Нинова: Постигнахме съгласие за коалиционното споразумение. Утре предстои решението на НС на БСП

Нинова: Постигнахме съгласие за коалиционното споразумение. Утре предстои решението на НС на БСП
"Още в началото казахме, че след като приключат разговорите на експертите ще има лидерска среща между четирите формации. Днес тя се състоя и сме изчистили всичко в законодателната програма. Имахме забележки по нея в социалната сфера, но сега всичко е решено и бюджетирано за следващата година". Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова след среща с лидерите на партиите ,участвали в изготвянето на коалиционното споразумение.

Снимка: БСП

 

"Утре в 13 часа свикваме присъствено заседание на Националния съвет на БСП. След като утре мине заседанието и получим одобрението на членовете, ще го обявим", каза още Корнелия Нинова.

 

 

 

Коментари

  • Данте

    09 Дек 2021 12:36ч.

    Оставам с лошото предчувствие, че всяка от партиите ще има нейно си правителство.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Събрали ми се риба, рак и щука, все прикрити комунисти

    09 Дек 2021 12:50ч.

    Отечество да оправят, кражби да спират, икономически растеж и пенсии да повдигат. Розовите сънища имат един голям недостатък - твърде бързо свършват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • гербераст

    09 Дек 2021 12:56ч.

    То като сте забравили какво е нормално правителство след 11 години мутренско управление ще има да се чудите много.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    09 Дек 2021 13:05ч.

    Честито ви самоубийство като партия. Можете да благодарите на президента. Иначе за функционерите съм спокоен. Няма да останат на пътя.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Въпрос

    09 Дек 2021 13:11ч.

    Кое пък беше нормалното правителство - дали това на Орешарски или на Тройната коалиция? Или пък смятате за нормално само правителството на Костов?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Начи-и,

    09 Дек 2021 13:49ч.

    Заседание на Националния съвет на БСП одобрява какво подписва Нинова. И в ДБ е така. Кой одобрява какво се подписва от ИТН и ПП ( те пък нямат структури и ръководство)???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Идеалист

    09 Дек 2021 14:45ч.

    Нинова спаси момченцето си в Америка и закопа партията си!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ввв

    09 Дек 2021 15:14ч.

    РСМ ???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ум царува,ум робува ,ум патки пасе.

    09 Дек 2021 15:22ч.

    Хайде ,хайде ,всички на софрата, ето идва баклавата ! Вече сме на финалната права , шоуто предстои. Прост народ слаба държава и генерал я управлява. Няма как,народа си иска генерали ,умници да го управляват. Така ще е . Който може да се евакуира, който не г-жа фон дер Лайен ще го оправи. Мърдане няма, болшевишката система ще изглежда като слънчев блян пред евромаркисистката демокрация. Комисарите знаят как. Честито , на финалната права сме и предстои финализиране .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • гербераст

    09 Дек 2021 15:31ч.

    Въпрос на 09.12.2021 в 13:11 Да те светна щом не знаеш. Нормално е правителство избрано с действителни гласове, а не с помощта на 150 000 цигани, гласували за Герб срещу 50 лв.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • terrarium

    09 Дек 2021 18:44ч.

    Нинова закопава партията си от 2016 г., в тази посока преуспя много. Защото партията й беше скапвана преди нея от Луканов, Първанов и Станишев, нейната част вече беше лесна. От влизането в тази антибългарска коалиция БСП ще загуби още повече, но тя ще е на кяр.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 09 Дек 2021 18:59ч.

    Каква полза от НС утре след,като Нинова всичко е предрешила.Видяхме днес,че е извадила и министър на Земеделието от Стара Загора….Кой знае за това и кой е казал да???Никой.Утре ще се съберат за да станат гумен печат на нахалството на Нинова.Тя се държи,като сатрап с тези нещастници и не е ли време да няма НС.БСП вече е лидерска партия бетер ГЕРБ и ако това не се разбира и няма противопоставяне ярко БСП приключва.А,това е целта и Нинова си прави каквото иска,а такива абдали,като Паскалев,Мутафчиев,Лечева,Зарков и т.н.ще си останат с пръст в устата.Да не говорим за Кирил Добрев….Читавите социалисти отдавна не са членове на НС защото Нинова ги разкара първи.Защо?Защото са хора самостоятелни и независими и сериозна нейна заплаха.Това е картинката за жалост тъжна и отчайваща.БСП в ръчичките на Нинова значи погром и нищо повече!!!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • trassporter

    09 Дек 2021 19:47ч.

    Да поясним: 1) Нинова има мандат от НС на БСП да води преговори за коалиция, които приключиха с настоящето споразумение; 2) Нинова утре ще иска съгласие от НС за конкретните персони за 4-те министерства, които се полагат на БСП (вероятно предложените лица няма да имат 100% одобрение); 3)Пророците за скорошната кончина на БСП вече ги слушаме 30 години.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 09 Дек 2021 21:52ч.

    Нинова няма никакъв мандат за нищо.Днешканите номера ги играе само и само да се пише и говори за нея за да си прави кампания за вътрешните избори.Тия нейни номера край нямат.Тази вечер случайно попаднах на Евроком с водещ някакъв Тутуманов или нещо подобно и не можех да повярвам…..Кълнеше Нинова и обкръжението й-Свиленски,Проданов,Анастасова.С две думи тъпаци не ставащи за нищо та камо ли за министри….Извиняваше се лично на Георги Гергов и му се вричане във вярност…Думи нямам.Този същия по БСТВ се тръшкаше,колко е велика Нинова,какъв гад е Паргов и други от опозицията на Нинова…Днес точно обратно.Човека не е добре но даже и той е разбрал с кой си има работа…Много е просто всичко Нинова го е излъгала,както всеки докоснал се до нея.Страшното е,че в момента тя лъже и разиграва ПП в лицето на Петков и Василев,а това значи,че ни чакат кошмарни дни….Всички ще й сърбат попарата но най-вече обикновените хорица от които нищо не зависи освен едно,като гласуват да го правят с главите си.Петков и Василев щом й се връзват на номерата и й ходят на крака час по час значи,че не стават за нищо точно толкова,колкото и тя!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бабче, на 09.12.2021 в 22:02

    09 Дек 2021 22:20ч.

    Разчитай само на деца, внуци и хубаво време. БСП беше мъртво родена като анти-комунистическа и социалдемократическа партия, на мястото на БКП, през май 1990 г., от стратега-педал и предстои нейното полягане в кофчега, който й скова другатката ти приватизаторка Нинова (по замисъла на стратега-педал Ал. Л.).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи