Костадин Костадинов: ПП принуди американците да спешат загряващия в резерва натовски генерал Янев

Костадин Костадинов: ПП принуди американците да спешат загряващия в резерва натовски генерал Янев

Странното и нелогично искане на нашия премиер за КСНС за Македония се появи след визитата на помощник държавният секретар на САЩ. Това заяви лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов, в интервю за предаването „Добър ден, България“ на Радио „Фокус“.„Няма никаква причина да се свиква Консултативен съвет за национална сигурност при президента по въпроса за Северна Македония. Очевидно е, че причината за тази спешност е да се окаже брутален натиск върху българското правителство“, коментира лидерът на Възраждане.

„Единственото, което е хрумнало или на него, или на неговия екип, е да се поиска такъв КСНС, с оглед на това после да каже „Аз исках, ама не ми дадоха“. Само че тези номера пред американците не вървят. Доколкото ние знаем, информацията, която имаме, разбира се, е, че просто са му казали „Ти си поел тези ангажименти, изпълнявай си ги“. Така че предстои да видим какво ще се случи в рамките на следващите може би десетина дни“, отбеляза Костадинов.

„Нашият министър-председател започва да се държи, за съжаление, все по-неадекватно“, посочи лидерът на „Възраждане“ и даде за пример договора с „Газпром“.

„Не става дума за плащане в рубли, а за конвертиране на еврото в рубли в Москва. Нашата държава отказа, защото така беше накарана от американците. Всички ние много добре виждаме, че България не е независима държава, виждаме как тук, при нас идват и хазяйничат американски дипломати, държейки се така, все едно са си у дома. А ние от своя страна се чувстваме гости в собствената си държава“, допълни той.

Поредният американски проект на натовския генерал Янев ще се сблъска с шумен провал, прогнозира лидерът на „Възраждане“

„Може да поканите примерно натовския генерал и американски възпитаник Янев и да тръгнете с него по улиците, да видим колко хора биха го спрели да го поздравят. Все пак трябва и да го познават преди това. Няма смисъл да коментираме рейтинги, няма смисъл да коментираме данни, които са компрометирани от самото начало поради простата причина, че са зададени от Американското посолство“, допълни той.

По думите му „Продължаваме подмяната“ е принудила американците да спешат изключително бързо следващия си, загряващ в резерва състезател, коментира още лидерът на „Възраждане“.


Източник: Агенция "Фокус"

 

 

 

 

Коментари

  • Сърдечни благодарности

    23 Май 2022 15:21ч.

    че ни осведомявате за всяка мисъл на нашия нов народен Водач.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мигача ми светка

    23 Май 2022 15:48ч.

    Не бе, щял е да хвърли козовете на масата и да каже с какво ни заплашват ако не пуснем. Най-вероятно санкции, малцинства и други кръгове на ада. Стига с тия американци! Има много важна реч на Лиз Тръс по темата, в която се обяснява подробно как Русия трябва да бъде отрязана напълно и защо. Това важи с особено голяма сила за Балканите. Вучич каза на какви теми ще говори с Бащицата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мигача ми светка

    23 Май 2022 15:50ч.

    Цена, количество и достъп, като първите две били най-важни. Разбирай - третата е най-важна, достъп през България. Сърбите ще трябва да бъдат отрязани, а руските енергийни интереси ще трябва да напуснат България - напълно и изцяло. Предполагам, че тия процеси ще предизвикат експлозии и пожари, те газа и петрола или гърмят, или горят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мигача ми светка

    23 Май 2022 15:53ч.

    Айде да не споменавам атома, че става страшно! Ама Киро като не можа да хвърли козовете, да видим сега как те ще ни ги хвърлят! Генерал Янев не вАжи. Имаме ГЕРБ и ДПС, бели и искрящи като купчинка енфие.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Факт

    23 Май 2022 15:57ч.

    ДПС+ГЕРБ+ПП имат пълно мнозинство

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отечествен фронт

    23 Май 2022 16:20ч.

    България не е твоята родина, Копейкин! Рубладжийските плазмодии сте от най фашистката държава в момента - клоаката Рашистан!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • демоскръцията

    23 Май 2022 17:47ч.

    ОФ, ти ли си българин бе, американски грантаджия нещастен?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    23 Май 2022 16:29ч.

    Този примат е срам за всичко русофилско в България! Инсталиран от Херо Мустафа да се представя за "русофил" и така да отврати всички хора. Не му се връзвайте!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 117

    23 Май 2022 18:04ч.

    Ха ха ха. Тази опорка още не бях я срещал

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Особеностите на българското ибрикчйство

    23 Май 2022 16:46ч.

    Коце премиер, Коце премиер. И като стане такъв веднага да Поиска излизане от НАТО и ЕС и присъединяване към Русията. Зер ний без Русията не моим,99,99 от бигарете сме русофил.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И ще излезем от ЕС и ОТАН, и ще се присъединим към Съюзната държава

    23 Май 2022 17:47ч.

    Ти само стой и глеай. Ще бъдеш изненадан. На малък дунавски остров :D

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Haho

    23 Май 2022 17:19ч.

    Не знам какъв е проекта на Стефан Янев - американски или патриотичен, ама е ясно че Коцето много го боли от него, щото там вижда основната заплаха за себе си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Живка Павлова

    23 Май 2022 17:32ч.

    Я, свалиха решетките от НС и се върна оживлението под статии с изказвания на Костадинов. Доста мераклии за тричане :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи