Иво Христов: Ако Нинова допусне разкол с президента, ще потвърди тезата, че влиза в сговор с ГЕРБ

Иво Христов: Ако Нинова допусне разкол с президента, ще потвърди тезата, че влиза в сговор с ГЕРБ
Ако Корнелия Нинова допусне разкол с президента, ще потвърди тезата на вътрешнопартийната опозиция, че е влязла в сговор с ГЕРБ. Това каза евродепутатът от Групата на прогресивния алианс на социалистите и демократите в Европейския парламент Иво Христов в Денят започва с Георги Любенов по БНТ.

 

Евродепутатът коментира дали има напрежение между Корнелия Нинова и президентът Румен Радев. Той заяви, че това не е реална тема. "Струва ми се, че медии и заинтересовани коментатори успяха да превърнат в тема едно изказване на г-жа Нинова, но тя дължи авторитета си като политик на това, че е последователен опозиционер, лидер на опозицията. С тази заявка получи доверието на своите съпартийци в моя личен случай това е причината аз да я подкрепям. е мисля, че тя би допуснала разкол между БСП и президента. За него няма нито идейна почва, нито емоционални настроения. Пътувал съм с президента в цялата страна, той навсякъде е посрещан радушно. Нещо, което телевизиите крият", каза още Иво Христов. Според него Корнелия Нинова няма интерес да има напрежение между нея и президента. "Ако тя допусне такъв разкол, значи да потвърди тезата на вътрешнопартийната опозиция, че е влязла в сговор с ГЕРБ, ДПС или някоя друга от потенциалните партии партньорки в следващ парламент. Това не е нито в стила на г-жа Нинова, нито има логика в такова действие", допълни още евродепутатът. Той коментира и темата за така наречената политическата еманципация: 

 

"Румен Радев е на страната на народа и не го крие от самото начало. Той слезе сред протестиращите. Неговата конституционна роля е да бъде със своя народ, да защитава принципни позиции. Той е обективен съюзник с всички хора, които се борят с беззаконието и мафиотизираната държава. Когато човек е зад закона и конституцията, няма как да не влезе в конфликт със сегашната власт, която ги погазва. Би било неадекватно поведение от страна на БСП да се лиши от най-популярния политик в държавата, когото сама е издигнала и с когото е на едно и също мнение. Няма никаква логика. От тази тема интерес имат външни фактори, които търсят да разбият този фронт на промяната, който не се ограничава с президента и БСП, а с ред други партии. През всички тези години и президентът, и БСП бяха последователна опозиция на този дегенериращ режим, чиято оценка четем в резолюцията на ЕП. Сега към този фронт се присъединиха стотици хиляди граждани, на протестите видяхме дори бивши коалиционни партньори на Борисов. В България назряват условия за истинска демократична промяна, която този път тръгва отдолу, а не както тази на 10 ноември, която бе наложена отгоре."

 

Според евродепутата, ако парламентарните избори са през месец март, то техните резултати и самият процес трябва да бъдат наблюдавани много изкъсо, тъй като управляващите владеят изкуството да фалшифицират избори. 

 

"Надявам се те да бъдат спечелени от БСП, но с широк фронт от опозиционни сили, които да постигнат консенсус за това как да си върнем държавата, която сега е узурпирана. Здравият разум изисква леви и десни да си подадат ръка в името на спасяването на българската демокрация. Всякакви други различия могат да бъдат договорени след това в рамките на управленската програма. Но ако нямаме право да избираме, просто изпадаме от европейския коловоз, дерайлираме", допълни той. 


Налага ли се някой да се еманципира? Президентът е обективно опозиционер на сегашния режим. Той е на страната на народа. Не го крие от самото начало. Той слезе сред протестиращите. Неговата конституционна роля е да бъде със своя народ, да защитава принципни позиции. Той е обективен съюзник с всички хора, които се борят с безазаконието и срещу мафиотизираната държава", коментира още Иво Христов. На въпрос дали ще бъде шок за него, ако БСП не подкрепи за втори мандат Румен Радев, Иво Христов отговори: "Това би било неадекватно поведение от страна на БСП да се лиши от най-популярният политик в държавата, който сама е издигнала и с когото е на едно и също мнение. Няма никаква логика в това, което дискутираме. Това е тема, от която интерес имат външни фактори, които търсят да разбият този фронт на промяната, който не се ограничава с президента и БСП, а с ред други партии. През всичките тези години и президентът, и БСП бяха последователна опозиция на този дегенериращ режим, чиято оценка четем в резолюцията на ЕП", обясни Христов. Според него в България назряват условия за истинска демократична промяна, която тръгва отдолу, а не тази като на 10 ноември, която е тръгнала отгоре. 

 

На въпрос дали постът на началник на кабинета на президента е ветровит, Иво Христов, който заемаше този пост преди да стане евродепутат, коментира, че тази позиция е напрягаща. "БНТ излъчи прекрасна серия за началниците на кабинета в Белия дом преди година-две, в която един от доайените казваше, че оптимумът на този пост е две години. И аз се убедих от собствен опит, че след две години човек се изчерпва, нормално е да прехвърли поста на някой друг, по избор на президента. Президентът е единственият овластен. Няма нищо странно в такива промени", допълни още Христов.

 

"Образът на България в Европа никога не е бил особено добър. Той е в амплитудата от неглижиране до циничен прочит, че ние сме държава в крайнината на Европа, която има един много странен лидер, наричан "атипичен" от европейците, играещ ролята на посредник с Ердоган поради близките си връзки с него и с това е полезен. Но никой не се интересуваше от проблемите на българската демокрация. Благодарение на резолюцията на Европейския парламент, те бяха изброени точка по точка - включително и ролята на самия министър-председател, който доскоро практикуваше политиката на прегръдките и целувките с европейските лидери. На това се сложи край. Ковид-19 също сложи край, той му отне основния дипломатически коз. Така или иначе, Европа има трезв прочит на събитията в България и всяко следващо нарушение, всяка стъпка към репресиране в България, всяко затягане на гайките, всеки натиск върху медиите действа на българския режим така, както онези примки, които практикуват колумбийските наркотрафиканти – те връзват ръцете и гърлото и всяко движение затяга примката на гърлото. Ние сами ще даваме аргументи за онова, което пише в резолюцията, ако не си вземем поука от нея и не поемем курс към радикална промяна и нормализация", коментира Иво Христов.

 

Коментирайки напрежението между Франция и Турция, Христов отбеляза, че според френското разбиране арогантността и светотатството също са част от свободата на словото. 

 

"Разбира се, това не е добър стил и не е уважително към чуждите чувства, аз не бих подкрепил такъв подход, който е самоцелно провокативен. Но, както казва Сирано дьо Бержерак: "Свободата е на върха на шпагата." Това е френското разбиране. Виждате, че след инцидентите те отговорят с нов вид провокация на национално ниво, казвайки: "Ние ще продължим да отстояваме нашите права".

 

Евродепутатът смята, че под видимия скандал (размяната на остри реплики между Ердоган и Макрон и карикатурите в "Шарли Ебдо") стоят икономически интереси, свързани с подялбата на Средиземноморието (двустранното споразумение с Либия за подялба на шелфа в Средиземно море, залежите на газ в Източното Средиземноморие, заетата от Франция позиция в подкрепа на гръцката и кипърската страна и полученият в замяна изгоден договор за акупуване за френски "Рафал"-и от Гърция). Според него призивът за бойкот на френските стоки няма да удари фатално Франция, тъй като Арабският свят не е основният пазар на вино, сирена и прочее. 

 

"Ердоган има амбиции да върне Турция като регионална суперсила на картата на Европа и Близкия Изток. Вдъхновен е от османското минало. Както виждате, претенциите му са във всички посоки, включително и в Северна Африка; той е много активен в Либия. Не мисля, че ще успее, но това зависи от бързината, с която Европа ще се опомни какво я грози, ако го допусне", смята Иво Христов. 

 

Евродепутатът коментира и темата за пандемията от коронавирус: "В първите дни се появиха национални егоизми, започна спор за дезинфектанти, задържаха се пратки с маски и други консумативи, и Европа осъзна, че е необходим общ отговор на национални заплахи. Но изграждането на такава система изисква време, а ние все още гасим пожара на бушуващата пандемия."

 

Според Иво Христов нито Европа, нито светът са успели да извлекат необходимите изводи. 

 

"Продължаваме да действаме по старите инструкции - да изолираме контактите и прочее, а на ден имаме по няколко хиляди заразени; в някои страни - по няколко десетки хиляди. Подходът с изолацията трудно може да сработи. Все повече и повече се ориентираме към изграждането на "стаден имунитет" - понятие, което плаши и звучи зле, но колкото и да е нелицеприятно, то изглежда единственото логично при този темп на разпространение на заразата. Вече играхме сценария с пълното затваряне през пролетта и той успя да забави темпа на разпространение, без да предотврати втората вълна. В това се убеди целият свят. Най-тревожното е, че, както при една война, се създава икономика на войната, която има интерес от нейното продължаване, така и при пандемията се появяват икономически интереси, които ще търсят тя да трае във времето. Да речем, производителите на маски, дезинфектанти, ваксини, политиците, които търсят да се закрепят на власт - всички те имат интерес от това пандемията да трае. Това е идеята, ако някой не е разбрал.“

 

Евродепутатът е на мнение, че не може да спират цели системи - като образованието или правосъдието - поради пандемията. 

 

"Тя няма да изчезне. Няма как да се скрием от вируса. Той е твърде находчив, светът е твърде промокаем. Ние трябва да свикнем да живеем с него, спазвайки някакви правила."

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • палаши на Нашингтонския обком, съединявайте се!

  31 Окт 2020 11:42ч.

  Президентът не се ли разграничи от инициативата срещу Русия "Три морета", не ще види повече никаква подкрепа от левия телекторат, ако ще и да се скъса да се прави на революционер... Тая инициатива е като Истанбулската конвенция - който държавник я подкрепя, се самопоставя автоматично извън одобрението на мнозинството от българския народ, а ако продължава да упорства - ще става смешен и несъстоятелен даже за птичките и тревичките.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • бла бла

  31 Окт 2020 11:43ч.

  Президентът може и да е посрещан радушно от народа, но последните му натовски му изцепки няма да бъдат простени от болшинството от хората гласували за него. Точка.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "ГЛАСОВЕ"

  31 Окт 2020 11:44ч.

  са решили да се подиграят с ЕД Иво Христов като са дали публичност на неговото примитивно двуполюсно мислене. За което поздравления !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • эIe

  31 Окт 2020 11:50ч.

  Нинова, трябва да слуша хората, които са гласували за нея, а не птички отлетели в Европейска Вавилония, която отдавна си е подкопала основите и си е изкопала гроба.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Точно "натовските изцепки" на Президента показаха,

  31 Окт 2020 12:14ч.

  че все още става за употреба. Най-големияят гаф на президента беше вдигнатия юмрук и призива най-примитивната и немислеща част от населението да започне да прави фашистки въстания. Бясното хвърляне на доставена с бусове храна, бясното неспазване на елементарно поведение и затваряне за цяло лято на основни софийски артерии беше провокирано от отблъскващото поведение на президента, който не се засрами и само седмица след това се снима с Гергов, чието богатство не се коментира, но се знае какво е. Президентът имаше достатъчно време да види какво е презизвикал с неуместното си поведение и приказки, но отказа да се разграничи от хунвейбините по улиците. Може да си пишете хвалебстия за него, но той самият си е виновен за случващото се днес в страната. И трябва да си понесе последствията. Да не говорим за документите, които бяха иззети от президентството и за които и до днес не се знае дали са били изрползвани и каква беда са нанесли на държавата. Вдигнатия юмрук и последвалите екцесии спряха разследването по случая. Но един ден то трябва да продължи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мъка герберска

  31 Окт 2020 12:44ч.

  Голяма мобилизация на герберски тролове под този точен анализ. Значи ги е нацелил в ташаците.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Христов

  31 Окт 2020 13:04ч.

  го играе пиар на Радев. Следователно му е спукана работата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ърб

  31 Окт 2020 13:17ч.

  Каква е разликата между "положителен" PR и "положителен" PCR тест? Разликата е в неопределеността на двете P-та, която винаги е по-голяма от крайния резултат от теста, с което го компрометира напълно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Заралия

  31 Окт 2020 13:21ч.

  Наистина ще е пълно малоумие БСП да не подкрепи Р.Радев.Само обединен фронт може да свали ГЕРБ.И тук ще си приличат политиците със стратегическо мислене за бъдещето на България.В случая е без значение разцветката .

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Помпео

  31 Окт 2020 14:11ч.

  И двамцата имат един и същи водещ офицер - Портиерът на американското посолство.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ха ха ха

  31 Окт 2020 14:19ч.

  Ако Нинова не се разграничи от него - пак ще има отдръпване и то масово, какво предлагаШ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ха ха ха

  31 Окт 2020 14:20ч.

  Явно наистина всички са се прицелили в Нинова, даже и радко пиратко, скритата лимонка :D

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • за първи път съм на противоположно мнение с Иво Христов

  31 Окт 2020 14:20ч.

  Горното заглавие носи една заплаха (ако ...не знам си какво, то....) и едно обидно и невярно твърдение (че БСП би влязла в сговор с ГЕРБ). Силата на Корнелия Нинова произтича от две неща - че никога и при никакви обстоятелства не ни приела, докато е председател на БСП коалиция с ГЕРБ и последователната и безкомпромисна позиция относно Истамбулската конвенция. Корнелия Нинова не седи в основата на никакъв конфликт с президента. Президента е този, който открито, публично дава знаци и жестове, които могат да бъдат разчетени като еднопосочно дистанциране от БСП. Защо го прави си е негов проблем, но това не е проблем нито на Нинова, нито на БСП. БСП е свикнала на удари под кръста: Първанов, Станишев, Сашо Томов, Николай Камов, Румен Петков, Татяна Дончева, Мая Манолова, Ивайло Калфин, Елена Йончева, ...сегашните “отцепници” не ги броя, защото те не са в категорията на гореспоменатите. Нинова не е казала една лоша дума за Радев, той също за нея. БСП е друго нещо. Тези хора имат право на емоция. Колко пъти са ходили до урните за да може изброените по горе да станат депутати, министри, евродепутати или да заемат други важни държавни постове? Нож в гърба, трудно се забравя. Никой от БСП няма да влезе в открита война с президента, но обидата не се забравя. Такъв е животът.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • asd

  31 Окт 2020 14:20ч.

  Умно говори този човек, но по едно време на протестите, като че ли бяха притеснени да не ескалира. И защо? Да му е угодно на Радев, да не вземат да го обвинят за подстрекател. Тръгнали да спират хората да не хвърлят. Протестът си е чисто поражение и Радев трябва да поеме отговорността за поражението или да се поправи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  31 Окт 2020 14:24ч.

  Лъжи и пак лъжи, „президентът е на страната на народа“, това може да се каже само, ако Радев беше цар. По царско време бяхме разделени на цар и народ, (поданици) и когато царят отиде при който и да било селянин или група, той "слиза сред народа". В демокрацията народът НЕ е простолюдието, което все не можем да го обясним на комунистите. В демокрацията народът върви заедно със своята политическа надстройка, защото ТОЙ управлява и надстройката е негова, негови НАРОДНИ представители. Затова когато Радев застава против най-голямата партия, той застава против най-голямата част от народа, в опит да не им позволи да имат свое представителство. Точно затова би трябвало да е подсъдно в демокрацията да се настройва група против група, всяка група има права! А когато Иво Христов призовава да има обединение против тази най-голяма партия, той призовава да се убие демокрацията и фактът, че говори за примка на гърлото не ме изненадва. Хората, които търсят тоталитарен монопол, няма какви други да бъдат, те винаги носят в сърцето си желанието за ликвидиране на политическия враг.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Радев е подлога - доказана вече!

  31 Окт 2020 14:29ч.

  В началото си мислех, че е просто неопитен, но сега вече съм сигурен! Първо излезе по телевизора и призова хората към неподчинение, после, като излязоха хората, някой го накара да ги прибере обратно и той отново от телевизора каза, че не го били разбрали... така се е гаврил няколко пъти с нас! После, трошките Ф16 бяха закупени заради него, подписа за ГЕШЕВ, подписа и за "трите шкембета", лигави се с тоя и оня, а този соросоид ми говори кой/какво трябва да прави!!! Всички соросоиди са в президентството - Йончева, тоя горе, Йотова - всички там са слуги на сорос - Корнелия от кои е?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • такъв е животът

  31 Окт 2020 14:34ч.

  Неблагодарността и лицемерието не бива да се толерират, политическата неблагодарност - още по-малко. Обидно е да ходиш да гласуваш за един, а той да се окаже друг.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • И още нещо...

  31 Окт 2020 14:35ч.

  Нинова има шанс, ако даде път на Иво Христов, ама онзи другия Иво - Професор Иво Христов, докато ни пробутва такива претоплени манджи като тоя ифчу соросоида - няма никакъв шанс! Изборът си е само неин и на никой друг не може да се сърди! Тя изпрати само 100%-ви соросоиди в ЕП!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • asd

  31 Окт 2020 14:50ч.

  Радев трябва да поеме отговорността за провала на протестите...и защо след като е обвинен че с дрон е снимал министър председателя и той му е нагласил всичко, не излезе да каже истината. Защо се изгуби от медийното пространство, не е желан гост в студиата ли....Не може да бягаш от отговорност и само да заблуждаваш хората че тече въстание и да се криеш и да си нагласяш нещата скришом. Хората за какво ги взимата...за тълпа

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Оня, другият Иво Христов, професор, ротарианец, социалист,

  31 Окт 2020 15:06ч.

  Същият, който обяви 80% от българския народ за дебили? Не, благодаря!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Агитката на Корнелия в атака

  31 Окт 2020 15:14ч.

  Личите си

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ами

  31 Окт 2020 15:37ч.

  “Аз съм прост и вие сте прости”, колкото и просташко да е, звучи някакси по-откровено от мълчаливото и недоизказано “простите сте само вие”.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Русофил/българофил. Ако Нинова полегне на САЩ, където е синът й в банка, свършено е с БСП. Този Иво ни има за по-глупави и от дебилите!

  31 Окт 2020 16:22ч.

  РУМЕН РАДЕВ ВЪОБЩЕ НЕ ТРЯБВА ДА СИ ПРАВИ НИКАКВИ ИЛЮЗИИ, ЧЕ С ОТКРОВЕНАТА СИ РУСОФОБСКА ПОЛИТИКА, КОЯТО ПРОВЕЖДА, ПО НАРЕЖДАНЕ ОТ КОЗЯК, ЩЕ БЪДЕ ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ ЗА ВТОРИ МАНДАТ!!! ЕДИНСТВЕНИЯТ МУ ШАНС Е ДА ИЗВЕДЕ БЪЛГАРИЯ ОТ ПАГУБНАТА ЗА ЕВРОПА И ЗА НАС РУСОФОБСКА ИНИЦИАТИВА "ТРИ МОРЕТА". В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ГО ОЧАКВА ИЗБОРНА КАТАСТРОФА! Членската маса на БСП е съставена от русофили. И аз съм русофил, защото без Русия не може да просъществува България, т.е. русофили сме българофилите, родолюбците. А Радев се прояви като българомразец. Играе със САЩ срещу интересите на България, като подготвя войната на нато и САЩ срещу Русия. А без Русия няма България. Нещо повече, Русия е българско културно наследство и пространство. Така както САЩ е английско културно наследство и пространство. Който е срещу Русия, той е срещу България. Договорите за влизане в нато и в ЕС са порочни, защото бяха подписани в ущърб на България и на българските граждани, които бяха пренебрегнати като не им беше дадена възможност да се произнесат на общонароден Референдум дали искат да станат част от убийците на престъпната международна военно-търговско-политическа корпорация нато, която разстрелваше мирни хора в остатъчна Югославия, а ЕС ни наложи робски условия за членство и на първо място, да си съсипем енергетиката и икономиката. Следователно, президентът Румен Радев сам си плю на физиономията и най-важното, показа че е американски слуга и мами българските граждани. ИВЧО, ТИ ХАРЧИШ НАШИТЕ ПАРИ В БЮКСЕЛ И НИ НАЛИВАШ БРЮКСЕЛСКИ АКЪЛ. МИСЛИШ, ЧЕ СМЕ МАЛОУМНИ. ЩЕ ТЕ ИЗРИНЕМ И ТЕБ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Аз пък съм ляв и не съм русофил

  31 Окт 2020 16:55ч.

  Ако не беше нескромно, щях да допълня - като Ботев и Благоев. Но понеже не мога да се сравнявам с тях, ще си го спестя. Капиталистическа страна, с дясно управление, с олигарси и социална несправедливост, с ограничени граждански свободи, какво би я свързало с левите идеи? Носталгията по безвъзвратно отминалия социализъм? Ами няма го, нищо не остана. Сега са Ротенберги, Абрамовичи, Пригожинци с частни армии и частни колониални интереси, министри милиардери...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Констатация

  31 Окт 2020 18:34ч.

  Ами тя вече се разграничи...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • до qaf

  01 Ное 2020 8:24ч.

  Знаеш ли какво, заври си тия 300 долара в задника и се разкарай от форума!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Керенски

  01 Ное 2020 17:38ч.

  Да,трудна е задачата която стои пред българите,но лесно няма......трудни времена,несигурни.Всеки трябва да реши сам със съвеста си...пък да става каквото ще?Но никога не било лесно.....българите сме си виновни? Да попаднеш на водач е божия Воля......успех желая на БългарияІНИЕ ВИНАГИ СМЕ СИ БИЛИ ТАКИВА..?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Фриц Клингенберг

  01 Ное 2020 20:17ч.

  Айде, айде. Радев е пътник. Това го знаят всички! Нито ГЕРБ го искат, нито ДПС, а вече и БСП заради трите АМЕРИКАНСКИ морета. Това му беше последният пирон за втория мандат. Въобще Радев успя по време на COVID кризата тотално да се разнежи и да покаже истинския си фасон. Отвратитко. Долу мутрите, заедно с соросоидите, бил надпартиен, пък не иска реална власт с нова Конституция и президентска република, а искал само втори мандат на три морета ... догодина до амина!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • sad

  02 Ное 2020 4:26ч.

  Миналия петък получих $ 28755, защото съм без работа, искам да запазя проучването си, затова работих усилено миналата седмица и спечелих $ 19500. Предоставям на моите приятели и приятели да свършат тази работа. изучете този уебсайт, за да вземете допълнителни факти ===>>>Careerclub9.com

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Наглецът Иво Христов

  03 Ное 2020 18:44ч.

  Жената е в болница, а тоя мизантроп й извива ръцета за втори мандат. Това се вика наглост и неблагодарност.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • war

  04 Ное 2020 9:08ч.

  Google непрекъснато плаща от $ 27485 до $ 29658, за да направи снимка в мрежата от вкъщи. Присъединих се към това действие преди 2 месеца и спечелих $ 31547 през първия месец от това действие. Мога да кажа, че животът ми се подобри напълно! Погледнете го какво правя ===>>>www.Selfmax5.com

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мая

  05 Ное 2020 10:31ч.

  Га яде кюфтаците на Нинова и предаде Радев, това не бе грозно. Га се отрече от Радев и скочи в Брюксел със заплата от 12 000 евро, тогиз не бе лошо. Ти предаде и Радев, и Нинова. Туй ли ти е моралът!?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • на 31.10.2020 в 16:55

  05 Ное 2020 18:44ч.

  Това, че си ляв си е твой личен избор. Но твоят ляв личен политически избор не означава, че си българин, което обяснява и твоето заявление, че не си русофил. Как да ти обяснявам, че евреите в Русия не са руснаци? И че да си русофил не е нужно да си ляв или десен, които две пространствени определения са от координатната система на Френската анти-християнска революция от 1789 г., при това направени от гледна точка на трибуната, а от гледната точка на залата, понятията са точно обратните!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • на 31.10.2020 в 16:55 на 05.11.2020 в 18:44

  06 Ное 2020 20:04ч.

  Ако си русофил изначално, без принципи, без значение каква страна е Русия, това е кучешка привързаност.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • на 31.10.2020 в 16:55 на 05.11.2020 в 18:44 на 06.11.2020 в 20:04

  06 Ное 2020 20:22ч.

  До такова кучешко заключение, като твоето, може да достигне само натовски помияр в България.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • С Президент Плевнелиев отново пак - напред България!

  07 Ное 2020 10:53ч.

  Сложете снимка на ухиления Плевнелиев в тоалетната. Винаги ще имате близко до нормалното изхождане - много лека диария, без запек.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи