Папата нарече конфликта в Украйна "световна война", в който има много интереси

Папата нарече конфликта в Украйна "световна война", в който има много интереси

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Папа Франциск смята, че конфликтът в Украйна е световна война и няма да приключи скоро. Той изрази тази гледна точка в публикувано в неделя интервю за испанския в. "ABC", съобщава ТАСС.

"Сега Володимир Зеленски изпраща един от своите религиозни съветници при мен за трети път", каза папата. "Аз съм във връзка, приемам, помагам."

„Не виждам край в краткосрочен план, защото това е световна война“, каза папа Франциск. "Вече има няколко ръце, замесени във войната", смята той. "Има много интереси."

Източник: ТАСС

 

 

 

Коментари

  • Тох

    18 Дек 2022 10:12ч.

    Дяволът от морето отново се изходи за пореден път по поредният въпрос!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мачо

    18 Дек 2022 10:22ч.

    Театърът им (по Райков брдрс) отдавна е само цирк.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • опрощаване

    18 Дек 2022 10:21ч.

    Франки, кога ще умиеш краката на руснаците, за да заразиш с примера си и политиците на Запад?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Предателят на християнството

    18 Дек 2022 10:51ч.

    Материалните удоволствия превзеха разума на духовниците ватиканци. Когато премахнат позлатата, скъпоценностите от околната среда, от битието си на благочестиви отци - посредници между Бога Иисус Христос и миряните, тогава светът ще тръгне към добро!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тох

    18 Дек 2022 11:55ч.

    Не имн схващаш идеята. Идеята е, че въпросният дедак, се смята за Господ. Освен това за тях са много важни материалните неща, а както знаем - и извратените такива. Това им е целият извратен католицизъм, евангелство и т.н. Докато при нас, православните християни, Господ е над всичко и всички, за това и нашите църкви НЕ са подчинени на тоя дявол. И сме повече обърнати към Душата, за това и на запад много българи нямаме добър късмет, защото не се вписваме в отвратителната дяволска среда там. Там просто няма човечност.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • папин дедо

    18 Дек 2022 10:58ч.

    И най-големият интерес в тази война е ватиканския интерес, колкото й да се прави папата на заинтересован от световния мир, защото с този мир приключва земната власт на звяра, скрит под бялата рокличка на Папа, която не е Мама и "седи като царица, а не е вдовица". Подобно на казуса, че единствената държава, която не участва в Олипийски игри е Ватиканът, защото по-презумпция се смята за господар на Олимп, се разиграва и този цирк, в който Ватиканът уж не участва в световните войни, докато всъщност стои зад всички кръстоносни походи, включително и зад този пследен опит на Антихриста да удържи земното си царство . Папа развял знамето с нацистката символика на "Азов", не може да го играе повече миротворец. Той вече е взел страна в конфликта. Не той ли нарече бурятите-будисти и чеченците-мюсулмани, най-жестоките воини на православната руска армия, които подлагат на мъченическа смърт милите католически неонацисти в Украйна, които сега му пращат религиозни делегации, а той като добрата самаряка - помагал? По тази папска логика, излиза, че Хитлер и неговите последователи са мъченци за Христовата Вяра. В дейстителнт истината е видна, за всеки който има очи да я види. Папата е последният наследник на трона на великата измама на обърнатия кръст, чиито дом Ватиканът е земното обиталище на Антихриста. И само като си помислим, че този папа искаше да привлича в католицизма и будистите в Тибет, и вече е спечелен радетел за еднополовите бракове и всякаквите други извращения, прикривани с приказки за божествена любов към "новата нормалност", то неговото лоно е готово за съдбата на Содома и Гомара. И всички здравомислещи хова вярват, че това ще се случи, защото то вече се случва. Пушекът вече се усеща. Дими.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ади

    18 Дек 2022 11:35ч.

    Папата е подал своята оставка по здравословни причини.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • bodar4uk

    18 Дек 2022 11:47ч.

    И многото световни интереси, зависят единствено от решението на Вятъра!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "религиозни съветници при мен за трети път

    18 Дек 2022 13:13ч.

    аха, а пък сз се чудех защо папата винаги говори в полза на У.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Сега Володимир Зеленски изпраща един от своите религиозни съветници при мен за трети път", каза папата. "Аз съм във връзка, приемам, помагам."

    18 Дек 2022 13:15ч.

    братоубийствена война, а?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ким Чен Ун

    18 Дек 2022 13:21ч.

    Папата, Мадуро, Киммчето, Моди и кой ли не биха шута на неудачника на годината.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Актриса

    18 Дек 2022 15:10ч.

    Кой е неудачника?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мила от Марс

    18 Дек 2022 20:01ч.

    Защо православният украински народ, се съветва с папата/3 пъти/.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи