Минчо Афузов: Честит Димитровден и празник на Сливен!

Минчо Афузов: Честит Димитровден и празник на Сливен!

Независимият кандидат за кмет на Сливен Минчо Афузов честити Димитровден, който е и празник на града. Той припомня, че на този празник винаги съгражданите му се обръщат към гордия дух на Сливен и си спомнят с достойнство за приноса на града към възхода на българската нация.

Афузов споделя, че Сливен е велик град с изумително минало, със смайваща природа, с необикновени герои, с неподправено очарование и с обещаващо бъдеще.

“Бъдещето зависи от нас и от изборите, които правим! За мен развитието на всеки град преминава през различни сезони - като всяка година и като човешкия живот! От хората, които го управляват обаче в най-голяма степен зависи дали градът ще потъне във вечна зима или ще тържествуват сезоните, носещи разцвет, пробуждане и топлина! Като гражданин на Сливен виждам, усещам и живея години наред в отчаяние и студенина. Сливен е "скован", изостанал и непривлекателен! Време е да разбием тази ледена обвивка и да върнем истинската му същност!

Желая на всички ви здраве и благоденствие! Нека настъпващата есен ни вдъхне надежда за лято в новия управленски сезон. Нека бъдем силни и безкористни! Нека заедно променим лошата действителност!”

Това написа във Фейсбук Минчо Афузов, който е под номер 70 в бюлетината.

 

 

Коментари

  • Георги Ат.

    26 Окт 2023 10:05ч.

    Стига го рекламирахте, мине се не мине и Минчо Афузов, та Минчо Афузов ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи