Москва: Изявленията за падането на "руски ракети" в Полша са умишлена провокация

Москва: Изявленията за падането на "руски ракети" в Полша са умишлена провокация

Следвайте "Гласове" в Телеграм.

Всички изявления на украински източници и чужди официални лица за падането на „руски ракети“ в Пшеводув, Полша, са умишлена провокация. Това заявиха от руското министерство на отбраната, съобщава ТАСС.

„Изявленията на различни украински източници и чуждестранни официални лица за предполагаемо падане на „руски ракети“ в село Пшеводув са умишлена провокация с цел ескалиране на ситуацията“, подчерта военното ведомство.

В село Пшеводув (Люблинско воеводство), разположено в източната част на Полша, на 15 ноември падна ракета. В резултат на инцидента са загинали двама души.

Междувременно американският президент Джо Байдън информира НАТО и Г-7, че експлозията в Полша е причинена от украинска противовъздушна отбранителна ракета.

 

 

 

Коментари

 • Лозан

  16 Ное 2022 12:24ч.

  Как им се ще на пшиките ракетата да е била руска, но не, била украинска. Сега бързо НАТО-то бързо да нападне Украйна, та да си я поделят съседите и да свърши това посмешище.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мултик

  16 Ное 2022 12:33ч.

  Еуфорията на умните и красиви българи предизвикана от възможността за ескалация на конфликта е наистина плашеща. Какво очакват? Че Русия ще изчезне за ден, докато ние седим на топло и наблюдаваме отстрани.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Н.Н.

  16 Ное 2022 12:42ч.

  Истинският живот е труден, многопластов, пълен с противоречия, морални трудности, страдания, когнитивен дисонанс, които карат "зъбните колела" на мозъка да блокират. Много по-лесно е да минеш на едномерно, черно-бяло мислене. Ние сме добри, руснаците са лоши, и ние бием лошите. Сюжетът на кажи-речи всеки американски екшън е такъв. Американската пропаганда е елементарна, но плашещо ефективна в полирането на мозъка на масовия човек.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Копейкин

  16 Ное 2022 13:50ч.

  Умните и красивите искаме тая безсмислена война да свърши, а точно копейкаджиите мечтаят Матушката им да превземе Берлин.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • читател

  16 Ное 2022 14:18ч.

  До Копейкин - и как се съчетава изпращането на оръжие за Украйна с мечтите ви за край на войната? Да гасиш огън с бензин - това може да хрумне само на глупавогрозните жълтопаветници.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Копейкин

  16 Ное 2022 14:28ч.

  Навремето Хитлер го подцениха. Ако бяха го спрели навреме. Новия Хитлер не трябва де се подценява.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • @Копейкин

  16 Ное 2022 14:39ч.

  https://ragheadthefiendlyterrorist.files.wordpress.com/2022/10/img232.jpg

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Коментар

  16 Ное 2022 12:45ч.

  От всичко което се наблюдава в последно време, човек има чувството, че така наречения ,,колективен запад" се стреми към ескалация на напрежението или простичко казано към Трета световна война. Но предполагам, че на всички ни е ясно, че тя няма да като ПСВ нито като ВСВ, а нещо много по страшно и разрушително и от там идва учудването ми, а предполагам и не само моето, на какво се надява ,,колективния запад" в една такава ситуация? Да се преместят на друга планета? Русия и Китай веднага да развеят белия флаг? На какво точно се надяват, като се заиграват с най-голямата ядрена сила в света? Да не мислят, че ще е като войната в Украйна и ще си играят на войници. В една ТСВ ще си играят на балестични ракети и едва дали ще има печеливши, та даже и за задкулисните кукловоди.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Н.Н.

  16 Ное 2022 13:08ч.

  И аз много се чудя на това, обяснявам си го с липса на интелектуален капацитет сред западните политици. Надявам се, че поне на техните военни им е ясно какво ще се случи при ТСВ и се надявам да успеят да ги възпрат. Надявам се, че се правят на големи и велики само на думи, и ще ги хване страх, когато дойде време да се вземат съдбоносните решения, след като военните им разяснят какво ще се случи. Това, че сега дадоха заден и казаха, че рактите в Полша са украински е добър знак.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Козяк 16

  16 Ное 2022 13:35ч.

  От посолството на Козяк се чудим защо хората толкова се дърпат от идеята за Трета Световна Война? Тя ще позволи на всеки от нас да покаже най-доброто от себе си! Ние не виждаме недостатъци.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи