Костадинов: Дали не ставаме свидетели на нова скалъпена от ЦРУ "българска следа" в атентата срещу папата

Костадинов: Дали не ставаме свидетели на нова скалъпена от ЦРУ "българска следа" в атентата срещу папата

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментар на Костадин Костадинов, председател на "Възраждане" и на ПГ на "Възраждане" публикуван в страницата му в социалната мрежа "Фейсбук":

"Току що разбрах, че трима българи са арестувани в Англия по обвинения за шпионаж в полза на Русия. Веднага мога да се обзаложа, че най-много до ден-два американските българоезични медии ще се опитат да ги изкарат членове на "Възраждане".

Но да оставим напъните за фалшиви новини на фалшивите медии. Други неща са сериозни и много притеснителни:

1. Никой не е уведомен за ареста на българите - нито техните близки (иначе биха казали поне на нашите власти), нито нашето посолство, нито дори английските медии. 
2. Арестите са извършени февруари, а се оповестяват сега. Повече от половин година трима българи гният в английски затвор. Защо?
3. Как така са арестувани за шпионаж, а обвиненията им са за притежавани "документи с невярно съдържание"?
4. Нали Англия ни е съюзник в НАТО? Защо поне българските служби не са уведомени? 

Всички тези въпроси навеждат на следните два извода. Или Англия се отнася към нас, българите, като към нечовеци и демонстрира пълно презрение към нашите граждани и нашата държава, или ставаме свидетели на поредния епизод от нескончаемата психологическа и информационна война на САЩ срещу Русия. Война, в която англичаните имат поддържаща роля, но която въобще не е за подценяване - спомнете си само случая "Скрипал" и прословутото му отравяне. Ако е така, тримата наши сънародника ще имат същата съдба, каквато имаше Сергей Антонов при скалъпената от ЦРУ т.нар. "българска следа" в атентата срещу папата.

"Възраждане" настоява още днес английският посланик да бъде привикан в МВнР и да дава обяснения! България трябва ясно да покаже, че няма да допуска гаври с нейни граждани - никога и по никакъв повод!", написа Костадинов.

 

 

 

 

Коментари

  • кобус

    15 Авг 2023 19:24ч.

    Точно това правителство - едва ли. Те ако им наредят началниците и тук ще арестуват набедените хора и ще ги пратят там.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Прилича на пързалка цялата работа

    15 Авг 2023 19:40ч.

    Оттатък са болни на тема руски шпиони. Всеки който говори английски с акцент е под съмнение.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ////

    15 Авг 2023 21:58ч.

    Който запоява платки в България - също.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ХАЙ БУЙ

    16 Авг 2023 1:13ч.

    А Коцето имунитетът го спаси от същото обвинение в Украйна. Засега е с черен печат. Горките бесарабски българи! Кой ще ги възражда сега?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Със съюзник като Англия

    15 Авг 2023 19:41ч.

    Врагове не ни трябват !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Костадинов, "Заклевате ли се да кажете истината, цялата истина и нищо друго, освен истината, и Бог да ви е на помощ"?

    15 Авг 2023 19:43ч.

    щото ни омръзна да четем твоите полу-истини по всякакви поводи. Например за Англия, проглушихте ни ушите как само злини ни е вършила, но това ли е "цялата истина"? Защо пропуснахте Гладстон и помощта й за нашето Съединение? Ограничихте се с недомлъвки че имало и някои английски политици които ни помогнали, казахте го между другото, а тогава помощта на Англия е била особено важна, защото Русия не ни е помогнала, а уж сте дипломиран историк! Дори не казахте името на Гладстон, а има толкова улици в България носещи неговото име. Затова ви призовавам, говорете "истината, цялата истина и нищо друго, освен истината", ако искате да обръщаме внимание на поредното ви словоизхвърляне.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    15 Авг 2023 19:58ч.

    На горния "коментатор" - нерде Ямбол, нерде Стамбул.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • То и бул. Г.М. Димитров

    15 Авг 2023 20:09ч.

    преди се наричаше Гамал Абдел Насър, помниш ли въобще той кой е?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Iwo

    15 Авг 2023 22:34ч.

    За картофените полета на Чърчил нещо да споменеш?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sgt. Pepper

    15 Авг 2023 23:03ч.

    В духа на жълтопаветната историография ще поясня, г-н Гладстон подкрепя борбите на българите предимно като лидер на опозицията срещу Дизраели (чието правителство знайно е срещу независимостта на България). Сходни са и мотивите му да подкрепи съеднинението пре 1885, тъй като това е възможност да уязви Русия, която не подкрепя съединението. Тук е мястото да спомена и, че г-н Гладстон поддържа тезата "Македония за македонците".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Баба

    16 Авг 2023 1:39ч.

    Хенри и Тревор Бъркли и тяхното акционерно дружество „Rustshuk – Varna Railways Company”, получили 99-годишна концесия през октомври 1863 г. и започнали строежа в следващия сезон – на 21 май 1864г. първата копка направил сам валията на Русе – Ариф паша. Има сведения в английските парламентарни протоколи от онова време, за скандални разследвания в корупция на свързани лица с дунавската концесия, в които е замесен и един от техните политици – Уилям Гладстон – финансов министър. Така в нашите източници от онова време, той също е сочен като участник в строежа. Най-вероятно да е бил съакционер с братята, което явно много им е помогнало в спора с конкуренцията сред родните им предприемачи. Строежът започнал от двете крайни точки на линията – Варна и Русе. През първата година работа вървяла ускорено, не без оказваното пълно съдействие и от новия валия – Мидхад паша. Чрез ангарията която той наредил към местното население, бил подготвен терена за почти 2/3 от трасето. Към края от лятото на 1865г. били положени вече 32 км релсов път от към Варна и над 22 км от посока на Русе. Скандалното в този строеж е употребата на трошен камък, добиван при разрушаването на старите български столици Плиска и Велики Преслав. Те били запазени макар и в руини, с каменните крепости и градовете в тях, повече от 500-600 години!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Но пък

    15 Авг 2023 20:12ч.

    Посланикът ни там, хитроумният Марин похвалил цар Борис III за евреите. Нещата се степенуват, както се казва.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Консервативна тиква

    15 Авг 2023 20:21ч.

    Костадинов говори в условно наклонение. "Или Англия се отнася към нас, българите, като към нечовеци и демонстрира пълно презрение към нашите граждани и нашата държава, или ставаме свидетели на поредния епизод от нескончаемата психологическа и информационна война на САЩ срещу Русия" Той е политик, парламентарист и вероятно е решил да спазва приличие в случая. Ако зарежем политкоректността и си го кажем направо, фразата придобива слудния смисъл: Презират ни и ни Мразят! Това никога няма да се промени! Набийте си го в тъпите глобалистични, либерални тикви! И ще ни използват за боксова круша, доколкото ние в доста голяма степен демонстрираме самите неуважение към себе си! А те ни мразят и ненаниждат! Може ли модерна държава от 21 век да позволи да и сложат Бойко Борисов за първи човек, да го търпи по върховете почти 20 години (с кметуването и секретарстването) и да иска уважение от останалите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вождът е отражение на племето,

    15 Авг 2023 20:23ч.

    така както племето е отражение на вожда

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • The Man With No Name

    15 Авг 2023 20:24ч.

    Премногоуважаемият Костадинов сериозно омеша терминологията и аналогиите. В Обединеното Кралство обичайните заподозрени не са ЦРУ( друга тема че и в САЩ вече са втори ешалон при трибуквените) , а Ми5 или SIS. И не "Атентата срещу Йоан Павел Секънд" , а "Български чадър". Инак звучи кат банда търкачи на карти, измамници на мигранти от мамковината и дребни криминалци.. .раздуто от на Негово Величество Чарлз 3 тайни служби в борба за увеличен бюджет другия месец в Парламента. Инак ексслужебният Райков явно добре си прекарва в Лондон, след като се самокомандирова.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тоя

    15 Авг 2023 20:24ч.

    марин райков е такъв плазмодий и лузър,че нему подобни трудно се намират...има да чакате той да направи нещо..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хубави хора, хубав човек

    15 Авг 2023 20:41ч.

    Плазмодий - да! Пълен келеш - проверено отдавна! Нагаждач и приспособленец! ЛУзър по-скоро не е! Интуитивен, усеща нещата, познава посоката на вятъра, изключително гъвкав и нагаждащ се, грижещ се, но .. само за себе си!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • След като бе служебен премиер,

    15 Авг 2023 22:17ч.

    Райков сам се предложи и се назначи за посланик в Рим.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лондонград е враг на славяните от древността

    15 Авг 2023 20:34ч.

    Това никога няма да се промени

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • що за правораздаване

    15 Авг 2023 20:34ч.

    имат в демократичната Англия? Шест месеца арест без съд!!!Намерили фалшиви документи -ами да ги съдят за това. Каква е тая инквизиция?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Едва ли ги държат без съд

    15 Авг 2023 23:19ч.

    Habeas corpus е процедура, измислена от англичаните. А фалшивите документи са намерени едва при задържането им. Явно има много друго, което е дало основание за самото задържане.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Консервативна тиква

    15 Авг 2023 20:34ч.

    Това, че английската нация е родила тук-таме и свестни единици, въобще не я характеризира като едно нормално и търпимо явления. Тя не е такова авление. На любителя на история от 16,43 ще му кажа да си изяде тезите, а дано да няма и диплома по история, защото тогава ще стане съвсем тъжно. Безспорен факт е, че Русия първа изказва възражения и несъгласие с нашето Обединение. Причините са изяснени отдавна - опитала е с Прелиминарния договор да прокара свои виждания и интереси, които са в пълен унисон с БЪЛГАРСКИТЕ, но в Берлин са и издърпали болезнено ушите. Съединението е грубо нарушение на Берлинския договор, всички го знаят чудесно, а в Русия още си спомнят болезнените резултати от Кримската война и нов сблъсък с т.н. велики сили в момента е нежелан и невъзможен. И тогава се случва нещо "неочаквано и невиждано". Англия обявява подкрепа на Съединението! О, неразумний юроде от 16,43, ти наистина ли мислиш, че Англия подкрепя българската кауза?! Не, юроди, Англия ни е мразила, мрази ни днес, ще ни мрази и утре - докато свят светува! Запомни го, юроде! Защо е подкрепила тогава? Много просто - заради собствения си интерес! Там има железни правила: щом Русия е против - ние ставаме автоматично "ЗА". Целта е вклиняване, слагане на крака, опикаване на територия и позиции. Те не са нищо повече от едно хищно животно (тогава са най-голямото и важно животно), което възприема цялото Земно кълбо като територия на изконни жизнени интереси, а всички останали са врагове, като дребните се мачкат, а на големите се вреди с всички достъпни средства!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Безспорен факт е, че Русия първа изказва възражения и несъгласие с нашето Обединение.

    15 Авг 2023 21:36ч.

    Ами не е безспорен факт. Русия винаги е била за Съединение на България ! Тя е против това да се декларира точно в този момент - 06/09/1885 ! Русия е против неумело подбрания според нея момент, а не срещу акта по принцип ! Причините са конюнктурни , общоевропейски, недобра конфигурация на силите за Русия. Ние действаме на своя глава и успяваме. Англия НЕ ПОДКРЕПЯ Съединението ! Тя просто не го осъжда, за разлика от другите участнички в Берлинския конгрес. И понеже чисто формално - Съединението, от гледна точка на тогавашното международно право - е НЕЗАКОННО /!!!/ - Англия , също от свои користни цели, не протестира незаконния акт, дефакто узаконява "беззаконието" на българите. В последствие на Сръбско-българската война Русия се връща на сцената като "помирител" и така всички велики сили приемат "българското беззаконие".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • читател

    15 Авг 2023 22:09ч.

    Не съм историк, но наскоро слушах интервю с Войн Божинов. Той коментира и Съединението. Каза, че Русия е предупредила Турция да не се намесва.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Консервативна тиква

    16 Авг 2023 0:44ч.

    Пишеш под формата на ВЪЗРАЖЕНИЕ! Защо бе, човек! Я си прочети пак мнението, пък после прочети и другото мнение и ми отговори, ама .... съвсем човешки! Ти пишеш, колкото да не заспиш ли? На практика има пълно съвпадение в тезите, но твоято заявление е: Аз знам, ти не знаеш! Какви хора сте вие, бе! Заявявам, че Англия се е съгласила, а ти твърдиш, че не ес е съласила, а прости е ПРИЕЛА! Ти как си го представяш това?! Че Англия ще обяви директно, на зидателно и на всеослушание, че извършва ПРЕДАТЕЛСТВО към вековния си ПРИЯТЕЛ - Високата Порта. Когато Англие не е съгласна и не приема нещо - тя просто казва: Спрете, защото иначе ще видите оръдията на на шите кораби! Да ти припомням ли кога е изречена тази фраза?! Престани и се засрами, "възразяващ Знаещий"! За да не се позоваваме на дебели исторически книги, които се намират само в НБ или във ВУЗ, ето ви една популярна статия по темата: Вижте и разберете НАЙ-НАКРАЯ, КОЙ КОГО МРАЗИ, КАКВО ПОДКРЕПЯ, С КАКВО СЕ Е СЪГЛАСИЛ! За какво иде реч! https://www.lentata.com/page_12721.html

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Антон Тодоров

    15 Авг 2023 20:38ч.

    Аз пък си помислих, че поне един от задържаните в Лондон за ГРУ-шпионаж е БКП-номенклатурния РУМНО-ГРУ-агент Марин Райков?! Който е син на Райко Николов, който под дипломатическо прикритие е бил ДС-КГБ-чекист-разведчик в Париж и е вербувал френския военен министър за КГБ, следствие на което Франция напусна НАТО и централата се премести от Париж в Брюксел! Забележете, че Марин Райков се именува по руско-съветски тертиип с лично и бащино име без фамилно име! Поради руската му връзка беше назначен за служебен премиер от другия БКП-номенклатутен изтърсак Роско Плевнята! Очудващо е че Италия, Франция, Великобритания, са го приели за български (ГРУ) посланик в Рим, Париж, Лондон?! И то вече две десетилетия!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бензинджия

    15 Авг 2023 21:13ч.

    "Очудващо е че" -- нищо не е Очудващо вече. погледна ли си под креватчето, за кУмунисти?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пише се учудващо, а не "очудващо"

    15 Авг 2023 22:45ч.

    Това първо. Второ, Марин Райков е добър и опитен български посланик. Трето, Антон Тодоров да разкаже за своето комунистическо потекло, като вече еничар и ибрикчия на силните на деня - дъртите дупета на световния юдео-масонски и англо-саксонски капитал.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sgt. Pepper

    15 Авг 2023 23:09ч.

    Колкото и да е неприятен, г-н Райков не е глупав до спетен да си мисли, че пропускайки в името си бащиното име, би могъл да заблуди, напр. МИ6. А Франция напусна НАТО благодарение на визията на Дьо Гол, а не заради г-н Райков-старши.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пак се налага да обяснявам, заради еничари като Антон,

    15 Авг 2023 23:53ч.

    че към края на 1989 г. в БКП членската маса е 1 050 000 души (по данни на Чакъров - бивш съветни на Т. Живков). През 1989 г. чемействата бяха предимно 4-5 членни. Българското население беше девет милиона души. Следователно, в пряка родствена връзка с членовете на БКП (комунисти и използвачи) беше половината от населението на НР България. Останалата половина от населението на НР България беше в пряка родствена връзка с членовете на БЗНС (членски състав около 50 000 души), с ДКМС - младежи до 30-годишна възраст и с антифашистката организация с партийни функции - Отечествен фронт (ОФ). НР България беше унищожена като държава на българския народ, под външен натиск и с вътрешно предателство на използвачите (опортюнистите) и ревизионистите в БКП, БЗНС, ОФ и ДКМС. Антон Тодоров е един от използвачите, които съсипаха държавата на народа - Народна република България, но това не му стига.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • The Man With No Name

    15 Авг 2023 20:56ч.

    Ме е именува по руско-суветски тертип, а кат от шоплука, дето късно дорастват до три имена. Инак не се самоиюенуваш, а събеседникът ти демонстрира уважение. Примерно към Путин в разговор е правилно да се обърнеш с Владимир Владимирович...на имя и отчество. Щото има и случай в които е невъзможно, као Марин Раийкин, примерно. Копелетата нямат бащини имена.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    15 Авг 2023 21:30ч.

    същото беше с марков в лондон с опита за убииство на папата където пострада момчето от балкан с отровените руснаци които никои не е видял и сега тримата българи ама ние не сме забравили баташкото клане и анг кораби на дарданелите никои не се мръдна да помогне на клетите българи

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • The Man With No Name

    15 Авг 2023 21:42ч.

    Не си права, бабо Маро. В повечето големи български градове има улица Гладстон. Нищо че сега в Обединеното му рутят паметника. Поне до там не сме стигнали още.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Югоагент

    15 Авг 2023 22:01ч.

    Политиката на страна, но ако е вярна информацията за нашите българи, това може да стане поредна Либия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 404

    15 Авг 2023 22:02ч.

    Мрсницата габриел не се осмели да привика дори укропската и македонската посланичка - за да им иска обяснение за доста по-сериозни неща - Българи, нарочени за ликвидиране от укропотерористичен сайт и нападение с опит за убийство срещу български граждани. Костадинов наистина ли мисли, че ще посмее да иска обяснение от британския посланик?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вие какво искате 404,

    15 Авг 2023 22:27ч.

    Та тя габриелЪт е само картонен макет на външен министър.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • По-скоро е онова нещо,

    15 Авг 2023 22:53ч.

    за което шопът, като го видял в зоологическата градина, възкликнал: "Е, па нема такова животно! Па нема!"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ДДТ

    15 Авг 2023 22:37ч.

    Я ми припомнете на кой са ония думи за приятелите и и интересите.....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Горда българка

    16 Авг 2023 1:04ч.

    Хенри Джон Темпъл, Трети Виконт Палмерстън или кадано накратко - лорд Палмерстън.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Последният

    16 Авг 2023 1:53ч.

    преди да затвори вратата, да го каже това за приятелите и интересите на нашите високопоставени тикви. Ние май сме единствената страна, която няма национални интереси, пък с приятелите дето ги имаме ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не мога да разбера русоробите

    15 Авг 2023 23:26ч.

    Едно е да обясняваш за предстоящия крах на Запада, за сатанинската същност на САЩ и за очаквания възход на Русия - това е свобода на словото. Както се казва, всеки има право да говори като идиот. Съвсем друго е обаче да осигуряваш чувствителна информация на руснаците по време на война. Това е шпионство и за него милост няма.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • наноБритания и нАТО не воюват с Русия, нали така!?

    16 Авг 2023 0:00ч.

    Да не би да искаш да признаеш, че в историческата руска територия "Украина" тече гражданската война, която започна с кървавия фашистки и укро-нацистки преврат от февруари 2014 г., а нАТО само я разпалва?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Западът не разпалва войната

    16 Авг 2023 0:19ч.

    Глупавият Путин я започна, а Западът просто се възползва от глупостта му, за да омаломощава и обезкървява Русия, проливайки кръвта на рускоезичните украинци. Сатанинско е, но такава е реалполитиката. Източна Украйна би била най-слабото звено в НАТО. Затова на Запада е изгодно Путин да избие живеещото там население. Путин пък го прави от чиста психопатия. Мрази ги, защото ги смята за предатели.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Скала на простотията

    16 Авг 2023 1:13ч.

    Ти съзнаваш ли каква дивотия си написал?! Възползвали се от глупостта на Путин и го провокирали да убива рускоезичните украинци. Актът е представен като еднопосочен и за по-голяма яснота няма точно тук да ти противореча. От другата страна имаме някакви хора, които с огромен ищах и готовност се "оставят" да бъдат избивани?! Тях как би ги определил от гледна точка на скалата на простотията? Ти наистина или си психопат, или буквално вчера са те докарали от някаква друга Слънчева система и са ти обяснили в една 15-минутна лекция в някой тинк-танк във Вирджиния, какво се случва на Земята!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Консервативна тиква

    16 Авг 2023 1:06ч.

    Държа мнението ми да бъде прочетено, а горе не е сигурно! " Консервативна тиква 15 Авг 2023 21:44ч. Пишеш под формата на ВЪЗРАЖЕНИЕ! Защо бе, човек! Я си прочети пак мнението, пък после прочети и другото мнение и ми отговори, ама .... съвсем човешки! Ти пишеш, колкото да не заспиш ли? На практика има пълно съвпадение в тезите, но твоято заявление е: Аз знам, ти не знаеш! Какви хора сте вие, бе! Заявявам, че Англия се е съгласила, а ти твърдиш, че не ес е съласила, а прости е ПРИЕЛА! Ти как си го представяш това?! Че Англия ще обяви директно, на зидателно и на всеослушание, че извършва ПРЕДАТЕЛСТВО към вековния си ПРИЯТЕЛ - Високата Порта. Когато Англие не е съгласна и не приема нещо - тя просто казва: Спрете, защото иначе ще видите оръдията на на шите кораби! Да ти припомням ли кога е изречена тази фраза?! Престани и се засрами, "възразяващ Знаещий"! За да не се позоваваме на дебели исторически книги, които се намират само в НБ или във ВУЗ, ето ви една популярна статия по темата: Вижте и разберете НАЙ-НАКРАЯ, КОЙ КОГО МРАЗИ, КАКВО ПОДКРЕПЯ, С КАКВО СЕ Е СЪГЛАСИЛ! За какво иде реч! https://www.lentata.com/page_12721.html

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • килиманджаро

    16 Авг 2023 2:27ч.

    по-интересното е , че в цялата тази скалъпена история срещу българи има и един доносник служещ на чужда държава, който също е бил българин, а сега е само слуга на сатаната и добре знае, че ще завърши по-същия начин, по-който и един друг доносник срещу българската държава. колелото на историята непрекъсната повтаря своя ход. приликата с лица и събития не е случайна. сещате ли се за какъв заговор иде реч и защо от всеки хладилник изскача консерва повторно замразено папско от 78-а за 81-ва?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • j.jelev

    16 Авг 2023 3:44ч.

    Познавам хората.Не са шпиони и НЕ МОГАТ да бъдат шпиони.Скълъпена история гаранция.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Джак

    16 Авг 2023 11:34ч.

    Благодаря за новината, но и без много да задълбавам си мисля, че е скалъпена история, с тенденция да я превърнат в истерия. Мериканци и албиони работят като по калъп. От километри си личи лошата режисура. А казват, че сценаристите им били добри. Защо не наемат от сценаристите на Слави, поне смях да пада, не че сега не са смешни...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • то е ясно

    16 Авг 2023 14:14ч.

    Явно става въпрос за скалъпена работа. Самите онгличани три ъпти дават различни версии. Вече стана модерно по доноси на родоотстъпници, предатели и подлоги от България, да арестуват неудобни им, но невинни български граждани. Същото като българските предателите-мекерета по времето на турското робство. но краят на един предател винаги е един и същ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи