Костадинов: Поздравих Путин за изборната победа, надявам се скоро да поздравя и Тръмп

Костадинов: Поздравих Путин за изборната победа, надявам се скоро да поздравя и Тръмп

"И аз, като всеки един нормален българин, имам безпогрешен политически компас - щом родните "евроатлантици" ругаят някого или нещо, значи то е хубаво и полезно за България", пише лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов във Фейсбук.

"Вчера четох поне на сто места как изборите в Русия не трябвало да бъдат признавани, защото били проява на диктатура. Странното е, че тези призиви идват от трите управляващи партии ППДБ-ДПС-ГЕРБ, които в момента общо имат 20% от общия брой на българските избиратели, и управляват след избори с активност 40%. Та, според тези "демократи", тяхното управление е демократично, а руското, избрано с 88% при избирателна активност 73%, било диктатура.

Ето защо вчера написах и изпратих поздравителен адрес от името на Възраждане до руския президент Владимир Путин. И аз, като всеки един нормален българин, имам безпогрешен политически компас - щом родните "евроатлантици" ругаят някого или нещо, значи то е хубаво и полезно за България. Надявам се след американските избори наесен да изпратя поздравителен адрес и до новия американски президент Доналд Тръмп", написа Костадинов в социалната мрежа Фейсбук.

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • Личен избор

    21 Март 2024 8:23ч.

    Вестникарски напън за новина "мухата да стане слон".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бате Гойко

    21 Март 2024 8:30ч.

    Истината е, че президентските избори в Русия бяха организирани перфектно, на 116 000 международни анализатори беше предоставена възможност непосредствено да наблюдават работата в избирателните секции!!! Аз присъствах след края на последния избирателен ден. Истинска демокрация, впечатляваща активност. Това е мнението на множеството чуждестранни наблюдатели. За разлика от българските евроатлантици !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Санитар Кьосев

    21 Март 2024 8:47ч.

    Цели 72 % за Путин в чужбина, ти да видиш! Тия руснаци в чужбина нещо май са слънчасали по пладне пред посолствата и взели та объркАли бюлетините !!! Ма, че то поне гласоподавателите на Путин бяха живи хора, а за като за Бай Дън, за когото подадоха своя глас и хора умрели още през 1897-а година !!! Но какво да се прави, ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА, кой не скача от гроба е червен !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А, не така! Дедо Джо е абониран за трона поне до шестата тръба на Апокалипсиса 😄

    21 Март 2024 8:27ч.

    Тръмп няма шансове. В западната върхушка има консенсус да не се допуска такава неправилна демокрация.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Синергетик

    21 Март 2024 8:27ч.

    Браво, д-р Костадинов! Повече от половината български народ поздравява г-н Путин. Хубаво, че сте отсрамили българите. Паплачта, която се опитва да ни скара с Русия, скоро ще бъде пометена.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нов Кмет

    21 Март 2024 8:35ч.

    Хубаво го хвалите Коцето, но къде бяхте на изборите, бюлетини трябват, не хвалебствия!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не става. Буржоазната "представителна" "демокрация" няма почва у нас и затова не може да се хване и да пусне корени вече четвърто десетилетие

    21 Март 2024 9:16ч.

    Българинът просто не го възприема туй нещо на сериозно и нищо чудно. То по принцип си е "демокрация" наужким, а в нашите условия си е направо жив майтап на голо. Очаквам постепенно зануляване на избирателната активност в следващите години.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ирония

    21 Март 2024 8:34ч.

    с такива патриоти не ни трябват русофили.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Да го духат бедните" - Асен Василев

    21 Март 2024 8:41ч.

    Те това ти трябва

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    21 Март 2024 8:44ч.

    Интересното е при победа на Тръмп как сглобката ще се гъне и ослушва и ще е пред дилема - да го поздравява ли или да чака пощенските резултати. Ами ако и след пощенските резултати печели Тръмп да не се окаже че го поздравяват късно. Няма да им е лесно през ноември.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • # "Няма да им е лесно през ноември."

    21 Март 2024 8:53ч.

    много дълъг и оптимистичен хоризонт им давате, нима ще останат ЧАК до ноември??? То вече тътенът се чува отдолу, земята се цепи и се ражда новото

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рис

    21 Март 2024 8:53ч.

    Те затова го харесват хората - каквото мислят, Костадинов го изразява. Браво!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • длагнест

    21 Март 2024 9:50ч.

    Всъщност от едната страна на фронта имаме 1% олигарси на презокеанския хегемон и техните местни нпо-лакеи, смучещи грантове и тероризиращи населението с цветния си необолшевизъм. Разбира се, в тази група са и назначенците от правителствата на колониите, барабар с мисирките, които ги венцехвалят и никога не им задават неудобни въпроси. От другата страна са гражданите на страните и народите, за които Путин е най-умният и способен световен политик, който не тероризира и не си отмъщава, а спасява страната си и съдейства за установяването на един по-справедлив световен ред. В техни ръце не са масовите медийни рупори, бълващи денонощна антируска и антипутинска помия, но гласовете на тези хора са над 80% от гласовете на онеправданите по целия свят и това не може с лека ръка да бъде игнорирано от княза на тоя свят. Защото князът на тоя свят е осъден и предстои да бъде низвергнат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Косев

    21 Март 2024 10:02ч.

    Глупава копейка. Ако България не беше действаща демокрация, Коцата щеше да мести папки в некой прашен провинциален офис, а не да се подвизава в народното събрание и да лапа немислимите за гащник като него депутатски заплати и субсидии. Та, копейки, внимавайте какво си пожелавате.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • да живееш в пълния си хладилник - пълен минимум със стоте ти килограма живо тегло

    21 Март 2024 10:39ч.

    Че сме действаща клептокрация, това се знае даже и от тебе. Но и едва ли всички като тебе живеят само заради голия келепир.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Прости хора сте рубладжиите

    21 Март 2024 11:44ч.

    ми бягай в Русия, бе комуне. Тма ще си слаб и мъртъв.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • демократичен примат

    21 Март 2024 11:57ч.

    Дай пример ти бе, фаше. Хващай овреме колесника и бягай в атлантоокенска посока. Така и така времето ви изтече отдавна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В тая Северна Корея живеят барем хора, а не примати като тебе

    21 Март 2024 12:13ч.

    Бягай да живееш на зимно палаткуване в някой наркомански лагер из Охайо бе, жълтопаветен мизерен трансджендърен клоун непоръбен!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хю Грант

    21 Март 2024 13:05ч.

    То си личи възпитанието и дипломацията. Възпитаните и дипломатични хора поздравяват държавните глави при техен успех. Но тук е американска подмандатна колония и докато митрополията на каже, "видната" дипломатка от Хаджидимово ще мълчи. Май Костадинов е по-навътре с протокола от нарочения за академик и неговия домашен любимец - жирафчето Мери.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи