Илон Мъск пита потребителите на Туитър дали да възстанови акаунта на Тръмп

Илон Мъск пита потребителите на Туитър дали да възстанови акаунта на Тръмп

Следвайте "Гласове" в Телеграм.

Туитър беше предпочитаното средство за публични изявления на Доналд Тръмп , в него той имаше над 88 милиона последователи, съобщава БТА.

Броени часове след като каза, че още не е решил дали възстанови акаунта на бившия президент Доналд Тръмп в Туитър, Илон Мъск зададе снощи този въпрос на потребителите на социалната мрежа под формата на анкета, предаде Франс прес.

Към 01.45 ч. по Гринуич 59,6 процента от получените близо 2 милиона отговора бяха в подкрепа на връщане на експрезидента, чийто профил беше закрит заради ролята му за нападението на негови привърженици срещу Капитолия на 6 януари 2021 г., когато избраниците в Конгреса трябваше да удостоверят победата на Джо Байдън на президентските избори.
       
Не се знае дали своенравният мултимилиардер ще се съобрази с избора на потребителите, но след поста с въпроса той публикува нов  - с латинската сентенция Vox Populi, Vox Dei ("Глас народен - глас божи"), от което може да се заключи, че решението ще вземат хората.

Туитър беше предпочитаното средство за публични изявления на Доналд Тръмп , в него той имаше над 88 милиона последователи. Бившият президент вече предупреди, че няма да се върне в платформата със синята птичка и ще остане в собствената си мрежа "Трут Соушъл" (Truth Social), създадена след закриването на акаунта му.

Източник: БТА

 

Коментари

  • nan

    19 Ное 2022 9:05ч.

    да, поне ще бъде забавно. найо-тициновата примадона ще изпада в истерия всеки път, щом Бай Дони туитне някоя глупост.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И тяхното общество се занимава с глупости.

    19 Ное 2022 9:26ч.

    При тях Тръмп е злодеят, а при нас Бойко.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    19 Ное 2022 12:08ч.

    Много глупав ход на един умен човек, макар и напълно нетърпим като личност. Очевидно е, че поради някакви причини вече знае, че отговорът на читателите ще съвпадне с неговите лични виждания по темата и възнамерява да сложи защитна ламарина там ... където е опасно. Обаче, подобен род "решения" са винаги временни и ситуационни. Излъчва подвеждащи сигнали, че публиката има "право на мнение". Допълнително обезкуражава мениджмънта, което си е тъпо! В последна с/ка публиката няма право на мнение и това излиза на повърхността винаги много по-бързо от опита да се флиртува с нея.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи