Още един "протестиращ" в правителството: Виктор Стоянов става зам.-министър на културата

Още един "протестиращ" в правителството: Виктор Стоянов става зам.-министър на културата
Музикантът Виктор Стоянов е най-вероятният нов заместник-министър на културата в служебното правителство, съобщава Novinite.bg.
<p>Виктор Стоянов бе един от най-активните протестиращи срещу правителството на Пламен Орешарски през лятото на 2013 г.</p> <p>&quot;Протестът трябва да постигне едно - управляващите, без значение от кое правителство са, да знаят, че няма да имат и ден покой и хората могат да излязат във всеки един момент, при всяка една несправедливост&quot;, каза тогава Стоянов в коментар на целите на протеста.</p> <p>В началото на януари музикантът бе нападнат от депутати от &quot;Атака&quot; след участие в предаване по Нова телевизия, провокирана от това, че в началото на интервюто Стоянов и политологът Цветозар Вълков носеха на лицата си маски на Волен Сидеров.</p> <p>Стоянов стана популярнен като клавирист в групата &quot;Киора&quot;, с които записа албума &quot;Вярвам в теб&quot;. Албумът става двойно платинен, продаден в над стохиляден тираж. След разпадането на &bdquo;Киора&quot; през 1997 г., създава дует със Стоян Михалев, настоящ член на Съвета на председателството на ДСБ София.</p> <p>&nbsp;</p>

Коментари

  • възмутен

    08 Авг 2014 18:04ч.

    аман от онанисти и педерасти !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ха-ха

    08 Авг 2014 18:21ч.

    Явно ще се набляга на музикалните форми.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Защо ли...

    08 Авг 2014 18:29ч.

    Защо ли не се учудвам, че зад фасадата пак са скрити костовистите от ДСБ? А иначе говорят гръмки приказки, че не са със ГЕРБ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ;

    08 Авг 2014 19:11ч.

    Настъпи време да се уреждат сметките, пито - платено, опа протестирано - назначено.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Mi Dackoff li da slojat?

    08 Авг 2014 19:20ч.

    d

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Групенфюреp

    08 Авг 2014 19:25ч.

    ПРОТЕСТНА МРЕЖА върви по пътя на SS, да живей(Хайл)!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дедо Нестор

    08 Авг 2014 19:26ч.

    АВТОПОРТРЕТ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО: OFF news.bg, 07.07.2014. \&quot;Днес в един вестник има заглавие \&quot;Прoтестът на власт\&quot; и това до известна степен е вярно\&quot;, каза служебният премиер Георги Близнашки.“ mediapool.bg, 06.07.2014: “Лица на протеста, на сините и ГЕРБ влизат в служебния кабинет“. А президентът със свойственото му цинично презрение към родния ни език при неговото представяне го назова \&quot;НАДПАРТИЙНО\&quot;. Нямам думи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • жорката

    08 Авг 2014 19:53ч.

    Ами за какво си драха гърлата цяла година, ако не за себе си? Ще изпълнят и поръчките на кукловодите. Ще остане и за тях. Пито, платено. А глупаците, дето им повярваха, да пият една студена вода и кой откъде е!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Горчиво

    08 Авг 2014 19:57ч.

    Не си истински българин, ако в хладилника нямаш шише от марково уиски, пълно с домашна ракия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поморийски

    08 Авг 2014 20:01ч.

    Такъв дрисък като плювю такова подрискано правителство ще нареди с такива протестерни посерняци в него.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кито

    08 Авг 2014 20:04ч.

    Ами да!? Протестърчетата спонсорирани от Бойче Рапоня се уреждат вече в живота! Аман от Калинки на ГЕРБ! Абе тоя се сещам Прецидент,че и той беше Калинка на ГЕРБ. Как другите как да са свестни?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Forbes

    08 Авг 2014 20:08ч.

    Възмутен съм от дъното на душата си! Вместо да направят Явор Дачков или Кристина Патрашкова министър на културата, те правят някакъв си протестър! Долу! УУУУУ!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ревете, комуноиди!

    08 Авг 2014 20:41ч.

    В сравнение с идиотите и бандитите на Орешарски, които бяха харесвани само от 17 на сто от хората, най-дивите лумпени, всяко правителство би било добро. Не се ли усещате, че сте толкова смешни, колкото и капута и сте явно от неговия електорат? Ровете се в гащите на служебния кабинет, за друго не ставате, червени глисти.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какво награждават ГБ и РП?

    08 Авг 2014 21:51ч.

    Протестите сами спихна, неподкрепени от нацията и представляващи отделни групички и шайки от \&quot;протестната мрежа\&quot; на Христо Иванов, от \&quot;ранобудни\&quot; на Близнашки и Янакиев (третият академичен, Таков, отдавна е СЪВЕТНИК на Плевнелиев) и от шайки на Борисов и Пашата, които заедно с \&quot;протестната\&quot; преследваха и се гавреха с хората, обозначени за врагове, само защото бяха намерили начин да игнорират мутрата Борисов и да управляват без него_____ Стоянов не е десен човек! Да прочете Хартата на ЕС - там човешкото достойнство е поставено на първо място! Отделен човек, който и да е той, не бива да се преследва от тълпа, която го унижава и обижда, която хвърля по него домати и яйца____. Летните протести не дадоха и знак срещу Борисов, който разсипа държавата и срещу който имаше масови самозаплвания на българи. Така стана ясно в коя защита излизат протестърите, коя мутра искат да ни върнат във властта и че и те са на страната на мафията и олигархията, срещу която уж протестират. Точно такива сега Плевнелиев избра и продължава да избиря в правителството - най-големите талибани от протестиращите групички. ____От Плевнелиев всичко можеше да се очаква. Но честно казано, най-малко от Виктор Стоянов очаквах, че ще обикаля в защита на мафията и на Борисов

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Емко

    08 Авг 2014 23:28ч.

    По този начин ГЕРБ купува мълчанието на същите тези хора, когато започнат безобразията на новото Бойково правителство. Някак си тогава ще им е неудобно да протестират. Но те не са и нужни. Все пак какво е шепа народ пред десетохилядните тълпи от февруарските протести?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Емко

    08 Авг 2014 23:29ч.

    И още нещо - от креслото на министър трудно можеш да упражняваш граждански контрол над властта ;) Честно, тия хора от кол и въже ги събират!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • SOS

    09 Авг 2014 14:01ч.

    РАСИМ \&quot;НАЗНАЧАВА\&quot; ДЕ ЩО БОКЛУК ИМА.ИДИОТ....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи