И СДС се възмути от София прайд

И СДС се възмути от София прайд
И СДС се възмути от София прайд. Това се казва в позиция на партията, която изпратиха до медиите. От партията уточняват, че те нямат нищо против хомосексуалните хора. Според тях всеки е свободен да бъде такъв, какъвто иска. В позицията си те допълват, че тази общност има равни права с останалите български граждани и не е дискриминирана.

 

 

Като дясна консервативна партия, те обясняват, че ще отстояват ценностите на нашия народ, завещани от предците ни. Ценности, според коитотрадиционното българско семейство е от мъж и жена, които възпитават в здрава среда децата си.

В позицията си те споделят, че не могат да мълчат, когато зад благовидни, уж образователни каузи, се посяга на психиката на невръстни деца, за да им се внуши, че няма нищо лошо да сменят пола си или да живеят в семейство с две майки или двама татковци.

Те не могат да мълчат, когато ЛГБТИ общността създава чувство за вина у останалите хора, че не признава правата им. Според тях това категорично не е така. От партията споделят, че не могат да мълчат пред опитите за обратна дискриминация от сексуалните малцинства, които прокарват по безпардонен начин идеите си и се опитват да ги налагат на всички останали и пред постоянните опити да се прокара "Истанбулската конвенция", която СДС категорично е отхвърлила и продължава да твърди, че не бива да бъде допускана в България.

България е държава с хилядолетна история, с богата култура и духовност, която е устояла на вековни робства и се е съхранила, благодарение на ценностите, стъпили върху човешката логика и Божия ред: че има два пола - мъж и жена, които създават поколение и продължават живота, черпейки сили от корените и традициите си, допълват още в позицията си.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • зелен чорап от НАТО

  11 Юни 2021 15:04ч.

  Сега очакваме в колона по един всички участници в изборите да пуснат подобни декларации с мерак за 200-300 гласа, от БСП до Българско лято.И ЛБГТ влязоха в предизборната клоака. Всъщност ДБ и Мутри, вън няма да осъдят София прайд, имат много фенове сред тях.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ивайло

  11 Юни 2021 15:06ч.

  Браво на СДС то за достойната позиция . А Бойко Банкянски, защо никога не се е изказвал против неадекватните претенции на гейовете ? Да не би да е таен привърженик на ЛГБТ общността, и да иска да стане техен член в бъдеще ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Йода

  11 Юни 2021 15:08ч.

  В България ако си за ИК, значи си гей. Ако си против, значи си хомофоб.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "И СДС се възмути от София прайд"

  11 Юни 2021 15:12ч.

  Точно навреме за изборите?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Митето

  11 Юни 2021 15:14ч.

  Време е за избори,трябва да се печели електорат.След изборите - пак при посланичката за да засвидетелстват своята пълна отдаденост в борбата за правата на малцинствата и най-вече сексуалните.То и СДС-то стана малцинство след толкова жертви в борбите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • thenewone

  11 Юни 2021 15:17ч.

  Тес на снимката ноо убафки :)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Евгени Василев

  11 Юни 2021 15:39ч.

  Нямам нищо против съществуването на тези хора; гледал съм снимки от такива Прайдове и не ми е ясно защо се докарват толкова отвратителни, с тези мидички и целия кич, това вече не е нормално!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • observer

  11 Юни 2021 15:54ч.

  Тия на снимката не ми мязат много на българи. Трябва да си събрал много гордост, за да се издокараш така пред хора. Нашичките са по-свенливи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Браво!

  11 Юни 2021 16:17ч.

  Веднъж и аз да се съглася на 100% със СДС.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • малко на шариат намирисва

  11 Юни 2021 16:43ч.

  ценностите, стъпили върху човешката логика и Божия ред - СДС религиозна партия ли са? Християн-демокрацията в нарушение на Конституцията ли е? Божия ред е това, което става на практика, а на практика има хомосексуалисти, дори сред животните.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ьдфбднф

  11 Юни 2021 16:47ч.

  СДС започва да се връща във времето преди костоВ. Бре!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тоналд Дръмп

  11 Юни 2021 17:14ч.

  Сладка снимка. Въобще идеята за парад в този вид не е борба за правата на различните, а за имиджа на клоуните, които като театрална професия са маргинализирани след утвърждаването им като злокобен елемент от филмите и книгите на ужасите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мильо Лудия

  11 Юни 2021 17:57ч.

  Прайда си е една рекламна кампания и няма нищо общо с никакви права на обратните. При това прайда е само върха на айсберга. Направете си труда да видите какви "проекти" се финансират за защита на обратните и ще ви падне шапката.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 111

  11 Юни 2021 18:50ч.

  Интересно,коалиционния им партньор,от герб-комунисти,дали е ръкопляскал.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • много възпитателно

  11 Юни 2021 19:19ч.

  Горе на снимката, тия брадясалите хубавици с косматите цици, са много вдъхновяващи за подрастващото пололение. После се чудим от къде ни идва демографската катастрофа. С анален секс деца не се правят.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • а как са защитени правата на децата, които са свидетели на тази перверзия?

  11 Юни 2021 19:30ч.

  Какво да обясниш на детето си, което гледа тая отврат по улиците? Аз бих ги съдила тези мизерници, за нанасяне на тежка морална и психична травма на невръстни деца.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • а къде са нашите права?

  11 Юни 2021 19:34ч.

  Хетеросексуалните не правят паради, на които да си излагат срамотиите на публичен показ. Ако го направят, ще бъдат веднага арестувани за непристойно поведение. Защо това е позволено на хомосексуалните?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Sin

  12 Юни 2021 1:27ч.

  СДС отдавна няма. Това, което се представя за СДС, са кюфтетата на Ал. Йорданов. Под.азурници на Мутрата. Не ли ? И съюзници на Пеевски и Доган. Нямат срам, няма нищо. Само кюфтета да има.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ?????

  12 Юни 2021 1:44ч.

  Кое СДС? Че се обърках.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Христо

  12 Юни 2021 8:42ч.

  ...педерастията е патология..мъжеложство и содомия...пфуу...отврат

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  12 Юни 2021 9:59ч.

  Браво на „Гласове“, моят глас пак е изтрит, с едно мнение, което винаги се трие. Което доказва и репресивния характер на ЛГБТИК - успели са да накарат хора, които със сигурност не изповядват джендъризма и неговата победа, които стоят зад християнските ценности, да заличават същевременно християнски мнения. Всичко това доказва, че ЛГБТИК не се борят за даване на права, а се борят за отнемане на права. В случая е отнето моето право да говоря, а заедно с това и на милиарди други хора по света, които изповядват и моята култура. Ето за това става дума, който иска да разбере защо сме против, заради това - понеже тези хора рушат нашия живот, за да изградят своя джендърен свят, върху отломките на стария свят.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • защо

  12 Юни 2021 10:35ч.

  "Според тях всеки е свободен да бъде такъв, какъвто иска." Защо мислят тия клети останки от СДС, че човек сам избира своята сексуалност? Дали защото са неграмотни или защото са лицемери? Нямат нищо против алкохолици, насилници, наркомани, апаши и корумпирани политици да отглеждат деца, но гей двойки не трябва. ЛИЦЕМЕРИ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  12 Юни 2021 11:34ч.

  защо на 12.06.2021 в 10:35 Човекът не избира сам своята сексуалност, човекът е създаден мъж и жена и му е зададено да създава семейство от мъж и жена. Това се вижда и по неговото биологично устройство, с което хомосексуалните злоупотребяват жестоко. Употребявайки частите на тялото си не по предназначение. Но ти си прав, че едно е закона, друго са закононарушенията. Ние, хората имаме склонност да грешим. В не едно нещо, ние сме егоисти, лъжем, завиждаме, клеветим, а също така не можем да контролираме сексуалните си нагони. Няма никаква технологична разлика между тези грешки, доброто поведение е въпрос на усилия и воля, но и на смирение към законите и нормите. Това, че изкушенията са големи, не дава права на изкушените да променят нормите за добро и зло - никакво безчестие, невярност, фалш, лицемерие, измама, нито пък развратът могат да бъдат норма и закон. Който нарушава законите, нека го прави само за своя сметка, нека да изгуби само себе си. А не да подмамва невинни деца към безчестие и разврат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи