Костадин Костадинов: Речта на Денков пред празната зала на ЕП беше срамна

Костадин Костадинов: Речта на Денков пред празната зала на ЕП беше срамна

Свързани статии: Денков пред празна зала в ЕП: Един ден, когато утре ще бъде днес, путиновци ще са срамна страница от историята

Декларация, прочетена от парламентарната трибуна от Костадин Костадинов - председател на „Възраждане“, на 23.11.2023 г.
 
Вчера българският министър-председател участва в дванадесетия пленарен дебат „Това е Европа на Европейския парламент“ в Страсбург. Изводът, който можем да направим с една дума, е срам. Срам, защото българският министър-председател – Денков, говори пред празна зала в парламента на ЕС. Едва ли нашата държава е преживявала по-голяма символно унижение от празната зала при речта на Денков. Речта беше срамна, защото беше изпълнена с клишета, кухи и пропагандни фрази.

Отново лицето Денков намери вина в Путин за катастрофалната си политика и решения, чиято единствена цел е да се подмаже на „евроатлантическите“ ни партньори. Пред около двайсетината останали евродепутати, лицето Денков призова България час по-скоро да бъде приета в Шенген и Еврозоната, защото така страната ни ще може да обуздае великоруските интереси, тайни служби и да се защити от хибридните руски атаки.

По-нататък в изказването си министър-председателят отбелязва съвсем скромно, че страната ни се освободила от „чуждата власт“ благодарение на българските възрожденци, което е полуистина.  Благодарение на българските възрожденци по време на българското Възраждане беше събуден българският народ, затова ние честваме Денят на народните будители, но, за съжаление, този събуден български народ нямаше как да се освободи сам заради огромната турска доминация в нашата страна. Това нямаше как да стане без ролята на Русия като освободител на българската държава. Това нещо срамният министър-председател на България в срамната си реч скри, не само скри, но обърна на сто и осемдесет градуса - като нарече Русия агресор. Държавата, благодарение на която ние съществуваме като държава и като народ, защото можеше и да ни няма. В изказването си Денков си позволи да фалшифицира българската история, меко  казано да фалшифицира, той направо си я пренаписа.

В речта си министър-председателят мина през бърза и изключително нескопосана  геополитическа разходка из историята на Европа и завърши с това, че защитаваме ли Украйна - защитаваме Европа. Накрая незнайно на кого Денков благодари за приемането ни в Шенген и Еврозоната.

Във финалните си слова Денков не пропусна да изкаже подкрепа за Израел и по този начин минира отношенията на България с огромния арабския свят за дълго време. По този начин председателят на министерския ни съвет позиционира страната ни в един чужд конфликт и създава опасност за международните ни отношения.

Докато подобни лица управляват държавата ни, пред България няма никакви позитивни перспективи за развитие. Нашата държава никога няма да може да бъде пълноправен член в семейството на европейските народи. Нашата държава ще бъде възприемана като слугинаж, нашата държава ще бъде възприемана като втора и трета категория не само в Европейския съюз, ами и на територията на целия свят.

Едва ли има правителство в момента, което да е водило по-антиевропейска политика от това, което в момента ни управлява. Антиевропейска, защото то заплашва самата същност на българската държава, като най-стара държава в Европа, като създателка на европейската култура, като създател на европейската цивилизация.

С подобен тип речи, с подобен тип политика хората, които управляват България, цапат и петнят не само миналото и настоящето на нашата република, но и бъдещето на България и българския народ.

 

 

Коментари

  • Екстра сме в заклеймяването.

    23 Ное 2023 19:41ч.

    А сопите кога?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За протокола

    24 Ное 2023 6:45ч.

    Той САМО това може. Но поне това го може за разлика от Денков!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ина

    24 Ное 2023 8:47ч.

    неговите протести свалиха зеления сертификат, а заради снежните топки петков оттогава ходи с охрана на НСО и затова иска да премахне Трети март като национален празник

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    23 Ное 2023 19:45ч.

    Чакам Копейкин да напълни Залата в Страсбург.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тя тази зала се пълни само в специални ситуации

    24 Ное 2023 0:32ч.

    Когато присъстващите са зависими от този на трибуната

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • baba Pena

    23 Ное 2023 19:48ч.

    За тези, които искат да чуят декларацията: https://www.youtube.com/watch?v=_OoEtfsBYuw

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ВЪЗРАЖДАНЕ е патерица на шайката ГЕРБ и петата колона ДПС

    23 Ное 2023 19:57ч.

    Явор Дачков: Благодарение на "Възраждане", Ваня Григорова не стана кмет на София, а ПП оцеля Алтернативен Поглед https://pogled.info/tv/alternativen-pogled/yavor-dachkov-blagodarenie-na-vazrazhdane-vanya-grigorova-ne-stana-kmet-na-sofiya-a-pp-otselya.163063 /Поглед.инфо/ Разговор на Симеон Миланов с Явор Дачков:

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Слушахте приказките му достатъчно дълго, не гледахте реалните дела

    23 Ное 2023 20:17ч.

    не слушахте критиките към Костадинов щото много бойко говорил нужното за нас. Сега вече видяхте резултатите от всичко това, от говоренето и от надеждите в един завършен демагог.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ало, ало

    24 Ное 2023 6:48ч.

    То той Коци е редовен на дувара в Банки! Даже скоро се изтърси, че Бойко бил най-великия политик на нашето време. Поради липса на други естествено.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    23 Ное 2023 20:18ч.

    Пълна подкрепа за Джеймс Коце - 007 и Бог да пази Кралят! На Възраждане се дразнят всички блюдолизци на европейските подаяния и толерасти, сакън да спрат европейските капки и да се наложи да си налягаме парцалите и сами да се оправим... В България е пълно с евроатлантици просто са миролюбиви искат дружба и с Русия та да капа по възможност от всякъде, безплатният обяд, грантове, вересийки, контрабанда, ако може и шенген!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викторинка

    24 Ное 2023 6:50ч.

    Скоро ще разберете колко по-напред е Анадола от Румели! В индекса на човешкото развитие.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    23 Ное 2023 20:25ч.

    за Коцето Властта е бизнес, вие се коркате и го приемате лично. Сипи една ракия и пусти и тоя у леви. Аман от месии по калъп. Пре0оловихме седмицата, наистина ли нямате срок да ви гони, задачи за вършене, та дори и да е зелето да претакате? Тоя е ясен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    23 Ное 2023 20:29ч.

    Поредният далавераджоя, дето за половин век живот не може да посочи две тухли накръст да е сложил и да седят на нивел, но прави кариера и кинти да ви реди живота...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    23 Ное 2023 21:41ч.

    Има едно мерило което е безкрайно точно за това колко струва дадена обществена личност, а именно пландемията от 2020, тя парадоксално свали маските и показа изключително точно кой колко струва в българският обществен и политически живот! Коце каза и направи толкова колкото нито един друг политик по време на изкуствено създадената истерия и безумство, което беше по 24/7!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Друго е мерилото:

    23 Ное 2023 21:45ч.

    банковите сметки плюс имотното състояние.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    23 Ное 2023 21:57ч.

    Ами дай извлечения и справка за имотното състояние! Или си чул от агенцията ЕЖК... Къде са ти доказателствата и аргументите? Знаеш ли колко струва къщата в Барселона, или хотел Берлин, та си тръгнал да завиждаш на Коце на къщата... П.П За да си свериш математиката и аршина, един милион секунди се равняват на 12 дни, един милиард секунди са 31 една години! Изродите които управляват държавата я ощетяват с милиарди от 30 години, Боко и Пеевски са милиардери! Коце си е построил една къща за стотина хиляди лева, колкото струва апартамент в Люлин... Трябваше яко да си биете бустерите, голяма грешка беше, че ви се размина, но сега се надига нова пландемия и тоя път няма да ви се размине!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викторчо!!!

    24 Ное 2023 6:55ч.

    Коци е ПЪЛЕН ПОПУЛИСТ! И агент за влияние и борба срещу руското влияние и интереси в България на МИ-6. Нищо друго. Има толкова общо с българският национален интерес и патриотизъм, колкото Путин с американския!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Извън класирането

    23 Ное 2023 22:18ч.

    Климент Охридски е изработил един опростен вариант на Глаголицата като брой знаци и начин на изписване, но по същество това си е Глаголица. Той не е съставител на Кирилицата. Археологически паметници за ползване на Кирилицата са открити в района на Преслав, където Климент не е работил. В Охридския регион няма останки от Кирилица, датирани от този период. В историческата наука има напъни на се припише Кирилицата някому като индивидуален принос, вкл. на Симеон, но доказателства НЯМА! Преди да се открият недвусмислени доказателства, най-подходящо е да приемаме, че Кирилицата е резултат на колективен труд на просветени хора, които са принадлежали на Преславската школа. Ако говори на идиотите от Западна Европа КК няма смисъл да задълбава на тези детайли, но ако говори на нас, не е удачно да разпространява невярна информация. Денков не попада в класациите въобще!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Врачката от Годеч

    23 Ное 2023 22:48ч.

    За Костадинов - само argumentum ad hominem. И нищо по същество за неговата декларация, както и за лигавщините на гьотверенчето Денков.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Един демагог напада друг демагог

    24 Ное 2023 1:11ч.

    а ние да му благодарим за това ли? Какво му струва на Костадинов да отправя обвинителни речи, той прави това вече години? Важни за нас е само какво прави, особено когато направеното ще ни засяга съвсем конкретно за години напред, както стана на местните избори в София, Варна. Да не говорим, че ако пепетата бяха загубили в София това щеше да засегне цялата страна и щеше да бъде сериозен шанс да се отървем от премиера, който сега Костадинов нападал словесно. Сега само ще му накриви шапката с приказките си в НС, а ние си оставаме в същото положение, защото изборите минаха. Остана и да ръкопляскаме на Костадинов, нека заклетите костадиновци му ръкопляскат, както е писал Ботев "Лудите не може никой утеши, бесните не може никой укроти!".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Само минавам

    24 Ное 2023 7:01ч.

    Не ви ли прави вчепатление, че точно американските телевизии и медии изпаднах в унес и ступор от местния резултат на Коци?! След което ... започнаха ЛЕКО да го поощряват. Вчера му дадоха ПАК стабилното ТРЕТО място на национално ниво. СЛУЧАЙНО!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • запознат

    24 Ное 2023 0:05ч.

    Коцето е един тип от едно малцинство ( нещо като телефонен измамник) Та този с усърдие и постоянство успя да излъже доста хора

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кочо

    24 Ное 2023 3:37ч.

    Костадинов е напълно прав по отношение на жалкото ни правителство и премиер! Подкрепям го напълно! Но истинското огорчение идва след прочита на коментарите по повод казаното от Костадинов! Вижда се, че големият процет от пишещите плюят и храчат Костадинов и Възраждане които години наред са самотни борци срещу колонизатора САЩ и всичкте му жалки марионетки и проекти! Българите хулят Костадинов и докарват с вота си Боко, Кико, Асена, Гнома, Мравояда, Денков и да не забравим лъчезарния нов спасител на България, еничарина и престъпник Пеевски! Българите са жалки наследници на роби и като такива винаги ще избират най-голямата измет на обществото да ги управлява! Предстои да си изберат Пеевски за национален лидер! С това племе от ибрикчии Костадинов не може да разчита на нищо! Каквото са постигнали националниге ни герои това ще постигне и той - абсолютно нищо! Те са били самотни и избити бадева за робското племе, което си е гледало личния келепир! Костадинов говори истината за унищожението на България години наред и получава само хули! Не народ а мърша както е казал писателя! Пеевски е напълно подходящ лидер за това неблагодарно робско племе от чиито недра се появяват такива отвратитилни шарлатани и престъпници като изброените по-горе! Племе от неблагодарни хулители на държавата и народа, които са дарували свободата му с хиляди жертви и възстанонили държавността му! Да, поредната вина на Костадино е че циганката Григорова, кадър на Сорос и Отворено общество, ваксинаторка, поддръжник на Истанбулската конвенция и гей-парадите не стана кмет на София! Да, избора на жалкото племе за кмет на София се спря мужду тая и педераста Васил с милиони придобити от целият му род в служба на ДС!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    24 Ное 2023 7:01ч.

    Подкрепям написаното, което е абсолютно точно, въпреки, че срещу Възраждане се води съвсем прицелена системна атака, защото са им супер трън в очите с това което говорят! Например тролове соросоиди, максимално го играят "разочаровани" уж са били от възраждане а сега не са, и един трол пуска по 5 различни поста... за да създават настроения и стаден ефект! Най дразнещото е че са опозиция на опозицията, тоест това са изроди които са доволни от статуквото! Тук в България има прекомерно количество мърша и лош генетичен подбор на страхливци и предатели! Обществото е повредено, хората са облъчени и обезверени и са превърнати в скотове, с изключителна кратка памет и повредени възприятия, четат и слушат без да разбират!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Борисов 2

    24 Ное 2023 7:12ч.

    Всичко което си написал е вярно с изключение на НАЙ-ВАЖНОТО, другарю "възрожденец". Коци може САМО да възроди британските интереси в България и по-вероятно на Балканите. Нищо друго! Едно е да лаещ по "противника", а съвсем друго да управляваш община. Примерно - Борован! И за по-сигурно още от сега започна да се дистанцира от хората които е припознал като партиен лидер по места. За застраховка. Кат Баце. Дето все мат'риала му кофти, а той "най-великия политически майстор" на всички времена. По Коци. Не зная кой ще последва Андрей Карлович, но май няма да е Борисов или Пеевски. Коци да му мисли! Понеже на Болен Лидеров му се размина. Засега. С една песница в сурата пред НАТФИЗ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мочо

    24 Ное 2023 7:24ч.

    Коци може да е прав само в едно. ? ? не избива!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Няколко въпросчета ПеПейкин?

    24 Ное 2023 6:44ч.

    1. Ти ИУДО НЕЗЕМНА още ли вярваш в евро(гей)ската "идея"? Понеже... Нашата държава никога няма да може да бъде пълноправен член в семейството на европейските народи. 2. Защо ни е въобще да ставаме член на подобно "братство и другарство" при положение, че българския национален интерес е коренно противоположен на този обслужващ Големият Сатана?!?!?! А СИНЕ МАЙЧИН?!?!?! 3. Не е ли СРАМНО да участваш с жалката си формацийка в това "Народно събрание", легитимирайки на практика ТОЧНО ТОВА КОЕТО (УЖ) ПЛЮЕШ И ОТРИЧАШ?! 4. Какво стана с референдума за запазване на българския лев?! 5. Не е ли СРАМНО да си с претенции за самостоятелно управление на България и от 265 общини да загубиш 264, печелейки САМО Борован с пребоядисан гербаджия? При това пуснат ти гювеч от Борисов? 6. Ще покажеш ли в близките 4 години що е това добро публично управление в Борован, за пример?! Или цялата пара е в свирката, формацийката ти е поредната патриотична парлама, а ти си чисто и просто ЛАЛАДЖИЯТА НА ПОСОЛСТВОТО?! БританскоТо! БратскоТо. 7. Имаш ли контакти с МИ-6?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    24 Ное 2023 7:11ч.

    Как е възможно да си толкова тъп? Да не си от малцинствата? Кой ви пуска в махалата интернет и ви учи да пишете на български? Като си построи Ваня къщата и нея ли ще намразиш? От къде си го чул това за МИ-6, дай линк поне към някаква статия, защото аргументи в такъв дебил няма!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викторчо!!!

    24 Ное 2023 7:19ч.

    Знаем кой си! Гледай си на първо четене здравето. Мани ги ваксините! Щото вече и троленето е вредно за здравето. Особено в случая. Щото на второ четене виж какво се случва със служещите на британските интереси. С Новичок ставаш Старичок и гушваш букетчето, за да тръгнеш с краката напред по вечния път на патриотизма. И какво значение има в този случай колко ти струва ??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викторчо!!!

    24 Ное 2023 7:32ч.

    На теб и на твоя британски идол от варненския некропол не циганите са ви виновни. А циганската ви душа. Без значение образа в огледалото с какъв цвят на кожата е. Но даже и този цвят ви разконспирира! Кацата с мед де я видя? В партийната субсидия на Възраждане ли? А ако много знаеш, а ти нищо не знаеш като прост циганин - цивилизацията възниква точно в Ориента! И ако погледнеш в атрибута на суетата ще видиш кой е получовека! Лошо Викторчо, лошо ... ти се пише.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    24 Ное 2023 7:42ч.

    Важното е че си пролича, че си ориенталска маймуна и защо не ти харесва Възраждане... сигурно ви лъжат че пак ще ви сменят имената?! Което е най голямата грешка на Комунистическият престъпен режим, не може маймуната Мюмюн, да стане човекът Младен! Башибузукът си остава винаги такъв, престъпен и безроден!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • идолократ-идиот

    24 Ное 2023 9:16ч.

    Викторе, млъкни най-после бе, примитив нещастен. Стига с тоя популистки расизъм бе, ти нямаш никакъв принос в това да се родиш бял, ако изобщо си бял де...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ПеПейкина пропаганда и агитация за копейки

    24 Ное 2023 7:34ч.

    Кризисен PR. След победата в Борован.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • re:

    24 Ное 2023 7:36ч.

    Денков е идеалната политическа ??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ХА ХА ХА ХА ХА ХА

    24 Ное 2023 7:42ч.

    Добро утро! Изчетох всички коментари. Верно има тролове. И интересното е, че са на Костадинов. Истината е, че Костадинов загуби много заради дистанцирането си от Ваня Григорова. Вероятно е загубил и всичко или продължава да рови в тази насока. Всичките аргументи за политическото му сепуко са ad hominem - циганка, соросоидка и проектантка! Елементарно Уотсън!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мда

    24 Ное 2023 8:52ч.

    все повече хората ще се убеждават, че за това е бил прав, просташки език и разграничаване от тези, които я направиха известна я правят неподходяща за кмет, неблагодарница, постепенно ще отиде при манолова, и тя се разграничаваше

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да м ... Адам YES

    24 Ное 2023 10:30ч.

    Не зная колко общо има между Григорова и Манолова, но знам че Костадинов проигра (ако няма умисъл) златния си шанс да бутне СглобкаТа! А можеше и трябваше да го направи! Дори от гледна точка на партийния егоизъм. И щеше да тръби повсеместно, че той е решаващия политически фактор и да изведе политически дивиденти. А сега - ЙОК! Глупост или умисъл, а? Без значение в случая е Григорова, а Политиката!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отдел "Пропаганда и агитация" на ЦК на БКП

    24 Ное 2023 10:32ч.

    Браво Коци! Бъдещето е на ЕС, на еврото, на Америка за България, пардон - на Америка за Европа ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лебедово езеро

    24 Ное 2023 10:42ч.

    Лебоядци пеят лебедови политически песни за взаимно признание! На несъстоятелност. Черни лебеди. За черно бъдеще.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мишки се ловят със сирене, а тези от електоралните ниши с приказки

    24 Ное 2023 13:49ч.

    които им харесват и които почти никой друг не им казва. В това Костадинов е достоен продължител на почина на Сидеров, Каракачанов, Симеонов и прочие знайни и незнайни страстни оратори и лъже патриоти. Нищо чудно, Костадинов беше години заместник на Каракачанов във ВМРО, после на тази база си направи партия от послушковци. Такива "лидери" играят ролята на гръмоотводи и затова официозите ги лансират, макар и на думи да спорят с тях. Както гръмоотвода се поставя на най-високото, и най-опасното място, и с най-предизвикателна форма за да привлича мълниите, така и тези "лидери" привличат гласовете на търсещите суверенитет и защита на националните интереси. После също като гръмоотвода ги вкарват в земята, заедно с надеждите да се възроди България. Затова те са най-подлата част от участниците в политическия театър, истинските гробокопачи на България са те.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Фриц Клингенберг

    24 Ное 2023 15:51ч.

    Напълно съгласен!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи