Костадинов: Жалко за столицата, тя няма избор

Костадинов: Жалко за столицата, тя няма избор

Как така американските медии, които не спират да клеветят и нападат „Възраждане“ всеки ден от години насам, са толкова ласкави към Ваня Григорова

„Предизборната кампания свършва днес. Затрупан съм от всякакви анализи и прочити на случилото се досега. Докато анализирах нашите резултати, обаче, поръчах една бърза справка за нашите противници по време на кампанията - както на национално ниво, така и в София.

Оказа се, че в София кандидатката за кмет на БСП има абсолютна медийна доминация, особено изразена през последната една седмица. Тук публикувам данните само за един ден, вторник, но и всички останали дни и седмици са горе-долу така", написа лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов в страницата си в социалната мрежа фейсбук.

Ето защо няма как да не задам следните два въпроса, продължава Костадинов:

1. Как се осигурява толкова пълен (и много скъп) медиен комфорт в среда,
изцяло доминирана и буквално притежавана от американските медии в
България? 

2. Как така американските медии, които не спират да клеветят и нападат
„Възраждане“ всеки ден от години насам, са толкова ласкави или в най- лошия случай просто мълчаливи по отношение на Ваня Григорова?
Същите тези медии публикуваха 117 отрицателни публикации за нашия
кандидат Деян Николов (средно по 4 на ден) и нито една отрицателна
публикация за Ваня Григорова. Нито една!

Отделно от това прави фрапантно впечатление меко казано лежерното отношение на ГЕРБ към изборната загуба в София. Борисов, който преживява изключително болезнено всяко изборно поражение и в момента обикаля страната като линейка, за да се бори със зъби и нокти за всеки балотаж на свой кмет, буквално още на първия ден след първия тур обяви подкрепа за кандидатката на БСП. Човек ще рече, че е работил за нея още преди първия тур.

Аз имам отговорите на тези въпроси, разбира се, но ми е интересно да видя
вашето мнение.

Иначе жалко за столицата. В неделя тя няма избор. И от едната, и от другата
страна едно и също. Защото Терзиев е абсолютно същият проект като Григорова - с тази разлика, че за него беше ясно още от самото начало, че е марионетка на посолството“, пише Костадин Костадинов.

 

 

Коментари

  • Читател

    03 Ное 2023 16:34ч.

    Има избор, и той е Ваня Григорова! Вместо да плещи на ангро да си направи изводите. Издига кандидати, които няма как да привлекат избиратели. Нещо повече, кандидатът му в Бургас събра по-малко % от листата. Ако това не е сигнал за размисъл, не знам какво е! Много си повярва и се самозабрави!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @Читателю,

    03 Ное 2023 16:51ч.

    по-добре се вслушайте какво Ви казва Костадинов, вместо първосигнално да го отричате. Наистина всички медии бяха активизирани да представят Възраждане като фашистка или путинова партия. Как се оцелява в такава враждебна среда? В очернящата кампания бяха включени и продажниците Елена Гунчева и Николай Марков. Всичките им усилия успяха да разколебаят не малко привърженици. Действаше се на принципа - ние твърдим, че сестра ти е к*рва, пък ти после доказвай, че нямаш сестра. Ако Възраждане беше патерица на ГЕРБ или ДПС, щяха ли да хвърлят толкова усилия за демонизирането й????

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Боби

    03 Ное 2023 16:51ч.

    Кмета на Бургас от 2007 година до сега има рейтинги над 65% защото е един от малкото кметове в България които наистина си вършат работата мандат след мандат а в случая няма никакво значение че е от Герб. Просто сравнете Варна с Бургас - повече май няма какво да се каже.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @Читателю, 03 Ное 2023 16:51ч.

    03 Ное 2023 17:05ч.

    Всъщност Костадинов, прави точно обратното на говоренето си. Костадинов се страхува от алтернатива на "възрожденците", защото му отиват половината гласоподаватели, а в случая се е договорил със сглобката, така както вече го е правил. Ясно като бял ден и пълен потрес.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жалко наистина

    03 Ное 2023 17:17ч.

    Софиянци нямат шанс да станат столичани!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вася Илиева

    03 Ное 2023 17:18ч.

    Има избор! Двамата кандидати са диаметрално противоположни по родова характеристика, по начин на издигане, по личностни умения от компетентност до убедителност. Това, че някои медии да критикували "Възраждане" не е свързано с избора на Григорова - нито тя, нито екипът й са отнели гласове някому! Григорова е силна и необходима кандидатура, несравнима с ДС кадъра Терзиев, който е недемократичен парашутист.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вася Илиева

    03 Ное 2023 17:23ч.

    Костадинов прави невярна от честолюбие позиция. Грешка! Правилното е да призове "Възраждане" да гласува за Ваня Григорова - правилно и за партията му, и за София. Нужен е по-широк верен хоризонт!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • обясними причини при една финансова диктатура, в каквато живеем

    03 Ное 2023 17:27ч.

    На този фон, разбрахте ли сега защо поне по-интелигентната част от избирателите по време на избори редовно отивахме за гъби? Защото това им се очертава алтернативата... Ако няма явна сглобка, щом играят големи пари, милиция и далавери, обезателно има таен сговор...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ревем, че на 09.09. избили интелигенцията и дошли овчарите

    03 Ное 2023 17:42ч.

    А сега противоставяме родения със златна лъжичка в устата и родената без златна лъжичка в устата. Знаем ли какво искаме?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Някой си

    03 Ное 2023 17:46ч.

    Абсолютно съм съгласен с Костадинов .Потърсете,, линията ,,на Ванчето за подкрепата на Истанбулската, вижте как се е изказвала и в подкрепа на бюджета на Асен, как обяви, че некадърните работодатели трябва да се отстранят от ,,бизнеса,,( с една дума малките) , изобщо потърсете как и кого е защитавала в ,,Подкрепа,, ( тя между другото какво изобщо прави тази организация). Другият -Терзиев, той пък е ,,извън всякаква класация,,.. Цунгцванг.. Но българите реагират без много да му мислят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ввв

    03 Ное 2023 18:19ч.

    Това е твоя избор, за мен също няма. И двамата са сороси, до там се стигнало да скачаме от "РАДОСТ", че Усраинското знаме "ЕВЕНТУАЛНО" ще бъде премахнато. Кенеф.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бургазлия

    03 Ное 2023 18:31ч.

    Бобчо, не те знам от коя дупка пишеш тези нелепици, но добре е да знаеш, че основната причина този криминално проявен тип (осъждан, спасен от затвора по аферата "Победа" лично от Свинята)да бъде "избиран" е тотално подменената демография на Бургас. Б Бургас има не повече от 100 истински бургазлии. Останалото са орки като теб, сбирщайн от всички земни кълбета.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какво ви казва Костадинов

    03 Ное 2023 18:50ч.

    глупости ни приказва Костадинов. Какъв "медиен комфорт", к'ви пет лева.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ами бай Добри Божилов? ТОЙ какъв медиен комфорт осигуряваше на Бъзраждане и лично на Костадинов?

    03 Ное 2023 20:22ч.

    Не можа да се озъпти в личните си нападки срещу Костадинов, през цялата кампания! Противно му става на човек - ту как Бай Добри помнел, че преди Възраждане да влезе в НС Костадинов бил обещавал, че няма да изразходва субсидиите за партийни дела (а интересвно за какво да се изразходват?), ту бил изплатил всички свои заеми с депутатската си заплата, ту не казвал истината за цената на запазването на лева като национална валута, ту не призовал "Възраждане" да подкрепи Ваня Григорова още преди първия тур, (отказвайки се от своя прекрасен кандидат за кмет на София), и с това работел за сглобката / ХамериканскоТО... И всичко защото той самият, бай ви Добре, бил неуспешен кандидат за общински съветник и сега се прави на аполитичен ... Прав е Костадинов, Ваня се радваше на изключителен медиен комфорт, и въпросът е "ЗАЩО?" Qui bono?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • албена

    03 Ное 2023 20:30ч.

    Ама вие какво си въобразявате: че Терзиев, Бонев, Асен и простокиро ще са против конвенцията? Естиствено, че не. Но те са най-голямото зло. те са тези, на които не им пука дали някой ще иска да вкара България във война и дали изобщо ще има България. Сравнението между тези еничари и Ваня абсолютно не издържа. Дори с всички кусури, които сега се сетиха да й припишат, тя е нормален, жив човек и майка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • димитър

    03 Ное 2023 21:44ч.

    Най-после един разумен коментар! Не можем да съществуваме, ако отричаме всичко. Изборът е Ваня.!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Изглежда Костадинов хваща пътя на Корнелия Нинова?

    04 Ное 2023 7:59ч.

    Проблема с личното его е много тежък за всички български политици! Анализа на Костадинов е доста едностранчив и непълен - ако коментираме любовта на медиите към Григорова, да не забравяме, че Борисов се е хванал на бас с Кирчовците , че ще загубят София, а за да загуби Терзиев днес има само един начин- като спечели Григорова. в този контекст печабата на Григорова е и печалма на Борусов срещу основния му конкурент на американската хранилка- Кирчококорчовците...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • MMN

    03 Ное 2023 16:38ч.

    Хахахаха - единият Путин!, другия Американците! Хахахаха

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ввв

    03 Ное 2023 18:20ч.

    Аз пък съм за Путин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ввв

    03 Ное 2023 18:21ч.

    Да внимават че с такива опорки правят избора на някои много лесен :) И това не е ЕСССР а Путин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дяволът се казва путин

    03 Ное 2023 18:24ч.

    Много е забавно, че путинският пудел Костя лае по путинската пуделка Ваня. И двамата са еднакво отвратителни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • махнете тая мухлясала слива

    03 Ное 2023 18:45ч.

    бандеровка

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Илиан Мавров

    03 Ное 2023 20:28ч.

    "Е" - то НЕ СЕ пише. СССР - съюз на съветските социалиснически републики.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Просто бизнес

    03 Ное 2023 16:38ч.

    Във Варна на такива им викат "гъзари". Този не е разбрал, че медийният конфорт за Григорова се дължи на омразата към шарлатаните. Правилно ги определиха като "късопи*ковци". Не виждат голямата цел защото са се вторачили под пъпа си

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Комфортът се заплаща

    03 Ное 2023 17:18ч.

    Ако не сега, то после!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Цоко

    03 Ное 2023 16:39ч.

    И този е цървул като Сидеров. С тъпотията си пропиля огромна патриотична енергия на стотици хиляди българи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не защитавам Костадинов

    03 Ное 2023 17:19ч.

    Но е прав, София е заложник.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Напротив - адвокат си му!

    03 Ное 2023 17:23ч.

    В какво е прав? Къде е тръгнал с тия цървули около него? Зер един Цончо не стига. Сега можеше да изиска от Григорова политики срещу подкрепа, но явно другаде го стяга чепика. Може да го няма в 50-ото Народно събрание за сметка на други и нови играчи, включително някоя нова формация начело с Григорова. Шубето е Голем страх и пази лозето на варненското езеро!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пълно разочарование

    03 Ное 2023 17:30ч.

    С тия думи , Костадинов застава на страната на еЛГеБеТетата, българофобите и цялата жълтопаветна гнус! Пълен ПОТРЕС, както казва Дачков! Това е и началото на края на Възраждане, българите не обичат дребните бакалски сметки, не можа да си надхвърли боя, казва народа !Много, много жалко!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Григорова никога не може да стане лидер на нова формация, никога

    03 Ное 2023 17:44ч.

    Кого и как ще увлече след себе си? Пожелавам и да стане кмет, та да ви видим какви ще ги говорите. Същата простотия като ПП-то. Лапнаха по тях, после реват!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kalli

    03 Ное 2023 18:39ч.

    Прав си, не виждат по-далеч от носа си и собствения келепир. Мащаба им е колкото за пазара в Шкорпиловци. Страдат от същата болест, от каквато страда цялата "държава" - няма хора за нищо. Кандидатът им в София (дори не запомних името му) беше на същото ниво като останалите несретници.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • МАРИО РАДЕВ

    03 Ное 2023 16:40ч.

    браво на коцето подкрепи дс

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Що бе!

    03 Ное 2023 17:50ч.

    Нали ДС ни докара демокрацията!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    03 Ное 2023 19:55ч.

    И аз до сега гласувах за Костадинов, но явно наистина играе доброто ченге! Сегашната му позиция е в полза на ПП-тата и дупетата! Срам за патриотите! Дори и да не е съгласен с нещо от позициите на Ваня Григорова трябваше да я подкрепи, защото тя е по-добрия избор не само за София, но и за България! С тази си позиция на следващите избори Коцето може и да не влезе в Парламента!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коста

    03 Ное 2023 20:24ч.

    Това,че Костадинов е против Ваня Григорова не значи,че е за ПП-тата.И той го заявява като казва,че София е БЕЗ избор. А сега разбрахте ли бай Иване ? Ако не,ще го знаете след 4 години. “Да имам втория акъл на българина”. Не е важно кой го е казал. Важното е,че е прав.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коста

    03 Ное 2023 20:24ч.

    Това,че Костадинов е против Ваня Григорова не значи,че е за ПП-тата.И той го заявява като казва,че София е БЕЗ избор. А сега разбрахте ли бай Иване ? Ако не,ще го знаете след 4 години. “Да имам втория акъл на българина”. Не е важно кой го е казал. Важното е,че е прав.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • едва ли всички медии са американски, друг е въпросът, че американците наливат пари, за да им пречат да разпространяват свободното слово

    03 Ное 2023 16:40ч.

    От гледна точка на тяснопартийния политически интерес може и да имат резон виденията му, ала вотът за столицата се очертава като граждански, не типично политически. Затова и преценката му е неадекватна за момента. Двамата явяващи се на балотажа в София изобщо не са сводими един към друг. Въпрос на гражданска чест бе най-малкото да не ги уеднаквява. А че ако стане кмет Ваня Григорова ще трябва да се доказва пред народа, а не пред началниците от Бръксел и Нашингтон, това е повече от ясно. Аз затова се и страхувах, че стане ли кмет, тия политически шарлатани ще я принудят да си опетни засега чистото име.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • baba Pena

    03 Ное 2023 18:34ч.

    Аз гледах интервютата на Ваня Григорова по Бтв и Нова . Съвсем не и беше комфортно, водещите и се нахвърляха като хиени. Костадинов просто се оля. Жалко.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Toм Сойер

    03 Ное 2023 16:44ч.

    Възраждане оправдават слуховете, че са патерица на ГЕРБ, Атака номер 2, изтичат в канала....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Профайлърка от Кюстендил

    03 Ное 2023 17:07ч.

    АБСОЛЮТНО.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • smb

    03 Ное 2023 18:20ч.

    Това не са слухове, а факти - във всички критични моменти за ГЕРБ Коцето ги подкрепя. Казвам Коцето, щото другите покрай него малко не се усещат, а и да се усещат не го показват

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вяра

    03 Ное 2023 16:46ч.

    Този на следващите избори май ще се бори за 4%.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Надежда

    03 Ное 2023 17:09ч.

    За 0,4% с цел 1% за да хване партийната субсидия за ? на варненския гьол. МРЪСЕН ПРЕДАТЕЛ! БОЛЕН ЛИДЕРОВ 2.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нов Кмет

    03 Ное 2023 16:51ч.

    Гледай си глухата безпътна провинция, отскоро стъпи на асфалта и нещо ти порасна работата, но забрави откаква дупка си произлязъл.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наследнико на Ной!

    03 Ное 2023 17:22ч.

    Ной е използвал асфалт при изграждането на Ковчега. Библейският текст казва, че ковчегът е бил обработен с „катран“ (битумно вещество) отвътре и отвън. Каньоните и землянките в първите дни също са правени с водоустойчиви смоли. В Християнското писание има много други препратки към това, което, както сега знаем, е асфалт.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • OLD

    03 Ное 2023 16:55ч.

    Съжалявам, това момче, за този начин на мислене, точно пред деня "Х"! Можеше да изчака до понеделник и да ни осветлява тъмата, в която тънем !? Същото и за Нинова. ПП На явно, близките парламентарни избори, може и да не разбере, новите анализи, за отлив на симпатии и симпатизанти , поради днес излъченото. Жалко за болните им, Его/а !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Без значение е кой ще е кмет на София

    03 Ное 2023 17:24ч.

    Даже ПП-то няма да са щастливци от избора на собствения си кандидат. Там е бездна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • OLD

    03 Ное 2023 17:36ч.

    Без мечти, няма надежда! За сбъдването им.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зрял и правдив анализ

    03 Ное 2023 16:56ч.

    Поробени сме и то за дълго.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Фриц Клингенберг

    03 Ное 2023 17:11ч.

    Това не пречи този шарлатанин на МИ-6 да ни слага по още някоя лопата пръст на гроба български.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • MSA

    03 Ное 2023 16:58ч.

    Костадинов, не става въпрос само за София, а за България!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    03 Ное 2023 16:58ч.

    Коце все още има моята подкрепа, но не успя да направи подходяща селекция за кандидати, за това и не гласувах за кмет! Има леко лидерски проблем с това, че иска да стърчи над останалите и да е само той, за съжаление в политиката не може сам и трябват още Цончовци за възраждане! Коце е единственият политик направил нещо за народа по време на мракобесната пландемия от ковид1984, и се оказа, че народа е лесно програмируем и много неблагодарен, с къса памет и лоша преценка, какво всъщност престъпление извършиха срещу всички тях! Много неприятни внушения се пускат в народните маси срещу Коце и са хванали корени, защото са прости и лесно смилаеми клеветнически алгоритми!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • не ги игнорираме, поне мислещите призоваваме и него, и Нинова към повече отвъдтяснопартийна гъвкавост

    03 Ное 2023 17:08ч.

    Благодарни сме за събраните подписи за референдум срещу еврото, помним и твърдата му позиция срещу задължителната ваксинация. Сериозните хора му отдават дължимото, кофтито си остават две неща: политическият електорат поначало се състои от лумпени, които помнят само един ден и то несъщественото, затова и постоянно трябва да им бъде припомняно. И второ, България към момента е в такова жалко робско положение, че класическата партийна демокрация й е по-скоро противопоказна - затова и трябва да се набляга на съчетаване на политическо с гражданско, и да се издигат повече антифашистки и антиколониални лозунги, отколкото да се отстояват теснопартийни платформи. В случая е ясно защо не подкрепя нито един от кандидатите, разбираме му логиката, ала моментът е сюблимен (особено в международен контекст) и с такава позиция той фактически прави услуга на статуквото.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    03 Ное 2023 17:15ч.

    Аз така едно време на първия тур се подлъгах да гласувам за Радев, от ентусиазъм и еуфория, та да се маха Бокича, и до сега съжалявам! И виждам сега същият животински ентусязъм само и само да се махнат ППДБ, а истината е че сме потънали адски дълбоко в блатото, общинския съвет е този който решава, другото е шоу...А след еуфорията, идва депресията, това е проблема, вкарват народа в би полярно състояние, направо го хипнотизират, за да може да се дели по между си и да се мрази, докато му налагат новият световен ред и гнусните планове на глобалистите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какво направи

    03 Ное 2023 17:48ч.

    Костадинов по време на пандемията? Няколко мижави протеста - винаги в сряда в работно време. Западна Европа се тресеше от протести събота и неделя, а ние тук гледахме да е неудобно на хората. Като взе да опира ножа до кокала, какво каза Костадинов? Спираме протестите, защото аз съм се разбрал с Кирил Петков, че от запад ще отменят сегрегатите. В момента, в който се появи напрежение излиза главния герой, прави се на мъж на думи, обещава яростна съпротива и толкова. Никакви дела, само думи. На другия ден влиза в НС и или гласува с управляващите или се изнизва с групата нарочно и така им позволява да си гласуват предложенията. С една дума - лаладжия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За Радев и аз същата история, обаче малко сърцето беше свито

    03 Ное 2023 17:49ч.

    Прекалено добре звучеше и изглеждаше.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ина

    03 Ное 2023 18:07ч.

    да бе, мижави, още на следващия ден свалиха изискването за зелен сертификат в заведенията, а след месец навсякъде, помня заведенията се напълниха, улиците също, ами снежните топки, сега петков е с охрана, а коментарите към репортажа в ютюб бяха уникални - в чужбина не вярваха, че това е възможно, протести без маски на улицата, полицията не бие, протестиращите не нападат парламента, наскоро след това бяха протестите в канада, властите ги смазаха там

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    03 Ное 2023 18:16ч.

    Ина респект, и поклон! Жена с памет е направо чудо, да си жива и здрава!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • baba Pena

    03 Ное 2023 18:48ч.

    Ако не беше Радев, щеше да е Цецка Цачева или Герджиков. Все пак Радев е по-малкото зло.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Миро

    03 Ное 2023 20:37ч.

    Да.Няма разлика сой от двамата ще изберат на балотажа.И двамата ще ви правят всеки ден паради на различните и ще ви спукват от бой ако се бунтувате срещу затваряния и жижи.И не търсете после виновните.Вие ще ги знаете.ама ще ви е срам да признаете и пак ще обвинявате Путин или международното положение и кой ли не !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    03 Ное 2023 16:59ч.

    Туй ли измисли великият възрожденец? Лишен от всякаква аналитичност и стратегическа прозорливост, но надарен с шаяшка провинциалност (нямам предвид, че не е от София) и дребнавост.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    03 Ное 2023 17:05ч.

    Да кажем, че тези дни към Ваня, а и към Василий, има повишен медиен интерес. Има защо да го има, на балотаж са те, а не човекът на Възраждане. Но така ли беше в миналите седмици? Определено не беше така. Човекът на Възраждане не раждаше нищо интересно, но си висеше в новините. Не по-малко от другите. Кво получи? Получи 1/3 от гласовете на Ваня. Костадинов трябва да мисли върху това, а не да съчинява конспиративни теории. Но, очевидно толкова може.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кжкжкжкжкж

    03 Ное 2023 16:59ч.

    Този е най-голямото леке! Заради него не може да се отървем от ПП и ГЕРБ ! Един протест не организира като хората! МИШКА!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Що бе!

    03 Ное 2023 17:48ч.

    Маса народ си умираше от животински ексаз по ПП-то. Едно към едно и сега с Григорова.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • спрете със самонавивките

    03 Ное 2023 17:58ч.

    ПП-то са до един доста ниска класа пред Григорова. Научете се да преценявате хората. Друг е въпросът, че интелигентност и компетентност също могат да излъжат, когато стигнем до практически дела и изискващи отговорност ситуации. Засега обаче оставаме с надежди, отчитайки риска, и много внимателно следим какви ще ги върши Ваня Григорова занапред, защото времето на декларациите и обещанията изведнъж ще свърши. Но не може и да става дума за прилики между ВГ и душманите на българщината ни от ПП-то.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ина

    03 Ное 2023 18:12ч.

    ами те са на балотаж, а преди не ѝ обръщаха толкова внимание, фокусът беше върху хекимян, терзиев и григорова са от софия, тя от низините, той на върха и преди и сега

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • а пък онзи "боби" ДЕТ Е ПИСъЛ НЕЩОТО

    03 Ное 2023 17:02ч.

    за бургаз е ПЪЛЕН тАпАнАР!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Винкела

    03 Ное 2023 17:02ч.

    Аз пък снемам доверието си от "Втзраждане", защото е много показателно, че Костадин е алчен за власт и нищо повече. Няма нужда да ти даваме властта - ти отсега показа що за негодник си. Медиите били много ласкави към Григорова и затуй видите ли нашия е против. Какви ли не лъжи за НПО-та, цигански произход, Путин и прочие глупости избълваха. Я какъв нефелен кандидат пробута във Варна. Не може да върже две изречения. При Карбовски гледа като насран. Казва А не казва Я. Карбовски бил чувал за Дидо Дънката. Оня смок отговаря "И аз съм чувал". Името на Благомир Коцев го е страх да го произнесе. Иначе клевети за убуйство на дете на паркинг на не знам си къде. Язък, че ви повярваха хората. Дотук шарлатани тривиални!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • какво общо

    03 Ное 2023 22:02ч.

    има тук Путин? Да гледаме нашата къщичка и да изберем Ваня. Путин да си гледа БРИКС с 3 милиарда народ, ШОС и т.н..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гледай си единствения кмет на

    03 Ное 2023 17:04ч.

    Циганското село Борован,бе.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А ти си гледай плочките по София

    03 Ное 2023 17:55ч.

    Дето пак тия същите цигани са ги слагали.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кандидат за кмет на Дупница подкрепен от Възраждане

    03 Ное 2023 17:04ч.

    На калпав НЕМОЖАЧ партиен лидер - медиите му пречат! Те са американски медии за всички, даже и за вас. Обаче инак МНОГО ОБИЛНО ви отразяваха и СРЕЩУ ГРИГОРОВА. Това е много съмнително за вас, т.е. чий проект сте?! Нещо за едно посолство ми се върти, е не е руското ... не е и американскот ... А как ви звучи ВЪЗРАЖДАНЕ - ЛОНДОН?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Димчо Димчев

    03 Ное 2023 17:05ч.

    Мисия Лондон.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • до баламите

    03 Ное 2023 18:24ч.

    и като схванеш , че Ваня е реално на Боко и Гергов кво ли ще пееш или тогава ще мълчиш като п@тка ? ))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Костя е боклук гербаджийски

    03 Ное 2023 17:06ч.

    Всеки средноинформиран го знае. Патерица безподобна! Нямате класата на Ваня, само знаете да обиждате и да репчите, и съответно да събирате вота на 10-11% от най-простата и лумпенизираната част от БГ-то и някои и други заблудени люде дето им е писнало от казионните боклуци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Само минавам

    03 Ное 2023 17:16ч.

    БОЛЕН ЛИДЕРОВ 2.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Туй ли измъти в петък късен следобед

    03 Ное 2023 17:08ч.

    Помияр несретен! Цяла седмица мълча. Чакал резултатите (така лъга Дачков и Карбовски). Глист!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Смислов

    03 Ное 2023 17:19ч.

    Огледалце, огледалце, я кажи сега КОЙ спечели изборите в Борован и води в Земен за балотажа тази неделя, а?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • доц. Карачибук

    03 Ное 2023 17:10ч.

    Все за нещо ще намери / да се начумери: / ту му млякото горещо, / ту пък друго нещо. / И задето Петко в къщи / често тъй се мръщи - / Николинка, Ваньо, Митко / викат му сърдитко. / Чичо Стоян

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Охо

    03 Ное 2023 17:18ч.

    ЗНАЕХМЕ СИ ЧЕ КОЦКАТА МНОГО СИ ОБИЧА ДС. И все натам го тегли. Защо ли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Много знаеш

    03 Ное 2023 17:29ч.

    Нещо за синдикатите чий проект са чии интереси защитават!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Много

    03 Ное 2023 17:32ч.

    И чий проект са тъпите синдикати?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • грешка

    03 Ное 2023 17:19ч.

    Това е най-голямата грешка на Костадинов - да не подкрепи публично Ваня Григорова, въпреки, че тя обеща да свали украинското знаме от фасадата на общинската сграда при положение, че толкова пъти се опитваха с Деян Николов да го свалят, но Фандъкова го връща. Самата Ваня Григорова призова да се гласува за началото на разглобката, защото падне ли сглобката в София, принципът на доминото се задейства и ПП-ДБ отиват на бунището на историята.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дяволът се казва путин

    03 Ное 2023 18:29ч.

    Ами мургавата нагло излъга будалите, че ще свали украинското знаме. Ще го свали на куково лято. Това зависи от общинските съветници, а там путиноидите са една шепа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Qдяволът се казва путин

    03 Ное 2023 18:59ч.

    Решението за укр. знаме е на Фандъкова, не е на общ. съвет.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Негодувате срещу истината

    03 Ное 2023 17:23ч.

    Няма читав кандидат. Ваня не е добър избор, Васил, също. Проблемът е, че не може на такава позиция да се качи човек, който случайно е попаднал, и да е умен, образован и визионер. Нашето общество смачква такива хора още в училището, докъм 25 им година са ги обезкрилили. Затова тези, които мачкат, изпращат децата си навън, с надеждата да опитат доброто на другия свят. Но той не е за тях, и се връщат тук да правят простотии. Талантливите хора живеят или в силно изстискваща ги среда, или в отричане. Ваня е успяла, заради БСП. Терзиев също. Двамата се правят на десни, с различни нюанси на манипулация. Много жалко, че София ще си остане под въздействието на онази черна и пошла статуя на "мъдростта". Костадинов е прав.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вярно

    03 Ное 2023 17:27ч.

    Даже не може да се разбере, кое е по-малкото зло, Терзиев или Григорова.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ало, ало

    03 Ное 2023 17:31ч.

    На Мамин Деянчо, дето майчицата му бе начело на Общинския съвет в Пловдив от ГЕРБ - КОЙ му пречеше да говори в политики, конкретика и прагматика, а той повтаряше като папагал опорките на Борис Бонев! Отделно от това вижте програмата на Възраждане - за валутния борд, за ЕС, за евроинтеграцията и ще участват в евроизборите догодина за да легитимират американския проект - ЕС! МРЪСЕН ПРЕДАТЕЛ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    03 Ное 2023 17:32ч.

    Търси се ефекта на деморализацията, който идва след първоначалната еуфория, после същите тези които псуват по Коце, ще видиш какво ще я правят Ваня Григорова, това е тълпа побеснели и от една и от другата страна, те въобще не слушат за какво става въпрос, народа нарочно го психясват и понеже е разделен на черни и бели, и всеки се има за бял, все контрата е в тях, това се отнася и за неолибералните джендуря дето се правят на модерни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Никого не можеш накара да иде да гласува насила или да не иде

    03 Ное 2023 17:26ч.

    Чест му прави на Костадинов, че заявява истината в прав текст точно сега

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коя истина?

    03 Ное 2023 17:35ч.

    На кандидатите му за кмет ли? НЕМОЖАЧИ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А каква

    03 Ное 2023 17:55ч.

    Е истината, всъщност? Моята истина не е истината на Костадинов. Аз съм свободен гражданин, а той е политически ангажиран, повярвал си, че може да бъде фактор и то значим. Ако беше такъв нямаше да предложи никому неизвестният в София пловдивчанин, щеше да направи популярни хората, които предлага за кандидати много преди това. Дори ББ с неговия егоцентризъм не си е позволявал само той да представлява партията си както Коцето и.....резултатите са налице. А сега, в известен смисъл, се изправя срещу Ваня. Няма да му бъде простено!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аман от софиянци с претенции кметовете им да са също софиянци

    03 Ное 2023 21:10ч.

    Фандъкова е от Самоков, вторият кметувал най-дълго време инж. Иван Иванов е от Сливен. Влезте и си вижте кметовете. Колко е малък процента на софиянци! Има от села софийски кметове, има и извън границите на България родени българи, четете бе, претенциозните!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Н.Н.

    03 Ное 2023 17:26ч.

    За съжаление, Костадинов най-вероятно е прав. Не само медийното време, ами и прогнозите на социолозите бяха в нейна полза, което е много подозрително. Имам чувството, че ни изманипулираха за пореден път и ни пробутаха поредният изкуствено създаден политически продукт. Въпреки това, в неделя все пак ще гласувам за нея, като уж по-малкото зло. Има ли какво да губим? Но нямам високи надежди, че нещо ще се промени, дори да я изберат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • всички забелязаха, че е жена с качества - затова

    03 Ное 2023 17:37ч.

    Поне по интелект, компетенции и харизма засега в нея няма нищо изкуствено. Друг е въпросът, че измама се таи във всеки политически проект при тия сатанински времена, когато всичко се купува и продава. За ония, които продължават да разчитат, че политиката ще ги оправи, Ваня не просто е отбиване на номера, а възможно най-доброто, което е било предлагано на българския политически небосклон от поне 15 години насам. Ала да си го кажем направо - политиката е отблясък, мъгла, привидение и човек не трябва да разчита на нея.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Н.Н.

    04 Ное 2023 8:09ч.

    Позволи ми да съм скептичен, че е само заради качествата. Интелект, компетенции и харизма имат много хора, но това не е достатъчно. Медиите ѝ помогнаха, както и социолозите, следователно има нещо гнило. Но, както казах, ще гласувам за нея, защото при такъв избор, няма за кой друг, а и не губя кой знае колко, ако отида да гласувам. Но не тая надежди, че нещо ще се промени и подозирам, че Костадинов е прав. Достатъчно месии, „нови лица“ в политиката и т.н. се нагледахме. Включително, ПП („промяна“ - хаха) и Кирил и Асен тръгнаха така. Разбира се, времето ще покаже...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • От плоската земя

    03 Ное 2023 17:30ч.

    Свикнали сме да правим погрешни избори ще направим още един пък да видим

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хе хе хе

    03 Ное 2023 17:36ч.

    Да беше издигнат МОЖАЧ, а не Мамин Деянчо!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коце

    03 Ное 2023 17:31ч.

    с това си изръсване, което си ачик подкрепа за ДС кандидата, ти загуби мен н семейството ми за по нататъшните си прояви. И не само мен. Ослушай се да научиш. Наистина излезе, че си новия Сидеров - въздух.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аз прецених,

    03 Ное 2023 17:32ч.

    че кандидатът на "Възраждане" във Варна няма шанс и затова не гласувах. И на балотаж няма да ходя. Досега не съм пропускал избори. Г-н Костадинов ни поднася тук някаква незряла теза. Може би си въобразява, че темпото нагоре му е сигурно и занапред. Наистина се усеща едно изхабяване у него, което той се опитва да компемсира с тежкареене и повечко думи. Той вече всичко ни е казал и не е нужно да реагира на всяка дреболия. Добре е да премисля повече нещата. Едно изчакване ти дава повече информация и възможност да заемеш по-правилна позиция. А ако е патерица, и това ще се разбере един ден. Но ще е пропиляно време и народни доверие и енергия. А всички "политици", както се имат за голяма работа, са голи пред народа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коцка,

    03 Ное 2023 17:34ч.

    На следващите избори, ако минеш 4 %-та бариера, ще трябва да викаш ура. До тук беше.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • до баламите

    03 Ное 2023 17:35ч.

    Вижте в ютуб канала на Ивелин Николов за Григорова това дето не знаете за нея . Гледам глупаци определят поста на Костадин като нещо за герб а то оказва се Ваня е втория кандидат на герб . Има проекти за сороските НПО и по "зелената сделка " а уж се бореше и тя за миньорите .... Ако тя спечели всичко дето ще стане , че Нинова ще слезе от поста си или ще стане по послушна ... Иначе ясно от шарлатаните по голямо дъно няма . Вот между чума и холера , дъ чойс из йорс така е в краварските ловни полета .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Балама

    03 Ное 2023 17:41ч.

    Значи да си седим дома и да чакаме ДС "да ни оправя" следващите четири години, така ли БРЕ КАУН?! Поне да свали украинското знаме, па ще е нещо, защото на Коце работата му е убава, ама ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Та този Титан на

    03 Ное 2023 17:45ч.

    българската журналистика, Ивелин......., си я кара в стила научен от телевизията на Винкела. Към същата аудитория,.... !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • до баламите

    03 Ное 2023 18:17ч.

    Ивелин не е никакъв титан на нищо , просто е показал документи . И е припомнил публикации явно забравени с изказвания на Ваня , така че гледйте може да научите нещо

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мерси, /18:17 /

    03 Ное 2023 18:49ч.

    Боку от "винкеловци", Сидеровци, Боковци, Догановци, Курнеловки, сеДесета, Посолства и прочие. Емперично е истинското. Не виртуалното.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • beyond_the_frame

    03 Ное 2023 17:39ч.

    Е ся си е*а ма*ата! Ванчето толкова се надяваше Максуденския да и удари едно рамо, ей тъй, по етническа линия, а то...ядец!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Само минавам

    03 Ное 2023 17:42ч.

    ХА ХА ХА ХА ХА ХА.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    03 Ное 2023 17:42ч.

    Каква е целта на Костадинов? Да "отвори" очите на хората< защото той има информация и остър аналитичен ум? Или няма нито едното, нито другото. Аз мисля, че е второто. И все пак - какво цели? Нима не вижда интерпретацията на жълтопаветниците? Или я вижда, но как да им помогне? Ето така, както го прави, и както и тук, във форума, го правят неговите хора - и двамата от балотажа не стават, като са наясно, че Ваня се нуждае от всеки глас, пък бил той и от Възраждане. Тя няма твърдо ядро, както Терзиев има. Следователно целта на Костадинов е да отслаби позициите на Ваня. А зад Терзиев има достатъчно "десни" софиянци, които спят и сънуват Путин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Re:

    03 Ное 2023 17:44ч.

    Елементарно Уотсън! МИ-6 се е вселила във варненската Максуда!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Димитрова

    03 Ное 2023 17:42ч.

    Със сигурност Костадинов има повече информация от тукашните писачи на мнения. Макар и не пределно ясно, все пак повдига крайчето на завесата. На мен ми направи впечатление совалката на Станишев преди първия тур и особено срещата му с Борисов. Подозирам, че са замислили сглобка на БСП-2 и ГЕРБ на общинско ниво. Така си обяснявам реакцията на Нинова, която поиска от Григорова да се разграничи от подкрепата на ГЕРБ, изразена полушеговито от Борисов. Ние не знаем какви договорки текат зад кулисите и какво може да ни се стовари на главите. Намирам изявлението на Костадинов за адекватно. Всеки има глава на раменете си и се надявам да може и да мисли. Костадинов досега не е излъгал избирателите си и недоумявам защо сега има такова негативно отношение към него.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Димитров

    03 Ное 2023 17:48ч.

    Напротив! Гласуваха за изпращане на български военни в чужбина, разбирай в Украйна. МИ-6 прозира зад него. Информацията му е оттам, а иначе играе Театър в Парламента, защото знае и че без неможачите му американците си прокарват политиката и интересите в "българското" Народно събрание. Елементарно Уотсън!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    03 Ное 2023 17:50ч.

    "Със сигурност Костадинов има повече информация от тукашните писачи на мнения." Има - дръжки. И какво се вижда, като "повдига крайчето на завесата."? Ъ? Едно голямо нищо - виждаме него и огромното му его. Това не е лидер, а завистлива клюкарка + застаряла грозновата мома "който не ме харесва - няма вкус" (който не гласува за Възраждане, не е патриот, а чужд агент).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    03 Ное 2023 17:52ч.

    Аз проверих, има няколко пуснати "фишека" сред народните маси, 1. че си бил построил палат. 2 че ваксиниран антиваксър 3 че събирал заплатите и субсидиите на партията. 4 че ще изкарва България от ЕС ЕС... Мислещите хора обаче разбират, за съжаление са малцинство, ще видиш как бързо ще си сменят позициите и какво грозно отношение ще имат към Ваня Григорова когато спечели, точно същите тези лумпенизирани дето много лесно се водят за носа и дето нито веднъж не излязоха да протестират, а такива поразии бяха направени върху държавата! Програмирани са да се самоунищожават, точно както джендерите, в Америка виждам същият процес с тръмпистите, помамени и с надежди да върнат времето назад с едни мошеник който ги предаде... Е след толкова поразии дето направиха на света, няма връщане назад...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А аз виждам смелост от страна на Костадинов в случая

    03 Ное 2023 17:54ч.

    Да знаеш, че ще разлаеш цялата глутница и пак да го заявиш. И Радостин Василев каза същото за Григорова. А иначе Костадинов заяви при Карбовски, че ще подкрепят всеки срещу ПП-то. После мълчание и сега това. Мисля, че е направен качествен анализ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това не е

    03 Ное 2023 17:57ч.

    смелост, а глупост.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    03 Ное 2023 18:00ч.

    "Мисля, че е направен качествен анализ." Направена е сделка. Лична. Ще направи едно мъгляво изказване, което част от симпатизантите на Възраждане ще приемат като препоръка да не гласуват, с което усилва позициите на Терзиев. Не повече от това изказване, защото ще им трябва и друг път за такива мокри поръчки и трябва да си запази имиджа на ... Не знам какво.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викторка

    03 Ное 2023 18:01ч.

    По ВЕЛИКИ лумпени и андрешковци от коцевия "електорат" - НЯМА! Повярвай. О той го знае прекрасно и не е глупак! Но тук е заровено кучето. Борован, Земен, Дупница ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    03 Ное 2023 18:08ч.

    Виж във времена на оцеляване и невероятна задаваща се криза, Андрешко е направо супер герой, пожелавам ти да имаш такива приятели съседи и съграждани дето ще помислят за теб когато дойде бирникът, А ТОЙ ВЕЧЕ Е В КАРУЦАТА...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викторчо

    03 Ное 2023 18:16ч.

    Хич не си умен, а си тролчо! ДС се грижи за теб без съмнение, но и най-дългите крака свършват някъде там за феновете на Василчо! PS. Григорова поне да свали СРАМното украинско знаме, пак ще е НЕЩО. После и онова на ЕС. Защото Коце с Коцевите дотук - НИЩО!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    03 Ное 2023 18:30ч.

    Коце не го ли свали с неговата група още в началото и какво от това, после го дигнаха?! Какво ме грее мен украинското или руското знаме...Ето виждаш как се развива войната, Украинците удариха на камък, Европа е фалирала и преебана... Не е ли време да помислим за нас, даваш ли си сметка какво цунами се задава?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да свали Викторчо!

    03 Ное 2023 18:55ч.

    Свали си резултата на партията точно три пъти в сравнение с април! Е това "свали" Коце с лумпените му.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Може и да си прав

    03 Ное 2023 21:15ч.

    Но никога лидер на която и да е партия, дори да и симпатизирам не може да ми повлияе на избора.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Точен

    04 Ное 2023 11:34ч.

    МИ-6 зад Костадинов, Джеймс Бонд, щом казваш ...)) Досега мантрата беше, че е Кремъл, ФСБ, ГРУ и Спартак Москва и т.н.. Пък може и Лондон, и Москва да са направили сглобка и дружно да крепят Коцето и Възраждане )) Дори към тях ще прибавя ЦРУ, Мосад и тайните зимбабвийски служби. Сал една ДС не го подкрепя, тя стои плътно и патриотично зад настоящите двама кандидати )) Де ви копат такива тролове...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Обобщение

    04 Ное 2023 16:03ч.

    Рано или късно всичко скрито става явно! ВЪЗРАЖДАНЕ - ЛОНДОН. Как звучи? В Кюстендил.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За протокола

    03 Ное 2023 17:55ч.

    УБАВ КОМЕНТАР, АМА НА КОСТЯ КОПЕЙКИН!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ина

    03 Ное 2023 17:56ч.

    злобничко

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • коце, коце

    03 Ное 2023 18:00ч.

    а беше казал че ще гласуваш срещу сглобката. ИЗЛЪГА. Григорова поне обеща, че ще махне украинското знаме от Общината.А ти още на следващите избори ще видиш колко ще ти струва това извъртане.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какво е излъгал?

    03 Ное 2023 18:11ч.

    Призовал ли е да се гласува, или да не се гласува за Ваня? НЕ! Но давай да плюем. Царе сме по плюене, не и по заявяване на позиция.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • какво е излъгал?

    03 Ное 2023 21:01ч.

    https://bgnational.media/2023/10/25/deyan-nikolov-za-vtori-pt-shhe-svalya-ukrainskiya-flag-ot-sgradata-na-obshhinata/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мирча Кришан

    03 Ное 2023 18:06ч.

    Коце засега се представя на МЕСТНИТЕ избори 98% ГОЛА ВОДА! Да видим как ще се представи с Теслаков, Димчев, Рангелова и с-ие на ВЕГЕТАРИАНСКИТЕ зимъска?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    03 Ное 2023 18:07ч.

    Писах вчера за Нинова, сега и за тоз, чийто електорат е потенциален донор на Ваня. Два дена преди избора, не се правят резки движения. Резки движения правят онез, защото са уплашени! Но, и Нинова, и тоз не са хора с кауза. Обществена кауза имам предвид.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • албена

    03 Ное 2023 18:08ч.

    Копейка, и ние имаме оттговор на странностите в твоето поведение: "София няма избор". Не, избор винаги има и често той е между голямото и по-малкото зло. "Политиката е изкуства на възможното" : ти отлично го знаеш, но това, че приравняваш Григорова, човек борбен и самодоказал се, с Терзиев, който изобщо не знае къде се намира и смята, че с едни пари всичко може да се постигне, говори, че това, което се говори за тебе, вкл. и от Гунчева и Върбанова, е верно. Жалко!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пор Ошенко

    03 Ное 2023 18:08ч.

    Коце, жалко, по-добре да си беше замълчал. Разочароваш. Много рано ти смъкнаха маскта. Но на време! Хората ти вярваха, но веЕрата им умре! И ти приключваш!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кандидат за кмет на Дупница подкрепен от Възраждане

    03 Ное 2023 18:08ч.

    Евала Костя, машала - Копейка!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Само минавам

    03 Ное 2023 18:11ч.

    Пълен БО.ЛУК излезе тоз. Да, Болен 2.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • на теслата др

    03 Ное 2023 18:12ч.

    тази проститутка - костадинов не спря да подкрепя дебилите от пп

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Софиянец

    03 Ное 2023 18:12ч.

    Смятам, че Костадинов е прав. Избираме между ДС и БКП. И двамата кандидата изповядват едни и същи евро-либерални ценности - Истанбулска конвенция, гей паради и пр. А след като медиите толкова възхваляват Григорова, това е достатъчно да ни светнат лампичките, че нещо не е наред. Възраждане го оплюват от сутрин до вечер по почти всички медии. Затова толерантността е положителното отношение към Григорова е доста съмнително. Явно посолствоТО играе на балотажа с двама кандидата. Един явен (Терзиев) и втори - негласен (Гргорова).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Деян Николов, майничка

    03 Ное 2023 18:19ч.

    Избираме между Държавна собственост и Държавна сигурност, нали? И затова ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    03 Ное 2023 18:21ч.

    По принцип им е важно на козелите, да спечели Терзиев, защото както той сам казва идва с "готови решения" разбирай плановете от давос, за еко и новонормални градове, с тротинетки и пълен контрол, и ограничения! Другото е ясно и от старото, но поне ще бъде по свободно, докато си въртят далаверите и схемите, въобще индийски сериял, което е за предпочитане, пред розовата матрица!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    03 Ное 2023 18:21ч.

    Ти недей да гласуваш за Ваня. На нея такива онанализатори не ѝ трябват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хе Ким Ян

    03 Ное 2023 18:21ч.

    Ecce homo - ВАСИЛ ТЕРЗИЕВ!!! ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Троянският кон Севлиевски:

    03 Ное 2023 18:21ч.

    Мед ми капе на душата, като чета коментарите! Толкова работа за Васко Гестапото нито аз, нито семейство Смилови, нито асеновците Григоров и Генов, нито дори Плевнелиев и Натка Михайлова не свършиха, колкото Костадинов! Плю си на сурата без да му мигне окото!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Фриц Клингенберг

    03 Ное 2023 18:23ч.

    София ке падне в ръцете на Синдикатите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Акаденков

    03 Ное 2023 18:27ч.

    ...мъже в БГ няма... факт ..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Баба

    03 Ное 2023 18:28ч.

    За съжаление думите на Костадинов навеждат на размисли за НЕГОВИТЕ мотиви да заеме тази позиция. Позицията на медиите е ясна - просто не успяха овреме да им спуснат опорките и да почнат да плюят. Виж, ти Костадинов, много силно разочароваш с отказа си да подкрепиш Григорова. Наистина ли мислиш, че е същата като Терзиев? Ми то от самолет се вижда, че нямат нищо общо!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    03 Ное 2023 18:29ч.

    Ако, не дай боже, Ваня загуби, Костадинов ще се изтъпани и с налудничав поглед ще издърдори: "На всички българи им стана ясно, че без Възраждане, нищо не може да стане". Ако, обаче, Ваня спечели, не ми е ясно къв ще е коментарът му. Сигур повторение на днешния бълвоч.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    03 Ное 2023 18:37ч.

    Пич ти дори не живееш в София, на какво точно се надяваш Ваня да стори?! Евала жената се е самонаправила (self-made) обаче да й се проектират някакви чудесни качества, говори за не здрава обсесия и липса на всякакво знание как функционира общината, и как се управлява София- чрез общински съвет и районни кметове, а те всички са наточили ножове и вилици да грабят, и няма как да бъдат обуздани, просто им трябва фигурант за пред публиката! Внимавай после ще се разочароваш жестоко, гарантирам ти го!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викторинка

    03 Ное 2023 19:01ч.

    Тролчо - на Мамин Деянчо пък му бе абсолютно ясно, нали!? Учи право, но не по пуцовеТе! Мамин Деянчо повтаряше опорките на Борис Бонев кат папагал. Защо ли?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    03 Ное 2023 19:05ч.

    "Пич ти дори не живееш в София" Именно! Аз нямам далавера с властта. Нито в София, нито във Варна. Тук става дума, не да се мрънка "ма туй, ма онуй, ма Галя", а да се вземат нещата в ръце. "Не надо пустых разговоров о счастье, не надо. Мы поплывем по волнам. И рая земного не надо, рубите канаты. Мы поплывем по волнам и окажемся там."

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    03 Ное 2023 19:05ч.

    Защото е Ай.Ти леке, кво ме питаш сякаш съм гласувал за него? Освен това Деян ми се видя доста съмнителен, никак не съжалявам, че няма да е кмет, беше грешен избор, най малкото не беше от София, майна да управлява столицата би било проклятие!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викторчо,

    03 Ное 2023 19:52ч.

    от "Столичани в повече"?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    03 Ное 2023 21:43ч.

    Аз очаквах в последния момент Костадинов да оттегли Деян в последния момент и да подкрепи Ваня Григорова след многото социологични проучвания, които не му даваха никакъв шанс! Това щеше да е истинско зряло политическо решение, а той се принизи по-ниско от Корнелия! Цялото предателско войнство се е обединило и от сутрин до вечер е по еничарските телевизии, да призовава да се гласува против Ваня Григорова, а това е много показателно, че тук въпроса не е само до София! Дори Борисов се осмели да покаже на своите, че е по-добре за тях е да се гласува за Григорова! До сега гласувах за Костадинов, но вече явно трябва да преосмисля избора си!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Акаденков

    03 Ное 2023 18:30ч.

    ...щом усетят някой с истински топки... БГ мъжкарите тутакси се обединяват... срещу него...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Димитрова

    03 Ное 2023 18:34ч.

    Нещо подобно исках и аз да напиша. Българите мразят някой да им казва истината. После псуват, но е късно.)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мъдурденкоff

    03 Ное 2023 19:04ч.

    А топките малки, дребни и по Боровански ЗЕМЕНски, та се не видят от Дупница!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Акаденков

    03 Ное 2023 21:36ч.

    ....зависи от гледната точка...тази на женерал афанасий не е меродавна... поради нейната нис/зкост...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    03 Ное 2023 18:33ч.

    Коцето завижда. Дачков му предложи добър вариант, но той се направи на мъж. Всъщност и без Коцето варианта на Дачков се осъществи. Можеше Коцето да подкрепи Ваня в София, а Нинова Възраждане във Варна където те имаха шанс. Но и той и тя се опънаха като магаре на мост.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • !!!!!

    03 Ное 2023 19:05ч.

    Напълно съгласен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Акаденков

    03 Ное 2023 18:34ч.

    ...жалко... тъжно... и много вярно...уви...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Фриц Клингенберг

    03 Ное 2023 19:08ч.

    Това ли, че пичели в Борован с екскмета на ГЕРБ?! Колко е "трансферната сума" за системата 4-4-2 и ... Боби Михайлов - ПРЕЗИДЕНТ (ама не на БФС)?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвори очи

    03 Ное 2023 18:35ч.

    Да сравняваш Ваня с отрочето на ДС е абсолютна простотия. Лошо Седларов, лошо Костадинов, лошо! Добре че симпатизантите ти не са крепостни, но лошо за Възраждане, защото го пускаш по пързалката!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дяков

    03 Ное 2023 18:35ч.

    Костадинов отново доказва,че е патерица на водещите партии мисля че с Възраждане е свършено,и по добре!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    03 Ное 2023 18:36ч.

    " Но и той и тя се опънаха като магаре на мост." Щото и двамата се отнасят към партиите си по един и същ начин - частна фирма с едноличен собственик.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sgt. Pepper

    03 Ное 2023 18:38ч.

    Не съм забелязал някоя от отявлено проамериканските медии у нас да е проявила каквато и да е симпатия към Ваня Григорова. Точно обратното е, поне по малкото такива медии, които поглеждам от недоизлекуван мазохизъм (Медиапуул, Дневник, Фактор, Офнюз, bTV, Nova).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    03 Ное 2023 18:43ч.

    Разбира се, че е така. Ето днес сума ти народ призовава срещу Ваня, нито един за нея - троянските магарета тук, жреците на истината, наричат това "симпатия". Какво ли ще е "антипатия" тогава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • албена

    03 Ное 2023 20:27ч.

    Точно така, а Костадинов гадно монипулира избирателите си. Заради такива като него и Коронела се развихриха простокировците. Дано софиянци поне този път мислят с главата си

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чочо

    03 Ное 2023 18:50ч.

    Този път Коцнана е прав ! Ние нямаме избор София. Избраха ни ги. В неделя ще има сбирка на гъбарите. Заповядайте !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мочо

    03 Ное 2023 19:10ч.

    Да се помни и да се знае!!! ИЗРАЖДАНЕ = МИ-6

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чочо

    03 Ное 2023 20:48ч.

    Миро е прав.И двамата,които “избирате” ще правят паради на различните,затваряния и жижи.Дерзайте !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чочо

    03 Ное 2023 18:50ч.

    Този път Коцнана е прав ! Ние нямаме избор София. Избраха ни ги. В неделя ще има сбирка на гъбарите. Заповядайте !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария

    03 Ное 2023 19:02ч.

    Объркал си страшно посоката на събитията. Ходенето ви за гъби доведе до това, днес, да искате пак да ходите за гъби в гората.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • заблуда

    03 Ное 2023 18:50ч.

    И Костадинов и Нинова се страхуват, че Ваня Григорова ще оглави някакъв ляв проект, който ще им отнеме от избирателите им. Това нарочно се афишира от кмета на Перник, подкрепен от ГЕРБ, за да се дразнят Нинова и Костадинов. Така беше, когато се появи Стефан Янев с Български възход. Напротив, ако Ваня Григорова стане кмет на София, тя няма да се занимава с партийни проекти, ще има достатъчно други задачи. Обратното, неподкрепянето на Ваня Григорова и загубата й - могат да родят нов политически проект. Така, че смятам, че Костадинов е в заблуда.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Джак

    03 Ное 2023 18:53ч.

    Учудващо е колко много хора тук се обединяват срещу Костадинов, а не срещу Терзиев. Ако той се окаже прав, както в повечето случаи е ставало, ще се намери ли някой да му се извини?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Изкормвача

    03 Ное 2023 19:11ч.

    Защото е долен председател на ЪТЪКА 2. Новият Болен Лидеров.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Colossal

    03 Ное 2023 18:54ч.

    какво говори някой, в случая Костадинов, няма никакво значение. Има значение единствено действията му. При ПОЧТИ всички гласувания в парламента Възраждане гласува синхронно с Герб. По всички ВАЖНИ гласувания Възраждане гласува 100% с Герб. След това излиза Костадинов и започва да ми обяснява, как това не било така и на мен ми се струвало погрешно. Възрожденец, веещ чужди знамена под логото на псевдо-патриотизъм и фалшиви национални каузи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хм...

    03 Ное 2023 18:56ч.

    Охх...смешен плач

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Монитор

    03 Ное 2023 19:00ч.

    Правилният ход беше, всички загубили балотажа да се обединят координирано срещу сектанта Мазното Ухо. Всичко друго извън това е селско-кооперативна-работническо-провинциална потрес!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жалко за тебе

    03 Ное 2023 19:02ч.

    Жалко за тебе, Костадинов! Разкри се като патерица на статуквото. А ти бяхме повярвали...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Eisblock

    03 Ное 2023 19:04ч.

    Активираха какви ли не вчерашни мърльовци, не сполучили Божем "политици" - параден пример - Плевнелиев. Помните ли снимката, на която Боко му биеше бамбьошка по тиквата, а Плевньо бе примижал от сласт?! ... Каквато и да е Кандидатката, каквото и действителни (много малко) или измислени (много) клюки и дивотии се разнасят за нея, тя е с поне няколко ръста на безличния момък, кандидат на шайката ПП - Перфектните Паразити. Гласувайте за НЕЯ, това е единствената алтернатива със сериозен потенциал за развитие на Божем - "столицата". Не слушайте разните свинепаси, за жалост Костадинов тук се преметна. В същност призова за подкрепа на ОнуйТО, едно от лицата на сатаната, образно казано. Не позволявайте на ПП-тата да тържествуват! Не, че те всичко са направили за да имат отново АЛАБАЛА! Забравихте ли това? Гласувайте и пак да повторя, съдбоносно е - ГЛАСУВАЙТЕ за Ваня! Пратете ПП-тата в небитието, с тях и "умно-красивата" сган!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кандидат за кмет на Дупница подкрепен от Възраждане

    03 Ное 2023 19:13ч.

    Евала Коцка, машала - Копейка!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В София нещата са ясни.

    03 Ное 2023 19:20ч.

    Във Варна е по-сложно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И Костадинов

    03 Ное 2023 19:22ч.

    тук трябваше да се концентрира. Ако трябва сам да се кандидатира. Нейсе!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чезаре Ламброзо

    03 Ное 2023 19:35ч.

    Днес Костадинов направи огромна грешка с това включване в 12 без 5 след дългото мълчание през седмицата, което ще рефлектира върху представянето на партията му на парламентарните избори. Принципно е възможно да се окаже прав за Григорова, но избра най-неподходящия момент да го каже с което само засили слуховете и подозренията, метаезик около партията му и него самия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ламбриново

    03 Ное 2023 19:54ч.

    Окончателно се показа като тънка селска тояга. Стигаща само до Борован, евентуално - Земен. С хумор, сатира и забава от Габрово. За ПосолствоТо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чезаре Ламброзо

    03 Ное 2023 20:20ч.

    Въпреки опитите ми да усетя от къде прозира тънкия(почти аристократичен) габровски хумор, да не говорим за сатирата, но не успях да разпозная кой е тънката селска пръчка и кой е Ламбрино, както и връзката им с моя пост.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ламбриново

    04 Ное 2023 0:29ч.

    Кадрите решават всичко, Чезаре! А тези които ни възраждат са Таслаков, Рангелова, Петров и други подобни. Какво очакваш? С подобни селски пръчки до второто място ... на петото - от третото! Е има утеха - Борован, евентуално Земен. Ако не му го отмъкне Посолството!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мислещ

    03 Ное 2023 19:45ч.

    В неделя всички за Ваня ! Стига празни приказки !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Максуда

    03 Ное 2023 19:52ч.

    Коце, Коце, Маца! Откъдето тръгна, там и ще свършиш! С изглед към варненския гьол. В политиката.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Има ли тука някой който да не е

    03 Ное 2023 19:58ч.

    Комунист ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    03 Ное 2023 20:01ч.

    "Комунист - това звучи гордо!" "Либерал - звучи жалко!"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • От Възраждане

    03 Ное 2023 20:02ч.

    да гласуват за Ваня. Костадинов не е Възраждане. Когато дойде време за парламентарни избори да не стане така, че Костадинов и Възраждане да се озоват в небрано лозе. Защото който е чел приказката за лисицата и щъркела, той зна е какво означава поговорката "Каквото повикало, такова отвърнало!"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Добре,

    03 Ное 2023 20:08ч.

    ха ми кажи как би гласувал във Варна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    03 Ное 2023 21:09ч.

    Кво да ти кажа? Чети по-горе какво съм писал за тези избори. И не за пръв път съм го писал. Поне преди няколко седмици.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бигот

    03 Ное 2023 20:15ч.

    Коце, не става с избори брат, Сорос им пусна напарфюмирана с феромони самка и всички се побъркаха

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Акаденков

    03 Ное 2023 20:35ч.

    ... феромони, казваш...малко по-силни от тестостероните на костя, явно...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитан Костя Копейкин (ТМ)

    03 Ное 2023 20:17ч.

    Приятно за очите самоизяждане в патрЕотичния лагер.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чезаре Ламброзо

    03 Ное 2023 20:27ч.

    В резюме: Костадинов днес направи голяма простотия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чезаре Ламброзо

    03 Ное 2023 20:50ч.

    Понеже си прост няма да разбереш никога,че Васил Терзиев = Ваня Григорова.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мартин Карбовски

    03 Ное 2023 20:59ч.

    Ако не разбирате като четете,тогава гледайте: https://m.youtube.com/watch?v=HBLtQ5-_Xlk&pp=ygVO0KMg0L3QsNGBINGB0LUg0LjQt9Cy0YrRgNGI0LLQsCDQutC70LDQvdC1INCy0YrRgNGF0YMg0L_Rg9Cx0LvQuNGH0L3QvtGB0YLRgtCw

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мартин Карбовски

    03 Ное 2023 21:01ч.

    https://m.youtube.com/watch?v=HBLtQ5-_Xlk&pp=ygVO0KMg0L3QsNGBINGB0LUg0LjQt9Cy0YrRgNGI0LLQsCDQutC70LDQvdC1INCy0YrRgNGF0YMg0L_Rg9Cx0LvQuNGH0L3QvtGB0YLRgtCw

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • единствени от опозицията

    03 Ное 2023 21:03ч.

    Възраждане единствени от опозицията не подкрепят борбата срещу кандидата на правителството, както го нарече Борисов и който се извъртя на 180 градуса спрямо последното си изявление, че ГЕРБ ще гласуват за Ваня Григорова. Дори да не харесвате Ваня Григорова, гласувайте срещу Терзиев, като подкрепите Ваня Григорова. Така ще сте в мир със съвестта си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @единствени от опозицията

    03 Ное 2023 21:47ч.

    Eдинствени от опозицията, на това се вика когнитивен дисонанс. И двамата боклуци, а ти гласуваш за единия, за да не е другия !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бе хората

    03 Ное 2023 21:04ч.

    не харесват сумсука. Нека видим какво ще произлезе в последното действие на театрото. Определено някой нагнетява обстановката.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Неизненадан

    03 Ное 2023 21:29ч.

    Имаше Възраждане.... Вече няма....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Точен

    03 Ное 2023 21:38ч.

    Най-малко за едно е прав Костадинов - видите ли, че плюят някого казионните медии, читав е. И обратното. Григорова е аватар на Радев. Последният също се маскираше на "мутри вън", после ни докара ей тая сглобка. "Крим е руски" и после прецака всички вързки с Русия. Настани във властта сегашните денковци, кирчовци, кокорковци и прочие, те му бяха министри. Играе го русофил, за да обира тези гласове, а медиите и интернет троловете го плюят като такъв наужким под диктовката на Посолството. Самият Боко и той дойде на бял кон и с овчия възторг на тълпата "бате Бойко ти си мъж". Общо взето едни и същи проекти ви налагат през годините в различни опаковки и кълвете като шарани. На никого от тези им нямам сляпо доверие, дори на Костадинов, докато не видя конкретни и директни действия, а не мимикрия на власт, опизиция и държавност.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Още по-точен

    04 Ное 2023 8:40ч.

    Всичко което си издраскал е така. Обаче? Като НЕ подкрепяш получаваш Държавна сигурност СИГУРА. Американската при това. След като "подозираш", дай възможност на Григорова да докаже верността на подозрението ти и тогава отправяй обвинения! Щото сега на нероден Петко ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Я по-скромно!

    03 Ное 2023 22:26ч.

    Не виждаш ли как забоксувахте напоследък? Не се ли питаш каква е причината? Самозабрави се, зацикли в едно и също, а със "социологията за дами", която си практикувате сами и винаги ви слага на първо място, за смях станахте! Сега за кого играеш? Акъл имаш ли? Не виждаш ли, че с тия приказки наливаш вода във воденицата на Васко ДС$то? Мълчиш като пукал от сума ти време, а сега взе, че се изцепи! Изака се на метеното! Пфуй, защо ли гласувах за теб, голям загубеняк излезе!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @Я по-скромно!

    03 Ное 2023 23:00ч.

    @Я по-скромно, скоро ще разбереш, че си бил винаги загубеняк ! Стой си в къщи и не ходи на избори. Опасно е за другите щом искаш да гласуваш на балотаж с калпави кандидати и креатурина ПП-то и Боко.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kubis

    03 Ное 2023 23:31ч.

    Че Костадинов е зависим се знае от малцина, и не от Русия! Че не харесва Григорова сочи неявна подкрепа за ДС-то, въпреки че отрича! В крайна сметка е ясно, предпочита Терзиев, но го увърта умело, че и други да повярват! Григорова не е идеална, но и аз не съм идеален! Лошо е обаче, че Костадинов е още по неидален!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • подкрепата

    04 Ное 2023 0:03ч.

    Всеки има право мнение, но когато се касае за разглобка на Сглобката, след своите разсъждения Костадинов поне трябваше да каже като Баце: "Подкрепям Ваня Григорова, колкото и да не ми е отвътре." Това, колкото и неприятно да е за ухото, поне е нещо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иван Колев

    04 Ное 2023 0:17ч.

    Браво на Костадинов! Достойна и аргументирана позиция! Който има очи ще види, който няма ще си живее в заблудата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кольо Иванов

    04 Ное 2023 0:39ч.

    Държавна сигурност не прощава! И не изпуска Кокалай никога!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Простия Киро: Моята воля за Сарафов е под всякаква критика!

    04 Ное 2023 0:44ч.

    Възраждане умрЕ! Създателят му го уби! Ритуално! По заповед на Посолството! Гласувайте за Ваня!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жалко за Костадинов, зависим е!

    04 Ное 2023 0:58ч.

    Това е началото на края. За лидерската му партия, призвана да заеме идеологическата партийна ниша от ВМРО, разни фронтове за спасение Валериво, ЪТЪКА и вся остальная! Второ ниво издание на ЪТЪКА! И Болен Лидеров. Отново същата постановка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • за тебе е жалко... ЪТЪКА и вся остальная!

    04 Ное 2023 2:23ч.

    Заради кресливи примати и тролове като теб (..."Второ ниво издание на ЪТЪКА! И Болен Лидеров..."!!!!), които не виждат по-далеч от носа си, и като неосъществени общински политици като Бай ти Добри Божилов, си позволяваме да хулим единствената парламентарно представена партия, която защитава националните ни интереси. Наистина си заслужаваме сегашната сглобка, която само един Бог знае накъде и ДОкъде ще ни доведе! : (https://obektivno.bg/denkov-i-gabriel-zaminavat-za-izrael-za-sreshta-s-netanyahu/) Защото тщестлавни едноднвеки лекомислено и престъпно-безотговорно ни асоциират със световните насилници, докато Министърът на ужОтбраната ни (Тагарев), ненаказан отявлен агент за чуждо влияние, въоръжаваме U-crane с цената на оголване на нашата национална отбрана!!!!! И това - в окото на сегашната световна буря!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Борисов, ти ли си?

    04 Ное 2023 16:18ч.

    Матри'ала е кофти, нали? А Костадинов - ИДЕАЛЕН?! И щот е идеален гласовете за партията му се стопиха през топлия сезон от пролетта насам тамън два пъти! И не заради американските телевизии които отразяваха от обилно та по-обилно Мамин Деянчо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Борисов ли?

    04 Ное 2023 18:10ч.

    Та нали точно обичният ви Бойко метна 2.4 МИЛИАРДА USD в брой за 8 чертежа на Ф16, самолетът от 70-те години, чийто чертежи ще гледаме да видимЕ до 2027 г. и то В НАВЕЧЕРИЕТО НА СЕГАШНАТА ГЛОБАЛНА МЕСОМЕЛАЧКА?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • самотен

    04 Ное 2023 1:45ч.

    Тук е поместена позицията на Костадинов във Фейсбук, публикувана преди 18 часа. Прави впечатление, че огромната част от последвалите страницата не са съгласни с неговата позиция - има точно 273 одобрения, което го прави самотен в тези негови мисли, въпреки, че Ваня Григорова също е за отлагане на приемането на еврото, сваляне на украинското знаме от фасадата на общинската сграда - приоритети на Възраждане. Другите негови публикации на страницата му имат винаги хиляди одобрения, което означава, че по-голямата част от симпатизантите на Възраждане ще гласуват против Терзиев и за Ваня Григорова. Дано!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Анонимен робот

    04 Ное 2023 2:44ч.

    Ами как ли не: Проф. Иво Христов перефразира Славейков: не народ, а стадо лапни шарани. Бя започнал да забравям Възраждане, но Григорова, която според мен е другаа страна на същата монета ми ги напомни. Мисля, че по-добре с мухльо начело, отколкото с устатница уж представляваща одеснялата уж лява партия предала и минало и настояще и бъдеще на своите избиратели.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Анонимен робот

    04 Ное 2023 3:08ч.

    За да бъда по-ясен - и двамцата са ми силно подозрителни, но докато клоуна милионер е несъмнена кукла на конци, устатниците винаги са ме плашили. При тях няма туй-онуй - има или играеш хорото, или бой през пръстите. Наистина не народ, а стадо докарало избора до между овчарче и овчарка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ина

    04 Ное 2023 3:17ч.

    толкова много коментари са факт, че е фактор, все още, а кариерата на Ваня Григорова е като постигане на "американската мечта", ето че е възможно и тук, при нас.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • IAI

    04 Ное 2023 5:44ч.

    Е гледай какви ги плещи. Мен не ме кефи. Май нещо ревнува и завижда. Слага неподходящи кандидати, които никой не избира. Ако го кара така на другите избори няма да има кой да гласува за тях. Гласувал съм за Възраждане, но тази тяхна позиция ме разочарова и не съм съгласен с нея.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кочо

    04 Ное 2023 7:20ч.

    Костадинов е абсолютно прав за всичко което казва! Но да дойдем до същината на проблема! А тя е т. н. български народ! През турското робство това племе, на фона на милионите безропотни роби излъчи няколко стотици непримирими и жертвоготовни младежи които дадоха живота си курбан за продажниците, правещи сметки на дребно и които след освобождението изригнаха като бай Ганьовци и Андрешковци налапали безогледно властта и келепира! Това племе през посредните 30 години не успя да разбере какво се случва с него, защо изчезва главоломно, и кой унищожава държавността му! През тези години държавата беше ръководена от истински престъпници и национални предатели! Ако човек се вгледа във фигурите на прехода ще остане в потрес от нищожеството, подлостта, низостта, крадливостта и слугинажа на ръководителите на България! Този елит излъчва българското племе - нагаждачи, лъжци, мошеници, крадци, лакеи, шарлатани, престъпници и мафиоти! И българското племе си ги харесва и си ги избира! Престъпника мофийот и съвременен бай Ганю от Банкя, крадеца налапал цяла България Пеевски, дошлите от нищото шарлатани Кирчо, Кокорчо, отвратителните Мравояди , джуджета, плъха Денков, жирафа Габриел, Лена-хиена и т .н. и т. н. Ето избраниците на българското племе! И откъде се пръкна тая ромка и действително и осигуриха американските телевизии тотален медиен конфорт? Ами трябва да си напълно безмозъчен да не видиш очевидното! Кого си избра българското племе за кмет на столицата - избора е между хомосексуалист и ромка от махалата! Мнозинството си избра да го управляват представители на две малцинства! Племето довело на власт Боко, Кико, Пеевски, Кокорчо, Денков, Атанасов, Христо Иванов доведе на балотаж тия малцинствени представители! И как столичани ги припознаха за техни избраници? Защото са наследници на роби, мразещи истината и тия които им говорят за свобода и целуват ръката на господаря който ги презира и им подхвърля подаяния! Същите тези мразят освободитерите си и лакействат на тези които ги унищожават посредните 34 години! Бългапите са племе от неблагодарни сметкаджии на дребно, без гордост, чест и достойнство, същите като лидера им от Банкя! И ако някоя глава се надигне над овчето стадо бързат да я охулят и натикат обратно в блатото! Пътя на такова стадо към пропастта вече е предначертан и овчарите са подкарали добитъка натам!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Е да де!

    04 Ное 2023 7:48ч.

    На калпав НЕМОЖАЧ - избирателите му пречат! Нали така Таслаков?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "И откъде се пръкна тая ромка", помако!

    04 Ное 2023 8:50ч.

    Плюеш българите, след като турците те помъчиха и ти сложиха чалмата. И да знаеш, че няма нито роми, нито ромки. Има ром за пиене и цигани. Циганин не е обидна българска дума, а е гръцка дума за племето от п-в Индостан. Разните хелзински Кънчовци и тем подобни, по поръчка на западните си господари, въведоха обидния за българите термин "ром", който от цигански език се превежда като "човек". Преди 10.11.1989 г. нямаше никакви роми, а само цигани, при това успешно интегрирани в българската нация. След 10.11.1989 г. расистите от запада измислиха и въведоха термина "ром", т.е. "човек", за да ги поставят над българите. Казваш, че Ваня е човек, значи! А индиректно си признаваш, че не си като нея. Какъв си ти, бе помако? Животно ли си? И още нещо за профаните като теб - циганите са от жените на народа дравиди в Индостан и от арийците, които са ги заплодили, след като са победили и избили мъжете им. Нещо като братовчеди.. И накрая, струва ми се, че Ваня е повече българка от теб, помако!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Въпросче

    04 Ное 2023 7:46ч.

    Защо Посолството оцвети на Костадин долното бельо в кафяво? От вътрешната, задна страна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • НЕМОЖАЧИ

    04 Ное 2023 7:58ч.

    Въпрос за 100 000. Кой попречи на политическа партия "Възраждане" и лидера й Костадин Костадинов да спечели местните избори в България през 2023 година? А. Американското посолство В. Владимир Путин С. Образът в огледалото D. Поникналите ядливи гъби след обилния дъжд

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Н.Н.

    04 Ное 2023 9:43ч.

    Медии, социолози, изборни манипулации? Васко Терзиев да не би е да е първи, защото е голям „можач“?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пътят на копринката

    04 Ное 2023 8:01ч.

    Много долна, коварна и непочтена е позицията ти Костадине. Лошо Костадинов! Лошо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Снемам доверието си от Костадин

    04 Ное 2023 8:13ч.

    Говори срещу Галя, за да събере недоволните и... после ги предава вкупом. Жалък самогъзник!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • cihocah

    04 Ное 2023 8:15ч.

    Подозирах че този е кретен и той го доказа с пълна сила.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мечо Кух

    04 Ное 2023 8:16ч.

    Оттук нататък Възраждане поема надолу към небитието. Под знамената остават твърдата маса от лумпени около 6-7%. Мислещите и знаещите като мен пак останахме без колективна надежда.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Няма избор

    04 Ное 2023 8:16ч.

    Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата. И е добър християнин: не пропуща литургия; но и в черква за туй ходи, че черквата й търговия! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? залага си и жената. И е човек с добро сърце: не оставя сиромаси; но не той вас, братя, храни, а вий него със трудът си! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? изяда си и месата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Valpet

    04 Ное 2023 8:30ч.

    Вари го, печи го - Костадинов си е един антициганист. Последните му излияния са заради приказките за "ромския" произход на Ваня, които неговите симпатизанти избръщолевиха по време на кампанията. А така наречените "американски" медии просто няма какво лошо да кажат за безупречната синдикалистка Григорова. Що се отнася до кандидатите на "Възраждане", поне за някои от тях има какво да се каже - че са антициганисти, туркофоби, нацисти , фашисти и прочее. Морално спорна е твоята партия Костадинов, както и ти самият.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вече нямам илюзии за Костадин

    04 Ное 2023 8:32ч.

    Он не просто обосрался като карпаттски вълк. Дискредитира се на 100%, защото: В моменти с критично събрана маса и възможност за някаква стъпка напред ... предава четата. В предпоследното народно събрание, в последния ден, в последния ден Израждане гласува промените във военнта ни доктрина, с което отпуши всички последвали безобразия, срещу които Костя врякаше. Врякаше, за да симулира опозиция и да събира останалия недоволен вот, който да предаде ънблок. И така на няколко пъти. Във Варна (меката на Израждане), където двамата фаворити за кметове за тежко компрометирани и един силен кандидат имаше огромен шанс Костя номинира един смок, който две думи не може да каже на кръст, освен да се хвали, че е строителен инженер. И въпреки това събра нелош процент. Костя не желае Варна, защото такива са инструкциите - Варна е дадена на концесия отдавна на други хора. В София не подкрепи Ваня на първи тур, защото имаше силен кандидат (да е жив и здрав г-н Николов), но Костя знаеше че ще е минимум в тройката, а даже и назад. Когато Ваня отиде на балотаж - пет дни мълча гнидата, чакала окончателните резултати. Налъга Дачков и Карбовски в ефир. Ще ми е интересен коментара на тези достойни и умни мъже в следващия лайф. И сега, два дни преди балотажа - пълен назад. Няма никакви съмнения относно нечистоплътната заигравка на Израждане с последните мислещи българи. Обединяват вота им с пропагандни изпълнения (пунт и пластика) и .. ги предават вточния момент. Да го духаш смешник недодялан! Лично се заемам да откажа 20-30 човека от каузата Израждане!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Още не е

    04 Ное 2023 9:10ч.

    Още не се е дискредитирал. Реагираш емоционално. Ще видим дали се е дискредитирал, като видим какви ще я свърши Ваня. Ако ти беше казал, че ПП са измамници и, че ще се коалират с ГЕРБ в момента в който всички им вярваха и гласуваха за тях и ги направиха първа политическа сила, щеше ли пак да кажеш, че се е дискредитирал?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ей, помак!

    04 Ное 2023 8:39ч.

    Плюеш българите, след като турците те помъчиха и ти сложиха чалмата. И да знаеш, че няма нито роми, нито ромки. Има ром за пиене и цигани. Циганин не е обидна българска дума, а е гръцка дума за племето от п-в Индостан. Разните хелзински Кънчовци и тем подобни, по поръчка на западните си господари, въведоха обидния за българите термин "ром", който от цигански език се превежда като "човек". Преди 10.11.1989 г. нямаше никакви роми, а само цигани, при това успешно интегрирани в българската нация. След 10.11.1989 г. расистите от запада измислиха и въведоха термина "ром", т.е. "човек", за да ги поставят над българите. Казваш, че Ваня е човек, значи! А индиректно си признаваш, че не си като нея. Какъв си ти, бе помако? Животно ли си? И още нещо за профаните като теб - циганите са от жените на народа дравиди в Индостан и от арийците, които са ги заплодили, след като са победили и избили мъжете им. Нещо като братовчеди.. И накрая, струва ми се, че Ваня е повече българка от теб, помако!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За протокола

    04 Ное 2023 8:49ч.

    Възраждане спукаха гума на 29 октомври. И остават в 2023 година. Дотук бяха. Сега остава Копейкин да си обере копейките от скритите спонсори и да си гледа жената, децата и старините на брега на варненското езеро. Това бе Възраждане. Друго няма. АМИН

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Геополитик

    04 Ное 2023 9:21ч.

    Копейкин вчера се определи. Окончателно. На страната на ПосолствоТо. Както винаги.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • въййй

    04 Ное 2023 9:34ч.

    А Ваня е истинският борец за свобода и независимост, нали? Че и подкрепена от БСП, които не са се дискредитирали досега, нали? А и имат традиционно силна подкрепа в София, която винаги е била ляв град, нали? Сигурно и медиите са свободни и независими и затова и дават повече медийно време, нали? Извинявай, ама е изключително подозрително колко бързо се издигна и как я подкрепиха социолозите. Но това за социолозите е трудно да се докаже, затова пък твърденията на Костадинов за медийното време са лесно доказуеми. Аз ще гласувам за нея, за да проверя дали е прав. Нямаме какво да губим, изборът е такъв...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • въй-мъй

    04 Ное 2023 12:45ч.

    Това е положението, Костя се оказа абсолютно продажен кретен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • КАК ДА НЯМА ИЗБОР - ТЕРЗИЕВ ИЗБЯГА СРАЗЕН ОТ ДЕБАТ С ГРИГОРОВА!

    04 Ное 2023 9:51ч.

    Коста, Коста какво направиха с твоята чиста патриотична душа, а? Попадна в лапите на Мамона ли? Обещаха ти да имаш % и в следващия парламент, мамонските благини, какво ли? ....... Коста, Коста - КМЕТЪТ Е ЛИЧНОСТ, не партийно боядисан индивид. Кметът трябва да привлича с всички жители с мисия да работи за всички, а не за "моя отбор". Това не са изборите отпреди 30-20-10-5 години.... на здравомислещите българи им писна от ЛЪЖА и от лично облагодетелстване чрез политиката. Баста! Виж визията на човека си за родната Варна - нищо против човека, но е непривлекателен отвсякъде. В науката и учебниците пише - какви са изискванията за да бъде човек водач, добър ръководител и т.н. .... и още ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Защо да няма избор за София бе, Коста?

    04 Ное 2023 9:56ч.

    Защо да няма избор за София бе, Коста? Ти не видя ли, не разбра ли това което видя и разбра ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ - ТЕРЗИЕВ ИЗБЯГА от дебат, избяга да се изправи очи в очи с конкурент в реална среда, и сам се КОМПРОМЕТИРА. Терзиев не е подготвен НЯМА КАЧЕСТВА саморазкри се, че си КУПУВА КМЕТСКИЯ ПОСТ, защото иначе със знания и умения не може да го спечели! Фактите пред очите на цяла България, а твоите очи Коста отворени ли са, или дрънкат сребърници?! ... и още ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Защо не разкриеш тъмните сили, които заплашват България с бедствие ли?!

    04 Ное 2023 10:09ч.

    Здравомислещи българи - сънародникът партиен лидер Костадинов с това скалъпено оправдание за неподкрепяненикого, разкрива и стимулира всички разумни родолюбиви българи ДА МИСЛИМ с разума и със сърцето си сами! И да спрем да се съобразяваме с мисленето и посланията (все по-силно тясно частно-корпоративни) на "политиците", довчерашни обикновени граждани като всички нас. .... и още ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да мислим сами и да подкрепим нормалното природно човешко както ни учи Православието!

    04 Ное 2023 10:32ч.

    В нашия сайт Гласове.ком неколкотратно имаше експертни аналитични публикации за сексуалната патология. Защо днес в света най-влиятелните лобита са еврейското и гейското? ... За второто в МКБ на психичните болести е обяснено ясно > променя съзнанието и разсъдъка сексуалната патология в посока - загуба на реалното обективно възприятие, неполезното за другите е полезно за личното. ..... Което е и цел на лошите хора да тормозят и контролират всички народи, държави, човеци. Затова да МИСЛИМ сами и да ПОДКРЕПЯМЕ нормалното природното биологично човешко, на което ни учи Православието, най-близко до Христовото учение за Развитие на всички човеци и народи, а не на ... "избраните" индивиди. От кого са избрани?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Духът на времето

    04 Ное 2023 12:55ч.

    Кандидатът да имал визия, да бъдел привлекателен , вие фотомодел ли избирате. Какво му има на варненския възрожденски кандидат, тъмно минало ли, ръста ли не ви харесва, цвета на очите. Бил непривлекателен, ха ха... Избирайте си лустросаните жълтопаветни кретени и казионни синдикалистки кадри и после да не ревете. И в КОИ учебници и в КОЯ наука имало изисквания за водач и ръководител, що за неостри писания...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Времето без дух

    04 Ное 2023 13:11ч.

    Къде е тръгнал Коце с тия убитаци около него? Ако иска да печели и управлява му трябват стойностни хора. С тези лумпени - тези резултати! КАДРИТЕ РЕШАВАТ ВСИЧКО!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Точен

    04 Ное 2023 11:14ч.

    Много умници браха гъби, погребваха Атака, сега и Възраждане и отново ГЕРБ, ДПС и настоящите по-умни и по-красиви от тях променкаджии ги управляват и зануляват. Много ниска политическа култура има нашият народ, разбрах го още като скачаха и се звереха по първите сини и червени митинги, организирани от едни и същи кукловоди. Затова и сега сме 5 милиона има няма на тази територия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Най-точен

    04 Ное 2023 13:09ч.

    Рибата се вмирисва откъм главата. Дори тази във варненското езеро.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Профайлърка от Кюстендил, кандидат-кметица

    04 Ное 2023 13:01ч.

    Подкрепете местните шерифи и кметове с феоди по места! От СГЛОБКАТА. Костадинов е невероятен. Обичам го!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • от Момин проход

    04 Ное 2023 13:05ч.

    Ти ли си Мирче?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кандидат за кмет на Дупница подкрепен от Възраждане

    04 Ное 2023 13:07ч.

    САМО ТАКА!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    04 Ное 2023 15:07ч.

    Дежавю, като златния пръст на Волен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Баче Цено

    04 Ное 2023 19:32ч.

    Убав призив, ама утре гласоподавателите на Възраждане ще гласуват за Григорова! Все ПАК София не е Малорад, община Борован! Нито Земен. И по-важното е, че Костадинов ПАК ще се нареди в лагера на измамените камилчета. Пълна липса на прозорливост, лустро и улегналост. Демонстрация на някакъв мачизъм, от позицията на дълбок провинциализъм, в съчетание с комплексарщина. Жалко, наистина много жалко.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Втора политическа сила

    05 Ное 2023 8:08ч.

    Костадинов, ти вече изцяло си загубил връзка с действителността! Живееш си в измисления свят на обкръжение от венцехвалещи те послушници и подмазвачи - некадърници. И приемаш желаното за истинно! И най-лошото - нямаш огледала за обратно виждане! Отделен е въпроса, че явно ще се окажат верни подозренията, че и ти работиш за посолство. Защото случилото се няма друго разумно обяснение! Чак толкова не си изтрещял. И посолството не е руското, нито американското, а британското! Не сте втори. От трети. А пети. Със спадащ тренд!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пета политическа сила

    05 Ное 2023 8:28ч.

    Така де. В София са формално четвърти, а реално пети защото ПП и ДБ са в коалиция. За страната като цяло са твърдо ПЕТИ. И най-важното е, че са със стремглав отрицателен тренд! Много груба, сериозна и надявам се нефатална грешка на Костадин. Ако е грешка разбира се. Ето в София имат 10% от гласувалите при много ниска избирателна активност. При една трета гласували. Това прави 3-4% от всички избиратели! Къде си тръгнал при това положение? За Габрово където АБСОЛЮТНО СИГУРНО ще загубиш днес в единствената община на областен град където си на балотаж! По АБСОЛЮТНА СЛУЧАЙНОСТ. И най-лошото - оставаш САМО С БОРОВАН! И се правиш, че не познаваш Баче Цене.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 5 ноември - Възрожденския Видовден

    05 Ное 2023 8:38ч.

    Повсеместна повторна КАТАСТРОФА. Нито в една община няма да спечели Костадинов. Ще си остане с Борован. Където кметът му е стария на ГЕРБ. Ебати ташака, както би се изразил Баце. Костадинов е персонално виновен. Както винаги. И ще мълчи до Нова година както мълча тази седмица. И Нова година - нов персонален успех, ама извън политиката. По примера на Волен Сидеров, който никога не е бил руски човек, айде да го наречем - русофил. А Русия ще е от победителите в изграждането на световната архитектура след падението на САЩ. И най-долното на Костадинов. Убива повторно българския патриотизъм. Не е от неопит. В него се е вселил духа на Юда.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи