.

Настоявам лидерите на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ да не използват ДПС в предизборните си кампании. Още повече, че зрелостта и силата на една политическа партия е в способността й да търси и намира диалог и съгласие .

А ДПС е и ще остане партия на диалога.

Призовавам лидерите веднага да престанат с ултиматумите, защото неделя ще мине и трябва да седнат на една маса и да управляват заедно, в името на спокойствието и сигурността на хората.

Време е политическите лидери да осъзнаят, че политиката не е детска градина.

За страната ни е най-важното е да бъде съхранена нейната евроатлантическа идентичност.

Нямаме право на отстъпление от това да има евроатлантическо правителство и го дължим на българските граждани.

И нека лидерите си припомнят, че България и по-голяма от интересите на всяка една партия.

Държавата може да бъде управлявана добре само в съгласие и ДПС допринася и ще продължи да дава приноса си за този процес.

Източник: dps.bg

 

 

Коментари

  • "Незабавно" е в речника на Пеевски постоянно в последните му изявления

    02 Ное 2023 16:11ч.

    Сега пък "престанете". Мутрата си е мутра!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    02 Ное 2023 16:21ч.

    Я ги наритай тия марсъци, че само си прилайват !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • свободен

    02 Ное 2023 17:33ч.

    Трябва да помните че точно този започна с ултиматумите, и точно този иска да ви управлява под ръководството на Ердуган. Вървим към новото робство на съседите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ввв

    02 Ное 2023 18:45ч.

    Честита КОЛЕДА иде за прасетата ! Такава наглост нямя просто - стана шеф на държавата тази свиня !!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Антивирусна програма

    02 Ное 2023 21:34ч.

    Типичен риболов от страна на свинята Грух. Която риба се хване - Ам! И доволно грух-грух..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ей, много дразнят тия полтици с празните си приказки

    02 Ное 2023 16:13ч.

    България над всичко демек, а Булгартабак? На световно ниво бизнес! Беше! ..... А човечето с претенции за лидер не съсипа ли десетки човешки съдби!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сетих се

    02 Ное 2023 16:14ч.

    При съсипването на Булгартабак е бил в "диалог" с правилните хора!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пее ли, срича ли

    02 Ное 2023 16:15ч.

    Прегледайте го човека!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Хю

    02 Ное 2023 16:15ч.

    Евро-атлантическата кочина било приоритет.. Гах, бе тоя що беше толкоз отслабнал след като беше изчезнал? Дали е случайно?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Али Луя

    02 Ное 2023 16:31ч.

    По-точно, дължали на хората евро-атлантическо правителство, на същите хора, които са поне 70-80% евроскептични или открито антиатлантически настроени. Евростатистиките по темата Украйна/НАТО - Русия го доказва също.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тръпнещ

    02 Ное 2023 16:15ч.

    Аз пък винаги съм си мислел, че дпс е партията на депесарските шутове. Младежите не знаят, какво е шут. Мислят, че това е един специален клоун, който разведрява величеството от тежки размисли. Шут значи ритник! Не ви уважавам, не ви харесвам, не желая да имам нищо общо с вас, сами си търсете информацията! Има такава! Аз съм фасциниран от обстоятелството, че диалогичната партия не може да общува с "приятелите" си лице в лице, та са принудени да ползват медиите за отправяне на послания! Красота! Сега искам да видя следващото действие: Късане на мръвки със заби! Чакам тръпнейки!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Очевидно...

    02 Ное 2023 16:16ч.

    Главатаря на сглобката ще раздава шамари!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Господинов

    02 Ное 2023 16:30ч.

    Ама моля ви се! Никакво евроатлантическо правителство не ни дължите. Така и така ще сядате на масата, първо подпишете едно коалиционно споразумение. Така вашата сглобка ще се официализира и ясно ще ви дефинира пред избирателите. Това изисква политическия морал. Така или иначе, никой не се интересува, кой към какво призовава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>

    02 Ное 2023 16:39ч.

    Абе, к'во става? Дебелия Зурльо взе да се взима много на сериозно. Играе го ментор на всички смотани либерасти, май...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Разбира ги тия работи, …

    02 Ное 2023 16:48ч.

    старият мафиот.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Читател

    02 Ное 2023 16:50ч.

    Знае Пеевски къде е силата ! Не е прост той ....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • smb

    02 Ное 2023 17:15ч.

    Всъщност молбата му е да не се разтуря тази неКоалиция, щото има поети ангажименти, срещу това да го изкарат от Магнитски, че сега е закъсал яко за кеш...?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • онуфри

    02 Ное 2023 17:26ч.

    Звучи ми като - стойте мирно и не ми клатете правителството. Имаме задачи от посолството и лошо ви се пише.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Схематик

    02 Ное 2023 17:28ч.

    Безнадеждно е - това са капери, рейдъри! Чуждо е на нрава им, на "културата" им, да седнат и да постигнат някакво "обемно и принципно споразумение". Играта е друга - топят муцуните в копанята с помия, а се периферното зрение само се дебнат. А някой се е разфокусирал, другият отхапва част от зурлата на приятелчето! Ако не срещне енергичен и резултатен отпор, готов е да го погълне целия! Единственият начин да се подредят нещата в тази кочина е чрез прилагане на насилие - ярко насилие и то - отвън. В момента у нас пребивава огромна бизнесделегация задокеанци. Което значи, че искат да късат още парчета от България. Значи - не са отписали България! Техните сметки ги знаем добре - да поемаме дълг, а с парите да захранваме тях! Не се полъгвайте, тези демонстрационни гладиаторски битки, които привидно се случват от сглобкаджиите през главата на Мъртън, са само някакво представление, шарада. Известно време и аз мислех, че във връзка със събитията в БИзток "партньорите" са били принудени по някакви причини и бързо са пренаредили пасианса, после тихомълком са заели една пасивна позиция, нещо като оттеглили са се, давайки си сметка, че не могат да отделят ресурс и за тук, имат далеч по-важни задачи. Въобразявах си, че усещайки отслабването на хватката (или директно получавайки инфо, че пластовете се пренареждат), шопарите в нашата кочина моментално пак започнаха да се ръфат, забравяйки за ценностите, забравяйки за болезнените удари от бича на Мъртън. А той е много як този бич - от волска кожа, много нишки и с навързани възли, киснати във вода и самозатегнали се! Един удар свлича кожа от гърба! Делегацията от вчера ме накара да се събудя от розовия сън! Е, той не е много розов, защото при отсъствието на американците, тук най-вероятно ще се намърдат турците. Съжалявам, но европейците не ги виждам в цялата схема! Там ще има спасяване поеднично и на млаки групички с сходни кръвни групи. Ние сме културно и манталитетно чужди с тях. Бяха ни "взели" за граничен буфер и ИЗЦЕЖДАНЕ, но вече лъсна без всякакво колебание, че нищо не ни свързва. Само си помислете, какво ли смазващо влияние са произвели кадрите от Малорад и Габровница там! Изродите вършат тези неща брутално игнорирайки камерите, въпреки че чудесно знаят за тях! Без повече коментари!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    02 Ное 2023 17:28ч.

    Аз на тебе, ти на мене и Доган сипва порциите. Диалог по Шишо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Реалист

    02 Ное 2023 17:44ч.

    " За страната ни е най-важното е да бъде съхранена нейната евроатлантическа идентичност." - ХА _ХА!!!! За Пеевски е важно това. За оцеляването на народа ни най -важно е скоростното ликвидиране на евроатлатическата сглобка и работа за НАЦИОНАЛНИТЕ ни интереси.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • baba Pena

    02 Ное 2023 18:14ч.

    Не е по темата, но понеже го няма в нашите медии, пускам го тук. Еврокомиссия тем временем дистанцировалась от решения Болгарии о повышении тарифа на транзит российского газа и вполне официально заявила, что к санкциям ЕС, на которые ссылались болгарские чиновники, никакого отношения оно не имеет. https://t.me/VA_Nikonov/18345

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "За страната ни

    02 Ное 2023 18:22ч.

    ни е най-важното е да бъде съхранена нейната евроатлантическа идентичност." - не мога повече да чета, отивам да повърна. Ако оцелеем въпреки цялата политическа сбирщина, ще е Божие чудо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Knoll

    02 Ное 2023 18:34ч.

    Скоро имаше един друг, който се мислеше за безсмъртен, а взе че поумря.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Някой по-горе го каза

    02 Ное 2023 18:39ч.

    "Мииирно! Изпълнявайте, без въпроси"!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • че дължите, дължите

    02 Ное 2023 19:35ч.

    4-5 млрд.лв.от активите на КТБ, пропуснатите 5 млрд.щ.д. годишни приходи от българската държавна тютюнева индустрия, 30 млрд.евро пропуснати ползи от подарените реактори, неизчислими милиарди загуби от ликвидиране на българския автономен въглищен и енергиен сектор, за златото, медта, газа изобщо не отваряме дума.. Инициативен комитет за учредяване на народно движение "Народен Съд". Е те тва ще е съдебна реформа!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дежурен влекач

    02 Ное 2023 20:00ч.

    Пеевски, ти коя беше, че ти забравих? Ти от кои си и какво се пита от теб? Не виждаш ли, че си най-обикновен боклук?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пешо

    02 Ное 2023 21:17ч.

    Пеевски се отблагодарява на американците защото го извадиха от списъка Магнитски. На му се сърдете. Човекът няма друг избор.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Скитник

    02 Ное 2023 21:25ч.

    Не са го извадили. И няма да го извадят. Доган е решил да смени Карадайь, който се е пропил и не става, пък и историите с брат му...И Шиши е заместващата фигура - удобен послушко, ниско интелигентен, под силен натиск от посолствоТО. Стана голям евроатлантик напоследък, ръси заповеди , командори министри... всичко е поза, игра, инстинкт за самосъхранение. Грозен, дебел, брадясал.... И това ще мине, още малко да се свърши с Украйна и тогава кой какво и как.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • умен българин

    02 Ное 2023 20:06ч.

    Моля каже кой назначи този наглец Шиши за губернатор на майка България.Срам и позор за тях.Ахмеде мислех те за по умен човек.С този хитрец петниш паметта на онези твои колеги от СУ, които те имаха за умен човек.Спри с тоя зависим от Магнитски наглец.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    02 Ное 2023 20:26ч.

    Ти пък за какъв се взе бе? ??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поморийски

    02 Ное 2023 20:47ч.

    Тоя дебелак съвсем се изоглави напоследък. Въобразил се е за Някакъв, а е само депасрска подлога с антибългарско поведение. Всяко съгласие с ДПС е вредно за България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    02 Ное 2023 21:56ч.

    От пасоля яко са ги напънали с БОКО, заредиха си кметьовете и сега ще спечели ПП, а вие ще клепате на парцали.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мислещ

    02 Ное 2023 23:04ч.

    Още едно поредно доказателство за моралното и духовно падение на населението / не казвам нация защото отдавна нямаме такава /. Щом приемаме за нормално Пеевски да дава тон за държавническо поведение, докъде ли ще стигнем- отдавна стигнахме дъното и дълбаем надолу. По повод на светлите национални празници, които все още празнуваме незнайно защо , като си припомням колко знайни и незнайни личности са дали живота си за да имаме независима държава, срам ме хваща че все още обитаваме тази територия със статут на колония. Всички сме виновни за това, няма невинни. Още помня митингите на които скандирахме- НАТО и ЕС , без да имаме никаква представа, че това са империи. И си дадохме суверенитета без да поискаме нищо насреща. Единствено от невежество и простотия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кочо

    03 Ное 2023 6:09ч.

    Българските де@@ли които са 80 % от населението на колонията сътвориха поредното де@@лно изпълнение! С негласуването на 70 % от аборигените и 50 % процента от гласувалите дали вота си за участниците в дебата повториха абсолютно същото като в изборите за НС! Първия път докараха на власт цялата пасмина шарлатани и престъпници от сглобката, а сега ще избират между пе@@@@ст и ци@@нка подкрепяща Истанбулската конвенция, храненичка на Сорос! Не е нужно да си задълбочен анализатор за да можеш да направиш оценка на българския народ - сбирщина от продажни и безмозъчни келипирджии без капка достойнство на които лидерите са бок@@ци като Борисов, Пеевски, Кирчо, Кокорчо, джуджето Танас и Мравояда, а кмета им на София ще бъде или пе@@@@ст или ци@@@ка от махалата! Истински оли......ни и де..ли са българите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дарт Доганът от Сараят

    03 Ное 2023 6:42ч.

    Точно така синко , напред и нека "Силата Аллахова да е с теб" !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Алиса

    03 Ное 2023 9:00ч.

    О! Имало ултиматуми! Това е добре. Остави ги и да се потстрелят след изборите, та въздухът да се прочисти някак...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи