Кирил Петков: Нашето предложение към ГЕРБ е - хора, продължете да вървите с нас и да делим 50 на 50!

Кирил Петков: Нашето предложение към ГЕРБ е - хора, продължете да вървите с нас и да делим 50 на 50!

ПП-ДБ все още няма обратна връзка от ГЕРБ-СДС за предложения меморандум за управление. Това каза в ефира на предаването „Здравей, България” по Нова телевизия съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков.   „Предполагам, че ще го прочетат внимателно, ще го анализират и ще вземат решение”, коментира той. „Това правителство работи добре, показва резултати. Да не правим политически драми и нестабилност”, призова Петков.

„Ние казваме следното – 3/4 от властта не е в парламента и правителството. Цената на тока зависи повече от КЕВР, цената на мобилните ви телефони – от КЗК. Какво ви се случва в банката и какви лихви имате, и какви кредити взимате, зависи от КФН. Какво се случва в телевизиите зависи от СЕМ и КРС. Ние казваме така на ГЕРБ - за да продължим заедно, за да има смисъл, трябва да променяме тези регулатори, от които хората чакат да се случи нещо по-добре. Искаме всички назначения да минат през трудна и прозрачна процедура и никой да няма контрол над тях. Важно е никой политик да не може да вдигне телефона на регулатор и да предопредели решението”, каза Петков.

„Нашето предложение към ГЕРБ е: Хора, продължете да вървите с нас. Да направим така, че да не се притесняваме защо сме си свършили работата. Когато ме избраха за премиер, същият ден се качи цената на тока. Защо? Защото цената на тока не зависи от министър-председателя, а от КЕВР. Задачата е никой политик да не може да им повлияе”, подчерта Кирил Петков.

„В момента говорим за Мартин Нотариуса, за Пепи Еврото. Всеки казва – дано тази комисия в парламента направи някакво чудо. Истината е, че Инспекторатът към ВСС трябва да се промени така, че не само за три месеца да имаме някаква комисия, а тези органи да работят за спиране на схемите в правосъдието”, коментира още Петков.

„Гарантираме, че 50% от нашите назначения ще бъдат направени така, че да са независими. Нашата цел е и във ВСС, и в Инспектората, и в регулаторите, да има независими хора. Да не се допуска Мартин Нотариуса и Пепи Еврото да съществуват в системата. Белазелков не беше политическо назначение”, каза още съпредседателят на ПП-ДБ.  

Според него 50 на 50 назначения в регулаторите ще гарантира взаимен контрол с ГЕРБ. „Затова сложихме и третата точка в договора – да имаме вето на назначенията”, каза Петков.

От ПП настояват, ако даден министър бъде сменен при ротацията, оставката му да е поискана и от двете страни.

„Това правителство работи добре, показва резултати. Да не правим политически драми и нестабилност”, призова Петков.

„Временната комисия за Нотариуса не може да стане прокуратура, нито съд. Искаме да изкараме максимално много информация на повърхността и органите, които трябва да разследват, да няма къде да ходят, а да разследват”, каза Петков.

„Първите девет месеца направихме законите, през вторите девет месеца трябва да попълним хората, които да дадат смисъл на тези закони. Искаме да сме сигурни, че хората, които ще бъдат назначени няма да бъдат контролирани. Да имат силен интегритет, да не могат да бъдат купени и повлияни. Искаме да няма политически назначения в регулаторите. Трябва да има такива регулатори и такъв ВСС, в който от политиците да не зависи нищо”, каза Петков.

Той отговори и защо държат Николай Денков да е външен министър. „Нищо не е червена линия.  Ние не вярваме, че можем да постигнем реформите сами. Вярваме, че единственият начин да се случат, е с институциите в Европа. Имаме двама човека, които имат формални позиции в Европа. Единият е премиерът, другият – външният министър. За да се случат промените наистина, вярвам, че трябва да работим с европейските институции. Вярвам, че каналът това да продължи е Николай Денков”, заяви Петков.    

 

Коментари

  • Калпазанче

    21 Фев 2024 9:39ч.

    Народен съд!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Народен съд е имало по настояване на външните сили

    21 Фев 2024 9:44ч.

    Не е било просто българска инициатива. Така, че в световен план трябва да има промяна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тя иде

    21 Фев 2024 10:27ч.

    Народният съд 2.0 също

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ще делкаме, а?

    21 Фев 2024 11:55ч.

    Мамка ви мафиотска сган!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>

    21 Фев 2024 11:56ч.

    ПростоКиро иска да дели Държавата, все едно му е домашна питка... Единственото, което тоя дебил може и трябва да дели е затворническата си килия, заедно с другите измекяри от шайката си!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Киро, никой не обича предателите

    21 Фев 2024 12:06ч.

    Когато обявяваш Х за престъпник и после заедно вървите с песен ... и му се "умилкваш" какъв си?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sgt. Pepper

    21 Фев 2024 12:53ч.

    Малей, колко е проЗД Киро и как сам не се чува какво е казал! Точен цитат: „Гарантираме, че 50% от НАШИТЕ назначения ще бъдат направени така, че да са независими. " А останалите 50 % от ВАШИТЕ назначения какви ще са?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А по-горе казва:

    22 Фев 2024 16:12ч.

    "Искаме всички назначения да минат през трудна и прозрачна процедура и никой да няма контрол над тях. Важно е никой политик да не може да вдигне телефона на регулатор и да предопредели решението" Малко след което: 50% наши, 50% ваши.... Думи няма за такъв наглец... Негови хора навсякъде да има. Превземачи на държава... При това все по явно, като че всички сме пълни идиоти...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Байдън, за да каже името на този измекяр

    21 Фев 2024 9:42ч.

    Значи, момчето е неподкупно, никаква корупция и никой не може да го купи! ......... На кого ги плещи тоя!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хахахаха

    21 Фев 2024 10:58ч.

    Тоя шматарок забрави Феномена Пеевски! Нали и ДПС ще искат да бръкнат в гърнето!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Черпак Манчев

    21 Фев 2024 9:44ч.

    Как с вас бе Киро? Нали бяхте против статуквото ГЕРБ? Нали щяхте да ги изчегъртвате, арестувате, съдите ... Нещо забравяш бързо ли? Какво стана?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бакър Звездев

    21 Фев 2024 9:49ч.

    Нищо не забравя, все пак в "оня запис" си призна, че ГЕп са им само маркетингов враг, за да закачат на кукичката повече от 7-10-те процента, които пак според "оня запис" имат като подкрепа сред българското общество. Въпросът е защо все още имат над 10% подкрепа. Но тук на помощ ни идва Марк Твен, според когото е по-лесно да излъжеш човек, отколкото да го убедиш, че е бил излъган...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Черпак Манчев

    21 Фев 2024 9:56ч.

    Бакър Звездев - прав си! Те въпросите бяха риторични. Иначе тия 10%, са реални 5%, останалото е "ала-бала" (пак по оня запис). Но дори и 5%, са много за народ, който би трябвало да е способен на адекватна преценка!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @ Бакър и Черпак - и 5% са много за народ с адекватна преценка!

    21 Фев 2024 10:08ч.

    Прави сте абсолютно. Но АДЕКВАТНАТА ПРЕЦЕНКА е ЗАМЕНЕНА С МИЛИОНИ по проекти с обществен ресурс! Дават милиони на определени бизнеси - целта е да си изградят ЛОБИСТКА ПЛАТЕНА ПОДКРЕПА с парите на целия народ ПОД УСЛОВИЕТО да ги подкрепят на изборите гарантирано и да си гарантират вечна власт! Това е бедствието, страшното бедствие над България, няма отърване от тези мошеници работещи под диктата на чужди експерти във вреда на българската нация, работещи за прокарване на чужди страшни интереси за ликвидация на народа и държавата ни с коварство.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • СТАЛИНКА

    21 Фев 2024 9:50ч.

    На сним ката виждам една карикатура. Едно време имаше теляци. Тая карикатура е теляк на краварски и пияни британски з..ници. Празноглава кратуна, опиянена.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ачо

    21 Фев 2024 9:51ч.

    Момчето плаче.Ще му дърпат ушите от посолството.Не се справя. Ще му бият шута.Ще докарат друг шут.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мда

    21 Фев 2024 10:20ч.

    момчето вкара в парламента партия, която няма процент дори за субсидия и сега управляват страната, режат паметници, ритуално ядат крачета, главички, променят конституцията, без да отговарят за нищо, сега отново около него да се явяват заедно на евроизборите, че на радан му хареса в брюксел, вече и Найо Тицин от ДСБ му ръководи всяка крачка, ако го няма него ПП-ДБ няма да са дори в парламента

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • закономерно изнудване

    21 Фев 2024 9:56ч.

    Ха на бас, че Баце ще отстъпи? А има ли изход да не го направи?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мда

    21 Фев 2024 10:24ч.

    каквото и да прави, не може да се отърве от миналото си, само едно "ало, Ваньо" стига да го сполети това от което се страхува, и божков беше на разположение, но беше санкциониран по Магнитски и прекара две години в пустинята, за да види кое е ценното - семейството и Росината

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мда

    21 Фев 2024 12:24ч.

    Родината*

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    21 Фев 2024 10:02ч.

    Ха ха ха, на тоз и манерката му се издължи... поумнял ще да е ??? БОКО, не ме ритай, няма повече да правя такаааааа! ???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    21 Фев 2024 10:05ч.

    Кирчо дума че дотук с реформата-готова е, сега само ще кадрува с ГЕРБ. ДПС излишно става. Е туй ще му изяде главата. В ГЕРБ недолюбват напъващите да им вземат власта и парите, а Пеевски и Борисов отдавна имат общ бизнес Може и лятото да има 2в1, ако още се прави на водач( ГЕРБ вървял с тях!Ще кажеш че знае къде отива)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мда

    21 Фев 2024 10:14ч.

    какво излиза - "мутри, сбогом", "Бойко и каскетът са мафия", сега заедно с мафията и мутрите

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Фанатзирам си, казахме си, мечтая си, вярваме ... най-важни са регулаторите да са независими

    21 Фев 2024 10:19ч.

    От политиците, но ние ППДБ искаме половината от постовете да изберем ?! от независими хора. Ако ДПС искат техни хора, то да са от квотата на ГЕРБ, но да е гарантирано че регулаторите ще са независими от политиците. ......... Връзка между двете полукълбета има ли Киро? Сто пъти повтори горното - хем независими, хем квоти по политически партии, за хора на държавна работа с мандати от 5-10 години, не на частната им фирма. Патология, от която спасението е спешно отстраняване от власт. .... п.с. А на Галя от посолството като я срещнем един шамар през хлевоустата й уста, с която не спира да клепа, да цапа България!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Фантазирам си ...

    21 Фев 2024 10:27ч.

    Ненормална подлудяваща лудост бълвана безспир... 1. "Защото цената на тока не зависи от министър-председателя, а от КЕВР". Ти да видиш, а министър-председателя какви договори за доставка на тока ще подпише не е важно, КЕВР дава цената. Луд за връзване. 2. "... органите, които трябва да разследват, да няма къде да ходят, а да разследват”, каза Петков. Мдаа, да разследват няма къде да ходят.... Ние нормални ли сме или полудяваме заразени от лудостта им.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Препоръка

    21 Фев 2024 10:21ч.

    Ами продължете да вървите с тях към пропастта...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>

    21 Фев 2024 10:26ч.

    ПростоКиро наистина е пълен дебил... С всяко свое изхождане го доказва. И един прост въпрос - с какво тази Сглобка/това правителство подобри живота на българина, защото, колкото и да се напъвам не мога да се сетя. Всеки ден ни обясняват, как цените на горивата, водата и ел. енергията ще поскъпнат драстично, което от своя страна означава само едно - поскъпване на АБСОЛЮТНО ВСИЧКО останало. Инфлацията явно само ще се повишава, а респективно, покупателната способност на населението ще се свива. Та, кое от всичко това е "добра работа"? Освен за разпределение на постове, завземане на властови позиции, интриги и отявлени простотии, нищо друго не се чува от самите ПП-йци!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • какво тази Сглобка/това правителство подобри живота на българина

    21 Фев 2024 10:59ч.

    Koй и кога е казал, че тая "сглобка" трябва да подобрява живота на българина? Нали четохме какво беше изцепил Денков преди няколко дни?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ./.

    21 Фев 2024 11:43ч.

    Главната цел на Всяко правителство е, да подобрява живота на гражданите. Ако то е НЕспособно, трябва да си ходи. А ако работи СРЕЩУ народа, трябва незабавно да бъде свалено! Просто е.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Последното е вярно само,

    21 Фев 2024 12:09ч.

    ако правителството е излъчено и избрано от народа. В случая не е така, тези за назначени с цели, нямащи нищо общо с благоденствието на народа, и всичките им действия го доказват. Това стана кристално ясно още със записа, за които не са били наясно тогава. И още нещо - може ли някой да ми посочи правителство в "цивилизования свят", което да работи за интересите на народа, населяващ съответната държава?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    21 Фев 2024 10:35ч.

    Недоправена работа на недоправени типове.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • онуфри

    21 Фев 2024 10:42ч.

    Дайте ми кофа да повърна! Даже мафиотите в треторазрядните филми по сценарий на 15 годишен олигофрен не говорят така. Що за глупост е това?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Някой

    21 Фев 2024 10:45ч.

    Избори до дупка! само това ще ги оправи тези! ....и ще си "делка" тогава само килията с Бай Ставри

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Evg70

    21 Фев 2024 10:53ч.

    Про100 киро, май е ударил една линия рано-рано! Само му трябва едно питие и всичко ще изпее...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Очевидно

    21 Фев 2024 10:54ч.

    Тая отрепка си е за разстрел.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Историческа красота

    21 Фев 2024 10:58ч.

    Политическата система е болна и разпространява метастази в цялото общество. Дълга и грозна тема. Само няколко припомняния. Петров Еврото напуска системата и подхваща "бизнеса" си някъде около 2015 г. По време на последния мандат на гепп той е вече обществена "звезда" - няма човек да не знае за Златанов (асансьорите). Звездата на другия (нотариус) се показва по-скромно около 2020, когато е първит скандал около Цариградска. По-скоро тогава масово научава системата, не широката общественост. Само едно ще ви попитам - СЛУЖБИТЕ, ВЛАСТТА не са знаели?? Или пък службите и МВР през главата на премиера са си въртели техни схеми разни - у лево! Дами и господа, под ЧИЯ ПОКРОВИТЕЛСТВЕНА СЯНКА се развиха тези явления?! Те са вършели поръчки и покрай това им е било "разрешавано" да заработват за своя душа! Така някои хора я разбират демокрацията! Бандитът бие, убива и граби! Бизнесменът пуска фактури! Политикът краде от обществения ресурс! Правосъдната система смачква и прави всички (почти) нагоре по веригата СГОВОРЧИВИ. Ако е необходимо, всички изброени тичат при депутатите с пълни чанти, че да мине през зала нещо полезно! Историческа красота, дами и господа! Свободно предприемачество и бизнес инициатива му се вика на това! Някой сега да не каже, че не е знаел и не е подозирал?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    21 Фев 2024 10:58ч.

    Практически ДПС има 350 Хил гарантиран, дисциплиниран, организиран и мобилизиран електорат. По е със 100 000 повече от жълтопаветната агитка без периферията, протестен, ситуационен и престижен вот. Плюс стабилен контрол през местна власт на четвърт от територията .Делян няма проблем с едни избори.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • CMEXXX

    21 Фев 2024 11:00ч.

    Толкова наглост, арогантност и простотия има само боко тиквата!!! Но, дори той, не го казваше в прав текст!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гарантираме, че 50% от нашите назначения ще бъдат направени така, че да са независими.

    21 Фев 2024 11:03ч.

    Toва кефи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    21 Фев 2024 11:04ч.

    Независима е устата му от междоушният ханглий

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И във Виена даде делнàли почти 50/50...

    21 Фев 2024 11:05ч.

    Express.at: "Ganz besonders in Wien. Dort haben 2022 nur 8490 “echte” Österreicherinnen ein Kind zur Welt gebracht, aber 10.652 im Ausland geborene Frauen. 55,6 Prozent der Babys haben damit trotz Geburt im Inland einen Migrationshintergrund." - Особено във Виена. През 2022 г. там са родили само 8490 "истински" австрийки, а 10 652 жени, родени в чужбина. Това означава, че 55,6 % от бебетата са с мигрантски произход, въпреки че са родени в Австрия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • memorare

    21 Фев 2024 11:20ч.

    И доколкото всяка абсолютна власт води абсолютно разложение, безумни приказки и действия, които клатят цялото общество и вкарват имплозивен потенциал в системата, ПАРТНЬОРИТЕ решиха да изпратят техен пълномощник, който да поеме нещата в свои ръце. Голямо падение и срам за Америка, че изпрати тук един формен олигофрен за да оправя нещата! В главата на този човек токовете не вървят правилно! От всяка точка извира брак! Дори и най-лековерните, наивните и доверчивите, трябваше веднага да се извърнат дори и само като чуха безумните му доводи за гражданството. Отделно на ръка е безогледната арогантност на партньорите, които умишлено и в пълно съзнание изпращат тук човек, който по законови причини (а те чудесно знаят, но пренебрежително махат с ръка) НЕ СТАВА, ДЕФЕКТЕН е, пък и ангажират президента на страната за неговото инсталиране! Във всяка публична проява на кирилчо прозира ненормалщина. Дори тук. Меморандум иде от латинското memorare, буквално значещо - нещо, което да се запомни. Смислово и съдържателно това покрива нещо като ПАМЕТНА ЗАПИСКА, в краен случай - прококол, който регистрира събития, обстоятелства, действия, думи. Констативен протокол. Намира приложение в дипломатическата практика поради други обстоятелства. В другите обществени сфери, това е проява на отявлен опит да се подмени съдържанието на един документ, някой да бъде вкаран в ЗАБЛУДА. Понеже кирилчо продължава, по абсолютно непонятни причини, да бяга от думата КОАЛИЦИОННО СПОРАЗУМЕНИЕ, което в момента вече свидетелства за напреднала болест и пълно отсъствие на преценка, продължава да си измисля разни "фръц" думички. Думата меморандум е абсурдна, дори обидна! Пращат на герб документ, който в същността си казва: ето ви доказателство (черно на бяло), че ние така решихме. Построявайте се! Какво е това бе, хора?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    21 Фев 2024 12:02ч.

    Това е оферта за продажба .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • НЕ СТАВА, ДЕФЕКТЕН е

    21 Фев 2024 12:16ч.

    Че да не е само той?!?! Цялата му "партия" и коалиция са такива. Онези, дето го пращат, не са много по-добре - я вижте цялата западна върхушка, като се почне от Урсула, Бербок, Макрон, френската хомодружинка, известна като правителство, ШарлМишел, Мецола, Борел, БоДжо (който, между другото, тия дни искал милион от Тъкър Карлсън за интервю!), Лиз Тръс (вече я забравиха), дедо Джо, Кърби, Съливан, оная лесбийка Жан-Пиер, Трюдо, тоя списък никога не може да е пълен... Колко от тия стават и за какво?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хораААА!!!!

    21 Фев 2024 11:23ч.

    ПОВРАЩА ми се!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кукуряк

    21 Фев 2024 11:43ч.

    Колкото повече чета изказванията на Кирчо толкова повече се убеждавам , че интелекта му е бил създаден в някой клуб на ТНТМ от ентусиазирани пионери по време на пролетната ваканция .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    21 Фев 2024 11:48ч.

    Както простокиречно си го рече "задкулисието вече е на първият ред". Политическо порно без претенции за еротика.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Драгомир Драганов

    21 Фев 2024 11:53ч.

    Момчето трябва да се освидетелства в ТЕЛК. Логореята все пак си е професионално заболяване за такива екземпляри...https://www.drago.info/index.php/2017/10/28/polititzite-si-govoriat-sami/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кире, някой регулатор не се ли полага на ДПС, БСП, ИТН Възраждане?!

    21 Фев 2024 11:58ч.

    Що делкаш държавата като торта само между Кирил, Асен, Бойко, Атанас и Христо, ъм? Тази държава да не ви е частна собственост?! ... "Кирил Петков посочи, че една от важните теми в този меморандум са регулаторите, като там разпределението между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС да е по равно." Брях, ти да видиш, все пак Кирето не иска всичко!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    21 Фев 2024 12:00ч.

    За години напред убиха всеки политически протест. Това е голямата щета. Следващ масов бунт на Улицата ще е само за сметки и цени. До идеята за "силна ръка" е една крачка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    21 Фев 2024 12:23ч.

    Единственото оптимистично е че се оформи Българската Мечта. Ако се провалиш като продавач на сирене винаги може да станеш ако не премиер , то поне политик

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кире е дебил

    21 Фев 2024 12:35ч.

    Това не е пейоратив, това е медицинска констатация. Ако баща му Петко не беше ДС-ар, Кире ще да е минал през Помощното училище и сега можеше да поддържа градинки към общината. Но ето че е поставен на космическа за неговия иНТЕЛЕКТ позиция, имаме проблем. И то голям проблем, щото киретата са многобройни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Panova

    21 Фев 2024 12:38ч.

    ... продължете да вървите с нас и да делим 50 на 50!" Тази държава да не ти е бащиния бе, идиот! Тези срам нямат!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На стара коза яре

    21 Фев 2024 12:53ч.

    За нищо не ставате в тая гнусна колония!След около месец ще се връщам за малко след 5 (пет) годишно отсъствие. Отсега си бера кадъра.Нали знаете че има Гугъл с пресни сателитни снимки със супер подробности.Кочина сте и кочина ще си останете с тая пасмина която избрахте, вместо да ги обрулите с гьостерици. 30 години пропилени-ей това е "прехода".Емиграция!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • чоки лошия

    21 Фев 2024 13:01ч.

    добра идея е да се върнеш за малка,за малко колкото да осъзнаеш колко правилно си постъпил преди 5 години - ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ НЕ ЖИВЕЯТ В българия

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ НЕ ЖИВЕЯТ В българия"

    21 Фев 2024 13:35ч.

    Вие двамата сте бетер от Простото киро. Къде живеят българите? На Луната, в Нова Каледония или в някаква паралелна вселена!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 3 милиона

    21 Фев 2024 13:59ч.

    Тъжно но факт. Мнозинството БЪЛГАРИ не живеят на територията. На територията се лута някакво стадо от мангалоиди. Дори морфологично вече не приличат на българи - ниски, топчести, мазни , с отвратителни кожи, вонящи на долнокачествени цигари или дрога, мякащи на някакъв език, подобен на български... Връщаш се от вън за малко на територията и - о чудо ! Трябва да си напъваш ушите за да схванеш езиковата среда около себе си ! В гимназията и преди имах шестици по български и литература. На територията не мога да разбера български език ли се говори ? София е едно море от офисен планктон. Селяни парвенюта , парвенюта - но селяни. Провинцията с две-три изключения е пустиня... България е в свободно падане и намиращата се на територията й популация не е в състояние да го спре. Липсва и менталност, липсва и желание. Амин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мнозинството БЪЛГАРИ не живеят на територията

    21 Фев 2024 14:08ч.

    Хм, a какво ги прави българи тези, извънтериториалните? Ежеседмичното събиране някъде да похортуват? И най-вече децата им - и те ли са българи?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ИНЖИНЕР ГЕНИКОЛОГ

    21 Фев 2024 12:57ч.

    КРИВОУСТИЯ НЕ ,ЧЕ НЯМА ВРЪЗКА С ГЕБР, ТОЗИ ПИЧ НЯМА ВРЪЗКА С ГЛАВНИЯ СИ МОЗЪК, ЗАО НЕ ДРУГАРУВА С МОЗЪКА СИ И ТОЙ НЕ ЗНАЕ НО Е СИЛНО ПОДВЛАСТЕН НА ЕДНА МИРИЗМА БЛИЗКА ДО ТАЗИ НА СОЛЕНАТА РИБА НАДУШИ ЛИ Я И Е ЧЕЛИК СОПА

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чезаре Ламброзо

    21 Фев 2024 13:04ч.

    Това може да го изцепи в публичен ефир само Кирчо, кой друг.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нашето предложение е,

    21 Фев 2024 13:14ч.

    да ви клатим 50 отзад,а после 50 отново там! Fair enough! P.S.Нали сте англичани,ша разберете,да въ....!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аналена Бориславова от с. Парапетово

    21 Фев 2024 13:48ч.

    И мен Кирчо и Мирчо си ме делкат 50 на 50 пък вървя с тях. Само да си намеря флашките и ще ви дам да се разберете. И кой пак ми обърна гугъла на руски?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Доктор Киромир Парапетски

    21 Фев 2024 14:03ч.

    Чие е бебето ? Чие е бебето-о-о-о ??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Но е яко, де

    21 Фев 2024 14:13ч.

    Га Кирчовците излъчиха минпреда, нЕмаше нужда от "споразумение", "меморандум" или както там искат да си го кръщават. Оообаче, когато минпредседателството трябва да отиде при хаджидимовско/брюкелската учЕна "дама", според "конституционната" ротационна договорка, незабавно се образува нужда от "меморандум". Що бе, некоалиционери? Накрая Галя ще ви нарита всички, да знаете.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ФРОЙД Д-Р

    21 Фев 2024 14:37ч.

    "Вървете с нас и да делим 50 на 50", това казва всичко! Не за психиатрия, за затвор е, преди да е затрил България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наказанието

    21 Фев 2024 15:16ч.

    за предатели трябва да е или дългогодишен затвор, или вън от страната с конфискация на недвижимо имущество. По-добре е да не ги храним, хранят се само приятели, вън!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Въпрос

    21 Фев 2024 15:42ч.

    Ама как така ще делкате без г-н Магнитски!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    21 Фев 2024 18:40ч.

    значи ще делкате с герб ами дпс къде го оставяте нали те са ви твърдите привърженици а ние ще ядем доматите с колците така ни наредиха тези 40 процента които отидоха да гласуват сега да се радват на простотията си и пак да я повторят

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЕдНа

    21 Фев 2024 22:42ч.

    Мале мила, как жестоко чегърта ГЕРБ този Киро! Безмилостен е !Направо им сви 50% и ги остави само с едни жалки 50% от възможните властови лостчета, та да плачат и да се гърчат в немилост!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Анонимен робот

    22 Фев 2024 0:06ч.

    "Кирил Петков: Нашето предложение към ГЕРБ е - хора, продължете да вървите с нас и да делим 50 на 50!" Просто нагъл глупак! Има ли още нещо неразделено и незаминало за островите?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Карлукоф

    22 Фев 2024 3:12ч.

    Тоя киликанзер щял бил да дели ! Можеш да делиш само на дядо си скъсаните цървули. Санитарите от психиатрията какво чакат , че не ги приберат тези всичките вкупом . Тези са за строг режим със служебно облекло - усмирителни ризи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Фоки

    22 Фев 2024 3:50ч.

    Киро е откровен Идиот, който ще закопае България.Ама той за това дойде от Харвардо Кретена на татко.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дефектолог

    22 Фев 2024 18:35ч.

    Не е идиот, дебил е. Идиот е крайната степен на умствено изоставане. Те идиотите имат лицев дисморфизъм, мучат, ръмжат, текат им лигите и други телесни течности и екскременти. Идиотите НЕ МОГАТ да се размножават. Кире е лека степен ретардат. Хили се тъповато, лъже /изисква се минимум интелигентност да лъжеш/ ,може да говори с ограничен речников запас, бърка думи и смисъл, създава неологизмо / КУРОЛАЦИЯ/. Кире има засилен нагон и сайдисва себеподобни от отсрещния пол /Линди, Лени ...квото падне/. Така че Кире е с лека степен на умствена ретардация , IQ някъде около 80. ДЕБИЛ !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Джони Инглиш

    22 Фев 2024 12:41ч.

    Въпросът ми е: всичко ли ще делят 50/50 , Ами ДПС ? Абе ром ако не те излъже.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи