Костадин Костадинов: Преговорният екип на ГЕРБ е добра шега - с две от най-омразните лица на българския преход

Костадин Костадинов: Преговорният екип на ГЕРБ е добра шега - с две от най-омразните лица на българския преход

Последвайте "Гласове" в Телеграм.

"Всички имаме едни и същи проблеми, друг е въпросът, че някои обичат да ги загърбват или неглижират, а други дават различни решения. Ние ще предложим нашето виждане, а дали то ще срещне подкрепа в Народното събрание, зависи от другите народни представители".  Това каза пред БНР Костадин Костадинов, лидер на партия "Възраждане". Той определи като "добра шега" съставянето на преговорния екип от страна на Бойко Борисов: "Да сложиш в преговорния си екип две от най-омразните лица на българския преход, това не е покана за съставяне на правителство, а покана за отказ от преговори. Що се отнася до ПП - няма какво да разговаряме с тях, по-добре да се свържем с Американското посолство. Ние сме готови да вземем третия мандат. Няма значение личностите в успелите държави, а политиките и решенията на проблемите. Винаги се вторачваме в личностите, а не в това, което предлагат те". 

В предаването "Неделя 150" той посочи, че от "Възраждане" никога не са гонили журналисти, а "чужди агенти на влияние": "Журналистът е този, който дава всички гледни точки. Американските медии в България представят едностранчиво нещата и манипулират общественото мнение... Ние нямаме нищо против хората, които работят в тези медии, но не желаем да имаме нещо общо с медиите, в които работят. Моралът ни не го позволява". 

По думите му не е проруско да искаш да напуснеш ЕС. 

"Защитата на българския национален интерес е отъждествявана от американските медии в България като защита на руския интерес. Това е тяхната мантра". 

Интервюто с Костадин Костадинов можете да чуете в звуковия файл.

Източник: БНР

 

 

 

Коментари

  • Doktor

    09 Окт 2022 11:43ч.

    Достоен българин!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аз не вярвам

    09 Окт 2022 11:52ч.

    В резултатите от изборите. Смятам, че има много нарушения, фалшификация, манипулиране на машините, купуване на гласове и дори измами за които няма как да знаем. В този смисъл, не разбирам защо не поискате ревизия на протоколи от случайно избрани секции? Нека се провери какво се е случвало там, поне по документи. И ако има камери също.Поне 10 % от вота да се провери в България и 10% в чужбина.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дзопино

    09 Окт 2022 11:58ч.

    И аз не вярвам откакто въведоха машините. Резултатите са за мен манипулирани

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И аз не вярвам, откак въведоха, извинете за думата, демокрацията.

    09 Окт 2022 12:12ч.

    Резултатите, освен че са манипулирани, вече 30 и кусур години са ПЛАЧЕВНИ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Соме

    09 Окт 2022 12:11ч.

    В това да е човек е в нужда , в това да е има и снисхолдителност , та възможно ли е да сме. Питаи ги. Времената се менят

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Маймуната Дарвин

    09 Окт 2022 12:28ч.

    Не разбрах 1 100 000 избиратели който БЯХА в изборните списъци на 02.10 а ГИ НЯМА В ПРЕБРОЯВАНЕТО обявено на 03.10. ОТКЪДЕ СЕ ВЗЕХА ? И за коя партия са гласували тези "избиратели". И защо НИКОЙ ОТ СОЦИОЛОЗИТЕ НЕ ВИДЯ 5% на Янев. А те се появиха чак час и половина след края на изборният ден от паралелните преброявания ? Въпроси... въпроси... въпроси

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ако не променят изборния кодекс

    09 Окт 2022 12:37ч.

    И не отразят в него истината, защото законите трябва да защитават истината, няма да гласувам. Не може да се дават избирателни права на хора с двойно гражданство, живеещи за постоянно извън България. И докато не се определи, кой е всъщност български гражданин. Моето гражданство ще е равно на някой, който си е изкарал чужд паспорт и си живее навън, а ще гласува за законите при които аз да живея.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Та.та

    09 Окт 2022 12:38ч.

    Не става така, даже и в САЩ, люлката на демокрацията, няма такава "демокрация".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чакам руснаците

    09 Окт 2022 12:44ч.

    да минат Дунава. С погача, мерудия и бъклица мавруд ще ги срещна. Слава на Россията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това е истината, другото са мечтания и утопии.

    09 Окт 2022 14:14ч.

    А изборите няма как да са честни. Не познавам НИТО ЕДИН, който гласува за Кир и Кокор, особено след като избучиха кочината от харвардизъм. За ДБ даже майките им не гласуват и съпругите. А прескочиха 4 процента.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • и аз считам че откраднаха изборната победа на Възраждане с манипулации на резултатите от машинния вот.

    09 Окт 2022 20:53ч.

    Има едно видео на разпит на програмисти пред Сената в САЩ, които твърдят че е лесно да се "пипне" кода (програмата) на конкретна SmartMatic машина и във финалния списък да се отпечатат %те от една партия като % на друга партия, и дори повече от една в някакво зададено съотношение...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иван

    09 Окт 2022 13:38ч.

    Навсякъде кодовото име на агентите на англосаксонските специални служби е "Клоун."

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kubis

    09 Окт 2022 13:56ч.

    Костадинов, целта е да се състави отговорно Предателско правителство, което да изпълни заповедта на САЩ да обявим война на Русия! Предатели сър, обикновени предатели на България!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    09 Окт 2022 14:06ч.

    Прав е! Никой не гласувал за омразни персони и наглеци като "майната му на православието" и плювналиев. Аман от предатели!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ей сега

    09 Окт 2022 14:47ч.

    Изведнъж, всички мобилизирани "мъже" ще заявят, че са избиратели на Възраждане, и затова не мога да изпълнят войнския си дълг, защото са против война с Русия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 1. ВАЖНО! След като партията на натовеца Стефан Янев, под егидата на президента, беше въведена в парламента, но не успя да стопи подкрепата за Възраждане, от вчера се пръкна ново образувание, пак под крилото на Радев, но този път и с подкрепата на ДПС.

    09 Окт 2022 15:58ч.

    2. На 08.10.22 известната боркиня за справедливост Веселина Томова обяви сформиране на нова партия МЕЧ(мир, единност, чест, заемка от името на популярен руски сериал). Първоначалните "декларации " са, че това не е пропрезидентска партия, нито про каквато и да е.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 3. Преди време, самата Томова обяви в сайта си, че е имало завера за сформиране на пропрезидентска партия, процесът е бил в напреднал стадий, но в последния момент президентът се е дръпнал и тя беше бясна от този факт.

    09 Окт 2022 16:00ч.

    4. Започна с небивали плювки да обижда президента и неговото обкръжение, публикуваше поредица от материали, с които разобличаваше какви всъщност са хората, които стоят до президента и дали винаги той сам взема решенията. Отначало пишеше и срещу Костадинов, но напоследък мълчеше.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Защо не излизат следващите ми коментари?

    09 Окт 2022 16:09ч.

    Те са общо 12.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • L L Cool

    09 Окт 2022 20:02ч.

    не се сърдете прибързано, има лимит на знаците, например 600 с интервалите, или нещо такова. допускам, че някъде в правилата на сайта е уточнено. Намалете количеството знаци в заглавието, пишете около 4 реда в основното поле, избягвайте обидни изрази и ще ви се получи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Немезида Никта Ереб

    09 Окт 2022 16:30ч.

    Защото истината не трябва да бъде чута. Интересно започнахте, моля продължете, не се отказвайте. Пробвайте с VPN. Успех.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Обзе ме гняв и амбиция едновременно)

    09 Окт 2022 16:49ч.

    Ще се помоля учтиво на Гласове да премахнат забраната за публикация на големи текстове от този адрес.) Може да опитам да намаля обема и да се получи, а?)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 5. Когато се видя, че въпреки небивалата анти реклама и намаляването на резултата на Възраждане,

    09 Окт 2022 16:53ч.

    следствие на изборни фалшификации, ръстът на тази партия е двукратно увеличен, се пристъпва към следващия проект, с който се цели отклоняване на гласове в полза на новосъздадения МЕЧ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 6. Вчера наблюдавах коментарите под съобщението в сайта афера, където неколцина трезви глави

    09 Окт 2022 16:55ч.

    задаваха въпроса, защо точно сега се създава тази партия и не е ли тя начин за разединение, а не за обединение, както е посочено в самата абревиатура на партията. След няколко часа тези коментари и отговорите към тях бяха изтрити.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 7. Така радетелката за свобода на словото остави само дитирамбите, в чест на новите месии.

    09 Окт 2022 16:57ч.

    И това се случва, когато Осман Октай при Диков в петък, 07.10.22 оповести, че Костадинов е отказал предложените му от Борисов 10 млн. евро, за да преотстъпи някои от своите депутати, уж че били изменници и да се сформира кабинет на ГЕРБ. Казал му: "Гледай си работата! "

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 8. Този факт ще се разбере от обществото

    09 Окт 2022 16:59ч.

    и никой повече няма да има смелостта да забърква Възраждане в договорки. Доверието в тази партия ще се увеличи, но задкулисието не може да допусне истинската пробългарска партия да получи повече от половината от гласовете при бъдещите избори.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лошото е, че губим ИСТОРИЧЕСКО време!

    09 Окт 2022 21:04ч.

    Не случайно в навечерието на изборите ни налетяха и Станишев, и Вебер, и самата ф.д.Лайен. Яко са се уплашили че България може да откаже да приеме EUR и да НЕ СЕ включи в предстоящото меле в Украйна. Комбинация от IT-фалшификации и ниска активност на гласуващите даде този резултат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 9. Така с всички средства се опитват да спрат подема на хората,

    09 Окт 2022 17:01ч.

    решени да служат на България, а не на задокеанските интереси. Впрочем с сайта афера не можете да намерите и една статия, която до критикува ДПС, напротив – редовно се отразяват било рождени дни на депесарски политици или някакви успехи на протурската партия, което иде да покаже топлите връзки на Томова с ДПС.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 10. Радев получи похвала

    09 Окт 2022 17:02ч.

    за отказа му да подпише декларацията на източноевропейските лидери за приема на Украйна в НАТО и е показателно за затопляне на отношенията с Томова и възобновяване на проекта за пропрезидентска и за съжаление протурска партия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 11. В тази партия МЕЧ,

    09 Окт 2022 17:05ч.

    предполагам, че ще се появят всички отхвърлени от Възраждане или с нереализирани амбиции във Възраждане (да не изброявам, знаете ги). Представете си с какви нови измислици ще залеят публичното пространство и ще се опитат за заглушат гласа на истината.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • всичко

    09 Окт 2022 21:07ч.

    за да се разпилее енергията на народа

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 12. Мислете! Проверявайте и съпоставяйте!

    09 Окт 2022 17:07ч.

    Не допускайте отново да бъдете опитни зайчета на знаете кое посолство! Не се доверявайте сляпо на новите измисленяци, готови на всичко, за да спрат преосноваването на българската държава и да се оставите да бъдете въвлечени в чужда война!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • L L Cool

    09 Окт 2022 20:09ч.

    Томова е пич. Костадинов е супер готин. Всеки, който говори истината трябва да има трибуна. И дано Бог ни помири помежду ни, че от разделение, сам сами ще се изтрепем, враг не ни трябва. Чичо Сам успя да ни раздели за 33 години. Разделението е от дявола.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Възраждане тръгна в правилна посока с публична лустрация на чужди агенти на влияние

    09 Окт 2022 17:34ч.

    Също така, Костадинов трябва да подхване идеята на ББ за възлагане полит.функции на неизбрани лица, и да покани Николай Малинов за координатор на парламентарна делегация за помиряване, посредничество и диалог с РФ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кой твърдеше, че привържениците на Възраждане са неграмотни?

    09 Окт 2022 17:43ч.

    Тук прочетох 12 пункта текст, издържан в най-добрата стилистика на българския език, без нито една граматична грешка. Отделно разкритията на автора ме карат да изпитвам съмнения, относно истинската цел на новата партия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • гълъб с маслинова клонка

    09 Окт 2022 17:52ч.

    Нека Възраждане поставят начало на обществено движение за мир, като всеки български гражданин, който е за мир и неучастие във война, да носи отличителен знак - бял гълъб с клонката на мира, на ревера си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • лалю

    09 Окт 2022 18:08ч.

    Костя щеше да е първа сила, нещо не е ли казал по въпроса?!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Все идет по плану

    10 Окт 2022 16:39ч.

    Планирано е Костя да е пръв на предстоящите март месец догодина избори

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи