Костов подкрепи Терзиев и предупреди: Руската пета колона се опитва да овладява властови позиции

Костов подкрепи Терзиев и предупреди: Руската пета колона се опитва да овладява властови позиции

Бившият премиер Иван Костов подкрепи индиректно на втория тур в София кандидатът на "Продължаваме промяната - Демократична България" Васил Терзиев. В предаването "Здравей, България" по Нова телевизия Костов заяви, че ще гласува на втория тур и няма да е с "не подкрепям никого". 

"Аз ще гласувам. Призовавам хората от демократичата общност да гласуват. За част от демократичната общност ще бъде труден избор. За мен това, че трябва да отида да гласувам, е категорично. Няма как да се отметна. Не можем да избягаме в този момент 

Трябва да гласуваме, "не подкрепям никого" не е вот в този момент". 

В началото на кампанията бившият лидер и създател на ДСБ изрази силни резерви към кандидатурата на Васил Терзиев, заради ДС миналото на неговото семейство.

Министър-председателят в периода 1997 - 2001 г. каза, че руската пета колона в България постави на върха на страната свой агент за влияние.

"Тази пета колона се опитва да овладява все повече властови позиции в страната. Като казвам агент за влияние, имам предвид президента Радев. Обработва се общественото мнение през възприятието на хората, за да се създадат у тях убеждения срещу европейското единство", обясни той.

”Хибридната война е война за умовете и сърцата на хората. Тя се води през промяна на техните възприятия, през генериране на фалшиви новини. Целта ѝ е да насочи хората срещу базови ценности - като демокрация, като пазарна икономика. Като се нарича капитализма ”корупция” например”, продължи Иван Костов.

"Вижте колко много хора участват в това нещо и в този смисъл намирам кризата за взела много големи мащаби в България. Затова трябва да се гласува", посочи Иван Костов. 

Бившият премиер коментира и скандала с машините преди местните избори. 

"Аз искам да виждам в това неспособност на ГЕРБ да прочете или да се ориентира в тази много сложна и опасна ситуация, в която ние се намираме, защото техни хора, техни лица, назначени от тях или техни представители, първо създадоха провокацията на ДАНС, която въобще няма да коментирам от гледна точка на компетентност. След това създадоха този ажиотаж в председателския съвет на на Народното събрание, което въобще няма правомощие, след това това отиде в ЦИК, който взе решение, с което наруши закона за избирателни права", изреди Иван Костов. 

"Защото ЦИК ще решава дали ние имаме доверие, ние тримата, имаме ли доверие ние да гласуваме с машини или нямаме. Всеки човек може да прецени това, така казва законът. Законът казва, че всеки избира с какво да гласува. Вижте какво стана накрая с Върховния административен съд. Удивителното му решение е, че законът действа по един начин преди първия тур и по друг начин на втория тур", допълни той.

Бившият премиер коментира кризата в Близкия изток, като посочи, че нашите власти се взряха само в риска от усилване на бежанската вълна, който според него е с ниска вероятност да се случи.

"Големият риск всъщност трябва да се гледа на фона на руската хибридна агресия спрямо всички западноевропейски страни. Тя причини криза навсякъде, противопоставяйки различни общности вътре в европейските общества. Хамас фактически създаде нова линия на разделение - изправяйки големи мюсюлмански общности срещу правителствата. Това крие огромен риск да се генерира насилие и безредици", алармира Костов. 

Бившият премиер изрази мнение, че войната е започнала да произвежда нови напрежения. 

"Много хора ще се противопоставят на това, което войната е произвела. Самите правителства в рамките на обществата не могат да реагират адекватно. Битката за убежденията на хората се води от много години. Няма противопоставяне на тази пета колона, която разедини българското общество. Имаше много активни мероприятия през годините, както ги нарече премиерът Денков", обясни той. 

Относно втория тур на местния вот, Костов отбеляза, че това, което се случи с машинното гласуване, е неспособност на ГЕРБ да прочете или да се ориентира в тази много сложна ситуация, в която се намираме. 

"Техни хора създадоха провокацията на ДАНС, която въобще няма да коментирам от гледна точка на компетентност. ЦИК взе решение, с което наруши закона и ни отне избирателни права. Удивително е решението на ВАС. Трябва да разберат тези, които ще поправят Конституцията, че проблемът отива до съдилищата. Всъщност се посегна на демокрацията в нейната сърцевина - на изборния процес в България. Това действие беше колективно. Трябва да се гласува, аз призовавам всички хора от демократичната общност да гласуват, защото ние сме демократи, когато правим трудни избори, а не когато правим лесни избори. За част от демократичната общност очевидно изборът ще бъде труден", допълни той. 

Изправени сме пред нова световна война. Хората отново се намират в безпътица и смятат, че един военен конфликт може да е решението, но това не е така. Демокрацията е жива, когато трябва да правим трудни избори.

В Европа и Близкия изток се разраства криза с размерите на тази в годините преди Първата световна война, заяви Иван Костов, министър - председател в периода 1997 - 2001 г.

„Хамас” създаде нова линия на разделение. Този път изправяйки големи мюсюлмански общности, каквито има във Франция, Германия срещу другите части на западните общества и срещу правителствата. Това крие риск да се разпалят огнища на насилие, безредици и терористични атаки, но в по-големи мащаби”, обясни Костов.

Според него у нас определението „хибридна война” остава неизяснено.

„Тя е война за умовете и сърцата на хората. Тя се води през промяна на техните възприятия, през лъжливи новини. Целта й е да промени убежденията на хората, да ги насочи срещу базови ценности”, поясни той.

Истинският проблем на Първата световна война е пълната безпътица в главите на хората. Ние сме на прага да създадем същата безпътица.

 

Коментари

  • джо гладника

    02 Ное 2023 9:43ч.

    тая смрад е в основата на разграбването на страната. на такива мястото в медиите е единствено за да се показва какви не трябва да бъдат политиците.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Целият български народ е пета колона на Русия! Нямате шанс, сини крадци българоубийци!

    02 Ное 2023 11:30ч.

    Иван Костов ще си получи заслуженото. А то е много. Елена също.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сабрутко Сабрутев от сабрутковците на Киро и Кокоро

    02 Ное 2023 9:53ч.

    Политически труп! Вони!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вони на сяра

    02 Ное 2023 10:25ч.

    Сатаната пак е приел образа на костов и ни чете дяволското си евангелие! Отврат!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Костов, Костов евроатлантическите програми се самокомпрометираха с антинационалната политика към своите членове

    02 Ное 2023 9:53ч.

    ЕС и НАТО се самокомпрометират в България, тъй като НЕ ПОДОБРЯВАТ живота на българите и на българската икономика. Резултатите са плачевни показват ясно очеизвадно РАЗПАДА на националната държава, НЕЛЕГИТИМНОСТ на институциите, НЕЗНАНИЕ липса на професионализъм на всички държавни нива, НЕГРАМОТНОСТ при подрастващите, СМЪРТНОСТ невиждана сред българското население и още отрицателни последици от членството на България в ЕС и НАТО. Е, при такива факти населението на коя държава ще иска да продължава да живее, ние да не сме роби бе, Костов. Вие с пачките и милиардите пари не ви пука ни за държава, ни за народ - пазите си милиардите и сте готови всякакви ла.на да ядете евроатлантически. ЗНАЧИ НИЕ ЗАЩИТАВАМЕ БЪЛГАРИЯ И ЗА ДА НЕ СИ ЗАЩИТАВАМЕ РОДИНАТА ЕЙ, ТОЗИ КОСТОВ СОЧИ ПРОПАГАНДА НА РУСИЯ! Безочие и безродие, и наглост невиждана у човека, който уби СДС.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Илия Гълъбов

    02 Ное 2023 13:47ч.

    На Създанието Костов трябва да се забрани участие в телевизионни предавания освен в клекналата и на колене NOVA!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • най-накрая се видя тоя кой е всъщност

    02 Ное 2023 9:55ч.

    Много жалко, че някои хора му вярваха до последно. Жалък и нещастен, пролича си какъв е. По делата им ще ги познаете. Кого защитава, кого иска да избира. Вече не можеш да излъжеш хора които мислят. И пак ще кажа - жалък и нещастен...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пак казвам! Ако не знаеш как да гласуваш ...

    02 Ное 2023 10:03ч.

    виж кой ти казва как! Щом бачо ваньо вика васко, значи, правилният избор е Ваня! Щото бачо ваньо вместо да е при бай Ставри, и то отдавна, все още ръси "акълец"! И изобщо, жълтопаветният планктон е време да се излее у киреча! Достатъчно идиотизми сътвориха! А, и "фасилчо" да ходи у Крим, и да се не връща, щото бил ... усраински, демек, перемога! Анадъмну?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    02 Ное 2023 10:03ч.

    Появата на такива като Костов работят в полза на Ваня Григорова. То бива трещене на глупости, бива, но толкова, не бива! Българите помнят какви ги вършеше този и теменужката му ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • онуфри

    02 Ное 2023 10:04ч.

    Крадецът вика – дръжте крадеца! Кой вкара Лукойл в България? Костов. Не, че съм против Лукойл, все пак тази фирма е давала работа на хиляди българи, но щом Костов си противоречи за нещо толкова очевадно, значи всяка негова дума е лъжа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    02 Ное 2023 10:04ч.

    "Тя е война за умовете и сърцата на хората. Тя се води през промяна на техните възприятия, през лъжливи новини. ..." Ми поднеси ни истинните новини, дай да ги видим, чуем, прочетем. Примерно, Газа цъфти, населението се радва на благоденствие, всеки ден се откриват нови болници, училища, жилища. Дай! Тъпак!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Охи

    02 Ное 2023 10:05ч.

    Уф,тоя гнусен черен демон,пак ли го активираха?Тоя пък,колкото грехове има към тази нещастна държавица,не е истина...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    02 Ное 2023 10:07ч.

    В крайна сметка Доган победи, а Костов е един лузър, от загубилият няма какво да научиш, освен как да губиш! Срам ме е че бях костовист, но такава беше битката, и разделителната линия в държавата, на тези двама ромски агенти за руско влияние!!! Да Костов е целият комунист, даже може да му се вика Иван- Станкето, учил в СССР, и с поведение на съветски началник...и сега когато се прави на западен и модерен е смешен, как може командир да слуша и изпълнява...каквото му спуснат западните олигофрени на новото нормално?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • глозган кокал

    02 Ное 2023 14:55ч.

    Това само показва, че априори Западът е много по-тоталитарен от бившия СССР. Както и че сините болшевики (жълтопаветници) революционно са много по-автентични и радикални от червените.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ИВАН

    02 Ное 2023 10:07ч.

    ГОСПОДИН КОСТОВ,КАКВО ПРЕПОДАВАХТЕ И В КОЙ УНИВЕРСИТЕТ?НАПОМНЕТЕ НИ!СЛУЧАЙНО ДА СТЕ БИЛИ КАНДИДАТ ЧЛЕН НА БКП? УЧИЛИ ЛИ СТЕ В СССР И КАКВО?ПРОЧЕТЕТЕ НАПИСАНОТО ОТ АНТОН ТОДОРОВ ЗА ВАШАТА ПЕРСОНА.КОЙ СЪСИПА БЪЛГАРИЯ,УВАЖАЕМИ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Костов разбулва синьо-червената мъгла, която заблуди успешно

    02 Ное 2023 10:09ч.

    мечтата за свобода и истинска демокрация на българския народ! Тъмносиният Костов днес ще гласува за тъмночервеното дете на ДС Терзиев. Гарван гарвану - око не вади. Измамници излъгаха народа си, разрушиха държава си и сега треперят да не им поискаме сметка и все Русия ги гони. Костов защитава колониалното бъдеще на Българи, ясно видно отвсякъде (в българските министерства работят американски чиновници като в МинОтбраната има назначен военен от Пентагона) КАТО ЗА ЦЕЛТА Костов плаши българите със завой към Русия, която нищо лошо не ни е направила на нас българите, а напротив само добро и благополучие!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Костов благодари на Русия, бе човек!

    02 Ное 2023 10:11ч.

    Цяла България знае това. Костов да признае как БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДОБРОТО НАПРАВЕНО ОТ РУСИЯ на България до 1989 г. - КОСТОВ ЗАХЛЕБИ ОТ ДОБРОТО НА РУСИЯ. Ако не беше Русия и България в нейния Източен блок, Костов никога нямаше да има благините, които днес има! Костов благодари на Русия бе, човек, ти си това което си днес благодарение на Русия и на създаденото от целия български народ, чиито труд беше откраднат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Необичаен

    02 Ное 2023 10:11ч.

    Този отдавна трябваше да дава интервюта от затвора.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Точен

    02 Ное 2023 10:12ч.

    Е, щом и тоя извлякоха от нафталина да удря подкрепа, значи го пиша окончателно бегал умно-красивия десар ))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Има ли изненадани,

    02 Ное 2023 10:24ч.

    че Костов подкрепя ДС, а така - и старата червена номенклатура? Та нали те го "назначиха" за политик?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • йас

    02 Ное 2023 10:28ч.

    Не знам Петата Колона срещу какви възприятия за европейското единство въздейства, но някой трябва да обясни на Лостов, че в момента отпочва процес за формирането на евросъюз на поне три скорости и това не е информация на ТАСС.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тарильома

    02 Ное 2023 10:29ч.

    Алчен старец изпълзя на ноемврийското слънце, което огрява остатъците от България, за да простре посраните си гащи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Костов и Терзиев —-

    02 Ное 2023 10:34ч.

    ДеСари от всички страни, съединявайте се ! ??‍✈️??‍✈️??‍✈️??‍✈️??‍✈️??‍✈️??‍✈️… Рот фронт, другари десари !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Простия Киро: Моята воля за Сарафов е под всякаква критика!

    02 Ное 2023 10:39ч.

    Щом и драгалевския циганин се включи в хора на евроатлантическите пропагандисти на простия Васко, значи положението му е безнадеждно. Но това го прави още по-безнадеждно!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пор Ошенко

    02 Ное 2023 10:41ч.

    Тая снимка от криминалното досие на лицето И.К. ли я извадихте?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Александрова

    02 Ное 2023 10:56ч.

    ОТВРАТИТЕЛЕН!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ако си още костовист, а май си изтрий ме

    02 Ное 2023 11:00ч.

    Дачков,защо даваш трибуна на драгалевския ман… да агитира? А се правиш на опозиция

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Омуртаг

    02 Ное 2023 11:02ч.

    Обикновен подлец.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бате Винету

    02 Ное 2023 11:15ч.

    "Петата колона" на Русия продаде Нефтохим Бургас на Русия, а малко след 10.11.1989 г подаде отново молба да стане член на БКП. Шарен свят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тряс

    02 Ное 2023 11:19ч.

    Щом лично кандидат-члена на БКП излезе да защитава Държавна сигурност, значи положението на жълтопаветната плява отива към "изуй гащи"...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ссхй

    02 Ное 2023 11:33ч.

    Костоф в агент на сащ и влачи България да е 53 щат на агресора сащ! България трябва да изгони посланика на сащ и да обявим сащ за вражеска страна!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това влечуго откъде изпълзя?

    02 Ное 2023 11:39ч.

    Пета колона? Кои са другите 4?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Помнещ

    02 Ное 2023 11:39ч.

    Винаги когато този индивид изпълзи от мухъла, се питам как ли се чувстват теменужките...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • baba Pena

    02 Ное 2023 11:43ч.

    Очевидно агитацията на Костов е насочена към хората, които гласуваха за Вили Лилков. Ще видим в неделя резултата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Генерал Лудендорф

    02 Ное 2023 12:05ч.

    Един тъп въпрос . Този защо още не е в затвора ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Изключвач на мозъци

    02 Ное 2023 12:06ч.

    Черния е невероятен лицемер! По-добре да обясни най-накрая, къде се загуби по странен начин една цяла година от биографията му, къде е бил и какво е правил (в преддемократичния период), за пламенните му статии в Работническо дело! После стана приватизатор, а.... заедно с приятеля си Нейков се превърнаха в убийци на пенсионерите. Да не забравяме, че е отявлен лъжец, манипулатор и крадец! От такъв - акъл не щем! Знаем, че той акъл има, но винаги го е ползвал само и единствено в своя лична, користна угода! И сега е същото - активиран е отнякъде, дори се сещам откъде. Има една кохорта безумци, които колчем го видят, първо се кръстят, после пишат три шестици, а погледът им издава изключен мозък!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Седларов

    02 Ное 2023 12:07ч.

    Доста са се сгъбясали тавагищите атлантиченца, щом са изкарали от саркофага тази мумия. И не само да я покажат на любопитните, как изглежда всеки презрял "политик", а за да доизплашат пършивите паразити - ПП и другите глисти от Дай България - незаконна рожба на Козарника. Така, че в неделя забравете Гъбите, а гласувайте за спасяване на София и на самите вас си, от Скакалците!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Въпрос към Дачкоф

    02 Ное 2023 12:45ч.

    Дачкоф, като един виден костовист, и за теб ли "не подкрепям никого" не е опция тази неделя?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БУМ

    02 Ное 2023 12:55ч.

    Другара Айвън Kostoff открай време много я чатка пустата му политикономика. Досега само на Си Дзинпин още не е давал акъл, ама то не е късно...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Синчец

    02 Ное 2023 13:00ч.

    Много неща могат да се кажат за лицето Иван Костов, но той отдавна е политически труп без шанс от вампирясване и това прави думите излишни. И все пак може би най-пълноценната характеристика за него като министър-председател беше дадена от МВФ, откъдето съвсем доскоро го определяха като единствения държавен ръководител, чиято страна е изпълнила всички споразумения с фонда и е получила всички договорени траншове. Ако не разбирате, какво означава тази оценка, изказвана като похвала, в действителност тя представлява разгром на всички претенции, заявявани през годините от лицето Иван Костов и неговите адепти. По-лошото - тя показва действителното място на страната ни, заемано тогава, а и днес в системата на международните отношения. Дори ръководствата на треторазрядни държави от Африка и Карибите, водени от здрав разум, елементарно чувство за достойнство или обикновен инстинкт за самосъхранение се опъваха на МВФ и/или Световната банка и си позволяваха да нарушават споразуменията (губейки част от траншовете, но запазвайки по-ценното - активите си), докато българската държава, водена от лицето Иван Костов в качеството му на министър-председател и същевременно председател на партията имаща мнозинство в НС безропотно изпълняваше всички наложени ѝ условия. Единственият министър-председател с такова постижение! Трудно е за приемане. Толкова за ролята, мястото и значението на лицето Иван Костов.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Костов?

    02 Ное 2023 13:00ч.

    Кой беше пък тоя Нафталин Лостов?!... Аре, да си гледа там лекциите в НБУ и да не се обажда. И без това достатъчно много поразии причини на България!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Русия, която нищо лошо не ни е направила на нас българите, а напротив само добро и благополучие!

    02 Ное 2023 13:14ч.

    тия лакърдии ги разтегай пред другите пенции на пейката пред входа на панелката в обеля

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • сбъркал идеалите си на млади години

    02 Ное 2023 15:00ч.

    Тебе те знаем, че съветската тьошча регулярно те бие с тигана по главата. И си го връщаш на нас в тоя форум, бълвайки омразата си. Ти не си представителна извадка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • MarlboroMan

    02 Ное 2023 13:17ч.

    железен е Командира; само той може да накара комуняшките реликти да вият така отчаяно

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БУМ

    02 Ное 2023 13:55ч.

    Само потомствен соросоид-надничар може да се радва, че благодарение на лицето Иван Костов той е най-бедния и презрян соросоид в Европа!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тоЯ ОТДАВНА ВОНИ

    02 Ное 2023 14:34ч.

    НА оМРЯЛО!!!НЕ СЕ ТРАЙ!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • сащ е враг на България

    02 Ное 2023 14:44ч.

    иван к0ст0ф мрази християнските държави и затова обича извратеността на сащ! За българите е ясно, че иван к0ст0ф мрази и България, мрази и Русия! Но иван к0ст0ф, който е американски агент, трябва да знае, че идва време, когато ще бъде изгонен американския посланик, ще бъдат забранени всички американски нпо-та на сащ в България, ще бъдат изгонени всички натовски и всички американски военни и ще бъдат забранени всичките им бази, всеки, който има договор или е в отношения със сащ - ще бъде завторник, ще бъдат гонени всички граждани на сащ! Всяко придобито имущество, което е на амарикански гражданин, ще бъде отнето в полза на България! Ще бъдат гонени без обяснения всички американци от България! България ще обяви сащ за стратегически ВРАГ и ще прекратим всякакви диплотамически отношения с изверга на човечеството - сащ! сащ е враг на човечеството! сащ е враг на световния мир!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мистър Хайд

    02 Ное 2023 16:05ч.

    Дачков се прави на голям бориц срещу статуквото ,което той създаде и от което беше част ,като всички останали "борци" журналя . Сам да се хвалиш как си се радвал че Югославия е била бомбандирана и че Американците нападат Ирак ,означава че си много зле и сам си признаваш че си фурнаджийска лопата и нагаждач.Сега всички като него говорят как всичко било разрушено . Ама те бяхя тези ,които в началото подкрепяха разрухата като плюеха социализма от сутрин до вечер

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • гласоподавател

    02 Ное 2023 16:26ч.

    Е, Лостов, сега вече със сигурност и аз ще гласувам - За Ваня Григорова! Край, амбицира ме отвсякъде!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хирург

    02 Ное 2023 20:20ч.

    Попаднах на един материал.Много харесвам ситуации, в които един отявлен психар яде от черния дроб на отявлен мръсник. Иначе, двамата минават за уж отявление атлантици, соросоиди, глобалисти, антикомунисти и прочее боклук! Само си представете - Евгений Михайлов или пък Горан Благоев, или Калин Янакиев са направили един яден, но перфектен хирургически срез и похапват от дбора на Черния. Ех, красота! В конкретния случай става дума за режисьора! Приятно четене! https://blitz.bg/analizi-i-komentari/evgeniy-mikhaylov-ssipa-kostov-s-tezi-fakti-za-izbori-i-printsipi_news984280.html

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ред в кочината

    02 Ное 2023 20:30ч.

    Фотофакт: Припомниха на Костов за отношенията му с Петата колона на Русия: https://blitz.bg/analizi-i-komentari/fotofakt-pripomnikha-na-kostov-za-otnosheniyata-mu-s-petata-kolona-na-rusiya_news984276.html Неподражаем мръсник е др. Костов! Много рядко се раждат такива! Мога донякъде да го извиня само заради следното обстоятелство - подкрепата от страна на отявления изрод И. Костов е сигурен начин подкрепеният да загуби! Моля се и залагам на това - В. Терзиев да си отиде при парите, защото е загубил срамно и да продължи да губи интензивно пари, нещо което практикува откакто е продал Телериг, докато не стигне до положението на обикновения български гражданин, който просто се старае да закърпи месеца. Време е нещата да си дойдат на мястото?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи