Корнелия Нинова продължава да удря Ваня Григорова

Корнелия Нинова продължава да удря Ваня Григорова

На редакционната ни поща се получи това съобщение от пресцентъра на БСП. Публикуваме го без редакторска намеса, но предполагаме, че е написано от името на Корнелия Нинова, чието име по невнимание е пропуснато от колегите там. Малко по-късно този текст се появи като пост във ФБ на Корнелия Нинова. Интересното е, че беше изпратен преди да се появи в мрежата. Ето какво гласи съобщението:

 

Виждаме, че все повече говорители противопоставят Градската организация на БСП-София и кандидата на БСП Ваня Григорова  срещу националното ръководство и партията, която не била нужна на втори тур. Предупреждавам - правите грешка и ще съсипете в последните 48 часа всичко постигнато дотук. Ще навредите на Григорова.  

 

Това внушение разколебава членовете и симпатизантите на БСП. А те са 55% от всички гласували за нея. Без тези гласове, тя нямаше да стигне до балотаж. Те са необходими и сега. За съжаление и кандидатката ни влиза в този капан. Преди да твърди, че не съм я търсила да я поздравя, да си погледне телефона. 

 

Още повече, че всичко изговорено дотук е дълбоко невярно. Градската организация няма право да одобрява и регистрира кандидат. Това се прави от Националния съвет на БСП, където всички гласувахме за  Ваня Григорова. А регистрацията  за изборите става с подписа на председателя на партията. Без този подпис не може да е кандидат. 

 

Разбираме какво се цели, но някои хора си изпускат нервите. Овладейте си личните амбиции до понеделник, защото залогът е много по-голям от тях - промяна на 18-годишно лошо, крадливо и порочно управление на модела "ГЕРБ" в София.

 

Коментари

  • Тия партенки

    02 Ное 2023 12:15ч.

    3 дни преди изборите може да ги спестите. Всеки юноша бледен с малко компютърни познания и достъп до мейл сървър може да ви пусне поща от който мейл желаете, включително и от папата. Но хубавото е, че явно Ваня печели и либерално-прогресивните сили са в паника.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Хю

    02 Ное 2023 12:32ч.

    Ай по-полека, в деайлите винаги си личи...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това не е удар срещу Григорова

    02 Ное 2023 20:08ч.

    Ваня Григорова не е член на БСП и може би не е длъжна да познава изцяло уставните изисквания и вътрешнопартийните процедури при издигане на кандидати. Хората около нея обаче би трябвало да ги познават и да не я подвеждат . Нищо особено не се е случило, да не акцентираме върху процедурите, по-важни са посланията на Ваня Григорова, а те са печеливши. Затова Терзиев се опитва да ги краде.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Bsp

    02 Ное 2023 12:16ч.

    Права е Нинова, Станишев и Добрев какво искат повече - Григорова да стане кмет или да изгонят Нинова?! Всички трябва да се стегнем до неделя!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какво излиза

    02 Ное 2023 14:09ч.

    Че крайната цел е Нинова?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • badfinger

    02 Ное 2023 15:27ч.

    Нинова трябва да се махне заради протежето й Я. Божанков и загубата на кмета в Перник .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Също и

    02 Ное 2023 15:53ч.

    кмета на Изгрев в София,

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    02 Ное 2023 12:21ч.

    "Това внушение разколебава членовете и симпатизантите на БСП." Коей туй внушение? Те симпатизантите, ако слушат теб, жална им майка. Демек: "Чакайте да чуйм Корнелия, че да гласуваме за Ваня"? Така ли си я представяш тая работа, къзъм?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • baba Pena

    02 Ное 2023 12:30ч.

    Спомням си, че Ваня Григорова след изборите в неделя каза, че Нинова я е поздравила за успеха. В интервюто по НОВА ТВ тази сутрин каза друго. Това ме учуди. Но е възможно да не е умишлено, кампанията е тежка, лесно е да забравиш нещо. Така или иначе, тези разправии не помагат на Ваня Григорова. Мисля, че е по-уместно Нинова да замълчи, поне докато минат изборите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Георги

    02 Ное 2023 13:16ч.

    Не е казвала за Нинова, а за Борис Бонев - той й се е обадил да я поздрави. Нинова не е.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • НАМИРАМ СЪОБЩЕНИЕТО ЗА МНОГО ЛОГИЧНО

    02 Ное 2023 12:30ч.

    Прави ми впечатление също радостта на някои хора като Г-н Георги Марков, например, от това, че Г-жа Ваня Григорова носела кръст. И аз си мислех така в началото и се зарадвах. Но след това се вгледах по-внимателно и видях, че това не е кръст, а нещо друго. за огромно мое съжаление!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    02 Ное 2023 12:38ч.

    Съобщението е абсолютно нелогично, защото три дена преди изборите, не е редно да изтъпанваш интересите на "централното ръководство", пред целта на изборите. И изобщо интересите на това ръководство, вълнуват многа малка клика около Нинова, те не са интереси на симпатизантите на БСП. А това, че без подписа на Нинова, Ваня нямало да бъде изобщо кандидат, е връх на глупостта. Ако не беше подписът, други щяха да я издигнат, и симпатизантите пак щяха да гласуват за нея. И не се знае дали нямаше да са повече, защото подкрепата на БСП, в този вид на партията, не е чак толкова привличаща.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • онуфри

    02 Ное 2023 14:20ч.

    Относно "кръста": На снимките ѝ виждам два вида колиета. Едното прилича на ключ или на буквата " ф", а другото е като плочка с някакъв символ. Въобще, доста далеч от християнството.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    02 Ное 2023 12:30ч.

    Недостойна позиция на Корнелия, а може би и по женски злобна?! Ако искаш да поправиш някаква грешка не я правиш достояние пред цяла България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Глупости

    02 Ное 2023 22:28ч.

    Предпазливостта на Нинова говори само едно. Ние много неща не знаем.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • онуфри

    02 Ное 2023 12:36ч.

    По мои наблюдения Корнелия Нинова е психично болна. И преди да спрете да четете нататък, ще ви кажа защо. Гледах интервюто на Карбовски с Нинова. Тя го гледаше само в очите и се беше концентрирала да му отговаря автоматично, по най-бързия възможен начин, (само на контра) на неговите въпроси, все едно беше на състезание или партия шах, а не на интервю. През целия разговор не прие каквато и да е негативна оценка за своята работа. Представя се за "великата" и "безгрешната", въпреки всички аргументи, и не дава нищо да се каже срещу нея. За себе си тя винаги е права. До колкото разбирам е решила да се пенсионира като лидер на партията, с цената да я погребе и унищожи. Има още около 10 години до пенсия. Върти си някакви собствени далавери и е над съдбата на една партия или каквото и да е управление на столицата. Термините престиж и репутация са ѝ толкова понятни, колкото се отнасят до нейното лично его, а не до партията, в която членува. Разбира се, някой психолог, може да го определи по-точно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Психично болни сте софиянци

    02 Ное 2023 14:12ч.

    Не можете да се мобилизарате за нищичко. Клатят Ви както си искат, иначе провинцията Ви е виновна!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Синергетик

    02 Ное 2023 12:37ч.

    Я се стегнете! Къде Нинова говори и действа срещу Григорова? Аз не видях такова нещо. Действително в БСП текат някакви процеси на противопоставяне на две фракции, но не Нинова е инициаторката, а Станишев. Жалко, но и стопанинът на сайта заема една от страните, а трябва да е безпристрастен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    02 Ное 2023 12:44ч.

    Къде ли? В това, че изобщо ни занимава с "централното ръководство". Вместо да се изправи и да ревне: "На крак, о парии презрени", всички в неделя пред урните или машините!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ruth

    02 Ное 2023 15:46ч.

    Ами стопанинът заема позиция много ясно защо, защото се съдят с Нинова! А иначе,според мен и двете ( Нинова и Григорова) направиха грешки в тази кампания! Ваня се срамуваше да каже, че е кандидат на БСП и държеше да се казва, че е избор на "обединената левица", а в същото време редовите членове и симпатизанти на БСП изнесоха кампанията й!!! От своя страна Нинова се държеше още отначало резервирано и в интервю при Ризова не застана зад Ваня, а се позова на платените социологически агенции, които я подреждаха на трето място! На мен лично ми е любопитно чие предложение всъщност е тя - на БСП или на Левицата? Във всеки случай, изборът й нито ще намали влиянието и значението на БСП, нито ще увеличи това на Левицата!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Едно е сигурно

    02 Ное 2023 15:53ч.

    Станишев е вреден. За Нинова не съм сигурен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Haблюдател

    03 Ное 2023 5:50ч.

    Колкото повече говори г-жа Нинова и то срещу своите, толкова повече срива БСП. Тя не признава чуждо мнение и счита, че тя е партията !!! За да не изчезне БСП, време е да си отиде в СДС.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Библиографският център

    02 Ное 2023 12:38ч.

    Любимият кандидат на Ниновца е Терзиев. Закъде е тая бакалка без дъртите пергиши от ДС!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ина

    02 Ное 2023 12:59ч.

    именно, партията на нинова е ДБ и съвсем естествено е нейният фаворит да е отреклият се от цялата си рода терзиев

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тарильома

    02 Ное 2023 13:50ч.

    Точно така, злата баба нинова и алчното момче имат сходни биографии. На пръкнали се новобогаташи- чеда на службите без собствени достойнства, в резултат на непотизма, корупцията и мръсните пари и бабата сега припознава внучето си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Киек

    02 Ное 2023 12:39ч.

    Дачков, заглавието на дописката няма нищо общо с реалния текст който потвърждава че Нинова и БСП и на национално и на градско ниво подкрепят Григорова защото тове е бъдещия кмет на София. Пенделът срещу нея няма потенциал. Всички срещу Сглобката!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Той иначе няма да се казва

    02 Ное 2023 13:52ч.

    Дачков.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нинова ти си важната бе, без тебе никой не може да победи, хора дайте да отидем пред Позитано и да ударим чело в земята

    02 Ное 2023 12:40ч.

    като преклонение пред моженето на Нинова, то бива и бива глупости. НЕ СМЕ ЧУЛИ ГРИГОРОВА ДА Е КАЗВАЛА, ЧЕ НЕ БИЛА ПОЗДРАВЕНА ОТ НИНОВА. Григорова каза че не приема подкрепа от лидери, а от гражданите. Но както се казва търси се под вола теле. Просто излишни постове. .......... Какво противопоставяне на общинското с националното БСП? Което разколебавало членовете. Всъщност с този пост Нинова ВЕЧЕ разколебава членовете. ..........ВАНЯ КАЖИ ПУБЛИЧНО, ЧЕ ДЪЛЖИШ НОМИНАЦИЯТА СИ НА Г-ЖА НИНОВА, ЧЕ ДА СЕ УСПОКОИ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • отвратен

    02 Ное 2023 12:43ч.

    Спрете се вече с тез избори, надухте главите на хората с какви ли не анализи, прогнози, мнения, че хората ще се отвратят и няма да идат да гласуват!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Заглавието на "Гласове" е манипулационно

    02 Ное 2023 12:53ч.

    а текстът е фейк!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чочо

    02 Ное 2023 12:54ч.

    Ударът на Нинова не е срещу Ваня,а срещу Станишев,който стои зад гърба й.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    02 Ное 2023 13:00ч.

    За да спечели Ваня Григорова най-добре е Нинова и Станишев да си стоят в бърлогите. Надявам се Ваня Григорова ако победи ще е достатъчно умна да има с тях само някакви работни отношения. За одобрението от НС на БСП Нинова да не забравя как се гънеше цял месец преди да се съгласи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тряс

    02 Ное 2023 13:06ч.

    Стрина Корнелита неотклонно следва собствената си партийна линия: да настъпва правата лопата при всеки удобен случай, без значение от броя на получените цицини!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • АХА

    02 Ное 2023 13:11ч.

    "Корнелия Нинова продължава да удря Ваня Григорова". Тази тактика действа в полза на Григорова.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    02 Ное 2023 13:38ч.

    Окръжно #4

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Що за заглавие е това?

    02 Ное 2023 13:48ч.

    От къде се разбира, че “Нинова продължава да удря Ваня Григорова”? Яворе, не се излагай с тая манипулация. Ясно е че всички се мъчат на гърба на Ваня Григорова да удрят Нинова. Защо го правите? Не сте идиоти, или бъркам?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ганди

    02 Ное 2023 19:42ч.

    Бъркаш.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И Нинова, и Станишев

    02 Ное 2023 13:52ч.

    се подадоха от дупките си в много неподходящ момент. Да си разчистват сметките по други поводи и вътре в партията си. В Григорова не е член на тази партия и не е нужно да я въвличат в дрязгите си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Баба Яга

    02 Ное 2023 13:57ч.

    Казвала съм и ще повторя, който се е хванал с БСП и специално с Нинова, не е прокопсал. Дано Ваня ме опровергае, но нямам голяма надежда.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Май Дачков работи срещу Григорова

    02 Ное 2023 14:12ч.

    С такива публикации .....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ина

    02 Ное 2023 18:28ч.

    защо, медиите винаги търсят злободневната тема

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еврокомисар

    02 Ное 2023 14:15ч.

    Всички сме обединени срещу Россия, и Корнелия е при нас, не го ли разбрахте най сетне.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Димитрова

    02 Ное 2023 14:19ч.

    Нинова е много силна жена. Вие представяте ли си какъв зверилник е ИС на БСП? И тя успява да устои на всички хватки на печените лицемери, на външните и най-вече на вътрешните врагове. Оня ден Станишев разговаря с Борисов, уж по демографските въпроси, но са се договаряли за сглобка на БСП и ГЕРБ в Столична община. Нинова е разбрала и е бясна. Затова поиска Григорова да се разграничи от подкрепата на ГЕРБ. А диванните експерти намират нежеланието за колаборация с Бокич за удар срещу Григорова. Мислете преди да пишете. И не, не съм бесепарка, комунистка, евроатлантичка и др. подобни.))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ина

    02 Ное 2023 18:31ч.

    и сведе БСП до 7% със своите божанковци, методиевци, янковци, със своите граждански квоти, почти всички свързани с ДБ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    02 Ное 2023 14:23ч.

    Чудя се какво толкова стори Нинова на Дачков, че той толкова усърдно се запретна да я сваля... толкова му е акъла, БОКО нарочно подкрепя Ваня, за да активира и кучетата да гласуват срещу нея, ама вие продължавайте, после не се сърдете на никой друг, освен на вас си!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нинова защо не си ти кандидат за кмет на София?

    02 Ное 2023 14:31ч.

    Ето като Бойко Борисов, той беше лидер на партия, после стана кмет на София столицата и после премиер на България! ....... Ами г-жа Корнелия Нинова защо не искаш да се кандидатираш за кмет на София?! Че после да станеш премиер като Бойко Борисов. Изглежда тази жена затова мрази Борисов - че той можа да стане кмет на София и после Премиер на България, а тя - не! .... Ако наистина един лидер е способен качествен човек с харизма на водач, трябва да се изправи смело и да стане кмет на София - столицата на България! Борисов го направи. А др.Нинова?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Димитрова

    02 Ное 2023 14:44ч.

    О, я стига! Вие отчитате ли обстановката тогава и сега? И безкрайните лигавения на недоклатените лелки, боготворящи Бокича и гласуващи за него, представящи си неговите обятия?)) Изобщо не е за изпускане моментът, че 2/3 от боковите гласоподаватели бяха жени. И не е задължително да станеш първо кмет, а после министър-председател. Нима Фандъкова след толкова петилетки управление на София се премести на "Дондуков" 1 ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Точен

    02 Ное 2023 15:40ч.

    Нищо не е станал Боко, други го направиха и секретар на МВР, и кмет на София, и партия му направиха, и за премиер го туриха. И нон стоп му надуват медийния балонен образ вече над 20 години. За разлика от него Нинова работи предимно във враждебна среда, без медиен комфорт, удрят я свои и външни. Силна жена е, ако и да си има кусури, още не може да оправи бакиите на оня мушморок космополита Станишев.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пропускате парите, които Германия даваше и дава на Б. Б.

    02 Ное 2023 20:20ч.

    за да го циментира във властта и да не можем да го махнем.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Спри се бре Нинова, проваляш всичко!

    02 Ное 2023 14:32ч.

    Най-опасното нещо за БСП се казва Корнелия Нинова. Още два парламентарни избора, и БСП ще изпадне от парламента с резултат под 4%. Не знам в партията им поне няма ли други читави хора, да виждат това нещо. Дребнава, заядлива, подмолна, работеща в гръб, служеща си с лъжи. Изгони всичко читаво от партията и си създаде стотици врагове вътре в БСП. Срещу това е искрената, откровена, човечна и лъчезарна Ваня Григорова. А за сглобката, ако Корнелия Нинова не бе подкрепила първото правителство на ПП и да участва в него, изобщо нямаше да ес стигне до сглобка, защото шарлатаните вече щяха да са отпътували от страната.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • :-(

    02 Ное 2023 15:08ч.

    Я пак, я пак! Читави те, Добрев, Гергов, Станишев, Дъбов, Божанов, кмета на Перник и други, които в същност опитват да съсипят БСП!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ина

    03 Ное 2023 8:57ч.

    нинова не може да се пребори нито с добрев, нито със станишев, това е тяхната партия, добра или лоша, нинова е парашутистка спусната от гергов, за да го направи президент, дори му се отчиташе в офиса му в ЦУМ. но Стефан Данаилов предложи Радев за президент, тогава тя не беше още напълнила БСП с лелки на пенсионна възраст, които да застанат зад нея и не можеше да застане срещу Данаилов, но поведе борба срещу президента от първия ден

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    02 Ное 2023 14:51ч.

    Много трол, много нещо или много прости хора! Когато човек гласува за някого или нещо, трябва да проучва кандидатите. За тези избори се гласуваше с 4 бюлетини за София, аз гласувах с 3 - за кмет за Виолета Комитова, и за общинари и районен кмет за БСП. Толкоз... Днес ме срещат няколко съседи от мъжки пол и ме обвиняват: Миме, защо не ни каза.... Всички харесвали Комитова, Петър Клисаров и пр. други момчета! Не знаели, че да се гласува за общинари също има значение. Майната ви , и това все мъже! Майната ви

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не е прост българският народ да гласува за Б. Борисов

    02 Ное 2023 20:29ч.

    а си печатаха по 500 000 бюлетини в Костинброд, после си натъманяваха протоколите по три дена в Арена Армеец, от 11 гласа за ГЕРБ правеха 112 гласа и така захапаха цялата власт.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дядо Йоцо

    02 Ное 2023 15:50ч.

    Нинова гордее ли се с резултатите в Благоевград? И във все повече градове ще става така, защото тя лансира хора с егоистични интереси. Григорова се представя добре напук на Нинова

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мисля, че

    02 Ное 2023 16:03ч.

    всички спорове са излишни. Сега ще гласуваме за кмет на София, а не доверие на Нинова. Нека вътрешно партийните им борби да се решат от членовете на партията им. Ако искат да спечелят обаче повече гласоподаватели трябва да изберат трети вариант без хората на Нинова, както и без хората на Станишев.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    02 Ное 2023 16:12ч.

    Това, казва всичко. Сега е времето на "Напред, другари!", а интригите - кой подписал, какво подписал, да се оправят помежду си. Три дена преди изборите, Нинова ни занимава с великото си его.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    02 Ное 2023 17:26ч.

    Всъщност Нинова прави най-голямата услуга на Григорова в кампанията и Легитимира я като ляв, не позитански кандидат

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Всички знаят, че Григорова не е избор на Нинова

    02 Ное 2023 22:26ч.

    Григорова е избор на една друга сглобка, Станишев, Борисов, оня пловдивчанин, как беше, и Пеевски неофициално в кюпа. Така ще оставят те някой да си играе с фирмите им, да бе!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    02 Ное 2023 17:45ч.

    Подкрепям г-жа Димитрова 02 Ное 2023 14:19ч. Умните жени винаги трябва да работят с умни мъже и да ги водят за носа, което не е толкова трудно, ако мъжете действително са умни! Глупавите пречат по много причини.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бонд, Джеймс Бонд

    02 Ное 2023 19:31ч.

    Подкрепям г-жа Мери, 02 Ное 2023 17:45. Адмирации и респект уважаема госпожо. Позволете да си запиша Вашата ценна мисъл.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пак го пиша ,ти и всички други " борци" сте по-виновни и от политиците .ЖУРНАЛИСТИТЕ СТЕ НАЙ-ДОЛНОТО ЖИВОТНО

    02 Ное 2023 19:18ч.

    Дачков се прави на голям бориц срещу статуквото ,което той създаде и от което беше част ,като всички останали "борци" журналя . Сам да се хвалиш как си се радвал че Югославия е била бомбандирана и че Американците нападат Ирак ,означава че си много зле и сам си признаваш че си фурнаджийска лопата и нагаждач.Сега всички като него говорят как всичко било разрушено . Ама те бяхя тези ,които в началото подкрепяха разрухата като плюеха социализма от сутрин до вечер

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Като прочетох, че и Пеевски говори за интересите на България, че са по-високо от партийните

    02 Ное 2023 22:24ч.

    И си викам, бах .... му, Григорова направо ни проглуши ушите за малкия човек. ............ Че хората не били крепостни! ........... Всички сме крепостни, имаш ли заем от банката, ти си финансово зависим и си крепостен. Големи алабализми приказва Григорова. Казвам го със съжаление, защото в неделя нямаме избор. Никакъв. Който и да стане кмет на София, все тая.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • yyyffff

    03 Ное 2023 5:36ч.

    бре че луди атаки срещу Нинова, май целта на Ваня е Нинова, и логично, щото кръга около нея са Станишев/ци, агресивната Мая, финасиране от гергов, ПР от стабишевица и прочие. Значи стигна балотаж и се започна - била надпартийна(ама издигната от БСП), Нинова не я поздравила(ама на телефона се вижда, че просто не е вдигнала на НИнова) и какво да чакаме от соросоидка работила години за Отворено общество. Цялото и кметство ще бъде в атаки срещу Нинова,разбиване на БСП и разбира се да слушка мнозинството на ПП в СОС-а, които ще се занимават само с махане на руски паметници. Единствено различна програма може да предложи само Възраждане, всички други са си поредните "сглобки."

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Маги

    03 Ное 2023 9:01ч.

    Не изчетох до края, но явно, някои хора искат да печелят точки за сметка на Нинова, използвайки изборите, което е крайно унизително. Господата, които се опитват да направят това, изглежда че не им пука за изхода от изборите в полза на Ваня, а от желанието да уязвят по всякакъв начин Нинова. И това не е случайно, отдавна има такава тенденция, но моментът е крайно неподходящ, въпреки че не е толериран от повечети симпатизанти на БСП. Смятам, че го знаят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи