Около 200 души протестираха срещу връщането на пушенето в заведенията

Около 200 души протестираха срещу връщането на пушенето в заведенията
В София приключи протестът срещу намерението на правителството да облекчи режима за пушене, като отново позволи да се пуши в заведенията. По различни оценки в него участваха между 200 и 300 души. Протестът беше организиран във Фейсбук, където над 5 000 души бяха заявили, че ще участват. Протестиращите издигнаха балони със знака "Пушенето забранено", както и плакати с надписи: "Искаме чист въздух", "Печалбите за сметка на здравето са сигурни утрешни загуби", "Не пипайте забраната", "Докато разпускаме не искаме да се опушваме", "Конституцията важи и в заведенията", "Здравето няма цена".
<p>Протестът беше организиран от сдружението &rdquo;България без дим&rdquo; и Коалицията за живот без тютюнев дим.</p> <p>Близо 70 000 души са подписали електронната петиция срещу отпадането на пълната забрана за тютюнопушене на затворени обществени места.</p> <p>&nbsp;</p>

Коментари

  • smb

    08 Юни 2013 23:02ч.

    200 души протестират... 70 000 подписали петицията... Точно за по едно заведение за непушачи в град!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хакер

    04 Авг 2013 17:19ч.

    какво вярвате на тази фалшива петиция.постарах се да я наблюдавам за известно време и какво мислите на всяка минута нов подпис и това продължи около час.какво си мислят организаторите че ние виждаме компютри само в магазините на \\\"технополис\\\" много са наивни.ето какво още открих: 200 и повече подписа от един и същ i.p. адрес т.е. идват от един и същ компютър.повече от 50 подписа с един Е маил адрес.пренасочване от търговски сайтове към адреса на петицията това значи че са поставяни подписите на нищо неподозиращи ползватели.ще повярвам само тогава когато видя 70,000 подписа на хартиен носител останалото е лъжа и измама.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи