Обама разреши въздушни удари над Ирак, за да предотврати геноцид

Обама разреши въздушни удари над Ирак, за да предотврати геноцид
Президентът на САЩ Барак Обама съобщи, че е разпоредил извършването на въздушни удари в Ирак и хвърлянето на хуманитарна помощ, за да се предотврати "геноцид" на ислямистките екстремисти над малцинствата, предаде AFP.
<p>&quot;Ние можем да действаме, внимателно и отговорно, за да предотвратим потенциален акт на геноцид. Затова разреших планирани въздушни удари, ако е нужно да се помогне на иракските сили в борбата им за скъсване на обсадата и защита на цивилните блокирани там&quot;, каза президентът Обама.</p> <p>Той не уточни дали вече са извършени въздушни удари, но каза че американските сили вече са започнали да хвърлят храни и вода на иракчаните, бягащи от &quot;Ислямска държава&quot;.&nbsp;</p> <p>&quot;Като главнокомандващ няма да позволя Съединените щети да бъдат въвлечени в участие в още една война в Ирак. И макар да подкрепим иракчаните в борбата им срещу тези терористи, американски бойни подразделения няма да се върнат да се сражават в Ирак, защото няма американско военно решение на голямата криза в Ирак&quot;, заяви Барак Обама</p>

Коментари

  • наблюдател

    08 Авг 2014 17:03ч.

    Да-а-а, в един стар съветски анимационен филм показваха американската действителност. Някакъв каубой излиза от бара пиян и се качва на колата си. Шерифът го застрелва и казва на зрителите: Пияните шофьори рискуват живота си. Та и Барак Хюсеин с народа на Саддам Хюсеин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Съединените щети

    08 Авг 2014 17:57ч.

    Грешка в писането, но истина в мисленето!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • НАБЛЮДАТЕЛ ТИ СИ ПРОСТО ЕДНО СКРИТО НАЦИ, щот

    09 Авг 2014 0:36ч.

    ЯДОХТЕ РИБЕНДРОБ С ХИТЛЕР НА ЕДНА МАСА 39 година и ПЪРДЯХТЕ с НАЦИСТИТЕ В ЕДИН ПЛИК, след което го спукахте и ТОЙ МИРИШЕ ДО ДНЕС и замърсява въздуха на нормална ЕВРОПА и на целия свят. ВИЙ СТЕ МРЪСНИ ПИШЛЕМЕТА, които ще бъдат шомполирани с кожен шомпол в лубянските задници ас сун ас посибъл. ОЩЕ НЕ СТЕ ОТГОВОРИЛИ ПРЕД СВЕТА НА ВЪПРОСА ЩО ЯДОХТЕ РИБЕНДРОБ и СТРУПАХТЕ 21 ХИЛЯДИ ТАНКА НА ГРАНИЦАТА ГОТОВИ ДА РАЗПОРЯТ ЕВРОПА и да направите с НОРМАЛНИТЕ ХОРА това, което бяха замислили ЛЕНИН и ТРОЦКИ, ВОПИЮЩИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ на НАШЕТО СЪВРЕМИЕ, дето си измихте ръцете с ХИТЛЕР, като похарчихте живота на 21 МИЛИОНА НЕВИННИ ЗАБЛУДЕНИ МУЖИЦИ за да си ЗАМАЖЕТЕ МРЪСНИТЕ БОЛШЕВИЧКИ ЛАЙНА, ВИЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ ЛИЦЕМЕРИ, ЦЕЛИЯТ СВЯТ ЗНАЕ ЗА МРЪСНИТЕ ВИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ за КОИТО ОСТАНАХТЕ НЕНАКАЗАНИ, а убихте всички други хора, които знаеха нещо за тях. НО ИСТОРИЯТА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗЛЪГАНА, КРИМ не може да остане в ръцете на военно полевите курви от почивните станции и ВОЙСКОВИТЕ ПУБЛИЧНИ ДОМОВЕ на военния флот!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЩО ЗАСТРЕЛЯХТЕ ГЕНЕРАЛ ПАВЛОВ

    09 Авг 2014 0:41ч.

    ЕДИН ОТ БЛЯСКАВИТЕ СВЕТОВНИ ВОЕННИ УМОВЕ, да не ви разкрие кирливите мръсотии, които замисляхте с НАЦИСТИТЕ, когато си поделихте ПОЛША и НЕНОРМАЛНИЦИ МРЪСНИ ИЗЧАДИЯ! ЩО ЯДОХТЕ РИБЕНДРОБ, бе ЛУБЯНКАДЖИИ, последователи на ПЛАДНЕШКИЯ БАНДИТ КОБА-ДЖУГАШВИЛИ, който обра една банка, а ДНЕШНИЯ ОБРА Цяла ДЪржава, за което РУСИЯ ЩЕ ПЛАЩА МИЛИАРДИ НЕУСТОЙКИ ЕДИН ДЕН, задигна цял полуостров да го даде на лелките с големите цици от почивните стации дето облсуждат НОМЕНКЛАТУРАТА и военно-полевите курви.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи