Ивелин Михайлов: Имам запис как Николай Марков ме заплашва с убийство и казва, че ще подкрепи програмен кабинет

Ивелин Михайлов: Имам запис как Николай Марков ме заплашва с убийство и казва, че ще подкрепи програмен кабинет

"Полк. Николай Марков ме заплашваше с физическо унищожение, каза ми, че няма да си намеря място в нито една точка на света. Това разкри Ивелин Михайлов от "Величие" в ефира на Нова телевизия. Той припомни, че първия ден на подкрепят програмно правителство", съобщи Михайлов. 

После той разкри, че първоначално идеята на хората от "Величие" в парламента била да подкрепят трети мандат. 

"Имам запис, в който се казва, че ще подкрепят програмно правителство", добави той. Михайлов направил запис, защото имало заплахи да прехвърли ръководството на партията. Заплахите идвали от Николай Марков. Заплахите били, че няма да си намери място в нито една точка на света. Марков му казал,че ще бъде смазан и унищожен.

Имало заплахи и от Виктория Василева към жена, която движела документите. Василева казала, че ако не направят Николай Марков предстедател, ще бъдат унищожени. Новина от тяхна вътрешна група (явно чат) била, че няма да подкрепат, първо, втооро и трето правителство.

Според Михайлов поведението на Марков в пленарна зала било непривично, при едно изказване той щял да се разплаче, хълцал. Казал му, че може с едно щракване на пръсти да му реши финансовите и политическите проблеми. "А той до вчера нямаше пари за едно кафе", добави Михайлов. 

По думите му най-вероятно Марков взима подкупи. "Иначе нямам обяснение откъде би имал пари", каза той. 

Преди гласуването за Рая Назарян му се обадила Виктория Василева и му казала да гласуват за нея, защото им предлагали добри условия. Призивът му като българин и член на "Величие" бил Марков и Василева да се оттеглят. Според него след всички неща Марков щял да направи нещо в друга посока, за да защити честта си. Михайлов не знаел дали Марков взима подккупи, но откъде му дошли тези пари, попита той.

 

 

Михайлов направил запис, защото имало заплахи да прехвърли ръководството на партията. Заплахите идвали от Николай Марков. Казвано му било, че няма да си намери място в нито една точка на света. Марков му казал, че ще бъде смазан и унищожен. 

"Наши депутати го казват, можели да ми осигурят международна защита, да ми решат проблемите, хора, които до вчера са нямали един лев, ще решават проблеми за милиони", обясни той за заплахите, които идвали от депутати на "Величие". "Да, заплахи за мен предимно, че ако не нещо не се е случило както те го искат, ще бъда унищожен и ще се задействат процеси, при които няма да има точка в света, в която да се скрия."

Той допусна, че депутати от "Величие" биха гласували в подкрепа на правителство в рамките на 50-ото Народно събрание, но очаква това да се случи с третия мандат, ако той отиде при "Има такъв народ". Но тези, които били готови да гласуват "за" това правителство, все пак били малцинство. 

Михайлов обясни, че заплахите към дошли след разговор с ръководството на група. Днес той ще даде подробности на пресконференция в 10:30 ч. Заедно с него ще са и депутати, за да потвърдят думите му и информацията за отправени заплахи.

Кирил Кирилов, известен като Киро Брейка, също обяви, че е бил заплашван от ръководството на "Величие". В ново видео, публикувано в YouTube, той твърди, че Николай Марков е пратил послание до него по Ивелин Михайлов да "внимава с видеата и да ги остави да работят". 

 

 

Той твърди, че Марков взел пари за предизборната кампания, за да дискредитира и да създаде проблеми и на Ивелин Михайлов. Знаел на кого и как са давани пари, затова щял да накисне Ивелин, че ги е връчил на някой, който после ги дал на влогъра.

"На Ивелин му е скроена шапката. Искат да го занулят. Ивелин ще го съсипят - 99%, един му давам да оцелее. И партия "Величие" няма да я има. С един куршум три заека. По-малко пари, партията няма да я има, и правителство. Заради един човек, на който аз се доверих", коментира Кирилов. 

"Ти самият каза, че народът ви е работодател и може да ви критикува и че депутатите са длъжни да ни дават обяснения. Не те ли досрамя да ми се обадиш, полковник?", попита той Марков.

По думите му, депутатът го обвинявал, че е взимал пари, а когато Кирилов намесвал темата, той отклонявал въпросите. "Може ли най-верния ви човек да загубиш? Аз никога повече няма да се занимавам с политика. Повярвах, исках нещо да стане, но този човек, който говореше как ще вкарва ГЕРБ и ДПС в затвора, отиде и гласува с тях", допълни Киро Брейка, който дълго пазеше гърба на партия "Величие" и открито показваше подкрепата си. 

Влогърът споделя, че дълго се чудел дали да направи това видео и дали да сподели за заплахата, защото щял да си има проблеми. Но решил, че ако си замълчи, ще има проблеми със съвестта си. 

Кирилов дори публикува откъс от разговор, в който се чуват заплахи и обиди по негов адрес.

"Записът на полковника е дълъг, аз ще ви пусна само тази част, в която ми казва какво ще се случи с мен", поясни той. "Готов съм да извикам медии и експерти, за да докажа автентичността на записа".

Междувременно се появи и информация, че самата група на "Величие" е почти пред разпад. Според източници в парламента вече има две фракции - тази на Николай Марков и тази на Ивелин Михайлов. На пресконференцията денс вероятно Михайлов ще обяви, че 5 души от парламентарната група ще се отцепят. Това са Николай Марков, зам.-председателите на парламентарната група Дарин Георгиев и Георги Куков, музикантът Етиен Леви и някогашната дясна ръка на лидера на "Има такъв народ" Слави Трифонов - Виктория Василева.

 

 

 

Коментари

  • рукола Z

    02 Юли 2024 8:21ч.

    Пускай записа и толкова... какво си седнал да цивриш всеки ден? Тарикат мъж не писка!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това вече е наистина непонятно

    02 Юли 2024 9:22ч.

    Ивелин е превъртял от притеснение

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Трудно се чете статията

    02 Юли 2024 9:43ч.

    Но като цяло доста неща не са така, както се представят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Секта c парк

    02 Юли 2024 9:54ч.

    Тоя не е никакъв русофил, русофилството му и кръста с който се разхождаше 3-4 месеца преди изборите, със какъвто и снабди ПОДполковника са само маскировка на Сциентологията която тоя с фирмата си Тогедер България разпространява у нас. Ивелин Михайлов е представител на New Era (пропагандата на Сциентолозите) за България, пише го на една от снимките на страницата му във Фейсбук, на която шефът на Ню Ера му поднася Специално Издание ДИАНЕТИКА(сциентология) с бели ръкавици (уникат). Цанов доказа въВ последното си видео връзката м/у Михгайлов и Сциентологията (САЩ). Фирмата е наименувана ТОГЕДЕР, а не ЗАЕДНО или ВСЕМЕСТЕ!? В репортажа по тв обяснават като част от традициите в Исторически Парк че извършват "наричане (наименуване) на децата" а, не кръщаване!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аман с глупостите за секти, пирамиди, пране на пари

    02 Юли 2024 9:59ч.

    Просто са на път някой да ни вкарат във вечна тъмнина, и това не са Величие. Някой знае много добре, че е най-добре отвътре да се вкара раздора. И Киро Брейка рева, ами слушах записа, ей богу, стандартен моабет.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Внесено от САЩ

    02 Юли 2024 9:59ч.

    Сциентолозите от Величие, чийто Приятел Сциентологът Марк де Турк, води лекции по сциентоложката книга "Емоцинална скала на тоновете", в училищата в Пловдив, с което той сам се хвали на страницата си?: https://freeboss.bg/%d1%82%d0%b8%d0%b9%d0%bd%d0%b5%d0%b9%d0%b4%d0%b6%d1%8a%d1%80%d0%b8-%d0%b2%d1%8a%d0%b2%d0%b5%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d0%b8-%d0%b2-%d0%b5%d0%bc%d0%be%d1%86%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%b0%d1%82/ Подобни курсове със същото име предлага Официалната страница на Сциентолозите: https://www.scientology.org/courses/tone-scale/overview.html В рганизацията на съпругата му New Generation Family участва и Марияна Магистър педагог с 34 години педагогически стаж. Лицензиран преподавател и обучител по Технология на обучението на Л. Рон Хъбард (тоест Сциентология) https://hca-bg.org/bg/about-us/. Съпругата на световно известния Сциентолог Марк де Турк г-жа Моник де Клер изнася поредица от лекции в Самоков пред ученици от НУ “Петър Берон”, ОУ “Св. св. Кирил и Методий” и ПТГ “Никола Вапцаров” на тема Сциентология (технологии на Хъбард) "Представените теми са част от технологията за учене, открита и разработена от американския хуманист Лафайет Рон Хъбард. "(Хуманист???) https://samokov365.com/%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%BA-%D0%B4%D0%B5-%D0%BA%D0%BB%D0%B5%D1%80-%D0%B3%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%83%D0%B2%D0%B0-%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D0%B2-%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%B2/ Заглавие на вестник " Приятел" "Белгийката Моник де Клер обучава Самоковски учители" и още "Моник де Клер от организацията New Generation Family изнесе вчера, на 4 май, лекция пред самоковски преподаватели". Интересно, на страницата на New Generation Family виждаме че Марияна с 34 години педагогически стаж е сертифицирана Сциентоложка(обучител), въпросът е колко такива педагози има в България?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Защо никой не се вълнува, че Главчев обеща да вкара в Парламента документа, с който заминава на срещата на НАТО

    02 Юли 2024 10:01ч.

    Или няма да го представи. Защо ни се оъвлича последната седмица вниманието, и нищо за предстоящата война на наша територия. Дано Орбан вразуми Зеленски, иначе горко ни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Курнела

    02 Юли 2024 10:30ч.

    Теб лично ще те пратят да пазиш Харков.😄

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Положението в България е Туин Пийкс

    02 Юли 2024 10:33ч.

    Безнадеждно , жалко , гнусно - извадка на българското общество... И от двама съзаклятници , единият ще е предател по принцип. Мръсотията е навсякъде , всички идеали - опорочени, и всеки е пешка в ръцете на някого. Играта е единствено за пари и власт. Разпад навсякъде в политическото пространство и партии, с лидери от случайници и заплахи за физическо унищожение помежду им. Къде живеем , какво се случва , за какво се борите играчи , какво ще стане с нас - вечно лъганите и предавани българи ? Положението в България е Туин Пийкс - злокобно с неочакван край !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Демократа с Тротинетката

    02 Юли 2024 12:01ч.

    До сега си мислех, че Киро е единственият с Логорея и Шизофрения. Венелин направо ме разби. Два часа говори как Шиши и Пеев купили Марков и си напазарували депутатите. И накрая зъвършва с обращени е към Бойко, Пеевски и Прокопиев да работят заедно за България. Егати шизофренното шоу. През цялото време разправя, че има записи как са ги заплашвали , но запис не чух.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Партия “Безличие”

    02 Юли 2024 12:33ч.

    Това е еманацията на политическата бутафория и дебилизъм!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Боже Опази

    02 Юли 2024 13:21ч.

    Високопоставен Сциентолог, представител на New Ера (пропагандата на сциентолозите)за България, награден лично от Шефът на New Era с уникалто издание Дианетика(Сц.) (Снимките му във фейсбук), който призна че ходил при Сц. в Дания и мн. Му харесало а на др. снимка позира гордо пред Сциент. Централа в Лондон, ЩЕ ДАДЕ ОБЕТ ПРЕД БОГ. Тоя се ГАВРИ с нас!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не се съмнявам, че ГЕРБ и ДПС действат точно по този начин,

    02 Юли 2024 14:09ч.

    който е описан от Ивелин Михайлов.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • маркоф е американски агент

    02 Юли 2024 8:22ч.

    Записът на Киро БрейкЪТ: https://www.youtube.com/watch?v=vqIjBMg4itE

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Venom

    02 Юли 2024 9:01ч.

    Абе, галфон, това НЕ е записа за който говори Киро Брейка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ивелине, Ивелине

    02 Юли 2024 9:37ч.

    Не ти е лесно!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Слушахме го тоя запис

    02 Юли 2024 9:44ч.

    Нищо конкретно няма. И Брейка явно е сготвен, а Ивелин иска да си спаси парка. Каквото и да излезе, нищо няма да е вярно

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Интересно, ако една партия се разтури, какво става с Парламента

    02 Юли 2024 11:29ч.

    Остава 227 човека?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тръмп

    02 Юли 2024 8:27ч.

    Тея нещо май ми копират стратегията за безплатно скандално медийно присъствие, чрез изкуствено създадени драми. Величие са на такъв етап от развитието си, че е много важно да се говори за тях в медиите, без значение какво се говори, за да може колкото се може повече хора да чуят за тях. Драма, драма, драма.. това ако не е умишлено, тия са ебати дебилите..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жълт котарак

    02 Юли 2024 8:34ч.

    Мяза. Лоша реклама няма.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария...

    02 Юли 2024 8:35ч.

    Развитие в застой? "Величие" приключиха!-https://pik.bg/извънредно-5-има-начело-с-николай-марков-и-виктория-василева-напускат-величие-news1236452.html

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Марков не е правил изявления

    02 Юли 2024 10:32ч.

    Що не се замислите, кой няма интерес да дойде срядата и да се види как Величие ще гласуват. Един ден, а се прави всичко възможно сряда да няма. Откакто Величе се явиха на сцената, една доц. Киселова каза добра дума за Марков. Що за паника е това, ей богу много съмнително. Чак пък толкова. Всички загрижени за избирателите на Величие, .... няма да ги получите, колкото и да ви се иска.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тръмп

    02 Юли 2024 11:11ч.

    Защото няма никакво значение кой как ще гласува. Важно е Величие да не излиза отустите на телевизионерите. А иначе, даже е по-добре да му гласуват правителството на Бойко. И после да го шантажират както си знаят, но това не е от чак толкова голямо значение, тъй като е тактическа игра. В случаят са по-важни дългосрочните перспективи, тактиката е мръсна в момента.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Много грубо

    02 Юли 2024 8:30ч.

    Нещата загрубяват и вече е наложително да се самосезира прокуратурата. Преди малко по БНР Ивелин Михайлов заяви, че т. нар. полковник Николай Марков дори го е заплашил, че ще бъде ликвидиран физически, като преди това ще бъде унищожено името му. От БНР търсят Марков, но същият не си вдига телефона.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Необичаен

    02 Юли 2024 8:34ч.

    Почти като в театър е красиво....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ами, като в театъра, как не

    02 Юли 2024 8:38ч.

    Евтин, долнопробен, любителски водевил. За простаци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • (О)ценител

    02 Юли 2024 9:13ч.

    Абе на мен ми е малко бързичко като сюжет, но бива.. такива са времената. Младите обичат екшън да има.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 02 Юли 2024 8:34ч. Почти като в театър е красиво....

    02 Юли 2024 9:34ч.

    Гротеска!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 02 Юли 2024 9:13ч. Абе на мен ми е малко бързичко като сюжет, но бива.. такива са времената.

    02 Юли 2024 9:35ч.

    Е, то беше ясно, че когато дойде време да се делѝ субсидията ще настъпи катаклизъм.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    02 Юли 2024 8:39ч.

    защо непрекъснато ни занимавате с това образувание те са там за субсидията марков все в еком виси при с диков не го ли виждате че е гола вода ами в василева полит номад може ли да имате доверие на подобни индивиди и да гласувате за тях като им платят ще гласуват и за дявола

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Я кротко!

    02 Юли 2024 9:25ч.

    Само да не ревнеш за Костадинов, че аман!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 02 Юли 2024 9:25ч. Само да не ревнеш за Костадинов, че аман!

    02 Юли 2024 9:37ч.

    На фона на водевила на Величие Костадинов изглежда титан.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Костадинов си е титан, никой не го отрича

    02 Юли 2024 9:46ч.

    Малко ли лази на Борисов, докато го вкара в политиката

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да се коментира субсидия, като че ли някой може да си я сложи в бановата си сметка, е елементарно

    02 Юли 2024 10:04ч.

    Ама толкова им е акъла на някои.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Михаил

    02 Юли 2024 8:41ч.

    Яворе, оказа се прав в едно от събеседванията с Карбовски по темата относно личността на Николай Марков. Мен лично ме озадачи погледът му. Какво да правиш политическото инженерство е в ход. Играят си с идеите на хората. Ако се окаже истина това за Марков, нищо добро не го чака този страхливец.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Явор за съжаление

    02 Юли 2024 9:19ч.

    Явор, за съжаление, много често е прав. Не винаги, но повечето пъти. Казвам “за съжаление“, щото щеше да е по-добре, ако не беше.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Глупости

    02 Юли 2024 9:25ч.

    Кой има полза от този конфликт между Марков и Михайлов. И прословутия запис на Марков и Михайлов, Марков е изключително спокоен, а Ивелин го провокираше.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пешо

    02 Юли 2024 13:31ч.

    Само откровен тъпанар може да вярва, че нещата дето Марков ги плещи ще се нагърби да ги прави. Да не говорим, че някой път говори откровени глупости. Пророка на тъпаците същия, като Сидеров, Каракачанов, Яне Янев и т.н.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Валя

    02 Юли 2024 16:40ч.

    До "Явор за съжаление е прав": Да, така е. Умен мъж 👍 Live предаванията им с Карбовски "радват" 😉

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    02 Юли 2024 8:42ч.

    Интересно как жена с подобно излъчване като номадката се е навирала къде ли не.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария...

    02 Юли 2024 9:01ч.

    Мери, ще си позволя да те поправя: В. Василева е политическия инженер.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктория Василева е доста свястна жена

    02 Юли 2024 9:48ч.

    Това, че има врагове е друг въпрос.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 2790

    02 Юли 2024 8:44ч.

    Този тип ме притесняваше от самото начало...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Времето ще постави всичко на място

    02 Юли 2024 8:46ч.

    Не разбирам защо медиите отделят толкова внимание на най-малката партия в парламента. С времето всичко ще се изясни, няма какво да се драматизира. Има къде по-важни теми за медиите от Величие. Ако Величие са читави - добре, ако не са, не е голяма драма за България. Така или иначе ще се появи формация, която да защитава интересите на българите. Българската православна църква без всякакви драми умно отвърна на евроатлантическия вертоломейски удар. Така трябва и в политиката.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Инфо мъгла

    02 Юли 2024 8:49ч.

    Какво е казал Костадинов, все е излезнало вярно. И за Черната Златка - Григорова излезна прав, макар да ме беше яд първоначално на него. И за това шкембе Марков излезна прав. Ама за Марков се усетих предварително. Още като го слушах какви ги плещи радикални и се питах, тоя как не го е страх. Оказа се че не го е страх, щото Шиши и Баце го курират. А и Пасков и Божилов си казаха, че е НАТОвец и урсулист.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Просто думи

    02 Юли 2024 8:54ч.

    Костадинов е по тирадите, но действия му липсват. Той предаде референдума в полза на българския лев.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария...- аман от опорки!

    02 Юли 2024 9:05ч.

    Просто думи 02 Юли 2024 8:54ч.И как точно предаде референдума за българския лев?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Как го е предал референдума, бе

    02 Юли 2024 9:17ч.

    Не знам по какви действия не е Костадинов, ама ти със сигурност по действията тролинг. Сигурно Костадинов требваше с Калашник да излезе да защити референдума, а ти да му викаш евала от дивана с бирата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До Инфо мъгла

    02 Юли 2024 9:21ч.

    Категорично е така.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Първо се иска санкция от Парламента, за провеждане на референдум

    02 Юли 2024 9:27ч.

    Подписката беше абсолютно излишна като цяло.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • просто думи

    02 Юли 2024 9:50ч.

    Възраждане трябваше да организира протест в големите градове с всички, които са гласували в подписката - една четвърт със сигурност щяха да дойдат и да се покаже, че има енергия за защита на лева. Затова смятам, че Костадинов предаде моя подпис. Няма нищо лично, просто гледам фактите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да правиш подписка, за която се знае, че няма да мине

    02 Юли 2024 9:51ч.

    Какво е!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За да го има лева, трябва да има икономика

    02 Юли 2024 10:06ч.

    А Костадинов даже думата икономика не знае къде да я вкара в лозунгите си, камо ли да направи нещо реално.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Протест ИМАШЕ в София

    02 Юли 2024 16:09ч.

    https://eurocom.bg/new/za-referenduma-za-leva-vzrazhdane-s-protest-pred-konstitutsionniya-sd-65c484a5e4b10 Познай колко хора дойдоха... След това имаше още един далеч по-смислен на 9-ти Юни тази година. По това време пък едни 70% бяха отишли за гъби или на море в Гърция...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Случаен

    02 Юли 2024 22:34ч.

    Доколкото се сещам, нещо по някакъв член не беше изпипано. Въпросът е нарочно ли или заради некадирни юристи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 2790

    02 Юли 2024 8:50ч.

    Ружа Райчева познайте на кого е щерка...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това пък защо

    02 Юли 2024 10:11ч.

    Един Райчев знаем

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Гълъбова

    02 Юли 2024 8:57ч.

    Аааа, тези не са за мен. Аз лекувам нормално луди.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Смешно наистина

    02 Юли 2024 10:35ч.

    Но да не се дочака един ден, утре ще се гласува правителството и да не дочакат един ден, незнам. Луда работа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Очевидно е свързана с гласуването

    02 Юли 2024 12:46ч.

    лудата работа

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    02 Юли 2024 9:04ч.

    И да се разцепят, и всички да отидат при ГЕРБ и да гласуват за тях - правителство няма да има! Псевдополковниченцето ще се хване за дебелите пръстенца на краката, защото се самозастреля в празната пача! Само дето ми е много интересно, кой ще изкарат срещу Възраждане на следващите избори? Имайте предвид, че трябва да е неумен, като кирчо и николайчо 😁 Шкварек го инженерства Румбата тримореца, той вече се чувствал българин, шквари 🤣 Голям панаир за тоя кашкавал!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Рукола, аман от това Възраждане, Бе!

    02 Юли 2024 9:29ч.

    Ако си имат твърдо ядро, кой ще го разбие. Ама нямат, хората не са тъпи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • идиоти родни

    02 Юли 2024 9:07ч.

    Леля му е болен, отиде да го бръсне.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • и пак кажете, че "Афера" туй, онуй

    02 Юли 2024 9:09ч.

    Кака Веса е гений!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    02 Юли 2024 9:12ч.

    Носът на кака ти Веса е постоянно тук в коментарите и добре слухти, а ще я призная за нещо, когато спре цензурата в сайта си... дотогава е никой! Още повече, че след като облизваше някои части на Гешо и Шишо, направо ми е паднала в очаците 🤣🤮

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Веска сигурно обикаля с лула, каскет и Уотсън и разкрива

    02 Юли 2024 9:28ч.

    Тая Веска една дума не е казала срещу Пеевски в сайтето си. Сугурно съвсем случайно. Гений е, щото я захранва некой. С каквато утка требва да се пусне за момента.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Явно явление като Величие е опасно

    02 Юли 2024 9:31ч.

    Един от двамата е купен. Предполагам Ивелин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Афера си е баш туй на онуй

    02 Юли 2024 10:39ч.

    А нали тя каза крилатата фраза:"Пеевски е много умен". Що да не и вярваме!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    02 Юли 2024 9:16ч.

    Мария, политически инженер на бързо разпадащи се образувания, не е зле. Тези акъл имат ли, пък и ....очи! Току-що прочетох, че една от тях, Албена някоя си живеела в барака с клозет на двора, щото била хвърлила кинтите си през балкона, и питала кога ще дават субсидиите. Боже, и това са народни представители! Субсидиите!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Браво, много си научила

    02 Юли 2024 10:37ч.

    Продължавай да се образоваш

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Генчо

    02 Юли 2024 9:19ч.

    "Записът на полковника е дълъг, аз ще ви пусна само тази част, в която ми казва какво ще се случи с мен", поясни той. " Това се нарича вадене на думи от контекста. Е, колко да е дълъг този запис? 10-20 мин. Пускай го целия и нека хората сами да си преценят, за какво иде реч. Заплаха ли е, предупреждение ли е, що ли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    02 Юли 2024 9:23ч.

    Виктория Василева ги търси, сформира, използва в полза на ШИШКО/БОКО и ги изхвърля, така създадоха ИТН, после тия моруци, които са адски прости! Случайно е попаднал там и Руди гела, който се оказа и умен, той ги удари много яко под кръста, затова и не го пуснаха да влезе... страхуват се от него. Затова залагат на видимо болни и глупави хора, за да няма грешки в системата. Това го направиха, за да може да се гласува 2 в едно за евроизборите и малко объркаха конците, защото сега ПП се дърпа и сглобката е под въпрос 🤭 иначе тя им беше адски удобна, но без тоя въртел, ВЪЗРАЖДАНЕ щеше да избие рибата на евроизборите, а европейците не искаха това... сега разбирате ли какво се случва?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • това което се случва е за добро

    02 Юли 2024 9:24ч.

    Крайно време е хората да станат малко по-грамотни и да си изградят имунитет срещу политическите измамници. Преди да харесате някого и да му се доверите, вижте в Гугъл що за човек е. Например: Имал ли е обща фирма с мафията (в случая с Брендо) и колко хора е завлякъл досега, полковник ли е или само подполковник изгонен от НСО и такива неща. Проверявай и тогава доверявай!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Айде, айде

    02 Юли 2024 9:33ч.

    Колкото и да се престаравате, няма да е на вашата

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • йас

    02 Юли 2024 9:40ч.

    Шапо за г-н Дачков, който много добре бе надушил какво представлява подполковника, още преди да създадат "Величие" дори. И кураж за всички, които са гласували за туй нещо и ще трябва да си признаят някои нелицеприятни истини;)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Някой не иска да дочака срядата

    02 Юли 2024 9:50ч.

    За да се опровергаят обвиненията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дачков нищо не разбира

    02 Юли 2024 9:52ч.

    Само знае да пуши по студията, каква липса на възпитание. Дачков, в България има геноцид срещу непушачите и ти го подкрепяш.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А, Дачков аплодираше и случващото се в Ирак

    02 Юли 2024 10:42ч.

    После си посипа главатат с пепел, но щом казваш да му вярваме, може, но друг път

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зодия Прасе

    02 Юли 2024 9:41ч.

    Зле им потръгна на "Величие". Едва се появиха на картата на нуклидите и вече безславно се разпадат. Шансът им е да се преосноват наново под мотото "Нека направим Величие отново велико", този път с истински войни на светлината - всеки един от тях КЕЛТ, т.е. завършил специалност "Квантова Електроника и Лазерна Техника" към Физическия Факултет на СУ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Безсмислено е да се караме заради партии, създадени по времето на петата българска държава

    02 Юли 2024 9:56ч.

    Нито една няма да остане в историята с друго, освен с осъдените си членове.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Полковника е хитър измекяр!

    02 Юли 2024 10:00ч.

    Преди време обикаляше студиата и говореше русофилски фрази и идеологии,после се оказа,че сам се определя като християн-демократ и най-вече,че е за НАТО и ЕС,а преди това ги оплюваше за щяло и нещяло! Марков,сам си казвал,че българите не са прости,ама част от тях са(ти се оказа поредния В.Сидеров,С.Трифонов,К.Костадинов и т.н.),защото не мислят с главите си!Всичко е ясно,освен две неща,кой ви прикрепи един за друг с Ивелин и защо така ти трепереше ченето в парламента,след като щеше да ги пращаш в затвора,след като си бил в НСО и т.н. Това да четеш от листче и да мънкаш..... безценно! На боклука!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Много добре се получи

    02 Юли 2024 10:01ч.

    Ще видим хората от Величие, в или извън парламента, как реагират в криза. Тъкмо ще си направим изводите. Михайлов, ако иска да казва какво да се случва, трябваше да се кандидатира за депутат. Между другото, ако бях избран депутат на Величие и на втория ден Михайлов чувам, как Михайлов обяснява, че депутатите на Величие ще бъдат пробити, направо бих се изкушил да гласувам за ГЕРБ не защото са ми платили, а защото такова недоверие е обидно. Все пак всеки е невинен до доказване на противното.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ивелин явно е превъртял от притеснение за парка

    02 Юли 2024 10:10ч.

    Друго обяснения нямам. Жал ми е и за него, и за Марков

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Leto

    02 Юли 2024 13:17ч.

    За двама измамници измекяри?! Вие добре ли сте?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Случаят с Иванчева .... ряпа да яде

    02 Юли 2024 10:08ч.

    Да пази Господ от ново показно. Защо Ивелин сам съсипва Величие, не разбирам.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какви са тия

    02 Юли 2024 10:09ч.

    нечленоразделни бълнувания? Какъв е този шум?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кузелич

    02 Юли 2024 10:27ч.

    Голям майтап. И тук имаше лайнарчета, които агитираха за тез уроди. 😀😃😄😳

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    02 Юли 2024 10:28ч.

    Нема такава държавица.Пълна клоунада. Все пак на гласуването за правителството на Тиквата ще си проличи . Съвсем малко остана да се види. Да не съм на мястото на хорицата гладували за такава партия.Има фраза "испански срам". Да се срамуваш за някой друг, който се излага..... :((

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Карбовски…..,КАРБОВСКИ,де

    02 Юли 2024 10:32ч.

    си да те питаме що ни го пробутва тоя издокаран идиот т.н.”подполковник”Марков….. А Карбовски?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Никой не е застрахован от ало измамници. Само нивата са различни

    02 Юли 2024 10:38ч.

    Марков врътна и Киро Брейк и Карбовски. Врътна и тия дето гласуваха за него. Никой не е застрахован. Пази боже да не та срещне Остап Бендер.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чочо

    02 Юли 2024 15:12ч.

    За пари.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Валъ

    02 Юли 2024 16:55ч.

    Не е така - желаещите да слушат Марков бяха много. Сами го искаха в ефир. Абсурдно е, Карбовски да му вярва.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ама тия вярно са големи шушумиги!

    02 Юли 2024 10:43ч.

    Спретнаха един махленски скандал и това е! И тая трупа иска да управлява държава? Да живее демокрацията!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    02 Юли 2024 10:46ч.

    Помните ли първите избори 1990 ? Партия Орел, Кире либерало, Кики с почукването, извънземните в Щръклево.... :)) Само "Американците" били тъпи а ? А Кашпировски и Джуна? :))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Политкомисар

    02 Юли 2024 11:36ч.

    Извънземните в Щръклево показва всичко, което е нужно да се знае за народопсихологията ни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тръмп

    02 Юли 2024 10:47ч.

    Браво на тея пичове! Успяват да са винаги в центъра на медийнито и обществено внимание! Така се прави партия! Реклама, реклама, реклама. Не трябва да пропускат новинарска емисия. Трябва да се говори само за Величие и хората ще я припознаят, ще свикнат с нея и ще влезе във властта за постоянно. На следващите избири очакваме същото и от МЕЧа на Руди Гела. Браво! Време е малките да станат големи, а големите да отидат там къдети им е мястото - на боклука.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Съгласен

    02 Юли 2024 13:07ч.

    Наблюдаваме повече технология отколкото естествена бонащина.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зодия Прасе

    02 Юли 2024 14:28ч.

    А след "МЕЧ" да се готвим за "БОЗДУГАН", "КАМШИК" и пр. проекти.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Политкомисар

    02 Юли 2024 11:34ч.

    Видяхте ли си комиксовото Величие? Като паяци в буркан са. А лапнишараните не свършват...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поздравления от посолствоТО

    02 Юли 2024 11:57ч.

    Катинчарова изнесе скандален факт, че Виктория Василева получила поздравления от посолствоТО и други посолства след гласуването на Величие с ГЕРБ и ДПС.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    02 Юли 2024 13:06ч.

    До изборите есенес ще ни занимават с аматьорщините си. След тях ще има други клоуни

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ххахахах

    02 Юли 2024 13:07ч.

    И тия се оказаха пълен ташак.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стела

    02 Юли 2024 13:51ч.

    Успехът на Величие наистина ме изненада. Не чета развлекателни сайтове, не гледам Карбовски и други подобни канали. Излъгах, гледах началото на разговора му с Дачков за Волгин. Спазвам хигиена какво чета, какво слушам. Чета коментарите, статията ме е гнус да чета. Наистина не проумявам как става, как не просто са се шмугнали между капките, а са в парламента. Излъгах, разбира се, че проумявам как, просто не ми стиска, че е възможно. Баси кочината, баси отворените умове. Хубавото е, че лично не познавам хора, гласували на Величие.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Допускам

    02 Юли 2024 15:03ч.

    "инвестицията" в парка да не може да се възвърне. А марков, гледан вече под лупа, няма начин да не стъпи накриво. Твърде е примитивен, макар засега да каканиже добре краткия си репертоар.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чочо

    02 Юли 2024 15:17ч.

    НМ the eraser.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ирония и сарказъм

    02 Юли 2024 15:48ч.

    Слушах днес Ивелин Михайлов и Красимира Катинчарова, изглеждат читави хора. Катинчарова ми направи много добро впечатление с декларацията за реакторите по време на заседанието, днес разбрахме от нея цялата истина и нейните действия заслужават адмирации. Лично аз очаквах т. нар. полковник Николай Марков да изложи намеренията за строеж за АЕЦ Белене, така широко прокламирани по време на предизборната кампания и в следизборните интервюта. А може би тези намерения са били само ирония и сарказъм.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Белене

    02 Юли 2024 16:51ч.

    Сега като се разцепиха, всеки ще строи поотделно по един реактор.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    02 Юли 2024 18:22ч.

    Сакън, да си строят паркове и да си цепят партийната, че ако почнат да цепят и атома няма да е смешно

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    02 Юли 2024 18:24ч.

    В България няма невъзможни неща . Тия са есенция на прехода.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зеленски иска да преговаря.

    02 Юли 2024 19:22ч.

    Руснаците искат Договорняк. Украйна приключи. Наесен е Тръмп. Евроатлантизма не е актуален. Намагнитените няма да посмеят да се набутат в Правителство, защото не ти трябва фабрика на 8ми септември. Иде нова Ялта. Марков е чао. МЕЧ иде с Радостин Василев.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    02 Юли 2024 19:24ч.

    Нерде Ямбол, нерде Стамбол? Че и МЕЧ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Gretchen

    02 Юли 2024 20:57ч.

    Не правят добро впечатление. Отклоняват ви вниманието.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Петър

    02 Юли 2024 21:19ч.

    Някой успя ли да разбере как и от къде се яви тази идиотска партия? Хора не гласувайте за всичко което Пълзи и Лети😢😢

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    02 Юли 2024 21:50ч.

    Вики(ученичка на Бисеров) прави втора за три години. Колкото и да я плюят-явно я бива в пласмента

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи