Кацаров: Това е бедствие, носете ги тези проклети маски

Кацаров: Това е бедствие, носете ги тези проклети маски
"Може да сме имали различия и да сме се карали, но по отношение на ковид нямаме различия. Ситуацията е критична, всички сме изправени пред една огромна заплаха, затова е нужно общо послание. Искаме да отправим призив за единодействие и национална мобилизация". Това заяви министърът на здравеопазването Стойчо Кацаров, който даде брифинг заедно с представители на национално представителни пациентски организации,. По думите му безспорно сега е най-тежката от всички вълни. "Здравната система се справя засега добре, но следващите 2 седмици ще бъдат критични. Обръщам се към всички медици, зъболекари, сестри, шофьорите, ако щете - най-вече в реанимационните отделения, в линейките. Знам колко им е трудно и физически, и психически. Мога да кажа само, че се гордея с тях. Гордея, че съм лекар и българин, като виждам какво правят на предела на силите си и със саможертва", заяви той. "Това не е само здравна криза. Това е национално бедствие. Здравната система не може да се справи сама, без участието на всички нас като граждани. Колкото и добре да е организирана, ако всички ние не се вземем в ръце, ако не спазваме няколко прости правила, няма да можем да излезем от кризата", допълни той. "Носете ги тези проклети маски, ограничете контактите си, не излизайте следващите дни, ако не се налага, дезинфекцирайте се, проветрявайте, стойте на дистанция. И най важното - ваксинирайте се. Това ще ни избави трайно от това бедствие, това е, което ще ни позволи да възстановим нормалния начин на живот. Всички други мерки са само временни и само отлагат локдауна", апелира той. По думите му "няма повече време за отлагане". "Няма какво да се колебаем. В страните, в които се ваксинират, умират много по-малко хора. Над 3 млрд. души са ваксинирани вече. Какви други доказателства ни трябват? Можем да излезем от тази ситуация. Няма как да се справим един по един, можем, ако само се държим заедно и се предпазваме", завърши той.

Социалните мрежи осмяха министъра, който се хвана за ръце с шефове на професионални организации в "името на ваксините". На финала на пресконференцията здравният министър и всички присъстващи се хвана за ръка като символен знак, че всички специалисти са заедно в тази битка.

 

310 души са починали с COVID-19 през последното денонощие. Това е най-голямата смъртност за ден, отчетена от началото на пандемията у нас. 6007 са новозаразените или това са 12% от направените близо 50 000 теста. Над 102 000 са вече активните случаи на болестта в страната. В болници се лекуват 8030 души, като 669 от тях са в интензивни отделения.

 

Отправяме призив към българския народ да се пазим. Особено в последния етап на пандемията доказа, че без медицински сестри и акушерки ситуацията е много трагична, заяви председателят на Българска асоциация на професионалистите по здравни грижи Милка Василева. Обяснявахме, че трябва да се спазва социална дистанция и гражданите да се имунизират. За съжаление не бяхме разбрани. Вече около 45% от медицинските сестри у нас са имунизирани, за съжаление те са малко. Здравната система трябва да оцелее и да продължи да съществува, каза още Василева.

 

Д-р Николай Шарков, председател на Българския зъболекарски съюз уточни, че моментната картина е тежка. Заяви, че над 40% лекари по дентална медицина са ваксинирани. Това е добро, но не много добро, защото лекарите по дентална медицина работят "на входа на инфекцията". Единственото, което може да ни спаси, е ваксинацията, каза още той. Това, което може да доведе до смърт, е COVID-19, загубихме много светли личности без време благодарение на инфекцията. Това не може да продължава повече, ние трябва да докоснем душата на човека, за да можем да убедим всички в правотата на предпазването на здравето, заяви още Шарков.

 

 

Проф. Сербезова, председател на Българския фармацевтичен съюз заяви, че над 90% от хоспитализираните пациенти не са ваксинирани. Заяви, че страхът се бори със знание, знанието трябва да се предостави от лекари, специалисти, от институциите по достъпен и разбираем начин. Агенцията по лекарствата също трябва да вземе отношение към тази позакъсняла образователна кампания. Само апелът няма да свърши работа, трябва да имаме план, който да включва всички институции да преборим този страх. Числата са категорични, ясни. Напомням, че в момента се печели от много голяма дезинформация, трябва да изтръгнем хората от този кръг на дезинформация, добави Сербезова.

 

Д-р Иван Маджаров, председател на БЛС заяви, че на фона на 90% от хората, които твърдят, че ваксината помага и ваксините са спасили човечеството, се явяват такива, предимно политици, които да спорят и твърдят неща, които носят след себе си само страдание и смърт. Защото нито едно от тези твърдения не се потвърди през последните 1-2 години, каза д-р Маджаров. Никой не иска да уврежда своите пациенти, каза още той. Към момента времето показа, че конспиративните теории трябва да бъдат оставени настрани и да се съсредоточим към проблемите, които са около нас. Науката пред конспирацията и науката пред това да смяташ, че си съвременния Галилей и да носиш само страдание, каза още той.

 

Видно е, че България се провали с ваксините. Не е страшно това, а да не си признаеш, каза от своя страна д-р Станимир Хасърджиев, председател на Националната пациентска организация. Предстои тежка вълна, в която трябват смели действия, което означава да бъдем нестандартни в това, което правим. Не само фармацевтите да поставят ваксини, а да се поучим от тези, които имат над 80% ваксинация. Включително в Англия, хора с немедицинско образование поставят ваксини. Тук проблемът е с липсата на посланици какво е най-разумното решение. Посланието ми е много просто към тези, които се колебаят - дано не разбират по трудния начин, че няма конспирация в ковида. Не само, че няма конспирация, а взима жертви. Д-р Хасърджиев заяви, че най-противопоказното е човек да има придружаващи заболявания и да заболее. Призова хората да не се колебаят. "За Бога, братя - ваксинирайте се!", заключи д-р Хасърджиев.

 

Пламен Таушанов, председател на БАЗП даде пример как хората не са искали да ваксинират децата си от морбили и са се разболели 24 000. Призова за кампания, която да проучи какви са нагласите. Заяви, че е нужно да се разграничава истината от лъжата.

 

Източници: "Сега", БНТ

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • льотчик, вън!

  02 Ное 2021 9:54ч.

  Магарешкият инат, с който Радев държи лицето Кацаров, най-отричането и хулено основателно от всички, смъква гласовете за Льотчика, но увеличава жертвите сред населението.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Причина

  02 Ное 2021 9:57ч.

  310 наистина са много. Само този факт налага намеса на МЗ за да се установи причината за смъртта на ВСЕКИ един, за да се направи наистина адекватен анализ на ситуацията. Иначе си пеем приказки. Очевидно има нещо грешно в лечението на тези хора, щом над 30% от ваксинираните (напълно), имали нещастието да попаднат в интензивно отделение, не излизат от него. Прекалено много е. Ако ваксините наистина действат, то тогава причината е в медицинския персонал, най-общо казано.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Единственото, което може да ни спаси, е ваксинацията, каза още той."

  02 Ное 2021 9:58ч.

  Сричането на удобни опорки продължава, дори когато трябва да се вземат мерки да се ограничи разпространението на комодорките. Разберете, докато се поемат суроватки с неясен произход и назначение, и се обявяват за задължителни, нацията ще линее, и България ще чезне. Спрете ваксинационния терор, това е свръхфетишизъм в угода на чуждоземни задкулисни фактори!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Поручик Ржевски

  02 Ное 2021 10:01ч.

  700 човека в интензивни отделения събориха държава с население над 6 млн !!!!!! По телевизора няма новини вече, има пряко включване от интензивните отделения, където са настанени 0,01% от населението. Това е абсолютна гавра с цел да налагат медицински тоталитаризъм

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ситуацията е критична и е нужно общо действие

  02 Ное 2021 10:03ч.

  Общо действие с кои, с изчегъртаните ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • към Кацаров

  02 Ное 2021 10:04ч.

  310 починали от ковид - означава ли това, че са направени 310 аутопсии и е доказано, че хората са починали от ковид? Има ли починали от грип, инфаркт, инсулт и други заболявания.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Интересно ми е ,кога ще престанат

  02 Ное 2021 10:05ч.

  с тая мантра относно т.н.ваксини срещу поредния наистина тежък грип който ни е налазил?И обърнете внимание и на факта,колеги Пт форума!Денонощно,в буквалният смисъл по всите основни радия,основни телевизии и за съжеление и по основни сайтове само за това се говори,плаши и протиска редовия гражданин и селянин в майка България да се ваксинира,да се ваксинира и пак да се ваксинира!За голямо мое съжеление и”гласове” не правят изключение!Жалко г-н Дачков че и Вие активно се включвате в това омерзително начинание,жалко!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • учуден

  02 Ное 2021 10:09ч.

  Милка Василева, председател на УС на БАПЗГ заяви, че около 45% от медицинските сестри са имунизирани, но за съжаление 35 000 сестри не достигат в системата. Възрастните колеги са пенсионирани, млади няма. Тя призова - пазете се, за да пазим нас. При липса на толкова много сестри, а вероятно и лекари не достигат, как се гарантира качественото здравеопазване на болните? Направен ли е анализ на причините на смъртността. И как така точно преди изборите данните взеха да стават толкова шокиращи?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Разяснителна кампания

  02 Ное 2021 10:15ч.

  Кристин Андерсон, немски евродепутат: В цяла Европа правителствата полагат големи усилия да ваксинират хората. Беше ни обещано, че ваксините ще променят всичко, и ще ни върнат свободата. Оказа се, че нищо от това не е вярно - не си защитен, можеш да се заразиш с вируса и все още можеш да заразяваш. Единственото нещо, което ваксината направи със сигурност беше да налее милиарди долари в джобовете на фармацевтичните компании. През април (бел прев. 2021) гласувах против цифровите зелени сертификати, за нещастие те бяха одобрени така или иначе, и това показва, че членовете на европейския парламент, които застават зад европейските ценности, са малцинство. Мнозинството, поради незнайни за мен причини, очевидно подкрепят потисничеството на хората, докато безсрамно твърдят, че е за доброто им. Но не е целта тази, която определя системата като потисническа - това винаги са методите, с които се преследва тази цел. Когато което и да е правителство твърди, че се води от интереса на хората, това не е вярно. В цялата история на човечеството никога не е имало политически елит, искрено загрижен за добруването на обикновения човек. Какво ни кара да мислим, че сега е различно? Ако нещо научихме през ерата на просвещението, то беше това: никога не вярвай на това, което правителството ти казва. Винаги се съмнявай за всичко, което правителството прави или не прави. Винаги търси скрити мотиви. Винаги питай "кой печели"? Когато политическия елит преследва нещо толкова силно, и прибягва до изнудване и манипулация, за да постигне целта си, винаги може да сте сигурни, че то не е във ваша полза. Доколкото ме засяга, никога няма да се ваксинирам с нещо, което не е добре проучено и тествано и няма научни доказателства, че ползите от него превишават самата зараза, включително и дългосрочните ефекти, за които до ден днешен не знаем нищо. Няма да бъда принизена до опитно зайче, като се ваксинирам с нещо експериментално, и най-вече няма да бъда ваксинирана, защото моето правителство ми казва да го направя и ми обещава, че така ще ми даде свобода. Нека едно нещо бъде ясно: никой не ми ДАВА свобода, защото аз съм СВОБОДЕН човек! И така, предизвиквам Европейската комисия и германското правителство - пъхнете ме в затвора и изхвърлете ключа. Но никога няма да ме насилите да се ваксинирам, след като, бъдейки свободен човек, отказвам да го направя. Последно, ще Ви помоля да си помислите за това: цифровите "зелени" сертификати подкопават основите на всичко, което европейците представляват, нарушава конституционно гарантираните основни права и е първата стъпка към непоносимата китайската система на социален кредит. Никога няма да се застъпя за това, и никога не бих го търпяла. Част от нейното изказване от пресконференцията на евродепутати срещу ваксинационните паспорти: https://twitter.com/SikhForTruth/status/1454093966715019282 (2.18 минути), цялата пресконференция: https://youtu.be/t7gO1byQozk (29 минути)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • волк

  02 Ное 2021 10:16ч.

  Да се чете от управленци и да се осмисля с актуализации на данни и изводи много внимателно, преди да се действа, включително и с оглед на продължаващия натиск за масово ваксиниране. Митът около ваксинирането постепенно пада: "Изследване/САЩ/: Високите нива на заразени с CoV-19 нямат общо с нивата на ваксинация" - https://pogled.info/svetoven/amerika/izsledvane-sasht-visokite-niva-na-zarazeni-s-CoV-19-nyamat-obshto-s-nivata-na-vaksinatsiya.135859

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Eisblock

  02 Ное 2021 10:28ч.

  Докато не вкарат други, ИСТИНСКИ ваксини, създавани и произвеждани по традиционния начин - но без вредни примеси като живак напр. - не може да се гласува доверие - нито на "ваксините ви, нито на пропагандата ви, още по-малко на зависимия, лобистки ЕС!!! Доверие към и на патологични лъжци и мошеници не може да има! Гарнирани с неадекватност, брутална намеса на феодална политика, от външни престъпни по дефолт и прояви, криминални съдружия и самоназовали се "световни" организации. Всички, в същност, носещи ВИНА за състоянието на света и най-вече - в арената на две горещи и две студени Световни войни, Европа! ПРЕСТАНЕТЕ ДА ИЗКАРВАТЕ ПО ТВ-тата РАЗНИ НЕАДЕКВАТНИ ПЕРСОНИ, сричащи опорки сякаш за деца от детските градини. А С ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ ДО СЕГА МОЖЕХТЕ НЕ ЕДНА, А 10 БОЛНИЦИ с вносен персонал да построите и поддържате!!! И махайте тези "зелени талибански сертификати" - ВАКСИНИРАНИТЕ СА СЪЩО ТАКА ЗАРАЗНИ както и не-ваксинираните. И не последно: - Въведете ред в статистиките (стъкмистиките) ви, престанете с лъжите, изнудването на народа, подлудяването му: - поне 1/3 от всякаквите заболели и умрели се дължат на истеричната ви, некрофилска, постановъчна ПРОПАГАНДА!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Никой не иска да уврежда своите пациенти, каза още той."

  02 Ное 2021 10:28ч.

  Ма, вЕрваме ти........ безрезервно ти вЕрваме! ........ С годините, обаче, доказахте друго!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "пазете се, за да пазим нас"

  02 Ное 2021 10:34ч.

  https://www.dw.com/en/germany-hospitals-reach-critical-pandemic-moment/a-59653127 Като гледам в германия са се опазали с ваксините-при вакснати 2/3 от населението , в момента имат +40% ръст на хоспитализация. А и не само там-търсете грешката.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ана

  02 Ное 2021 10:37ч.

  Възнамерявам да съдя Маджаров. Нито един лекар не бива да си позволява да всява страх и паника, вместо да внася успокоение и да носи сигурност. Глупостите, които надрънка за Галилей, бяха донякъде търпими, но когато заяви, че преболедувалите трябва да се ваксинират, защото понякога умирали внезапно или развивали рак на белия дроб, направо се втрещих. Това същество дава ли сметка какъв страх и ужас създаде у всички, които вече са преболедували? Как е възможно да използваш страха на хората, за да рекламираш търговски продукт? Лекарите ще приемат ли безропотно проявата на своя председател? Ако не се възпротивят, да не се учудват защо българите нямат доверие в тях и ги възприемат повече като търговци, отколкото като представители на най-хуманната професия. Очевидно хуманизмът свършва там, където започва комерсиализмът. Изкушавам се да напомня на Кацаров и подобните му - държавата трябва да внася стабилност и сигурност дори в най-тежката обстановка, а не непрекъснато да хвърля населението в паника и да демонстрира безпомощност. А това с хващането за ръчичките беше толкова инфантилно и толкова американско, че не е за коментиране.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • предприели са офанзива

  02 Ное 2021 10:37ч.

  срещу нас. Натискът е огромен. Пребройте само новините по тази тема. Включват вече и бизнесмени като Васил Велев, който сутринта направо заплашваше. Не знам, не знам, какво ли предстои, ужас някакъв е това, кошмар, имаме ли изход ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Аз на министри и лекари не вярвам!

  02 Ное 2021 10:37ч.

  Вярвам САМО на математици! В краен случай може и инженери!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • стига бе

  02 Ное 2021 10:43ч.

  Математиците са изтънчени манипулатори. И най вече манипулират самите себе си. Математиката е точна наука, но само спрямо презумпциите си. Всичко е измислица, а най вече математиката.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До: Причина на 02.11.2021 в 09:57

  02 Ное 2021 10:47ч.

  Причината е главно в "магическият" протокол за лечение. Да си чул за починал от ковид у дома? Друг е въпросът, че повечето малко да се почувстват зле и припират да влязат в болница!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • предприели са офанзива на 02.11.2021 в 10:37

  02 Ное 2021 10:50ч.

  Докато приматите у нас се питат има ли изход хората по света се ваксинират!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "по света се ваксинират!"

  02 Ное 2021 10:55ч.

  И мрат не само въпреки ваксините, но все по-често и От ваксините.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "хората по света се ваксинират"

  02 Ное 2021 10:57ч.

  ...... и продължават да се заразяват, че и да поизмират дори си позволяват!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ситуацията е критична

  02 Ное 2021 10:57ч.

  Ако ситуацията беше критична, нямаше да има нужда от пропагандата ви.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До Ана на 02.11.2021 в 10:37 Каква стабилност да внушава държавата,

  02 Ное 2021 11:05ч.

  след като деструктивният опозиционер Бойко Борисов "клати общата ни лодка" с всичката сила и мощ, на която е способен, с цел после да спаси държавата от т.н. "хаос"? Това е част от предизборната кампания на ГЕРБ. Погледнете всички подстрекавани от Него протести - то не бяха миньори, то не бяха строители на магистрали, то не бяха ресторантьори, изказвания на Министри - на Образованието, на Здравеопазването, на Инфраструктурата... Като погледне човек плакатите им - еднакви и раздадени - веднага се разбира, че това не са спонтанни протести, както бяха през лятото на 2020, а 'пръстовете' МУ са се намесили... Това е демонстрация на ГЕРБерските предизборни опорни точки. РаботаРаботаРабота, СтабилностСтабилностСтабилност в хаоса, създаден от "Разеденителя" на нацията... Слава на Бога, краят се вижда...А дано след изборите да се прекрати това безобразие.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • vitory

  02 Ное 2021 11:07ч.

  Тези, които говорят за света по-горе, нека говорят с факти. В момента в Европа населението се чувства добре и е свободно да ходи, където си иска. Няма стресова ситуация, нито умиращи, защото ваксинираните са над 85%. По улиците не се носят маски. Туристите пълнят улиците, музеите и ресторантите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Отвратен

  02 Ное 2021 11:14ч.

  А спрете се малко, поемете си дъх!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • чугун

  02 Ное 2021 11:15ч.

  Темата е толкова разделяща, че трябва да направя уговорка, дисклеймър. Аз съм ваксиниран и смятам, че ваксината помага донякъде, дано да не вреди. Второ, всички станахме имунолози, вирусолози, епидемиолози и ...статистици. Смях през сълзи. Ето пример от статията по горе "" 90 процента от попадналите в болниците са неваксинирани " Ами то 80 % от целокупното население е неваксинирано! Т.е ако ваксината няма никакво, ама никакво предпазно действие, 0, то в болниците ще попадат 80 % неваксинирани и 20% ваксинирани. Елементарно, Уотсън. Сега вместо 80-20% са 90-10% т.е ваксината има някакво положително действие, възможно ако не при заразяването, то при протичането, та част от ваксинираните не стигат до болница. А може и друго, процента на неваксинираните да е по висок при по уязвимите, със съпътствуващи заболявания или много възрастни, защото там имаше въпроси по ваксинацията и това да изкривява малко, та е 90-10 % вместо 80-20%, както би бил при НУЛЕВА ефективност на ваксината. Какъв извод си правя аз? Ваксината не е панацея,не е единственото възможно решение, вероятно трябва да се мисли и за лечение, както в Индия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • спрете фашистките зелени ковид-сертификати!

  02 Ное 2021 11:19ч.

  Иисус Христос никого не е лекувал насилствено - само по молба, само с доброволно съгласие - https://cont.ws/@INFObazaSM/2123528

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Уважаеми Eisblock, и кои са тези истински ваксини?

  02 Ное 2021 11:22ч.

  "Докато не вкарат други, ИСТИНСКИ ваксини, създавани и произвеждани по традиционния начин - но без вредни примеси като живак напр." Според мен е само Sputnik V и може би Sinovac. Може би и Българската разработка на БАН. Още няма достатъчно информация за ваксата на проф. Чорбанов. Тя само тяхна ли е или е съвместна разработка с Института Луи Пастьор... Но когато братиньовците от ЕК все още не бяха "решили проблема" с ваксите и ЕС не беше подписал договорите за доставки на хам. ваксини, имаше момент, в който БСП предлагаха да бъде внесена руската ваксина. Поне за пенсионерите да бяха я внесли... Тогава ДОКТОР Дариткова от ГЕРБ се разпъна като Раймонда Диен пред влака и попречи да се внесе защото щеше да е против волята на ЕС. Борисов отсече: "Непозволени ваксини - НИКОГА!" И сега същите тези хора недоволстват и критикуват служебното правителство... за несправяне с кризата... Сърбите не само че ги внасят, но и започнаха да ги произвеждат, още миналия м. май.... Също и Унгарците. Защото Вучич и Орбан мислят за народите си повече, отколкото ги е грижа каква ще е преценката на Евролидерите... Вучич отказва също и признаването на Косово. Каквото и да му струва това (в ЕС) защото му е по-важно мнението на народа му. Сравнявайте населението на Сърбия и България, и СКОРО ще се видят резултатите от политиката на тези майцепродавци, които се стягат отново да "бият" всички на изборите...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Жалки сте бре, хорица!

  02 Ное 2021 11:38ч.

  Това трябше да правите през Май, а не да гоните и уволнявате хора, даже лекари, за да си назначавате протежетата! За съд сте! Вие и вашите наглост и безотговорност, лакомия за власт, сте причина за смъртта на стотици хора.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Промяна а ?

  02 Ное 2021 11:38ч.

  Готино а ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нямам доверие на БЛС

  02 Ное 2021 11:39ч.

  Д-р Иван Маджаров, председател на БЛС заяви, че ... Преди известно време писах до БЛС заради проблеми с лекар, познайте дали ми отговориха. Не, разбира се. Защо да им вярвам.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ха ха ха

  02 Ное 2021 11:48ч.

  Тия са голям майтап, ей така както сте се хванали за ръчичките - скочете от някоя висока скала :DDD Когато се появи ваксина - ще се ваксинирам... ако искам ;)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Татяна Христова

  02 Ное 2021 11:48ч.

  Прочетете статията, която Волк е посочил в коментарите! Изследване в САЩ е- не е теория на коспирацията! Истината за ваксините ще излезе наяве! Прочете и книгата Локдаун на Михаел Морис, прочетете и идеите на Клаус Шваб, който откровено казва какво трябва да се направи с човечеството в името на „новия прекрасен свят”. За каква теория на коспирацията става дума - фактите са красноречиви защо е истерията с ваксинацията!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • нема да повтарям!

  02 Ное 2021 11:52ч.

  Ако в България имаше прокуратура, нарича се още държавно обвинение, участващите в подобни сценки, като от младежка спартакиада през 1976 г., вече трябваше да бъдат задържани и с повдигнати обвинения! Прав е Бойко, че в върховен цинизъм да се хващат за ръце, когато населението се е хванало за главата! И всичко това ни се случва на живо, за да блеснат по телевизията партийни протежета, пенсионирани червени гугутки , застаряващи любовници на другари от ЦК и откровени некадърници, за които здравеопазването е златна мина! Здравни терористи, сър!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • София

  02 Ное 2021 12:04ч.

  В България няма работеща здравна система и това е причината да имаме най-висока смъртност в ЕС от години ! Нека се изнесат официалните данни за смъртността в последните 30 години , за да се види дали вирусът или "демокрацията" са причинители на геноцида срещу нацията !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ако посееш вятър, ще пожънеш буря!

  02 Ное 2021 12:13ч.

  Това тяхното стигна до истерия. И на децата стана ясно, че целият вой е защото здравната ни система е непоправимо продънена - порочно организирана, хронично недофинансирана, с изтичащи на запад кадри от всички нива. Съответно - високите нива на смъртност (със всички уговорки за дългата ръка на държавната статистика). Преди 3 години нашите управници изляха безотговорно 3 милиарда в щатската икономика! 3 милиарда за какво!? За потупване по рамото на Боко от рижия Дони! Но още по-перверзното е, че тези 3 милиарда наши пари са безхаберно предназначени ЗА МАШИНИ, НАПРАВЕНИ ДА СЕЯТ СМЪРТ! А ако вкчючим в тая сметка и парите, пропиляни в никому ненужни ВОЕННИ МИСИИ в Ирак, Афганистан и т.н.? И жизнерадостните продажничиски обещания на Плевню за ежегодна кръвнина от 2% от нашия БВП за финансиране на ВОЕННАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НАТО? Представете си всички тези финансови средства да бяха инвестирани в българското здравеопазване - в реформи, програми за задържане на кадрите и обучение и стимулиране на бъдещи лекари, мед. сестри и други. Дали сега щяха да реват на умряло да се ваксинираме, че системата не издържала вече? За това обаче трябваше да имаме мъдри, далновидни и отговорни управници, вмесно днешните меркантилни продажни лицемери. Във времена на спокоен и сравнително охолен живот посяха вятър най-безотговорно. Сега ще си пожънат бурята!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Трет

  02 Ное 2021 12:23ч.

  Къде са милиардите които всяка година отиват в Здравната каса?!!! Защо държавните и общинските болници приличат на коптори??!!! Само ако погледнете тоалетната за пациенти в Пирогов ще ви стане ясно че положението е отвратително. Защо медецинските сестри са толкова ниско платени?!! и има недостиг от 35 000?!! Защо апаратурата в болниците е на ниво от преди 20-25г. Защо събираме капачки за ковьози?!! Защо младите лекари напускат държавата? Дали е само заради заплащането или е свързано с условията на труд, възможността за научна работа и липсата на подкрепа за израстване от доаените в медецината?!!! Много въпроси, нали?!! Да си спомним как Чирков бе изгонене...и ни става ясно , че човешката алчност няма професионална ориентация...а средната възраст на професорите които се мотаят по телевизиите е 60 г. Как няма да умират хора, когато фундамента на здравната система липсва?! Плащаме под масата за да ни обърнат внимание в болницата, паралелно на средствата които идват от Здравната каса...и пак няма пари за заплати на сестри и санитари, за апаратура...Много е сбъркано и паралелно всичко...и ние като пациенти сме част от проблема. Не изискваме и си мълчим...умирайки.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • до София на 02.11.2021 в 12:04

  02 Ное 2021 12:26ч.

  https://nsi.bg/sites/default/files/files/data/timeseries/Pop_2.1._mortality_DR.xls Според НСИ миналата година са умрели 124735 човека, или средно по 341.7 на ден. В таблицата има данните на НСИ от 2010 до 2020. Сравнение по седмици може да се направи тук: https://infostat.nsi.bg/infostat/pages/reports/query.jsf?x_2=1818 Разликата по седмици между 2020 и 2021 е интересна и не е в полза на тезата за ползите от ваксинирането.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • льотчик, вън!

  02 Ное 2021 12:30ч.

  Тая снимка със заловилите се за ръце субекти точно в деня на ужасяващи рекорд с 310 починали, все едно че участват в тиквен бал на Хелоуин, е въплъщение на цялата бездарност, некадърност и гьонсуратлук на Кацаров, крепящия го Триморец и цялото им обкръжение. На 14.11.мислещите избиратели ще отстранят от властта Разединителя, Синергетика и Антиконституционалиста.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Стефан

  02 Ное 2021 12:45ч.

  Настоящите управляващи, а дай Боже да не са и следващите, имат една единствена цел и поръчка, без да коментираме защо и как са принудени или мотивирани да го правят - да ваксинират колкото се може хора в България с известните единствено одобрени ваксини. Огромна част от хората в България недоволстват от Зеления сертификат, има жалби. Административният съд, ако се постави в услуга на тази политика, ще следва да се измъкне елегантно /уви няма как/ от много юридически предизвикателства, за да НЕ ОТМЕНИ заповедта на министъра за въвеждане на зелен сертификат. 1. Административният съд ще трябва да приеме като презумция, като аксиома и общодоказан факт, че ваксините срещу Ковид са безвредни и полезни и поради тази причина ваксинираният гражданин следва да бъде награден с права да се движи навсякъде, да не бъде никога тестван като зарозоносител, като бъде предпочетен на работното си място пред неваксинираният, който се тества всеки два дни, за да запази работата си . Неваксинираният може да бъде уличен като заразоносител след тест, а ваксинирания не - ваксинираният ще бъде административно освободен от биологичното състояние на заразопренасяне - или със заповедта се придават биологични свойства на всички ваксинирани индивиди - те вече не могат да бъдат заразоносители, което е очевидна неистина. 2. Административният съд ще трябва да приеме обстоятелства като доказани по начин, какъвто ще бъде прецедент в правния мир в България- ще трябва да се приемат публикации от множество медии, изказвания, като избирателно ще бъдат приети за верни единствено мнения в подкрепа на безвредност на ваксините и избирателно няма да бъдат приети мнения за възможен вреден ефект за здравето. Административният съд няма да може да обоснове защо приема едни спорни твърдения пред други, а ще трябва да се измъкне с хлъзгави понятия като "преобладаващо мнение" или примера от други държави. 3. Административният съд, ще тряба да си затвори очите пред многобройния инструментариум за принуда, предоставен със заповедта на зеления сертификат - Работодатели са принудени да искат да се ваксинират работниците им, за да не затворят бизнеса, а работниците и служителите да се ваксинират, за да не изгубят прехраната си - същевременно става въпрос уж за доброволност при ваксиниране. 4. Административният съд ще трябва да формулира обществен интерес, извън вече формулираният такъв от българският народ, а именно, при предоставена възможност за ваксиниране и изобилие от ваксини, обилна пропаганда по медиите, мнозинството от българските граждани избраха да не се ваксинират, като явно формулираха, че е точно такъв общественият интерес. Отказвайки правото на българския народ, да формулира обществен интерес, чрез пряко изразяване на волята му през последните 12 месеца, поставя ваксинирането като самоцел на управляващите на явно фашистки и диктаторски позиции, те явно вървят против обществения интерес и волята на народа. 5. Приемането на мъгляви, неконституциосъобразни доводи, изразени вече в публичното пространство за възможно погазване на някои права, от други, уж по-приоритетни, страда от най-същественият юридически порок - лъжата не може да има приоритет пред истината. Принудата не може да се нарече доброволност, насилието не може да бъде за благото на насилвания, в интерес на народа не може да бъде това, което е против вече изразената воля от народа.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Eisblock - ...кои са тези истински ваксини?

  02 Ное 2021 12:50ч.

  Визирам по-горе ваксините произвеждани от десетилетия насам с "омаломощен" вирус - по точно с части от такъв. С които се предизвиква в имунната система и съответен отговор. Това е естествен продукт и въпреки странични ефекти, те много рядко са смъртоносни. Такива ваксини са трайни и не се налага "РЕВАКСИНИРАНЕ"... Друг метод се наложи във времето след 80-те години, когато бизнеса с ваксините подскочи до небесата. Тогава и по-сетне, взеха да слагат различни съставки - рационализиране на процесите, но и такива които са в разрез с медицината. Пример е живака - бил запазвал ваксината от разваляне. Такава бе внесена от Турция преди години и посочването на тази съставка живак бе, единствено и само, заради конкуренция: - "Кой да грабне и намаже филията по-дебело". * Ко-вид ваксини сега също има, но за тях комерсиалните интереси не позволиха: да се говори. Надявам се те да са само комерсиални. Но видно е: - НЕ СА. Оказа се (вчера слушах изказване на румънски евро-депутат), че избора точно на тези НЕ-ВАКСИНИ и договорите са направени от ЕС-отговорни напълно НЕПРОЗРАЧНО, с недостъпни анекси и масивно почернени места в предоставените за плебса оригинали! - КАКВО ИМАТ ДА КРИЯТ И ЗАЩО САМО НЕ-ВАКСИНИ СА ИЗБРАНИ ЗА СТАДОТО? За тях, РНК и ДНК ваксините е писано достатъчно много. Посочвал съм и официална статистика в ЕС за щетите от тези генетични ЩПЕРЦОВЕ за подчиняване на собствените ни имунни системи на външен, систематичен фактор! За предполагаеми или доказани чужди, не в полза на медицината, съставки в тях - не пиша сега. ** Факт е (цитат): - Че към 2 октомври 2021 г. Европейската агенция по лекарствата (EMA) е регистрирала 26 523 смъртни случая, официално свързани с "ваксината", и 2 милиона усложнения, от които 1 милион тежки. Тези цифри представляват само част от наблюдаваните случаи. Във Франция Националната агенция по лекарствата (ANSM) в доклада си от 16 септември 2021 г. съобщава за 22 559 тежки случая, сред които такива с летален изход. Много случаи остават нерегистрирани по различни причини. (край на цитата) *** Вместо да се изправят тези лица с ръце в ръце и да съобщават хиобсови послания, трябва да говорят честно и да не побъркват хората от страх! Вместо това, те продължават да нагнетяват шок, ужас и да ползват подлост и насилие!!! В чии интереси питам - защо измисляте сега "нова" медицина? Нали знаете, че ваксинацията само УВЕЛИЧАВА ЗАБОЛЯВАНИЯТА И СЪЗДАВА НОВИ ВАРИАНТИ? Ама вече не било така - А КАК Е тогава? Както в момента ли - време за изнудване, фашистки геноцид, мечти за Концлагери и Шпицкоманди за "набоцкване" насила?! - А на сила ли ще ни карате да ПОДПИСВАМЕ ИНФОРМИРАНОТО СЪГЛАСИЕ? С пистолет на челото и спринцовка в рамото ли? С "нещо" си на някакви си, от нейде си, което е под въпрос въобще и което е допуснато даже там под условие и срещу самите закони на разните им държавни агенции - на "партнерите ВИ!? Чия е вината за всичко това, населението ли? Тук е казано ясно: https://www.dnes.bg/koronavirus/2021/11/02/mangyrov-zelenite-sertifikati-sa-diskriminacionni.508993

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Цитирам колега...

  02 Ное 2021 12:51ч.

  "В доста държави - като започнем от Китай, минем през Италия и стигнем до западната ни съседка, се подготвиха. Изградиха по най-бързия начин (за около 1 месец) модулни ковид-болници, и осигуриха лекарства, апаратура и персонал. В същото време правителството на Борисов имаше 12 месеца, но не направи нищо. Двете служебни правителства имаха достатъчното време от 6 месеца, но и те не направиха нищо. Вместо да мислят за здравето на българите, станаха слуги на ваксинационната политика на СЗО, което е щедро финансирано от фондациите на Гейтс за ваксини и имунизация. И вероятно сегашният ни здравен министър Кацаров ще бъде запомнен като човекът, който в правителството на Костов направи от здравната ни система търговско дружество, а в днешни дни продаде здравето на българите на СЗО."

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кирчо Лудия, прокурор от Специализираната прокуратура

  02 Ное 2021 12:55ч.

  ВАС е длъжен да отмени заповедта за Зеления сертификат след като мине 1 месец след приемането й и така ще стане.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • диктатура

  02 Ное 2021 13:21ч.

  Театърът продължава, голямо вихрене настана в последните 10-на дни. Няма вирус, още повече респираторен, който да продължгава с еднакъв интензитет 2 години нонстоп. Това не е вирус. Замислете се малко. Или ако е, то изобщо не е същия отпреди две години. Не се спряха да промиват мозъци всеки ден от сутрин до вечер с разни отчетени бройки. 300 били починали.6000 били активни, каквото и да значи това.В проценти какво значи това спрямо населението на България е ясно. Вече и децата са на ход с тестване и ваксини за спешна употреба. Голяма грижа на правителствата по цял свят за населението, голямо нещо!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Дали

  02 Ное 2021 13:23ч.

  Надявам се, Remdesivir не се ползва в българските болници срещу ковид. Този "препарат" първоначално е създаден за лечение на Hepatitis C - НЕУСПЕШНО, след това е предложен за лечение на вируса Ebola - НЕУСПЕШНО, след което, за пореден път са се пробвали срещу вируса Marburg - отново НЕУСПЕШНО. Сегашните опити да лекуват ковид според усреднени резултати от много проучвания показват резултат 19%, точно колкото и аспирина. А някои от изследванията показват ОТРИЦАТЕЛНИ резултати за Remdesivir - например минус 100% (контролна група - 4 починали, лекувани с ремдесивир - 8 починали), минус 76%, минус 86%... Интересно е, че витамин А води до подобрение с 55%, витамин Д 46%, цинк 50%, мелатонин 64%, ивермектин 66%...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • анти

  02 Ное 2021 13:25ч.

  Накрая публични черни меси с жертвопринушения ли ще правят за да принудят всички българи да се ваксинират?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • до "диктатура"

  02 Ное 2021 13:27ч.

  Разбира се, че вирусът не е същия. Люк Монтание подробно обясни, че ваксините водят до мутации, които са доста по-силни от първоначалния вирус, и естественият имунитет вече не може да се справи с него така лесно, както с първия китайски вариант. Но нали всичко се прави за пари, а зад ваксините стоят очакванията на Гейтс за 200 милиарда печалба.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Д-р Николай Шарков, председател на Българския зъболекарски съюз уточни, че моментната картина е тежка.

  02 Ное 2021 13:33ч.

  Зъболекарят-импресионист на иван костов д-р Илко Семерджиев (последовател на делото на д-р Менгеле) не е самотен?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Иван Бакалов

  02 Ное 2021 13:35ч.

  Този гнусен иванйордановкостовист Кацаров лъже нагло пред всички: „При 750 заболели на 100 000 население изцяло ще се преминава в онлайн обучение“ 750 заболели на 100 000 население са всъщност 75 заболели на 10 000 население. Според собствен норматовен документ Министерството на здравеопазването обявява епидемия от ОРВИ (остри респираторни вирусни инфекции) при 200 заболели на 10 000 население. И един риторичен въпрос: Защо застрахователният агент на „АРМЕЕЦ“ отказва застрахова за риск при ваксинация срещу КОВИД?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • This video has been removed for violating YouTube's Community Guidelines.

  02 Ное 2021 13:41ч.

  Дори и от Черни връх се вижда, че туземната колониална администрация на чичо Сам е повече от притеснена - взели са си бакшишите за ВАКСИНАбесието, а не могат да отчетат резултати. Най-вероятно от DEEP STATE си искат парите обратно. Туземната колониална администрация има предчуствие/информация за скорошно възмездие ...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Никола Тесларов

  02 Ное 2021 14:00ч.

  Тъй де, да си дойдем на думата! В средата на снимката е лицето, което по времето на Костов, заедно с един зъболекар като министър, приеха "нов модел на здравеопазване и здравно осигуряване"! 20 години по-късно има ли доволни от "Модела"? Вероятно само крадците, като държа да подчертая, че кой и как да краде беше заложено още с "Модела"! И да, всяко правителство си е довеждало своите си крадци, но никой не посмя да пипне първите! Тихчо още командва! Аналогично е положението и с т.нар. пенсионен модел на Нейков! И така към 2009 г. Голямата корупция си беше циментирана по мафиотски образец завинаги! На мен ми допада определението "заварено положение"! Е, разбира се, че корупцията в енергетиката блести като кървав диамант, но това само на пръв поглед е друга тема! Същата е! Ако миналото лято протестираха младите от чужбина, с искане за по-добър живот в България, защо днес властта е пълна с кадри на БКП на градско и областно ниво от едно време, без значение в коя партия са се приземили? Дето се вика по демагогията им ще ги познаем - борба с бедността, неравенства, уязвими групи и дрънкане на подобни изпразнени от смисъл клишета, а си другаруват и ги финансират издирвани с червена бюлетина на Интерпол!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Д-р Чикърджинка Тъпанарска Маджарова - председател на БЛС в с. Добри Дол

  02 Ное 2021 14:14ч.

  Регионалните лекарски колегии от година са в трескава дейност. Най-активните ковид-деятели доктороиди се награждават с плакети , избират ги за "лекар на годината" ! Съставят дълги списъци от ковид-активисти , участвували в "борбата с ковид" ! И тях ги награждават. Освен кинтите в джоба по пътеките , получават и МОРАЛНО ПОУЩРЕНИЕ , нещо като перачка за съвести. Не че някой от списъците все още има съвест, но така, за всеки случай... В списъците са изключително некадърниците, бездарниците, тези които отдавна са свършили като ЛЕКАРИ. Има и млади нахъсени кариеристчета. Всички те минават през трупове, крачат през вас ! В името на БОГ КОВИД ! Има два вида лекари ковидисти. Първа - такива които знаят за какво става дума. Те са МЕРЗАВЦИТЕ. Втора - които искрено вярват. Те са ГЛУПАЦИТЕ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Сус бе цензор смотан !

  02 Ное 2021 14:16ч.

  Хванати за ръце /що не спазвате предпазните мерки, алоооо ???/ - в РИТУАЛ ! Заклинание срещу хората които не искат да се бодат ! За да бъде картината пълна - КОИ им спускат заповедите, липсва само статуя на Молох ? Или двукрако влечуго ритуално изяжда човешко бебе в името на БОГ КОВИД ...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хайдукът Софиянски не го трият

  02 Ное 2021 14:39ч.

  Хиляди протестиращи срещу задължителните ваксинации в Ню Йорк маршируват по Бруклинския мост в Манхатън, Ню Йорк (Сара Лу/The Epoch Times) https://img.theepochtimes.com/assets/uploads/2021/10/26/image00024-700x420.jpeg NY NEWS 9,000 NYC Workers, Including Firefighters and Officers, on Unpaid Leave Over Mandate: Mayor’s Office About 9,000 New York City workers, including firefighters and police officers, were placed on unpaid leave Monday for not complying with Mayor Bill de Blasio’s COVID-19 vaccine mandate. “Nine thousand people [were] placed on leave without pay today,” Mitch Schwartz, a spokesperson for de Blasio’s office, told media outlets on Monday.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Švejkovina

  02 Ное 2021 14:42ч.

  Към това време спада и посещението на Швейк в жилището на старата му прислужница, госпожа Мюлерова. Там той завари нейната братовчедка, която разплакана му съобщи, че госпожа Мюлерова била арестувана вечерта на същия ден, в който откарала Швейк на комисия. Старата госпожа била съдена от военен съд и понеже не могли да докажат нищо, откарали я в концентрационния лагер в Щайнхоф*. Неотдавна братовчедка и` получила и картичка от нея. [* Долна Австрия. — Б.пр.] Швейк взе семейната реликва и прочете: „Мила Анинке! Тук сме много добре, всички сме здрави. Съседката ми по легло има петнист … тук има и едра … Иначе всичко е наред. Храната ни е достатъчна и събираме картофени … за супа. Чух, че господин Швейк е вече … затова разбери по някакъв начин къде е погребан, за да можем след войната да посадим цветя на гроба му. Забравих да ти кажа, че на тавана в десния ъгъл в едно сандъче има едно малко кученце, мишеловче, кутренце. Но то толкова седмици вече не е получавало никаква храна, откак ме … и аз мисля, че е късно вече и че и кученцето е отишло вече …“ И през цялата картичка личеше розов печат: Zensuriert K. u. K. Konzentrationslager Steinhof.* [* Цензурирано. На Н. В. концентрационен лагер Шайнхоф. Б.пр.]

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Модерна = МodeRNA

  02 Ное 2021 14:42ч.

  Kорпорацията "Модерна" е създадена преди 10 години със специалната задача да разработи революционна генна терапия и в началото се е наричала ModеRNA... През тези години не е спечелила нито един $, изцяло финансирана от инвеститорите си, защото при разработката са умряли абсолютно ВСИЧКИ опитни животни върху които е тествана. Е, като прекръстиха препарата си "ВАКСИНА" бизнесът им потръгна - с нея 'заработиха' около 9 милиарда $, а Pfizer спечелиха със същата технология вече над 30 милиарда - само от началото на годината до сега! През 2019 г. предвидливо е била променена дефиницията на понятието "ваксина", за да не пречи на ... печалбите! https://ugetube.com/watch/us-definition-of-vaccine-secretly-changed-before-outbreak_N7d3nwDrPyCVpax.html Поздравления на румънския евродепутат за смелите думи! Прав е К. Костадинов, това е токсичен коктейл!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Допълнение към на 02.11.2021 в 14:42

  02 Ное 2021 14:54ч.

  От всяка продадена ваксина корпорациите Pfizer & ModeRNA отделят и внасят по 75 цента (0.75 $) във фонд за компенсации на пострадалите от ваксини. VAERS (Vaccine Adverse Effects Registration System), САЩ е база данни за такива случаи, където около 1% от действителните случаи се документират, след това доводите и доказателствата, че щетата действително е причинена от ваксината, се разглежда от специален ваксинационен съд, и евентуално присъжда на пострадалите някакво обезщетение. Този фонд възлизаше на 15 милиарда още преди К-19 пандемията. От тях не се знае колко са изплатенидо сега, но до преди 7-8 месеца бяха 10 милиарда... Фондацията на КилБил Гейтс също внася парички в този фонд. Както и останалите корпорации на БигФарма.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ваксините на Тръмп

  02 Ное 2021 15:10ч.

  Pfizer и ModeRNA по настояване и нареждане на президент Тръмп прескочиха един цял ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН етап в разработката си - тестване въру хора (тестванията върху животни са били с негативни резултати), и ги изкараха на пазара преди всички. Единствено руската Sputnik V успя да се класира преди тях (по време), но пък не беше призната от ЕС... така че хам. вакси пак "бият"! И сега цял свят е в ролята на лабораторна мишка.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • до This video has been removed for violating YouTube's Community Guidelines. на 02.11.2021 в 13:41

  02 Ное 2021 15:11ч.

  Не е за гугъл, за фейсбук е, но няма причина да мислим, че е по-различно: https://i.redd.it/28dhqwui0kt71.jpg

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • НЕваксиниран

  02 Ное 2021 15:15ч.

  Апелират неистово за ваксинация, защото милиони ваксини са вече с изтекъл срок на годност - трябва да изхвърлят "ваксини" за милиони кинти, от които много комисионни вече са "усвоени". И Радев и Кацаров, много добре знаят, че нарушават няколко закона, както и Конституцията на РБ / Чл. 29, ал. 2 от Конституцията на РБ гарантира, че никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без негово изрично съгласие/. Това се нарича държавен здравен тероризъм. Никой няма да се отърве от последствията на деянията си. Ако избегне закона, Кармата няма да може...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • целта оправдава средствата.

  02 Ное 2021 15:24ч.

  Кому е изгодно, кой печели от подобно истерясване? Или както е казал шопът: най мразим да мислим.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ха така

  02 Ное 2021 15:29ч.

  "Приходите от ваксини на Phiser сa $ 14.6 милиардa за третото тримесечие, което е с 749% повече от същия период на предходната година. Стойността на 1 акция на Phiser вече е $ 1.,42, което е с 446% повече от третото тримесечие на 2020 г, докато нетният приход на компанията нараства с 455% на годишна база до $ 8,1 милиарда."

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Американското правителство е частичен собственик

  02 Ное 2021 15:42ч.

  на mRNA ваксините и освен че печели от тяхната продажба, би трябвало и да носи отговорност за щетите, които тази технология нанася. Вместо това - корпорациите извиват ръцете (изнудват) на южноамерикански държави (Бразилия, Аржентина) и европейски държави, като нас.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Лара

  02 Ное 2021 16:07ч.

  Данните по континенти за последните 24 часа показват, че в Европа, която има най-висок процент имунизирани, има 211 098 регистрирани случая, които са 71.2% от всички регистрирани в целия свят.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кулишева

  02 Ное 2021 16:13ч.

  Живи ли са 102-мата спечелили умните часовници на МНЗ? Ако са живи, запишете рекламни клипчета с тях и ги излъчвайте 24 часа в денонощието, така както се излъчват рекламите за матраци с ернестините. Нужна е мощна реклама. Покажете предимствата на това да притежаваш умен часовник и ваксина от МНЗ, пред това да ходиш неваксиниран и без часовник. Направете томбола и с други по-интересни джаджи, като например кухненски роботи за домакините, оловни войничета за тинейджърите, редки колекции от пощенски марки за нумизматите, антикванрни книжки за библиоманите, готварски книги за кулинарите, вафли с покемони за дечицата. Най-голямата награда трябва да бъде свръхмощен компютър със всички екстри и с най-новата антивирусна програма, но само за тези, които са съгласни да си поставят пета и шеста доза. Бъдете отговорни! Всичко е в името на нАуката!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Неотдавнашна заповед в UK

  02 Ное 2021 16:17ч.

  грози всеки, който поства "неправилна" информация за ваксините със затвор до 2 години!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ей, пич от щата Върмонт,

  02 Ное 2021 17:23ч.

  "От август щатът Върмонт се бори с тревожен скок, често надхвърлящ 200 нови случая на ден. " 200 случая на ден !!! Колко е населението на този щат ? 600 - 700 хиляди души ! Десет пъти по малко от България. Но в България заболелите не са десет пъти повече пропорционално на населението, а над 25 пъти повече. А нещо за смъртните случаи във Върмонт да кажеш ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ей, пич от щата Върмонт,

  02 Ное 2021 18:25ч.

  А във Флорида, където губернаторът им премахна всички анти-К мерки, броят на заболелите е съвсем малък. Ще кажем, че на тях им помага мекият климат и високите средно-годишни температури, докато Вермонт си е студено. Интересно е и положението в Япония и Швеция, които НЕ заствориха училищата и заводите от началото на пандемията до сега, доста старци им измряха в старческите домове (към тях, the useless eaters, е насочено това БОВ), но като цяло нито си унищожиха икономиките, нито пък измряха. Живеят си свободни и щастливи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Софиянец

  02 Ное 2021 21:31ч.

  Нито нося маска, нито ще се ваксинирам. Нито вярвам на мошениците от властта.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • бедствието има форма на съд за вино,

  02 Ное 2021 21:31ч.

  но не е бъчва.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "носете ги тези проклети маски"

  02 Ное 2021 21:42ч.

  Така отчаяно може да крещи само хванат за заложник ! Кой те е хванал Кацаров ? Кой те стиска за врата, та крещиш така истерично ? Защо да ги носим тези маски след като са "ПРОКЛЕТИ" ? Така ли говори лекар, който е убеден в ползата от носенето на маски ? Или така говори хванат за заложник, който не е успял да изпълни поставена задача ? КОЙ ВИ СТИСКА ЗА ВРАТОВЕТЕ ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мимето

  02 Ное 2021 22:00ч.

  Един не много умен с ечемик на лявото око рече в предаването на Цветанка, че хващането на ръцете на медицинските шефове в края на пресконференцията било детинщина и подигравка на фона на умиращите от ковид хора. Нищо подобно! Хванатите за ръце медицински лица имаха за цел да покажат единството на българския лекарски елит по въпроса за важността от ваксинация - единство на авторитетите, от което всички българи имат нужда. Браво!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЗАБРАНЯВАТ НА НЕВАКСИНИРАНИТЕ ДА ИЗЛИЗАТ ОТ ДОМОВЕТЕ СИ! ВЪВЕЖДАТ ЧАСТИЧЕН ЛОКДАУН!

  02 Ное 2021 22:06ч.

  Брилянтни източници на АФЕРА от президентсвото информираха, че е имало заседание на което е обсъдено да се въведат нови мерки срещу Ковид. Решено е на 4 ноември да се въведе частичен локдаун. Всички, които нямат зелен сертификат ще трябва да останат по домовете си. Фашизмът на Радев и службашите му е не само отвратителен, но и тъп като гьон. Ще затварят по домовете си неваксинираните! Кой ще ми забрани да дишам въздух и да ходя, бе, идиоти мръсни!!! Кой?! АРЕ, ЗЕЛЕНИ ЧОРАПИ, ЕЛАТЕ, ДА ВИДИМ КАК ЩЕ МЕ СПРЕТЕ ДА ИЗЛИЗАМ ОТ ДОМА СИ! Веселина Томова https://afera.bg/%d0%b7%d0%b0%d0%b1%d1%80%d0%b0%d0%bd%d1%8f%d0%b2%d0%b0%d1%82-%d0%bd%d0%b0-%d0%bd%d0%b5%d0%b2%d0%b0%d0%ba%d1%81%d0%b8%d0%bd%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%b4%d0%b0-%d0%b8%d0%b7%d0%bb/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "За Бога, братя - ваксинирайте се!", заключи д-р Хасърджиев.

  02 Ное 2021 22:09ч.

  "За Бога, брате, Д-р Хасърджиев, вместо да паразитиращи из медиите идѝ при доц. Атанасов в ковид-отделението на Пирогов да побачкаш малко като истински мъж и лекар, а ако си ваксиниран тъкмо ще ти е и по-спокойно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • кога ще престане пЪндемията

  02 Ное 2021 22:12ч.

  Когато махнат 1200 лева за всеки влязъл в болница с написана диагноза Ковит и когато махнат 1000 лева за т.нар. хора на “първа линия”.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Философ

  02 Ное 2021 22:19ч.

  Чета корифеите на мисълта тук и установявам, че Малтус е бил прав. Но е пропуснал нещо важно: бурното нарастване на населението на земята наистина се държи под контрол с воините, пандемиите, бедствията. Но има още един фактор на контрола - безмерната човешка глупост. Със свещената си глупост народонаселението само си редуцира мащабите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Поредният

  02 Ное 2021 23:11ч.

  И аз имам маска. Вече е на около две години. Пестя я, защото това ще продължи дълго.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Торбичките" под очите на Кацаров стават все по-големи ...

  02 Ное 2021 23:17ч.

  Какво става зад завесието не знам дали ще разберем, но това което се демонстрира пред завесите днес е потресаващ брутален НЕпрофесионализъм. ... Ето този призив - " носете ги тези проклети маски" или какво следва?! .......... Как няма да са пълни с крайности соцмрежите, когато имаме ПАРАДОКСА: ........ от едната страна те задължават да имаш "зелен сертификат" = като се ваксинираш, защото държавата носела отговорност за тебе!!!!, ............ А от другата страна - трябва доброволно да се ваксинираш, защото никой НЕ носи отговорност за твоето здраве бодейки се, освен ти самият ?! ...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Притеснява ме свирепата "загриженост" на

  03 Ное 2021 0:09ч.

  управляващите управляеми за здравето ни!"Носете ги тези проклети маски и ваксинирайте се,ваксинирайте се....."

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Палячовщина!

  03 Ное 2021 1:49ч.

  Махнете го тоя клоун!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • В утрешния му брифинг:

  03 Ное 2021 6:55ч.

  "Набодете си ги тия проклети ваксини!"

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • на 03.11.2021 в 01:49 Да, искаме си ген. Мутафчиев!

  03 Ное 2021 9:53ч.

  и НОЩ! Чувствахме се толкова "обгрижени" тогава... Еееех, де го и Бойко, да събира Vit. D3 по магистрали и паланки... С всичко не се справиха тия!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Заяви, че е нужно да се разграничава истината от лъжата.

  03 Ное 2021 9:54ч.

  Езикът на тялото не лъже. Гледайки всичките тези хванали се за ръце, ясно виждам, че никой от тях не ми казва истината.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  03 Ное 2021 10:50ч.

  Прилича си на някакъв ритуал, а вярата им си е направо религия. Не знам, доколко са наясно на кой точно „бог“ служат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • доколко са наясно на кой точно „бог“ служат

  03 Ное 2021 13:49ч.

  На Молох https://velikirecnik.com/wp-content/uploads/2016/03/Moloh.jpg

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Неразбрал

  03 Ное 2021 17:24ч.

  Не разбрах, ако се хвана с роднините за ръце, това ще ме предпази ли от ковида?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи