Кирил Петков: Конституцията принадлежи на живите, а не на мъртвите

 Кирил Петков: Конституцията принадлежи на живите, а не на мъртвите
"Конституцията трябва да принадлежи на живите, а не на мъртвите. Даването на ново тълкуване на конституционните разпоредби в контекста на новите поколения може да бъде от съществено значение за избягване на текстовото изменение на конституцията от учредителната власт." Това написа лидерът на "Продължаваме промяната" и бивш служебен министър на икономиката Кирил Петков.

Снимка: БТА

 

Повод за поста на Петков в профила му в социалната мрежа е казуса с двойното му гражданство. Лидерът на ПП е споделил и линк към материал на адвокат Михаил Екимджиев, където той обяснява становището си по случая.

 

"По повод казуса на бившия служебен министър Кирил Петков много млади българи, доказали жажда за промяна по площадите и пред изборните урни, с удивление разбраха, че за да станеш министър у нас, трябва да имаш само българско гражданство. Като граждани на Европейския съюз (ЕС), израсли без стигмата на граници и идеологии, пътуващи свободно, учещи и работещи където им харесва, те не разбират целта на забраната за двойно гражданство, която отнема надеждата на някои от тях да работят за родината си", пише юристът.

 

Още август месец от "Има такъв народ" разгласиха информация, че бившият икономически министър има двойно гражданство - канадско. Последва реакция на депутатите от ГЕРБ, които внесоха искане в Конституционния съд, който да установи дали има противоконституционност при назначаването на служебния кабинет. Делото беше образувано веднага, а от МВнР изпратиха и запитване до Канада дали Петков наистина е техен гражданин. 

 

Тогавашният служебен икономически министър, беше категоричен, че е направил всичко необходимо според законите, за да стане министър. Той съобщи, че е получил потвърждение от канадските власти, че вече не е гражданин на страната, с което отговори на обвиненията, че е бил назначен незаконно за министър, тъй като само е подал заявление, без да е получил отговор. 

 

Кирил Петков ще представи в Конституционния съд в указания срок - 9 октомври 2021 г., документа, удостоверяващ, че вече не е гражданин на Канада.

 

Ако той е престанал да бъде канадски гражданин преди това, указът на президента за назначаването му за министър ще бъде сметнат за законен. Ако е Петков е бил канадец и след 10 май, КС ще отмени указа на държавния глава.

 

 

 

 

 

 

Коментари

  • Haho

    06 Окт 2021 11:34ч.

    Абе Петков и Екимджиев що не си… Даниел Вълчев : “Независимо дали си завършил Харвард, Магнаурската школа или 4-ти клас на село трябва да спазваш Конституцията”

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хи хи хи

    06 Окт 2021 11:35ч.

    Говори ми, говори… колкото повече ринеш - толкова на гърба ти пада;) Вие господине сте чужд гражданин, не виждам какви претенции имате към Българската Конституция? … или може би ви пречи закона за частната собственост и забраната за брак между еднополови?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • слаба работа

    06 Окт 2021 11:36ч.

    Тоз не е достатъчно нагъл. Още може.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Славов

    06 Окт 2021 11:41ч.

    Никой от подлогите не го пита : Кире, имаш ли докюмент от канадците - елементарен въпрос изискващ отговор : Да/Не.Запознати с канадските нрави,че на 19 .08. те са получили заявление.Кире дума,че на 20.08 имал отговор. Както дума Чудомир : Аламинут!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хаха

    06 Окт 2021 11:57ч.

    Такава наглост рядко се среща. Едва се появил на политическата сцена и започва с капризите си. Сега и Конституцията ще променяме заради него. Ами на мен пък други неща в Конституцията не ми харесват, на Иванчо – трети, и какво правим сега? За всеки гражданин на държавата пишем отделна конституция, че да е доволен и щастлив. За коя държава ще работи Кирил Петков, ако е гражданин на България и Канада? Интересите на коя държава ще са от първостепенно значение за него?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Конституцията

    06 Окт 2021 11:58ч.

    трябва да принадлежи на живите, а не на мъртвите. Даването на ново тълкуване на конституционните разпоредби в контекста на новите поколения може да бъде от съществено значение за избягване на текстовото изменение на конституцията от учредителната власт." Туй момче не е наред с най-горната част на организма си. Лекувайте го, бе. Или поне го посъветвайте да ограничи бръщолевенето. Поне няма да си личи толкова.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    06 Окт 2021 12:00ч.

    Конституцията не е свещена крава хеле пък дърварската от 1991г. Конституционния съд има право да ТЪЛКУВА. Даниел Вълчев, като какъв се произнася преди КС ? Каквото реши КС тва е.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Eisblock

    06 Окт 2021 12:03ч.

    За да го наложат ТОЗИ, Козяците и конституцията ще погазят! Не, че и да я преправят по свой образ и подобие не им е в заплануваното за територията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Минаващ

    06 Окт 2021 12:06ч.

    За това е прав. Подкрепям!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП на 06.10.2021 в 12:00 Конституцията

    06 Окт 2021 12:10ч.

    Вълчев е декан на юридическия факултет и има право да тълкува, но лично аз не приемам аргумента му и примера му. Гражанството не е сключване на брак. И аз мисля, че едностранното волеизявление, би трябвало да е достатъчно. Разбира се, ако отсъстват задължения към държавата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    06 Окт 2021 12:13ч.

    Всеки има право да тълкува.И Вълчев и шофьора на такси. Но нещо Вълчев раздава присъди преди самия съд. Ами ако КС реши, както иска Петков ко правим ? Нали има и такава вероятност ? Тогава Вълчев какво ще говори от висотата си на декан ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кирил Петков: Конституцията принадлежи на живите, а не на мъртвите

    06 Окт 2021 12:18ч.

    Е, то последните 30-на години българите сме си живи умрели, тъй че Конституцията си ни е ОК.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Онзи

    06 Окт 2021 12:20ч.

    За мен това е натиск върху Конституционния съд да се произнесе в негова полза. Допускам, че Петков не е единственият, който упражнява натиск. Нахалство е слаба дума за човек с претенцията да ни управлява, докато гази конституцията и закона. Радев, вместо да се прави на нечул и невидял, да вземе най-накрая да озапти политическата си проекция. Наглостта и лъжите на Кирчо стават все по-непоносими.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • а 06.10.2021 в 12:00 Конституцията не е свещена крава хеле пък дърварската от 1991г. Конституционния съд има право да ТЪЛКУВА. Даниел Вълчев, като какъв се произнася преди КС ? Каквото реши КС тва е.

    06 Окт 2021 12:21ч.

    Конституцията Е свещена крава, хеле пък дърварската от 1991г. Конституционния съд има право да ТЪЛКУВА. Кирчо Канадското, като какъв се произнася преди КС ? Каквото реши КС т`ва е. Апропо оказван ли е козяшки натиск над КС във връзка с казуса на Кирето?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • старецът и реката

    06 Окт 2021 12:25ч.

    Абе шмекер, я ходи да ги раправяш тия в Канада или в САЩ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • OLD

    06 Окт 2021 12:27ч.

    Много, ала "татко Махно", а ЗИП? Според мен е време, да се определят тези с български етнос, вече и чужди и български "поданици", за година - две, кое ще изберат, декларативно. След това, нямат българско. И фемили. Чрез промяна на Конституцията. А малкаят нахалник, ще има дълго да духа таратора. Колегата "хи-хи-хи", по форум, добре го е казал, за риенето.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ой ой

    06 Окт 2021 12:31ч.

    Он опять обосрался!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Желев Желязко

    06 Окт 2021 12:36ч.

    Има извършено криминално престъпление.Описано добре в Наказателния кодекс.Декларация с невярно съдържание.Има и утежняващи обстоятелства.Умишлено извършено с цел облага.Конституционен казус за Петков няма.Конституциония казус е за Р.Радев. След тежко умишлено нарушение на конституцията може ли да е президент?Има утежняващо обстоятелство,Назначението е под диктовка на чужда държава.Нарушаване на конституцията с цел да се угоди на друга държава от президента??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Млади номади....

    06 Окт 2021 12:36ч.

    СДС-София Да България Пра-па-па Така се прави харвард и пръвия милион: С партийна власт и влияние на първо място и сладки приказки на второ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • на 06.10.2021 в 12:10 И аз мисля, че едностранното волеизявление, би трябвало да е достатъчно. Разбира се, ако отсъстват задължения към държавата.

    06 Окт 2021 12:36ч.

    Въпросът не какво ти мислиш или какво Кирчо казва, а какво мислят и казват канадските власти по въпроса.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Христо

    06 Окт 2021 12:36ч.

    работата е съвсем ясна...Жера вече усеща дъхът на Гешев зад врата си....мбуахахаха....така е, престъпниците трябва да се страхуват

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Без коментар

    06 Окт 2021 12:37ч.

    Конституциония казус не за г-н Петков. Наказателния кодекс описва декларациите с невярно съдържание.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Досущ като спонсорите от САЩ

    06 Окт 2021 12:39ч.

    Същите тези има Дем партия и всичко, що е ляво в САЩ, където много им пречи ам. Конституция, особено поправките за свободно слово и правото на оръжие. На тоз пък - изискването за бълг. гражданство. Спонсорите (Дем. Партия, Сорос …) им наливат мисъл и слово, като по калъп

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Петков има право, защото е налице приворечие

    06 Окт 2021 12:45ч.

    от една страна конституцията изисква липса на чуждо гражданство, а от друга тази липса зависи не само от волеизявлението на българския гражданин пред съответните институции на чуждата държава, но и от решението на тези институции. Получава се, че в правата на тази чужда държава влиза не само да може да ограничи правото на нашия гражданин да се откаже от нейното гражданство, но и да го ограничи с това в правото му да изпълнява дадена дейност вътре в България. Или тази чужда държава спокойно може по българската конституция да го накаже за това че се отказва да е неин гражданин, като никога на отговори на искането му. Възможно е и тази чужда държава да избере в своя полза да не отговори на искането му, за да му поречи да изпълнява дадена управленска функция в България която тя не иска той да изпълнява. Така от една страна се ограничават правата на български граждани в България по волята на чужди институции, което противоречи на нашата конституция, и от друга страна се дава възможност за намеса на чужди държави в нашия живот, което пак противоречи на конституцията, ако сме независима държава, а не нечия колония или доминион. Странно е, при всичките напъни на патриотизъм в България така леко да се гледа на всичко това, явно връх взема ганювската завист към другия българин освен чисто политическите мотиви.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИПчо,

    06 Окт 2021 12:45ч.

    Всичко, що е ляво в САЩ, говори за “жива” конституция. Всичко в главите на ПП/ДБ/ИТН/“модерните в БСП и пр. лява плява в РБ идва от левите екстремисти в САЩ (Дем партия и финансовите й спонсори-неомарксисти/глобалисти/троцкисти). В главите на местните им ученици не мож намери с фенер нещо я автентично, всичко идва оттам

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "но лично аз не приемам аргумента му"

    06 Окт 2021 12:48ч.

    Затова и не си декан на ЮФ и СУ. А само форумен паразитен шум.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Петков имал право?!

    06 Окт 2021 12:55ч.

    Петков има конституционно задължение да притежава единствено бълг. гражданство, за да заема определени постове в законодателната или изпълнителна власт в РБ. Това именно гарантира независимост на индивида и държавата, освен ако не се е продал като чужд агент. За Канада, както и за всяка друга държава: има законова процедура за отнемане/отказ от гражданство, има срокове и Канада не може да “наказва” Петков безкрайно, държейки го канадски гражданин против волята му. Освен ако няма сериозни основания ( данъчни , нац. сигурност). Отде ви намират такива адвокати? Адвокат-адвокат, ма бялото е бяло, а черното - черно

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Dura lex sed lex, момченце

    06 Окт 2021 13:02ч.

    Докато не се промени конституционното изискване по надлежния ред, нямаш право да заемаш определените в конституцията постове. Ай въри да плачкаш при мама Херо

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Конституционните задължения на гражданите

    06 Окт 2021 13:04ч.

    както и правата на гражданите в България не могат да зависят от чужди институции, каквито и да са те, хипотетични или реални. Ако за някого това е странно, никога не е късно да се образова.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    06 Окт 2021 13:05ч.

    Соц комундета, България се управлява от Козяк 16 и мое само да се хванете за палците. :))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Славов

    06 Окт 2021 13:08ч.

    зъпчо,давай нещо феерично,стига с тази колония - как цирконът улучил с 5/16 000 километъра онзи щъркел дето свалил пингвина-таралясник и му опърлил дясното перо на лявото крило и изменил траекторията за ужас на пиндосците,които чакали удар от Луната , а той дошъл уткъмту Залеза на Слънцето

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • суверен на 06.10.2021 в 12:56

    06 Окт 2021 13:11ч.

    В "Голямата ябълка", черен лост ли държиш, ката ден, нихилистче?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Живка Павлова

    06 Окт 2021 13:16ч.

    Боже мили, връх е тоз Екимджиев ли е, кой ли е – „израсли без стигмата на граници и идеологии, пътуващи свободно, учещи и работещи където им харесва“! А нещо за стигмата на всяко преминаване на граница да покажеш сертификат, че си ваксиниран или че са ти бръкнали в носа? Ами не, не са имагинерни границите, ама хич, щом те събуват бос и те прекарват през металдетектор, после те и опипват, че и съдържанието на чантата ти разглеждат на скенер. Херо Мустафа без виза ли пуска ли или разпитват като в полицията на гишетата на "Козяк" 16? А пък „учещи и работещи където им харесва“ направо умилява!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    06 Окт 2021 13:17ч.

    Няма стига.Некой требе да ви приземява от инфантилните ви бълнувания. България е в американската сфера на влияние си следващия ако въобще го има -тектоничен сблъсък". Затова Байдън си в избрал Петков за бъдещ премиер. Байдън махна Нетаняху и Борисов.През април ще махне Орбан. Знам, че не ви харесва "студения анализ", но това си е ваш проблем.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Конституционните задължения на българските граждани

    06 Окт 2021 13:19ч.

    Са определени единствено от бълг. конституция. Който спазва изискванията й, има всички права в РБ, описани в нея. Киро Язовиро имаше КОНСТИТУЦИОННО ЗАДЪЛЖИНИЕ да спази изискванията на конституцията, да подаде Волво за отказ от канад. Гражданство в срок, да получи съответния сертификат от м-ра на Cirizenship and Immigration Canada, по тогава и само тогава да драпа за постове в изпълнителната или законодателна власти в РБ. Никога не е бил заложник на Канада. Въпрос на планиране, Койчо. Гласен е бил за постове от кукловодите вероятно от миналото лято

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ало, 13:04!

    06 Окт 2021 13:25ч.

    Не знам кои са живите и кои са мъртвите, но ако е като почтените и останалите, значи е поредната харвардска гъzaрия! И въпросите за двойното гражданство, и отказ от едното, са уредени във всички цивилизовани държави по сходен начин! А това е така, защото е важна процедурата както за получаване, така и за отказ от гражданство! Чака се да получиш гражданство и има изисквания, чака се и да се откажеш! Време за много промени, но е малко вероятно да са в синергия с дневния ред на САЩ, напротив! Смятам, че е време да отхвърлим тормоза и репресията на т.н. тълкуване и да изпратим възпалените тълкуватели в пенсия, понеже те толкова се вживяха да "тълкуват", че вече не е ясно кой е престъпник и кой е жертва, кое е правило и кое е нарушение, на косъм сме да объркаме местата на жив и мъртъв! При либералната демокрация няма ценности, а само злокобна злоупотреба с правата на човека, според Хартата, които бизнесът превърна в човешки права, в множествено число, което ги обезмисли!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИПчо,

    06 Окт 2021 13:27ч.

    “Студеният анализ” показва, че се хващаме за пореден път за грешния пеш. Хващаме се за едни $30Т дълг; за един хартиен тигър, наритан от Сирия и Афганистан; с население, разделено 50-50; хаос и радикални неомарсисти и уоукисти на власт; разградени граници и орди от третия свят, заменящи коренното население; содомията въздигната във висша морална нац. ценност и пр. Честит живот в храбрия нов свят, ЗИПчо

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Конституцията принадлежи на живите, а не на мъртвите

    06 Окт 2021 13:28ч.

    Ама лицето на снимката не е ли от вторите? За него политическия живот привършва ускорено с демонстрацията на наглост и безочие.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Харвардската УБАВИНЯ

    06 Окт 2021 13:32ч.

    Е добре, де! К’во искате от Кирето? Тоа са е зафанàл да ви навре Харвардската УБАВИНЯ у дзаднико, а па вие я пърдате. Ми к’во да ви пра’и човек!…

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • висок

    06 Окт 2021 13:38ч.

    Наглостта на Кирето Лъжеца е безгранична! От къде го изрови РРадев това същество недоумявам. По-нагло и арогантно и от Деса!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • чугун

    06 Окт 2021 13:44ч.

    "Конституцията трябва да принадлежи на живите, а не на мъртвите. Даването на ново тълкуване на конституционните разпоредби в контекста на новите поколения може да бъде от съществено значение за избягване на текстовото изменение на конституцията от учредителната власт." Потресаващо нагло и политически самоубийствено, глупаво изказване. Отворко явно не е нито умен, нито поне хитър. В САЩ , например, бащите-основатели на Конституцията, the founding fathers, са в по добрия свят от 200 години. И никой не си позволява лековато такива искания за волни тълкувания и модификации. Има спорове, но се пипа и говори много внимателно. И по нашата , по сегашна ни Конституция има спорове , а и някои от съставилите и гласувалите я не са между живите. Е, и? Поколенчески ли е въпросът, поколенчески конфликт ли се провокира, трябва ли основния закон да се сменя и тълкува по целесъобразност за всяко следващо поколение, в полза на обявилите се за "носители на новото"? Кое ново? Чие ново? Наистина не знам дали нашите сънародници всъщност разбират какво е казал Кирил Петков. Ако не разбират и гласуват за него - толкова по зле за тях, ако пък разбират и пак гласуват - ами не се сърдете, сами сме си виновни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ВАЖНО: Още нещо за Кирчо и пРезидента Му

    06 Окт 2021 13:45ч.

    "Президентът в позиция до КС: Делото по казуса "Кирил Петков" следва бъде прекратено "поради отпаднал предмет". Цялото писмо в. Труд.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кирил

    06 Окт 2021 13:46ч.

    На никой не му пука за гражданството на Петков и няма да повлияе върху нищо, темата е само да се радват едни хора, че са открили нещо. Дори да премахнат Петков юридически Василев продължава. Радев ще е президент, трите протестни партии+ БСП ще направят стабилно правителство, ще се избере друг главен прокурор и за някои всичко ще приключи

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тълкувание на промяната на промяната

    06 Окт 2021 13:48ч.

    Много точно мнение: "Всичко в главите на ПП/ДБ/ИТН/“модерните в БСП и пр. лява плява в РБ идва от левите екстремисти в САЩ (Дем партия и финансовите й спонсори-неомарксисти/глобалисти/троцкисти)." От Ленин насам, коктейлът идеология+протекция+пари е оръжие, хилядократно по-силно от пълномащабен ядрен удар. Прехвалените западни университети са работилници за сатанински проекти, социален инженеринг, евгеника и трансхуманизъм. Българите и други от бившия соцлагер са приоритетни кадри там, защото са с напълно демонтирани християнски съзнание, усещания и съвест.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До кога, бе!?

    06 Окт 2021 13:52ч.

    В основата на повечето коментари тука стои любовта към мутрата Борисов и нямат общо с логиката и разбирането на Кирил Петков!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мартин Заимов пред Фрог: Трети избори значат по-голямо усилие за хората, домогващи се до власт, да я заслужат

    06 Окт 2021 14:04ч.

    Трети избори, означават само едно, че хората домогващи се до власт, не я заслужават!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Mа наистина, докога, бе?

    06 Окт 2021 14:05ч.

    Докога ще има мътрял, дет намира висша логика и разбиране в главицата Кирчова? Ма там има само мантри на Дем партия на САЩ и финансовите му спонсори (АзаБГ, ОО, Икономидия)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • даде

    06 Окт 2021 14:12ч.

    Соц ченгенца, Америка ви нокаутира през 1989г и ви разпори дупетата. Сега просто идва да си вземе контрибуцията от кораба в Малта.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Радеееефффф,

    06 Окт 2021 14:14ч.

    “Предметът отпаднал”, ма подписа на Кирчо още се мъдри под декларацията с неверна информация - т.е. лъжа. И твоят подпис под заповедта за назначаване на лъжеца още си е на мястото. Само не ми казвай, че не си знаел и си бил “подведен”. Щото и дотам ще стигнем, яко нещата загрубеят - ще хвърлиш Големия Почтен Реформатор под трамвая (зер нали драпаш и ти за пост)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • това сериозно ли е ?

    06 Окт 2021 15:00ч.

    ВАЖНО: Още нещо за Кирчо и пРезидента Му на 06.10.2021 в 13:45 "Президентът в позиция до КС: Делото по казуса "Кирил Петков" следва бъде прекратено "поради отпаднал предмет". Кое точно е отпаднал предмет ??? Тоя "умник" показал ли е валиден сертификат, че вече не е гражданин на Канада ? Доколкото знам този "умник" се кандидатира за депутат, гласи се и за министър-председател, само ако имало по-добър кандидат ! щял да отстъпи поста !!! Сякаш, че премиерският пост се предава у нас по наследство. Баси цирка. Този харвардски малоумник първо е много прост, второ е много нагъл и трето- е пълен идиот !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вадим Шарф:

    06 Окт 2021 15:12ч.

    „Група интелектуалци от „цвета на нацията“ основали Инициативен комитет за спасяване на кораба „VERA SU“ от потъване, защото Документът за гражданството на Кирил Петков (Кирчо Канадчето) се намирал в трюма на потъващия кораб.“

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Христо

    06 Окт 2021 15:17ч.

    ЗИП-ч0 завижда на "Соц комундетата" защото са отбили войнския си дълг пред НАРОДНАТА република?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария

    06 Окт 2021 15:18ч.

    Какво целят САЩ с проекта около Кирил Петков и Асен Василев? Симеон Миланов https://pogled.info/avtorski/Simeon-Milanov/kakvo-tselyat-sasht-s-proekta-okolo-kiril-petkov-i-asen-vasilev.134825

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • „Проектът на Кирил Петков е направен като чисто американски проект, като за стадо! Това е пластмасов проект!“

    06 Окт 2021 15:22ч.

    Интервю на доц. Валентин Вацев: „Като оставим настрана красноречието, аз просто искам да ви предупредя, че значими и влиятелни кръгове в България готвят национално предателство и измяна“. „Ще избера президент, който е против Триморието и който е срещу „синергията с дневния ред на САЩ“. „Български президент не може да търси синергия с дневния ред на САЩ! Дори и Албания не търси такава. Не може и да подкрепя Триморието, като антируски проект“. „Българските русофили си позволяват да си затварят ушите за това, което е изрекъл Радев. Ангажиментът на Радев с Триморието е политически гибелен!“ „Проектът на Кирил Петков е направен като чисто американски проект, като за стадо! Това е пластмасов проект!“ „От военен най-трудно става политик. Някой внушава на президента, че това, което прави е върха на политическата далновидност. И го мами. Висшия пилотаж за Радев е политическото лицемерие.“ „Това, което извърши Радев към БСП е грях. Грях, който се помни и остава като мазно петно и няма как да се измие.“ Цялото интервю може да гледате тук: "ДИСКУСИОНЕН КЛУБ" с водещ ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ (1.10.2021) БЪЛГАРСКА СВОБОДНА ТЕЛЕВИЗИЯ ГОСТ: ДОЦ. ВАЛЕНТИН ВАЦЕВ https://www.youtube.com/watch?v=W-CfsiJk9NA

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • България се управлява от Козяк 16 и мое само да се хванете за палците

    06 Окт 2021 16:22ч.

    Ми не... действията им напоследък показват, че България се управлява единствено и само от нея си - от никой друг! И на ръчна ни взеха и Кимчи докараха и пак не им се получават нещицата ;) На назе си мясаме и такива варени мозъци не могат да ни контролират :DDD

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Helleborus

    06 Окт 2021 16:42ч.

    Как се прави грешна политика с полуистини. Вярно е, че всеки закон, трябва да отговаря на реалните разбирания на обществото, тъй като е обществен договор. Ако обществото иска законът им да бъде в съотвествие с Правдата, която е отвъд човека, която е устроила всичко, могат да го направят, но могат и да не го направят - със съответните последствия за тях и поколенията им. Проблемът с политиката на Петков е, че ние, които сме живи българи, сме като ценности съгласни с нашата Конституция, каквато е днес, а не с опитите да бъде джендъризирана и подчинена на болшевишкото движение на „събудените“ от Западна Европа и през океана. В техния обществен договор може да пише друго, това си е тяхна работа. Понеже наистина сме живи, а не умрели, за да се разпореждат други с нашето битие.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Баси

    06 Окт 2021 16:50ч.

    как най-големите крадци и отпадъци от соц миналото гледат да спъват Кирил Петков, който е толкова бляскав, че направо заслепява мръсните десари и гербари гробари

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ха ха ха

    06 Окт 2021 20:18ч.

    Толкова е бляскав, като опаковката на акото... айде нема нужда, на тази въртележка сме се качвали ;)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сякаш има нещо зловещо...

    07 Окт 2021 11:57ч.

    ...в израза на лицето на този човек?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ???

    07 Окт 2021 21:25ч.

    Софийски градски съд. Където да му са повдигнати вече обвинения по нарушение на чл. 308 и 311 от НК на Република България. Попълнен документ с невярно съдържание , лежи се до три години зад решетката ! Това всеки районен прокурор ще ви го потвърди. Освен това Кирчо не е нито депутат, нито има някакъв имунитет за разследване ! Кирчо в момента е редови гражданин ! Чакаме някой съвестен прокурор да се престраши и да повдигне обвиненията, ПАК ПОВТАРЯМ - прегазени са чл.308 и 311 от Наказателния кодекс ! Извършено е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ по законите на републиката ! Това не е просто нарушение на Конституцията , това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Искаме си Селския тарикат

    09 Окт 2021 14:13ч.

    Простия гласоподавател си иска селския тарикат бай тошо, бат бойко, слави шоуто, идва и кубрат ! Българина е свикнал прости мутри изхлузили анцузите и сложили костюми да го лъжат, тъпчат а Полиция ГДБОБ ДС Данъчни държат с мъртвата си държава за врата ! Кирил им казва абе хора ГРОБ за 12 години изнесоха в офшорки и откраднаха 100 000 000 000 от вашите пари, което прави по 20 000 на човек. Българина пак крещи тоя е Канадец, тоя е млад и е умен и не е от нашето село !!! Всеки народ си заслужава управниците. Аз и вашите деца сме зад Кирил, евала на смелостта на момчето ! Рано или късно хора като него ще изчистят кочината !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи