И НАСА гори мостовете с Русия, но не съвсем

И НАСА гори мостовете с Русия, но не съвсем
НАСА бе добавена в списъка с американските агенции, които имат забрана да поддържат контакти с руските власти, в рамките на американските санкции, наложени заради анексирането на Крим от Русия, съобщава "Ройтерс". Тази мярка няма да засегне обаче Международната космическа станция.
<p>Тя засяга командировките на НАСА в Русия и посещенията на представители на руското правителство в съоръженията на НАСА, двустранните срещи, електронната поща, телеконферентните или видеоконферентни връзки. На този етап единствено оперативните дейности, свързани с Международната космическа станция, правят изключение от забраната за контакти с руснаците. Това пишев &nbsp;бележка до персонала на Космическата агенция на САЩ, която е публикувана в сайта й&nbsp;nasawatch.com.</p> <p>Вероятно инициативата за прекратяването на контактите с руснаците ще остане символична, тъй като Международната космическа станция е единствената космическа програма, която включва САЩ и Русия. В момента на борда на станцията има трима руски космонавти и двама американски астронавти.&nbsp;</p>

Коментари

  • Hunter Douglas

    03 Апр 2014 20:17ч.

    Американците да пробутват скапаната си пропаганда на ГМО изродените си граждани... Вече всички видяхме истинското лице на САЩ... дори предателя Горби, вече не е толкова про-западно настроен. Дори той видя двойните стандарти на САЩ. Всъщност студената война никога не е спирала, тя продължава и в момента. Нашата държава е превърната в КОНЦЛАГЕР, защото някога бяхме съюзници на СССР... явно това ни е наказанието. Но ние ще се върнем, Русия ще ни спаси и тогава дупе да им е яко на тия във Вашингтон.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • товаришут путлер

    03 Апр 2014 21:40ч.

    Hunter Douglas е културист от сектор дупедавци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи