Корнелия Нинова е приета във ВМА с Ковид-19

Корнелия Нинова е приета във ВМА с Ковид-19
Лидерът на БСП Корнелия Нинова бе приета днес във ВМА София след положителен тест за Covid-19. Повече информация за здравословното й състояние ще бъде предоставена допълнително, пишат от пресцентъра на БСП в съобщение до медиите. Нинова усетила някои симптоми и затова побързала да си направи теста.

Трима депутати от „БСП за България“ дадоха положителни проби за COVID. Това са Драгомир Стойнев, Иван Иванов и Анна Славова. С коронавирус е и Кирил Добрев, член за Националния съвет на партията.

 

Няколко часа след съобщението Корнелия Нинова написа в профила си във Фейсбук следното:

 

Здравейте! Имам положителен тест за ковид 19. Днес ме приеха за лечение във ВМА.

Добре съм. Благодаря за загрижеността на всички, които ми звъните и пишете. Извинете ме, че в момента не мога да ви отговоря.

Пожелавам на всички българи здраве и кураж. Бъдете внимателни и се пазете.

С много уважение и признателност към лекарите и медицинските работници, които рискуват себе си, за да спасяват нас.

Знам, че ще се справим

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • vessi

  30 Окт 2020 18:08ч.

  Бързо възтановяване

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Махмут

  30 Окт 2020 18:12ч.

  Госпожо Нинова, България е с теб! Бързо оздравяване!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ерос

  30 Окт 2020 18:20ч.

  Бързо оздравяване!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • observer

  30 Окт 2020 18:21ч.

  Някой да пусне някоя мангъровщина? Нямало вирус, било грипче, Бил Гейтс, Световен заговор, нещо друго от репертоара? Дано го изкара леко и без последствия. Както и всеки друг обикновен човек. Дано.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ей, аман бе!

  30 Окт 2020 18:33ч.

  Ами разбира се, че е грипче, каквито има всяка година и по-често през зимата и ще има и през следващите години, въпреки противогрипните "ваксини". И всяка година, най-често при възрастни хора, от грип се стига до усложнения с фатален край. Разликата е, че сега това се натяква поне 300 пъти през деня и около 150 пъти през нощта, ако случайно не ти се спи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  30 Окт 2020 18:35ч.

  Да, определено коментарите са доста различни от тези, които бяха написани под съобщението за Борисов. Няма твърдения, че се преструва заради изборите, ето сега са равни за изборите, каквото и да означава това. Бързо възстановяване!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Александър

  30 Окт 2020 18:53ч.

  Волът като рие, по гърба си му пада. За Радев и Борисов твърдяха, че си измислят и че е ПР акция. Вчера Симов се присмя на чуждото нещастие: "Властта се търкаля по улиците :)". А днес Нинова в болница. Вчера й нямаше нищо, а хиляди хора в рискови групи и много съпътстващи заболявания си измират по домовете и дори им биват отказвани прегледи. Лицемерие и мерзост лъхат от всякъде, а групата на Корнелия дори не е взела властта още. Да ни пази Бог. А може би не това им е целта.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Да пратят при нея Мангъров.

  30 Окт 2020 19:20ч.

  Нали всичките фенове на Нинова са и фенове на Мангъров. Тъкмо ще се съберат. Ще пие чайчета и ще гълта аспирин.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus на 30.10.2020 в 18:35 Да, определено коментарите са доста различни от тези, които бяха написани под съобщението за Борисов.

  30 Окт 2020 19:38ч.

  Да, бе и к'ва ли е причината?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • за мангъров е малко

  30 Окт 2020 19:44ч.

  порастнала. все пак той лекува в детско отделение.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мангъров в едно интервю каза,

  30 Окт 2020 19:49ч.

  че понеже имало голям наплив да лекува Ковид - много бил способен - затова приемал частно. Едно посещение - 100 лева. Ама колко са 100 лева за Нинова?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Къде е госпожица Бенатова?

  30 Окт 2020 19:53ч.

  Дето оплю Мутафчийски пред цяла България? За голяма радост на тукашното тролство. Няма ли да се извини пред цяла България? Така постъпват почтените хора. А Нинова да отиде при този некадърник Мутафчийски. Що така?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Друг Доктор

  30 Окт 2020 19:54ч.

  Корни е патерицата на Боко. След като Боко се потопи в "самоизолация" , няма как алтер егото Корни да остане под светлината на прожекторите. Вирус/и/ има. ЕПИДЕМИЯ от ковид 19 НЯМА. Има диктатура.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Цветелина Джоголанова

  30 Окт 2020 19:58ч.

  Само ще ви кажа, нещо, което е абсолютна истина…. Преди 3 седмици, сестра ми влиза в болница с бъбречна криза, правят и тест за Covid и се оказва (+), „хвърлят“ я в изолатор и 1 денонощие не и се обръща никакво внимание. На другия ден зет ми отива и вижда, че е бледа като мъртвец и благодарение на връзки, я изкарва от въпросната болница, като я кара в друга болница, там отново и правят тест и се оказва отрицателен, та дори с антитела…. От там се прави спешна операция на бъбрека, защото е получила гърч, а бъбрека и е бил с гной… Така, че моля да си спестите цирковете, че ми се повръща от медици, като тези от първия вид. Доктора, е казал, че ако се е забавила още няколко часа, е щяла да загуби не само бъбрека, но и живота си, а тя е майка на 2 деца. За мен държавата ни вече удари дъното.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Под съседната статия тролската дружина още не е уведомена за положението

  30 Окт 2020 19:58ч.

  и продължава да нарича Мутафчийски "олигофрен". Защо изпратиха Нинова при олигофрена? Алооооо, фурнажийските лопати кво става?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Да пратят при нея Мангъров. на 30.10.2020 в 19:20

  30 Окт 2020 20:00ч.

  Кухчо, доцентът лекува деца до 14 годишна възраст!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Прост международен шофьор

  30 Окт 2020 20:42ч.

  Извадете статистиката за заболелите от сезонен грип през годините и четете... Ако всяка година медии, политици, социолози, математици, водолази, ДС агенти, антитерористи, отропеди, педагози, трактористи, самозванци и безделници врякаха от сутрин до вечер, цитирайки бройки на заболели, починали, възкръснали, излекувани ежедневно, то днес щяхме да си пием аперитива и да си живеем спокойно. Че го има, го има, но да се опитват да ни докарата до лудост....не.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Да пратя при нея Мангъров" от 20:00

  30 Окт 2020 20:51ч.

  Олигофренчо, откъде ви копат? Мангъров приема частно, като много способен. Но за другарката Нинова ще направи изключение и ще отиде. Един преглед 100 лева. БСПто ще и ги събере.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • да, да, ама не!

  30 Окт 2020 21:07ч.

  Мангъров е човек на Румен Петков, пикаещият във фонтани. И се разхождат по цяла България на предизборни сбирки без маски, дистанция и дезинфекция на закрито. Междудругото Първанов е в болница, но не е с ковид. Искам да видя как без маска Мангъров преглежда Нинова. И той обяви, че това го правел, но вече иска от пациентите 500 лв. за прегледа, 200 лв. преглед + 300 лв. глоба. Ако има още някой да му вЕрва на този психопат, че има дори и един пациент, а не е "платен" от АБВ и от други полит. кандидати за изборите като чалгаря слави...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • observer

  30 Окт 2020 21:44ч.

  Малко множко ми се види да дадеш 100 лева на Мангъров, за да ти предпише чайчета и аспирин. И да ти каже, че си здрав.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • оий

  31 Окт 2020 9:04ч.

  Корни, оправяй се, че имаш важни дела за България.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тракторист - Re: Прост международен шофьор:

  31 Окт 2020 9:35ч.

  Само че всяка година огромният брой болни от грип си се лекуват кротко у дома и нямат нужда от болнично лечение, още по-малко от интензивни грижи. Досега винаги са ни стигали малкото на брой легла с необходимата апаратура в интензивни отделения. Сега те се увиличиха многократно и скоро вече няма да стигат при тези темпове на увеличение на болните, които имат нужда от интензивни грижи. И най-сетне престанете да издевателствате и пожалете лекарите и сестрите, които вече изнемогват.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Виктор

  31 Окт 2020 10:29ч.

  Благодаря на Корни и й желая бързо възстановяване! Благодаря й че онагледи защо се задръстват болниците, благодарение на ПСРа и мантрата, че "ако е положителен и ти е лошо час по скоро трябва да си в болница за активно лечение"...дано се оправи по скоро, защото младите много активно се приели безумството с контактното проследяване! Което е ченгесарство от ново поколение и далеч по страшно от която и да е физическа болест! Ако си млад западно мислещ човек, в момента е мода да "спасяваш животи" като се заключиш у дома... Много интересно се разви случая с хомосексуалиста Георги Любенов, оказа се че един ден е имал температура 37.6... след което го е консултирал и лекувал по телефона лично Кантарджиев....Интересното обаче е друго, този подъл педал, на базата на безумните и безсмислени правила, ИСКАШЕ ДА ПОСТАВИ НАЧАЛНИКА НА ДЕТСКАТА ИНФЕКЦИОЗНА БОЛНИЦА ПОД ДОМАШЕН АРЕСТ за 14дни...после защо няма лекари! При този протокол ако се спазва изрично, като геометрична прогресия до края на месеца всички трябва да сме под карантина и така до безкрай, като верижна реакция на атомна бомба и ефекта ще бъде точно такъв ако се спазват тези вредни и безобразни мерки! По лошото в случая с Любенов е че иска да дава кръвна плазма, което вече е страшно, защото много хора си мисля, че вируса ХИВ е изчезнал, но при такава галопираща содомия, ми се струва, че не е така. просто за медиите не е коректно вече да се говори за СПИН, за да не се плашат младите, от джендър идеологията! П.П Настоявам все още любенов да си направи тест за ХИВ и да го покаже!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи