Кирил Петков излъга за партийната структура, отива да се извинява на Фон дер Лайен

Кирил Петков излъга за партийната структура, отива да се извинява на Фон дер Лайен

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Кирил Петков излъга за истинската причина да отиде в Братислава. Никаква партийна структура няма да бъде откривана в Словакия, а причината за „непланираното пътуване“ е много проста – ще търси извинение от председателят на ЕК Урсула фон дер Лайен.

Тя ще участва във форума на GLOBSEC, който ще има своето 18 издание в Братислава от 29 до 31 май 2023 г.

Във форума ще участва и българския политолог Иван Кръстев.

Според информация на Tribune скритата цел на Петков е да убеди Урсула Фон дер Лайен, че в записа не се чува това, което се чува. Тя лично го е уведомила, че е силно разочарована от използването на името ѝ за лични цели.

Друг интересен детайл е защо съпредседателят на ПП-ДБ заминава за форума сутринта на 28-и май - неделя - по спешност, след като името му се появава в програмата с говорители чак на 30-ти май – вторник и то в сегмента 17:00 -17:30 часа. Според програмата пък Урсула Фон дер Лайен ще говори на 31 май - сряда.

Нито е толкова спешно, нито е важно…

Припомняме новината от тази сутрин:

Съпредседателят на „Продължаваме промяната“ (ПП) Кирил Петков е заминал на непланирано пътуване в чужбина. Това съобщили от пресцентъра на партията на журналистката Мария Цънцарова. Причината - Кирил Петков трябвало да гостува в сутрешния блок на Би Ти Ви, на който водеща е именно Цънцарова.

Журналистката обяви, че имали уверението, че Петков ще участва при нея, за да говори за събитията от изминалата седмица, включително по изтеклите записи и замразяването на преговорите от страна на ГЕРБ-СДС.

„Имахме потвърждение. В последния момент от пресцентъра на ПП казаха, че Петков няма да дойде. Причината - заминал на непланирано пътуване в чужбина“, заяви Цънцарова в ефира на Би Ти Ви.

Репортер на "24 часа" засече Петков в самолета за Братислава тази сутрин. Лидерът на ПП обясни, че отива да открива партийна структура в Словакия.

Странното е, че "Продължаваме промяната" почти нямат структури в България, а по места единствената им стабилна организация е във Варна.

 

Източник: tribune.bg

 

 

 

Коментари

 • Среща на откровени лъжци

  28 Май 2023 22:55ч.

  Тия са затвор!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кирил Петков излъга за партийната структура, отива да се извинява на Фон дер Лайен

  28 Май 2023 23:47ч.

  Някой учуден ли е? По-скоро обратното би било новина, не ли?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Майката на костов

  29 Май 2023 0:47ч.

  Паталогичен лъжец!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Фон дер Лайен излъга за партийната структура, отива да се извинява на Кирил Петков

  29 Май 2023 6:03ч.

  Да, това би било новина.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Виктор

  28 Май 2023 23:01ч.

  На това му се вика "таралеж в гащите", не само Лена, цяла България си завъди по един, благодарение на Кирчо, скоро и в цяла Европа! На 7% интелектуалци обаче не им пука, а им харесва, нали са модерни, седят на шиповете и четат "Време убежище" на Господинчов, и нямат време да слушат и разбират, та те са либерал-интелектуалци, на които обаче времето им приключи!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • не, те са европейци.

  29 Май 2023 6:01ч.

  Един такъв неотдавна призоваваше тук всички "лицемери" в този форум да престанем да ходим в Лидл, Кауфланд, Билла, и да не си купуваме коли западно производство... Сякаш естествената еволюция и човешкият напредък са заслуга единствено на робския труд на резидентите на Зап. Европа...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Средностатистическа лелка с хоризонтални гердани и мокри (гелосани) сънища за младостта

  28 Май 2023 23:03ч.

  Киро да излъже! Аз съм в шок! Не мога да повярвам...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Отвратен

  28 Май 2023 23:08ч.

  Този защо още не е прибран там, където му е мястото! Такива като него кокорестия нямат място в политическия живот!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Още по-отвратен

  29 Май 2023 10:55ч.

  На превратаджите мястото им е в затвора. Каскета дреме и се занимава с глупости. А дали всичките тези артисти не се хранят от една копаня?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • SapunRK

  28 Май 2023 23:13ч.

  Прочетох само няколко коментара в дневник (правя го отвреме-навреме за забавление) и се удивих колко много приличат на коментартие тук. Явно и сред соевите има останал малко здрав разум на места, или някои имат проблясъци. Предвиждам сериозни промени в резултатите на следващите избори (освен ако няма някой мегдан, или цветно превратче, или тем подобни).

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не знаех, че Дневник още съществува

  28 Май 2023 23:46ч.

  Но е добра новина. Не пропускам да казвам директно моите разбирания за събитията и с удоволствие мога да кажа, че доста заблудени душички или просто апатични успях да събудя. ......................... Даже днес ми звъня познат да ми се "отчете" какво е видял на похода от 21 май. Това беше изненада за мен, просто никога не го попитах обратно, беше ли или не и там. ............. Съвсем смело заявявайте мнението си, дори да ви скочи някой пишмян спортист да Ви убеждава, че Русия ни е окупирала. Такова най ги обичам. Точно след няколко минути въпроси в обратна посока и спортистът започва да клати глава в съгласие. .................. Не се отказвайте да сте си Вие.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • SapunRK

  29 Май 2023 0:51ч.

  Bлагодаря за коментара от един явно мислещ и можещ хомо сапиенс. Споделям призива Ви напълно и го подкрепям. За добро или лошо, "дневник" съществува и се чете явно масово, цифрите на сайта поне това казват. Нека - не пречи. Ще споделя и аз, че такива трибуни са нужни на онези дето се успокояват само, когато се уверят, че останалите от племето реагират тип "подскачане на коляното" на поредния дразнител, а ако някой не се е ориентирал бързо се мобилизират групово, за да му набият канчето. Струва ми се, че за да почнеш да мислиш трябва да минеш през такива етапи и места и нещо да ти светне - да се огледаш и изведнъж да се усетиш, че не си на правилното място. Поздрави.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • спортист

  29 Май 2023 2:53ч.

  Русия ни е окупирала!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Русия ни е окупирала!

  29 Май 2023 6:05ч.

  Де да беше.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • да, прав сте (28 Май 2023 23:53ч.)

  29 Май 2023 6:15ч.

  а търговията с органи за черния пазар на стойност 2 милиарда $$ , която се вихри в Украйна е измислица, нели?.... https://www.bitchute.com/video/LwgKgvirzXOL/ Също и търговията (препродажбата) с оръжия доставени на U-crane от Колективния Запад и платени с $$ на тамошните данъкоплатци. А слуховете за новопридобитите имоти на Zеленски по цял сват вкл. в Иzраел са само това - слухове, на злите езици и завистниците...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Спиноза

  28 Май 2023 23:19ч.

  Киро Простия не е усвоил новоговора на глобалистката бюрокрация, когато се обсъдат грозни, лицемерни и престъпни планове, никога не се назовават с истинските думи и имена, усвоили са само да казват "усвояваме", а не крадем.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ursus

  28 Май 2023 23:20ч.

  Подчинения отива при началника си да му набиват обръчите. Въпросът е колко е държелив подчиненият на гаври.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Баце от село

  28 Май 2023 23:32ч.

  По-скоро ще го обърнат на оргия за сплотяване на колектива. Типично за мафиотските структури.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Канадски позор за сметка на

  28 Май 2023 23:42ч.

  БГ данъците ни.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Всички са чували за Птичия език

  28 Май 2023 23:49ч.

  Явно нашенци не са го усвоили. Или са толкова самоуверени, че си въобразяват, че всички ги поддържат. За тия повече от 4 часа запис, чух и разумни гласове там. Е, накрая Кирчо седна зад волана на детския автобус, разбесня се, после се извиняваше. ..................... Тия разумни гласове там почти на 100% считам, че ще се махнат оттам. Звучеше голямо разочарование в гласовете им.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мила от Марс

  28 Май 2023 23:50ч.

  Ако те търсят едновременно Цънцарова и Урсула за обяснения относно лъжи и предателства, коя ще предпочетеш? Ако си велик комбинатор като просто Кирчо, ще избягаш от едната, за да се оправдаваш пред тази, от която не можеш да избягаш, под претекст, че вършиш друга работа. И за да е по-убедително алибито, може наистина набързо да учредиш някоя партийна структура в Словакия, за запълване на излишното време.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Та кога Кирчо не е лъгал?

  28 Май 2023 23:51ч.

  Наруши Конституцията още в началото, заявявайки, че няма канадско гражданство. И после като тръгна лавината, та няма спиране!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Куци Коньов

  28 Май 2023 23:53ч.

  Кирчо отива там да предложи на Урсула поста на министър-председател на България. Тя има нужните качества - чуждо гражданство и не й пука за българите и България...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тик-так

  29 Май 2023 0:01ч.

  Европа се е превърнала в гнездо на урсули. Както и борели и габриели.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • forsvaret

  29 Май 2023 0:04ч.

  Киртака Лъжеца отново излъгал..... защо има изненадани?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • За PRO100-то Кире

  29 Май 2023 0:22ч.

  ....няма дъно!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • OcUkLeN

  29 Май 2023 1:02ч.

  Оцъкления каза да чистят хората на Радев в службите,областните и прокурора ще чистят Те. За какво и за Кого чистят???? За да влезем в войната с територията си?? И на чия страна???Ще имат ли децата ни съдбата на украинските и руските деца? Най добре похарчените долари били за смърта на руснаци/америк. сенатор/ но умират повече украинци.Следователно не им пука нито за едните,а още по малко за вторите!!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пешо

  29 Май 2023 1:06ч.

  Всички епитети за които се сещам са слабо за тая гнас.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Bacho Кольо

  29 Май 2023 1:48ч.

  "Друг интересен детайл е защо съпредседателят на ПП-ДБ заминава за форума сутринта на 28-и май - неделя - по спешност, след като името му се появава в програмата с говорители чак на 30-ти май" А най-най-интересният детайл е що за конференция е това, на която говорител ще бъде такъв нищопавец и тъпегьоз като Прос Токиро?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Що за конференция е това... ли?

  29 Май 2023 6:30ч.

  Ще обсъждат някакви проблеми, но основното е все в насока - бъдещето на Еврозоната. И приемането (от България) на еврото. Сякаш у нас не предстои референдум по темата, със събрани ЛЕГИТИМНИ 640 000 подписа "ЗА" провеждането му. Те (нашенците европейци) явно са решили да бързат да приемемЕ еврото и да поставят пред свършен факт всички, които не споделят техните мечти. Наистина, колко трябва да си тъп, за да вярваш, че еврочиновниците имат в сърцето си доброто за народа ти, и мислят / милеят за неговото (на народа ти) бъдеще ПОВЕЧЕ от самия народ? Или имаш самочувствието, че народът е ... глупав, и такива важни неща като "приемането на еврото" не могат да бъдат оставени да ги решават някакви си "простаци"...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • в ЕП се обсъждат важни проблеми ...

  29 Май 2023 7:01ч.

  като например, че пЛандемията ковид19 е резултат от употребата на биологично оръжие. https://twitter.com/KimDotcom/status/1661698114917646336?t=-HOqJF7CneiO-Wx1DMGj-w&s=07 Слушайте внимателно най-важното видео в живота ви. Също не забравяйте, че за НЕИЗПОЛЗВАНИТЕ ваксини, поръчани от наше име и ЗА НАША СМЕТКА от неизбраната от нас Урсула ф.д.Л. послушно ще плащаме до 2026 година...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Излиза наяве

  29 Май 2023 2:16ч.

  Че нарочно са разделили държавата на сектори и институции, под прикритието, че уж целта е независимост, а в същност е разбиване на държавата. Защото ако съда, президента, прокуратурата, правителството, нс и ред други органи са независими един от друг, то всеки в тази структура ще си прави каквото иска, злоупотребявайки със своята независимост. И така държавата, републиката, става лесна за разбиване и превземане. ЕС твори само прикрито робство. И се нуждае от някой да им изпълнява плановете.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Д-р Хук

  29 Май 2023 2:38ч.

  Киро пак лъже! Отива там за да пазари гинеколожката Урсула за акушерка на ротационната Лена Дашната!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ///

  29 Май 2023 2:51ч.

  Гинеколожки преглед ще има от всички, ако изтекат още записи от парапета.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • медоносническа пчела

  29 Май 2023 8:20ч.

  лъжата е тяхната истина

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Снимката е трепач...

  29 Май 2023 8:54ч.

  Поздравления за Редактора!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • KuKuLiNe

  29 Май 2023 11:07ч.

  Целия Евросъюз е едно Л..но.Харчат готови пари на хората,изкарани с труд и пот.Урсула е абсолютно излишна.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Любо Кольовски

  29 Май 2023 12:16ч.

  Кики Канадчето никога не лъже, а винаги казва истината.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Викт

  29 Май 2023 16:01ч.

  Виц: На Цънцарова казах, че съм при Урсулата, а на Урсулата казах, че съм при Цънцарова а аз си къцам за бабушки на Дунава в Словакия и те така.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Водещият Урсула рептил ...

  29 Май 2023 18:20ч.

  Е пуснал в главата й ярост и гняв, да викнат тоя тъмен субект, балканско-канадски да дава отговори ! Урсула се защитава пред рептила че Pro100-то е на нивото на зелена еуглена и в главата му не може да се завъди дори страх, камо ли отговорност ! Дали влечугите ще се смилят над Лайен ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи