Кирил Петков: Няма да подкрепим първия мандат, ще бъдем най-предвидимата опозиция на ГЕРБ

Кирил Петков: Няма да подкрепим първия мандат, ще бъдем най-предвидимата опозиция на ГЕРБ

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Нашият първи приоритет е да говорим за 16-те политики, така че решенията за хората в този момент да излязат на преден план. Ще бъдем най-предвидимата опозиция за мандатоносителя ГЕРБ. Те ще имат лукса да знаят по кои политики ще подкрепим едно правителство и по кои няма. Това заяви след консултациите при президента съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков.

"Нашите предизборни обещания ще бъдат спазени и българските граждани трябва да свикнат, че партиите трябва да си изпълняват обещанията. Категорично казахме, че първият мандат няма да бъде подкрепен", добави той.

Другият съпредседател на партията Асен Василев заяви, че в Народното събрание пред камери ПП води разговори с всички политически сили.

"По Закона за публичните финанси днес е крайният срок, в който трябва да бъдат внесен бюджета от МС и НС. Ако МС не внесе проектозакон за бюджета, НС няма как да инициира само това нещо. Призовахме президента служебното правителство да изпълни това си задължение", каза още той.

 

 

Източници: бТВ, NOVA TV

 

 

 

Коментари

  • Меркуцио

    31 Окт 2022 12:09ч.

    Защо консултацията на Радев с ПП не беше излъчена изцяло, като тази с ГЕРБ? ПП влязоха в 10 часа и си тръгнаха към 11.30, а медиите напуснаха залата още преди 10.30! Какво крият от обществото и защо е този двоен стандарт?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Крият, че с всеки следващ избор

    31 Окт 2022 13:14ч.

    ПП ще следва кривата на ИТН от 25 към 2.5%. А все повече такива като мене, негласували и сега, ще подкрепят НЕСИСТЕМНАТА партия Възраждане в надежда да се разруши системата на ецилопите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    31 Окт 2022 15:27ч.

    Боже, аман от това недоразумение! При толкова безумия, които е натворил с компанията си, чудно е, че още не е клиент на прокуратурата!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи