Нинова след срещата с ИТН: Ще кажем решението си утре (видео)

 Нинова след срещата с ИТН: Ще кажем решението си утре (видео)
Утре ще имаме Национален съвет, за да вземем решение, а след малко ще имаме среща с парламентарната група, обяви лидерът на БСП Корнелия Нинова след като от ИТН запознахя нея и колегите й с проектокабинета. Утре ще имате оценката за премиера и министрите, каза още Нинова.

 

„Има такъв народ“ представи състава на проектокабинета си пред БСП.

 

Днес извървяхме втората крачка от четирите по нашия план, който си бяхме поставили. Третата стъпка е да намерим политическата форма за подкрепа. Този въпрос остана с колегите от ИТН да уточняваме. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова.

 

"Ние държим да присъстват приоритетите на БСП по политики. Изведохме по какво имаме съгласие и очакваме да го видим записано в някакъв документ", каза Нинова.

 

 

 

Утре от 14 часа свикваме Национален съвет, за да вземем решение, а след малко ще имаме среща с парламентарната група, посочи тя.

 

Утре ще имате оценката за премиера и министрите, каза Нинова.

 

 

Източник: "Труд"

 

 

 

 

Коментари

 • Прогноза

  03 Авг 2021 18:16ч.

  Тази ще подкрепи кабинета, защото това е единственият начин да се докосне поне символично до властта, след като тотално опропасти партията си...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не на....

  03 Авг 2021 18:18ч.

  ГРОБ БСП ДПС и........ИТН. ....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Брутална грешка

  03 Авг 2021 18:18ч.

  БСП не бива да подкрепя този ужасен кабинет. Това е политическо самоубийство!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • съжелявам, че я й симпатизирах и гласувах за БСП

  03 Авг 2021 18:30ч.

  Жалка картинка! Бори се за оцеляване. Ако подкрепи чалгарите- с БСП Е СВЪРШЕНО.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Виктор

  03 Авг 2021 18:31ч.

  Корни е като акула и се чуди, само как да ги схруска, тези плавници, (герговият, "народ" и кабинет)- дето и направиха такава изборна беля! Отбора на Корни в тоя парламент е стабилен, не ми се вярва да подкрепят...добре, че е Крум Зарков (за акъл), хванат ли се с шнорхела ще се издавят... ама надали :)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Карачибук

  03 Авг 2021 18:33ч.

  Какво ще реши утрешният Национален съвет на БСП - да подкрепи или не? Всичко зависи от това дали членовете му ще харесат стиховете на Бояна Николова, съпруга и поетеса на кандидат премиера Пламен. На съвещанието се очаква да бъде прочетено нейното стихотвворението "Ще правя любов". Ето го: " Ще правя любов / с листата в очите ти / и със снежинките / в косите ти. / Ще правя любов / с морето по кожата ти. / Подари ми утре."

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • зелен чорап от НАТО

  03 Авг 2021 18:36ч.

  1 вариант.БСП и ДБ гласуват за кабинета и той минава.Нинова оформя коалиция с чалгари и умнокрасиви и подкрепя мажоритарния вот, който е основен приоритет за ИТН.Предава електората си, но остава в НС и начело на БСП. 2 вариант.БСП гласува кабинета, но ДБ не и той не минава.Позорът е още по -голям, и на третите избори БСП удря 10%. 3 вариант.ДБ гласува кабинета, а БСП - не.Кабинет няма и пак погром с 10%. Аз залагам на 1 вариант, защото така Корнелия ще остане спокойно на власт в БСП, а това е единствено важното за.нея, некакъв там електорат, голяма работа.б

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ОТ ИЗБОРИТЕ НА 11 ЮЛИ

  03 Авг 2021 18:40ч.

  до сега БСП се държи последователно и интелигентно - без скандали и интриги. Затова е логично да НЕ подкрепи този проект на неизвестноста.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Абе, зелен чорап,

  03 Авг 2021 18:40ч.

  не разбра ли, че коалиция няма да има? БСП не иска и няма да участва в правителството. Ще настоява да се прокарат политики от нейната програма, да се оформи това документално, за да даде евентуално подкрепа за този кабинет.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • зелен чорап от НАТО

  03 Авг 2021 19:02ч.

  Разбрах, ама да подкрепиш кабинет с гласове и той да мине, си е пак коалиция, освен това , подкрепяйки го, подкрепяш всичките му политики, вкл.мажоритарния вот.Няма такъв филм - хем гласуваш за кабинет, хем се разграничаваш от него.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • observer

  03 Авг 2021 19:09ч.

  При Корнелия принципи няма. Тя и с партията си няма общо. Оглавила я е като мениджър.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Изглежда всички 240

  03 Авг 2021 19:12ч.

  Играят цирк, а единствено губещ е народът.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Георги Дренчев

  03 Авг 2021 19:14ч.

  зелен чорап от НАТО е трол на ДПС.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Желев Желязко

  03 Авг 2021 19:20ч.

  ''При Корнелия принципи няма. Тя и с партията си няма общо. Оглавила я е като мениджър.'' Да.Добър меринджей,но не и го признават.Номенклатурните съпартийци.Редовите членове пак ще я преизберат.Искат и оставката.Не искат нови вътрешни избори.Знаят резултата.Да бяха лидерите на другите партии на нивото и.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Огнян Стефанов

  03 Авг 2021 19:37ч.

  Георги Дренчев е трол на Борещия се за синергия със стратегическия дневен ред на СаЩ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ИТН

  03 Авг 2021 20:13ч.

  Не трябва да бъдат подкрепяни, най-малкото заради мажоритарния вот, а да не говорим за министри, програма и т.н. Това не им е шоу, а държава.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 03 Авг 2021 20:32ч.

  Кухата лейка Нинова ще подкрепя ИТН.Разбираемо.Чалгаджиите се подкрепят.Класическата гимназия се оказва много съмнително учебно заведение.Сценаристите на Слави и Корнела са възпитаници на същата….Примиера продавач на шнорхели но и философ с неясна документация,друг плагият,трети тежък седесар-реформатор и т,н.Какво ли ни чака?Не ми се мисли….

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мильо Лудия

  03 Авг 2021 20:33ч.

  Много е хлъзгав терена. Може да избират това правитество, но още утре то може да падне. Учиндолците си нямат хал хабер от политика.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • OLD

  03 Авг 2021 20:49ч.

  Отказва момиче, докле е време! Иначе клинична и функционална смърт на работата ти през последните години! На партията, която си припознала за своя, най-вече ! Или си продукт на дългосрочно активно мероприятие, за унищожаването и! Ще ти доведе много лоша карма, лично и на фемили!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Оглавила я е като мениджър.

  03 Авг 2021 21:04ч.

  Тцъ, оглавила я е като приватизатор. А Корни от приватизация разбира.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • фърко

  03 Авг 2021 21:11ч.

  Електората на БСП не подкрепя това правителство. Ако парламентарната група на БСП подкрепи това уродство, ще извърши политическо самоубийство и ще приключи позорно. То това беше целта на едни хора и я постигнаха. Имат една нощ да премислят, но не вярвам да им е останал здрав разум. Ковидът наистина бие първо в мозъка.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 03 Авг 2021 21:39ч.

  Корнела,ако застане до ИТН приключва.Готова е да си даде под наем всичко само и само да е незаобиколим фактор.Болна е жената за власт и ще жертва партията.Да го направи и ще ги питам почитателите й доволни ли са?Нямам случай до сега да срещна социалист,който харесва и приема Слави.Как ще им обясни Нинова защо тя го харесва?Аз знам но те горките са научени само да обичат лидера но без да знаят защо…Това са зомбита,които дърпат партията към края с мощното участие на Нинова.На нея й е лесно защото си осребрява труда но ония нещастници дето и поддакват защо го правят и те не знаят.Аз знам.Става дума за коне с капаци и промити мозъци.Нинова им внуши,че прочиства партията и те клатят глави и гласуват.Радостното е,че са все по-малко и има шанс да се промени нещо.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • нема да повтарям!

  03 Авг 2021 21:52ч.

  Напред пропаст, назад вълци! Така стоят нещата! Избори ще има когато реши Бойко!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • trassporter

  03 Авг 2021 22:16ч.

  Нинова отчетливо казва "Утре имаме НС за да вземем решение". Дежурните злобари на Нинова във форума настойчово внушават че въпросът е предрешен и естесвено отговорността е нейна. На тази вълна е и малобройната вътрешна опозиция в партията. Целта е БСП да няма печеливш ход от разиграващия се политически покер в момента. В тази ситуация Нинова, като лидер на 3-тата партия в 46НС, доминира над останалите си колеги с премереност и отговорност. Крайното решение ще бъде от пленарния състав утре.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЗАПОЗНАТ

  03 Авг 2021 22:48ч.

  Корнелия е заложила всичко на сделка с ИТН! Дреме и за БСП, сведе ги до един файтон хора и сега трябва да си разкеши предателската роля. ДПС са направили оферта. И без това и е за последно. Боко ще излезе по умен! Гласува против. А Корнелия подкрепя и занулява БСП. И се пенсионира богато!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 03 Авг 2021 23:52ч.

  Колко малоумен трябва да е човек за да мисли,че в БСП има демокрация.НС щял да решава и нямало нищо предрешено…От пет години няма такива филми на”Позитано”.НС е посочен поименно от Корнела и няма,как да има друго мнение.Няма!!!!Така,че ще стане,каквото тя каже.Още повече министера на вътрешните работи Петър Илев е зет на дясната ръка на Нинова Червеняков.Същия съветва БСП в НС доста години срещу добро възнаграждение.Адвокатства на депутат от БСП Иван Иванов пред КС дали да е депутат или зам.мин.на МВР преди години.Иван Иванов и сега е депутат въпреки топлите му връзки със СИК…Така,че преди да пишете четете и се информираите,че ставате за смях…Но няма лошо те повечето от феновете на Нинова са коне с капаци,а там мисъл няма.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • на 03.08.2021 в 23:52

  04 Авг 2021 0:56ч.

  А как ще обясниш войната с Георги Гергов, Корни му е пристанала за ИТН така ли, и ще остави целият апарат на партията разглобен, та свинаря да го събере на готово за него?! На фона на историята която имат и войната в БСП която Корни спечели, ако подкрепи кабинета не просто унищожава БСП но и огромното й Его, а това второто няма как да се случи!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Но няма лошо те повечето от феновете на Нинова са коне с капаци,а там мисъл няма.

  04 Авг 2021 11:49ч.

  По добре кон, отколкото муле! А "Хитър Петре"?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи