Киев: Сепаратистите планирали да свалят руски пътнически самолет, но го объркали с малайзийския "Боинг"

Киев: Сепаратистите планирали да свалят руски пътнически самолет, но го объркали с малайзийския "Боинг"
В деня на самолетната катастрофа на малайзийския Боинг-777 сепаратистите са планирали да свалят самолет на руските авиолинии, е установило разследването на самолетната катастрофа, взела близо 300 жертви, заяви директорът на Службата за безопасност на Украйна Валентин Наливайченко, цитиран от "Интерфакс-Украйна".
<p><span style="line-height:1.6em">Целта на сепаратистите е била свалянето на руския самолет да послужи като повод за нахлуване на руски войски в Украйна, обясни Наливайченко.</span></p> <p>Целта на удара е бил полет от Москва за Ларнака на компания &bdquo;Аерофлот&ldquo;, допълни той.</p> <p>Този терористичен акт е бил планиран точно в момента, в който малайзийският самолет е преминавал над Украйна. Терористите са се объркали, категоричен е Наливайченко.</p> <p>Малайзийският самолет падна в Източна Украйна на 17 юли. След самолетната катастрофа Украйна и Русия си размениха обвинения за причината за катастрофата.</p>

Коментари

  • observer

    08 Авг 2014 3:56ч.

    Не знаех, че облъчването от Чернобил е довело до такива печални последствия. Досега мислех, че преливащите от глупост официални изявления просто са съобразени с нивото на аудиторията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • observer-погледни на теб как ти се отразил Чернобил,и после-на другите!

    08 Авг 2014 4:35ч.

    ти самия демонстрираш вяра в много по-явни лъжи от възможната по-горе!........Пък и съвсем в руски стил е информацията на Наливайченко,така че може и да е истина!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хунта мунта

    08 Авг 2014 5:48ч.

    Информация съвсем в украински стил. След дълго дни на мъдрене сътвориха поредната малоумна хипотеза. А факти? Факти няма. Не са и нужни на хунтата и кукловодите и от САЩ. Те си търся повод за да натискат Русия и са готови да лъжат и вършат всякакви мърсотии за да си постигнат целта

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ATINA

    08 Авг 2014 7:15ч.

    ГЛУПОСТТА ГРАНИЦИ НЯМА,НО КОЙ И СЕ ВРЪЗВА,САМО ЕДНОКЛЕТЪЧНИТЕ АМЕБИ ,КОИТО СТОЯТ В УКРАЙНА,И СЕ ЧУДЯТ КАКВА \&#039;СВЕТОВНА\&quot;ИНТРИГА ДА СКАЛЪПЯТ ,ЧЕ ДА ХВАНЕ ДИКИШ И ПОНЕЖЕ АМЕРИКАНЦИТЕ ИЗГЛЕЖДА НЕ СА ЗАПОМНИЛИ ,КАК РУСИЯ ИЗНЕСЕ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ,ЧЕ И ЖЕЛЯЗНАТА ЗАВЕСА,ПОДКРЕПЯТ ГЛУПОСТИТЕ НА ФАШИСТКИЯ ИНТЕРНАЦИОНАЛ В УКРАЙНА!НО КАКТО СЕ ИЗРАЗЯВА НАШАТА БЪЛГАРСКА НАРОДОПСИХОЛОГИЯ\&quot;ВОЛЪТ РИЕ И СИ ГО ХВЪРЛЯ НА ГЪРБА!\&quot;

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жалко, но факт!

    08 Авг 2014 15:25ч.

    Хохалите съвсем се изхохлиха!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това е демокрация по украински

    08 Авг 2014 15:38ч.

    Не съм привърженик на комунистическите идеали, като новия ни премиер, още по-малко на болшевишките реалности. Затова ще кажа, че само в страна, в която планомерно са изтребвали мислещите, забранявали свободното слово, в която истината е била лъжа, а лъжата истина, като беше писал Оруел навремето, в страна, която по стечение на обстоятелствата е останала покрайнина без глава, може да се роди подобно обяснение. Това е демокрация по украински.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ронi Рейганот iзяви:

    08 Авг 2014 21:04ч.

    Ако някой е требел мислещите, за сведение на невежите, то това е католицизма с инквизицията, колониалните държави като Великобритания, Испания и Франция, фашизма и американската демокрация; тя освен другото извърши геноцид срещу населението на Северна Америка, но това не е по разума на пострадалите от пропагандата й, което е нещо като въздействието на вируса ебола върху нетленния разум на човека - необратимо малоумие!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи