Костадинов: Очевиден е натискът да вземем страна във войната и дори да се включим с контингент

Костадинов: Очевиден е натискът да вземем страна във войната и дори да се включим с контингент

Следвайте "Гласове" в Телеграм

"Този парламент е мъртвороден. Въпросът не е дали ще има избори, а кога ще бъдат те. Това заяви в кулоарите на парламента лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов. 

Според Костадинов нови избори са неизбежни, въпреки желанието на президента Румен Радев животът на парламента да бъде удължен колкото е възможно повече и да се отиде на избори на по-късен етап. Лидерът на "Възраждане" е на мнение, че трудно ще бъде съставен кабинет в това НС, но ще се търсят всякакви начини изборите да не са сега през декември или януари, а да се случат възможно най-късно, например, през февруари или март.

Той е категоричен, че ако бъде предоставено оръжие на Украйна, страната ни ще бъде поставена в още по-голяма несигурност. "Очевиден е натискът България да вземе страна във войната и, ако е възможно, дори да се включи с някакъв контингент", смята Костадинов и уточни, че днес на Председателския съвет е взето решение това предложение на ДБ да мине през комисия. Според него решението ще бъде взето предвид факта, че има мнозинство на евроатлантическите политически формации.

Костадинов е на позиция, че трябва да бъде приет базов бюджет за 2023 г. Той съобщи още, че са изпратени покани към партиите за провеждане на референдум за еврото.

По отношение на искането на връщане на хартиените бюлетини от "Възраждане" са против. 


Източници: "Труд", dariknews.bg

 

 

 

Коментари

  • ужас!!!

    25 Окт 2022 17:26ч.

    Разбира се, че ще участваме във войната, нали сме православна страна. Православието за ционистите е като светената вода за демоните.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • bodar4uk

    25 Окт 2022 18:00ч.

    В Сащ, поне само Байдън е побъркан, дето удобно за някои му личи и не знае на кой свят ходи, а у нас всички евроатлантици са такива и се въртят като шматки около по-големите европейски шматки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • РЕШЕНИЕТО ДА ВЛЕЗЕМ ВЪВ ВОЙНАТА ГО ВЗЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД

    25 Окт 2022 18:09ч.

    България имаше невероятния шанс да направи друг избор на 2 октомври. НИКОЯ друга страна не беше така облагодетелствана от съдбата да се откопчи от тази война с правилния избор. Кой каво ще предложи в парламента беше пределно ясно. Това е изборът на "уморените" българи. Ще трябва да живеем с него.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Изборите не са честни.

    25 Окт 2022 20:34ч.

    Вотът спечелиха хората с машините.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Народът никога не имал думата дали да влезе във войната

    26 Окт 2022 6:20ч.

    Дори да бяха спечелили Възраждане, боя се, че американистанците пак нямаше да им позволят да управляват. Имат си доста техники - майдани, провокации, операции под фалшив флаг, тероризъм и т.н.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Живка Павлова

    25 Окт 2022 18:11ч.

    Източниците на тази новина са пренебрегнали съществени акценти от изказването на Костадинов, например, реакцията му на предложението за оръжие за У. Каза, че ще направят всичко по силите си, в това число и протести, за да попречат на тези налудничави мераци. И други интересни неща, това е линк към изказването: https://www.vbox7.com/play:3c52bac2fe?pos=relend

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Протестите, г-жо Павлова

    25 Окт 2022 18:48ч.

    Трябва да обхванат поне 60% от цялото ни население, за да има, макар и нищожна вероятност нещо да се случи. Те ще бъдат потушени грубо, ако трябва и с кръв. За това, обаче, никой по света няма да разбере, заради медиите. Ако все пак някой разбере, това ще са максимум 10% от европейците и руснаците. Фашизъм не се бори с протести.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • MarlboroMan

    25 Окт 2022 18:56ч.

    Излизай в шумата да обираш мандри!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Представите ти за партизанското движение

    25 Окт 2022 19:28ч.

    са трагични /меко казано/. Чувал съм ги само в софийския център, където червосани бабета продължаваха да си живеят в обширните апартаменти в "кооперациите" и си говореха на "госпожа". Децата им и тогава учеха в престижни гимназии. Леко се отърва тогава пишман-боржуазията ни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    25 Окт 2022 19:00ч.

    Решенията, които засягат България не се вземат от попадналитте поради конюнктурата в НС. Те се спускат от чиновниците и войнолюбците в Брюксел и щаб-квартирата на НАТО. От там идват и средства, удобни за раздаване, от там се инсталират на най-важните постове в държавата персони, които не отстояват българските национални интереси! България не е парламентарна република.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен продължава

    25 Окт 2022 19:01ч.

    А липсата на суверенитет обезсмисля всички държавни институции. Държавните органи представляват външния интерес, подреден вече добре в наднационални институции, неизбрани от никого. Това обяснява защо 70% от българиет не гласуват!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    25 Окт 2022 19:02ч.

    Но мнозинството българи докога ще търпи?!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вие сте един файтон

    25 Окт 2022 21:32ч.

    пенсионери със зелени чорапи, какъв народ, какви пет рубли ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Всички усещаме,

    25 Окт 2022 19:16ч.

    че с функциите на политическите партии и със смисъла на парламентарния живот е приключено във вида, в който ги познаваме в Европа. Боя се, че за момента нямаме адекватен отговор на попълзновенията на Новия световен ред. Мислим си за протести, но колегата по–горе е посочил, че няма да стане. Как да се противопоставим? За момента анализаторите също не посочват някаква конкретика, само прогнозират.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Руския агент Копейкин говори само

    25 Окт 2022 21:31ч.

    за Матушката си и никога за България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Американският агент

    25 Окт 2022 21:35ч.

    Глупав ли си или си дебил?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бумеранг

    25 Окт 2022 22:17ч.

    отвратен каза самата истина. няма какво повече да се добави, за съжаление...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Файсън Тюри

    25 Окт 2022 23:12ч.

    България е дълбоко разделена по линията : богати-бедни, българи-/турци, цигани, помаци/, столичани- провинция, хубави-грозни, глупави-умни,левски-цска, и така нататък. Нищо не свързва българите. Такъв тюрлю гювеч всеки кретен от сорта на лайнен и подобни ще го цака до второто пришествие.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи