Карлос Контрера: Новият бюджет на София гарантира хаос, анархия и пълен батак

Карлос Контрера: Новият бюджет на София гарантира хаос, анархия и пълен батак

Следвайте "Гласове" в Телеграм

С решителната подкрепа на ГЕРБ бюджетът на ПП-ДБ-СС за София беше приет. Блудкав, необмислен бюджет, който не гарантира никакво развитие на градския транспорт, инфраструктурните проекти, поддръжката на улиците, чистотата и т.н.

Така общинският съветник от ВМРО в Столичния общински съвет и заместник-председател на партията Карлос Контрера коментира приетия днес бюджет на София.

Контрера е категоричен, че резултатът от този бюджет ще е единствено гаранция за хаос, анархия и пълен батак за столичани.

ВМРО – Българско национално движение не подкрепи бюджета, защото „Промяната“ не прие и 1/10 от всичките ни предложения, не се вслушаха в гласа на разума, а от инат зачеркнаха всички добри идеи и за транспорт, и за инфраструктура, и за екология, и за образование и спорт, възмущава се общинският съветник.

Прилагаме пълния текст на позицията, публикувана във Фейсбук:

С решителната подкрепа на ГЕРБ бюджетът на ПП-ДБ-СС за София беше приет. С минимални отстъпки Васил Терзиев получи подкрепа от тези, които щеше да чегърта и щеше да им сменя модела.

Прие се блудкав, необмислен бюджет с козметични промени. Той не гарантира никакво развитие на градския транспорт, напротив. Той не гарантира инфраструктурните проекти, поддръжката на улиците, чистотата и т.н. Тепърва ПП-ДБ-СС ще ги души боата. Убеден съм, че скоро ще почнат да вият на умряло как все нещо и някой друг им пречи.

Интересно сега как Борис Бонев и компания ще чегъртат ГЕРБ от общината?

„Спаси София“ станаха като Киро, Асен, Христо на национално ниво – от „никога с ГЕРБ“ до управление с ГЕРБ. Нали Бонев се кълнеше, че нямало да управлява с ГЕРБ? Защо вече не е подал оставка и не е напуснал групата ПП-ДБ?

Софиянци да не очакват нищо особено от общината тази година. Гарантирани са обаче хаос, анархия и пълен батак. Това ще е крайният резултат от приетия бюджет. Да видим на края на годината какви ще се оправданията и кой друг пак ще е виновен!

А ВМРО – Българско национално движение не подкрепи бюджета, защото Промяната не прие и 1/10 от всичките ни предложения, не се вслушаха в гласа на разума, а от инат зачеркнаха всички добри идеи и за транспорт, и за инфраструктура, и за екология, и за образование и спорт.

 

 

 

 

Коментари

  • Тихомир Томов

    28 Март 2024 16:44ч.

    Поне ще е интересно и весело с новата власт !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи