Министърът на културата с кризисен пиар след скандалното си видео

Министърът на културата с кризисен пиар след скандалното си видео

Министърът на културата Атанас Атанасов записа официално видео с първи коментар за онова неофициално видео от кабинета, което разбуни духовете в България.

„Първото видео, което споделих от директния си комуникационен канал, достигна до всички българи. След 4 месеца на обществено внимание темата „Култура” е отново на дневен ред. Съжалявам, ако този стил на комуникация е предизвикал негативни емоции. Не съм искал да обидя никого. Но ако това е цената, която трябва да платя, за да може темата култура да е на дневен ред в нашето общество - готов съм”, заявява Атанас Атанасов в коментара си по темата.

 

 

 

Коментари

  • Haho

    10 Апр 2022 12:28ч.

    Този пълен наглец ли е или е пълен дебил? Или и двете. Никаква култура не е достигнала до всички българи, а само арогантноста на едно пияно министърче, решило че всичко му е позволено. Ама той всъщност само взима пример от своите батковци Кирчо , Кокорчо и Лорерчо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • vitory

    10 Апр 2022 13:25ч.

    И с очилата се е накичил под герба, за да изглежда по-сериозен и културен! Идиот, който си мисли, че като натамани нескопосони аргументи от 9 кладенеца, ще заизглежда прав и истинен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Всичките българи

    10 Апр 2022 15:14ч.

    Вече са наясно с културата на министъра. Това се казва прозрачно управление

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • teridan

    10 Апр 2022 12:33ч.

    Съседа отсреща се натряска до козирката и докато се прибере направи два скандала и три побоя. Той много съжалява, че неговия стил на комуникация е останал неразбран от очевидно елементарни и тясно скроени хора.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Александър

    10 Апр 2022 12:40ч.

    И как точно да споделяш видеа дрогиран от министерството помага на българската култура?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Въпросът е #КОЙ ги споделя тези частни видеа? И с кого?

    10 Апр 2022 15:22ч.

    Дали не е Онзи, който пострада през минал мандат по подобен начин, и на фона на брутална чалга обясняваше как се справя с простите шофьори на самолети? Много сръчно организира събирането на целия актив на герб в Театъра на Хасково за да обсъди 'нашмърканите' политици...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тралала

    10 Апр 2022 12:42ч.

    Имаме си министър на кулутурата авангардист, уви, ние простите българи нещо не можем да го разберем. Културата не била досега на дневен ред, глупак, в много български семейства културата е на дневен ред и не е необходимо някакво си смешно министърче да ни мотивира.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "уви, ние простите българи"

    10 Апр 2022 15:42ч.

    Уважаеми Тралалалала, защо вкарваш обида / пренебрежение в думите на този младеж? Чуй го отново - според мен единственото, което иска с новия нарочен запис, е да се извини за опиянението си. Ясно е, че му липсва управленчески опит, но решенията му до сега са правилни... И категорично не се опитва да обиди, а точно обратното - извинява се...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Haho

    10 Апр 2022 16:21ч.

    Къде сте видяли опит за извинение, не знам. Аз лично не виждам. Виждам само нескопосан опит за замазване на положението и после почват хвалби колко бил велик и колко много бил свършил. Като всичките от ПП .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Личи си кой е взел пари

    10 Апр 2022 12:53ч.

    От Онова чекмедже

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бандеровка

    10 Апр 2022 12:58ч.

    Този е ярък пример заедно с Рашков за уродливостта на Кирчовата шайка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Степанке,

    10 Апр 2022 15:49ч.

    По-добре се фокусирай върху твоите любимци от шайката на Z. Но явно не си запозната с техните уродливости, щом страстно браниш извращенията и жестокостите им...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • папа джо

    10 Апр 2022 13:01ч.

    Това момче не е министър,не се държи като такъв.Няма смисъл да стои там.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Млад е, папа джо.

    10 Апр 2022 15:44ч.

    Младостта не е порок. Нито старостта.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • bg-to

    10 Апр 2022 13:07ч.

    Каква култура, кви 5 лева ??? Цял ден си следял поздравленията за рождения си ден и си джъткал във фейса, като накрая си се изтепосал и с видео... Каква работа си свършил в това състояние в петък ?! Ти си нагъл , мойто момче, и нямаш никаква дисциплина ! Разглезен лигльо,пушил на свобода марихуана в Америка ! Айде, бегай от министерството, и без това нищо няма да свършиш !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • народен будител, а народа го псува

    10 Апр 2022 13:22ч.

    Министърът не е бил разбрат! Ей сега му гледах клипа, ключови фрази: 1. знам, че ме няма от известно време... тук, 2. но имам много какво да ви споделя, 3. скъпи приятели (ринпочета), 4. щастлив - щастлив, 5. ще се видим - и прави жест с очи. Министърът е скептик, таро 0, образован и просвет(л)ен. Т.е., 100% си е на място Джизъса. А тъпаците в ада беснеят!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Браво мъжки !

    10 Апр 2022 13:25ч.

    Друсаш се с опиати , записваш се на видео, пускаш го в нета … и така привличаш внимание към културата ! Дебил.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЕдНа

    10 Апр 2022 14:14ч.

    Кирчо си е избирал Министерският съвет , по подобие на дете, което влиза в магазин за играчки - избрал си е най-лъскавите,най- смешните и вдигащите най-много шум. Няма за какво да му се сърдим, ами да вадим портмонето и да плащаме, защото детето не е виновни, че му е толкова акъла.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Детето не е виновно, почти винаги.

    10 Апр 2022 15:10ч.

    Виновни са онези, които раздухаха българите по целия свят като глухарче на вятъра. Да се щурат, да "оцеляват" с цената на унизителна работа, и мъката да знаеш и да искаш да дадеш на детето си най-доброто възможно образование, до което успее да достигне то СЪС СОБСТВЕНИ усилия, не с рушвети на съответните фактори от които зависи това...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А още по-виновни са онези, които ни геноцид-ват в момента у нас, в родната ни къща

    10 Апр 2022 16:53ч.

    с вмешателства в изборите, с кадров подбор на вредни за нас политици и натиск върху тях, с поощряване на корупционни схеми за източване на ресурсите ни, със системно стерилизиращо отравяне на храната, водата, въздуха и на цялата ни природа, с негативните (медийни) внушения, които ни разбиват самочувствието и психиката...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наско, няма да си подаде оставка, защото

    10 Апр 2022 14:16ч.

    НЕ може да разбере какво е направил, защото не знае къде се намира, какво прави и защо го прави!. Хак да й е на "благоезичната" пиарка Диана Дамянова, която била babysitter "детегледачка на възрастни" определение на нейна американска бриджпартньорка, Диана сама си го разказва в интервю в.Банкеръ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Имаше един разказ "Ако животните можеха да говорят..."

    10 Апр 2022 14:56ч.

    Та без връзка с тематиката за трудния живот в българското село в онези мрачни години, би било невероятно някой да напишеше "Ако българските гурбетчии можеха" да разкажат КАК са оцелявали в чужда среда с минимални средства... Много хора тук биха се шокирали. Не е позорно да е работила, тази Диана, щом е преодоляла трудностите. Капиш?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не си разбрал "Имаше един разказ ... "

    10 Апр 2022 15:14ч.

    Каквото повикала с неприятния си, дори злобарски език - тук в сайта Гласове.ком, публикуваха постове във ФБ нейни, на пиарката Диана Дамянова срещу Сийка Милева говорителката на Гл.прокурор, ... та днес ТАКОВА Й СЕ ВЪРНАЛО. Нали чувате и виждате изпълнени с негативизъм действия и приказки, които премиера Киро реализира!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Извинения. Коментирах по принцип за неописуемите

    10 Апр 2022 16:17ч.

    работи, с които са принудени да се захващат нашите оцеляващи събратя по света. Срамна работа няма. Защото всички ние сме издънки на 482 годишно "оцеляване", негативен (НЕ)естествен подбор, когато ятаганът е "подбрал" от героичния наш народ най-адаптивните, послушни и НЕсмели хора...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Няма спор, записът от рождения ден на министъра е неприятен.

    10 Апр 2022 14:47ч.

    Адресиран е не за широката публика, а за неговите "приятели". И все пак, несравним по вулгарност с ТОЗИ запис: https://youtu.be/ZTnvsMe-fjM?t=54 ! ТОВА което стоически изтърпявахме 12 години отмина и се забрави... а 'Баце и Томи', чисти като росата, работят върху новата си предизборна кампания, лидират и стратегизират, громят "нашмърканите си" опоненти...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Като "няма спор" недоразумението да си подава оставката. Точка.

    10 Апр 2022 14:55ч.

    Другите ги разкарахме от управлението преди една година.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Точно така, разкарахте ги с огромна мъка, защото те НЕ СИ ПОДАДОХА ОСТАВКАТА

    10 Апр 2022 15:02ч.

    а скоро ще си ГИ изберете отново. Защото пияният глас и вулгарните думи на Борисов са музика... в нечии уши, а този младеж, опиянен и разчувстван на рождения си ден е ... "недоразумение".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • След като пишеш в 3 л., мн. ч.

    10 Апр 2022 15:35ч.

    Значи не си гласуващ българин. Съответно - нямаш право на мнение и претенции.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Има и друг вариант:

    10 Апр 2022 16:06ч.

    Гласувах, но нито за ППППП (последния политически проект на посолството), нито за обединената деструктивна опозиция ГЕРБ-СДС.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Jgigihovovjv

    10 Апр 2022 19:48ч.

    Борисов пак ще бъде избран за съжаление заради такива елементарници като прост Наско, лъжлив Киро и т.н.! Тия връщат мутрата в политиката с200 идиоти дето ги защитавате!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Уилт

    10 Апр 2022 14:50ч.

    Няма Спор, Записът От Рождения Ден На Министъра Е Неприятен. 10 Апр 2022 14:47ч. А в момента е 14:45!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Необичаен

    10 Апр 2022 14:54ч.

    Вие завиждате ! Момчето изигра етюд от читалищна пиеска, а вие не разбрахте, че по метода "Алкохолски/ Дрогерски", се е въплатил в образа си. Уважавайте самодейците, другари. Те са политическото ни бъдеще.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Карабас Барабас

    10 Апр 2022 14:56ч.

    Срам и позор.Цялара циркова група да напусне веднага! Нови избори! Сега

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мина

    10 Апр 2022 15:12ч.

    Тук няма какво да се коментира! Министър в работно време, пиян или другиран, в излагащо видео! Веднага да си ходи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • helleborus

    10 Апр 2022 15:39ч.

    Напълно е наясно, че няма как да замаже изявата си. Тук просто го е водила нуждата да си подаде носа на бял свят, по един или друг начин. Това са успели да измислилят - помагал на културата. Чудно ако другите министри решат да помагат така в другите ресори, какво ли ще трябва да сторят, за да ги забележим?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не разбирам Защо всички виждат

    10 Апр 2022 16:02ч.

    в изявите на този младеж някакви напъни да бъде забелязан? За мен при първия запис не си е давал сметка нито за реалното си състояние, нито, че освен "приятели" ще се намерят и достатъчно зрители от 'деструктивната опозиция'; а при втория прави опит да поиска прошка... Но това е, канцел-културата не прощава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Каква прошка?

    10 Апр 2022 16:16ч.

    Тоя е публично лице! Да подава оставка. Прошката ще е, че ще се размине с катрана и перушината. Ако някой от служителите ми направи такова нещо в офиса, в работно време или не, на другия ден го чака дисциплинарно уволнение.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Прав/а сте. Но явно винаги сте бил/а безгрешен

    10 Апр 2022 16:27ч.

    и никога не ви се е искало да не сте направили нещо, или да не сте се държал по някакъв начин. В минала изява. Т.е. не сте имал нужда от прошка. Човекът явно не си е давал сметка ДО СЕГА какво означава понятието "публично лице". Все пак - "Бъдещето ще покаже кой крив, кой прав." (Т.Ж.)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • helleborus

    10 Апр 2022 16:31ч.

    Неговото лично обяснение беше такова, не, че ние това виждаме. Нали той каза, че искал да се забележи по този начин културата и че така успял да я изведе на преден план.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Повтарям, публично лице!

    10 Апр 2022 16:40ч.

    Като министър представя България. Е, от понеделник вече ще представя само себе си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • helleborus

    11 Апр 2022 11:10ч.

    Всички днес знаят какво е публичност, поради социалните мрежи. Но ако се дрогира, всеки път ще забравя какво е, нали така. Прошка има, но защо трябва да е министър на културата? Всеки път, като го видя, пред очите ми изплува клипчето, хубавото е, че ми изплува и Филип Аврамов, който се е включил отлично.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Доктор

    10 Апр 2022 16:01ч.

    Инфантилен подлизурко!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Не съм искал да обидя..."

    10 Апр 2022 16:37ч.

    Ти си обидил само себе си и продажните ти другарчета. Обществото е възмутено и те презира. Подава ОСТАВКА в понеделник без повече обяснения!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Уилт

    10 Апр 2022 17:02ч.

    Най-добрият тенисит от министрите. Започнали са заедно с Григор.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тенеси Уилямс

    10 Апр 2022 17:13ч.

    Е, явно не е трябвало да спира с тениса.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До: простокиро. Кога ще обявиш уволнението на просто наско?

    10 Апр 2022 17:26ч.

    Който с неадекватно си и незряло поведение опозори поста БЪЛГАРСКИ министър и посрами Министерството на БЪЛГАРСКАТА КУЛТУРА. Или си зает да пишеш собствената ОСТАВКА? Това би било единственото приемливо оправдание за мълчанието ти по този грандиозен скандал и провал на кадрова ти политика. "А" отбор ли? Не! Вие сте шайка дрогирани клоуни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поне не се поддаде на натиска на Тицин и тициновци

    10 Апр 2022 18:32ч.

    за преместване на исторически паметници... За жалост, Н. Т. и СОС, все пак успяха да ПРЕименуват съществуващите улица и площад в съседство с руското посолство и по този начин нанесоха много по-ужасна вреда на държавата ни от тези два злощастни видео записа в "нескопосан опит за замазване на положението "... Разбира се, Тицин не е разглезен лигльо и дебил...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До цензуриращите. Ще повторя.

    10 Апр 2022 17:40ч.

    Тоя позор да си подава оставката без повече обяснения!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи