Кирил Радев за Живко Коцев: По-глупав главен секретар на МВР не съм срещал

Кирил Радев за Живко Коцев: По-глупав главен секретар на МВР не съм срещал

„По-глупав главен секретар на МВР не съм срещал. Изумен съм, не може да не си даде сметка с какви хора се вижда, на какви рождени дни ходи и подаръците, които получава. Не е нормално това”. Това заяви о.р. ген. Кирил Радев в предаването „Офанзива с Любо Огнянов” по NOVA NEWS по повод снимките и приятелството на главния секретар на МВР Живко Коцев.

Отношенията, което е имал с тези хора, излизат извън рамките на поведението на човек, който е на този пост, каза Радев по адрес на Коцев. „За времето, за което управляваха, не се научиха да управляват, нито да крадат както трябва”, каза иронично антимафиотът.

Изключено е главен секретар да участва в антикорупционна операция. Той трябва да координира дейността в МВР, не му е работа да извършва оперативна работа, поясни Радев.

„Главният секретар в МВР стана жертва, включително и на своя начин на мислене и на действие и като главен секретар, и като човек. Ще си отиде  дамгосан със съмнението за корупция. Най-големият проблем са нарушените принципи на държавно управление”. Тревожен фактът, че премиерът Николай Денков не знае какво се случва в МВР, коментира експертът. Противоречията и липсата на доверие между министъра и главния секретар на МВР е пагубен за ведомството. От там ще дойдат и щетите, категоричен е ген. Кирил Радев. Според него, това показва, че управлението на държавата е забатачено.

Относно снимките с участието на бившия главен секретар на вътрешното министерство Живко Коцев експертът изтъкна, че е нужно да се разбере дали става дума за постановка или той наистина участва в такава схема.

„Където има власт и пари, винаги има корупция. В такава среда се раждат и типове като Паскал”, обясни антимафиотът. По думите му контрабандата не е еднократен акт.

Кирил Радев оспори и изтъквания успех на бившата шефка на Митниците Петя Банкова със заловената пратка наркотици. Според него това е станало вероятно по сигнал на партньорски служби и операцията просто е изпълнена тук. Припомняме, ген. Кирил Радев е начело на антимафиотите именно по времето на първата и изглежда единствена операция срещу митичния Паскал.

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • thenewone

  13 Апр 2024 17:09ч.

  "Ще си отиде дамгосан със съмнението за корупция. " Съмнение? Кво съмнение бе, бате Кирчо? Човекът е чист като сълза на Тиквата. Че е тъп, тъп е, но пък завинаги.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тихомир Томов

  13 Апр 2024 17:13ч.

  Само с едно определение пратиха Боко на второ място !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ким Чен Путин

  13 Апр 2024 18:30ч.

  Аз съм го изпробвал и пак ще го ползвам. Доволен съм и простата ми също е доволна.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тихомир Томов

  13 Апр 2024 18:36ч.

  Сценарий твоей женой мне показался лучше !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Могу "дипломатично", баце

  13 Апр 2024 20:24ч.

  съвсем по-нашенски, явно си "торба акъллията"

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ъхъ

  13 Апр 2024 20:26ч.

  Да не забравяме, че е кадър на атанас атанасов! Другият "умник" така разбъзика конституцията, че хвърли юристите в потрес! Вредни и опасни за държавата личности!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • rusnak

  13 Апр 2024 18:14ч.

  Кое не е нормалното? Всички отрепки на прехода на високи позиции се научиха че са безнаказани, а племето само се пули като добитък.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не зная за Живко Коцев,

  13 Апр 2024 18:22ч.

  Но Кирил Радев със сигурност води на финала!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ясно

  13 Апр 2024 19:09ч.

  Снимките, че са фалшиви, фалшиви са, като изключим кучето от неустановена порода. Най-вероятно, подаване на сигнал по техния си Морз там, да си трае един вид. И той си трае, щото иначе... Сауната ще му се види Леденика. А Коцев вместо да се пошегува ала БиБо, нещо като, абе играехме монополи нея вечер, това са хартийки, се ошумулява като глухо прасе в тръстика. Подава оставка за смях у публиката.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нищо не ти е ясно

  14 Апр 2024 12:25ч.

  Съдейки по коментарите и предложенията ти относно реакцията след снимките - явно не си ги виждал (няма снимка на Коцев с пачките, неговите проблеми са снимките с хората и един часовник). Но пък вече знаеш, че са фалшиви. Не читал, но осуждаеш.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "По-глупав главен секретар на МВР не съм срещал"

  13 Апр 2024 20:18ч.

  Кириле, още нищо не си видял - най-хубавото предстои.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Иван

  13 Апр 2024 21:40ч.

  Кирил Радев голям дипломат се изкара „Главният секретар в МВР стана жертва, включително и на своя начин на мислене и на действие и като главен секретар, и като човек. Ще си отиде дамгосан със съмнението за корупция...." Какво съмнение бе човече, след като е получил часовник от контрабандистите за 50 000лв. Не за 5, не за 50, че даже не за 500лв. И това е само върхът на айсберга! Самия факт, че е привлечен, като свидетел си е направо безочие и наглост от страна на прокуратурата! Този направо си е за разследване и съд, а те го привлекли, като свидетел! Ако не беше толкова трагично за нашата държвност, би било направо комично! С една дума "Гарван, гарвану око не вади!" Каквито свидетелите, явно такива са и прокурорите!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи