Георг Георгиев: Пореден потрес от правната посредственост на Лена Бориславова

Георг Георгиев: Пореден потрес от правната посредственост на Лена Бориславова

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Пореден потрес от правната посредственост на Лена Бориславова. Това написа във Фейсбук Георг Георгиев от ГЕРБ. Според него Бориславова е подала заявление в ЦИК, с отказ да бъде народен представител, след законовия срок предвиден в ИК и въпреки Конституцията. 

"Лена, никой не е над закона, макар да Ви е навик да нарушавате основния закон", пише Георгиев.

Списъкът с избраните народни представители е обнарован в Държавен вестник и Вие сте избрана, считано от датата на провеждането на изборите, тоест 02.04.

В случай, че не желаете да сте народен представител, е необходимо да подадете оставка пред Народното събрание, която то да гласува. / Чл. 72, ал. 1 от Конституцията/

Така че, утре в 10 часа, дали с Киро, или с Миро, трябва да пристигнете в НС за полагане на клетва и подаване на оставка.

Щастлив вторник!

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • Ердоган

  11 Апр 2023 16:20ч.

  Тази има ли роднинство с Цветелина Бориславова?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Стефан д-р Чолаков

  11 Апр 2023 16:31ч.

  Хубаво момиче ! да е жива и здрава !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Diana Ellingsen

  11 Апр 2023 18:57ч.

  GARGA

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Лагер

  11 Апр 2023 19:13ч.

  Чудна! Ако си пусне и брада ще е превъзходна!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • спомням си

  11 Апр 2023 16:32ч.

  Чудя се дали да ми е жал за нея и за тях. Ако беше само незнанието. Но защо толкова арогантност, лъжи и омраза към хората?Добър коментар.Още по-добър колаж.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 123

  11 Апр 2023 17:55ч.

  Имаше клипче този как целува ръка на бойко

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • среща на живо

  11 Апр 2023 18:29ч.

  Колкото и да не й се иска на парапетената Лена, утре ще има среща на живо между главната героиня на "Песен за Лена" и авторите и изпълнителите на самата песен - сценаристите на Слави, които също са избрани за народни представители. Интересна среща ще бъде и с Джипко Бибитков, който също ще бъде на първия ред в парламента.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • доц. Карачибук

  11 Апр 2023 18:45ч.

  Струва ми се, че лицата на Лена и Георг имат удивително сходни черти и това едва ли е някаква тривиална случайност. Нещо напевно подсказва, че двамата са брат и сестра. Да, Георг е по-окосмен, но ако решително се пообръсне и удари една контра той ще се превърне в двойник на Лена. Двойник, който дори Киро не ще може да различи от оригинала. Не е изключено лицевото окосмяване на Георг да е точно копие на вагиналното на Лена, но това няма особено значение. Убеден съм, че двамата са астрални брат и сестра. Вече чувам как вълшебният вятър довява до ушите ми приказната история на Лена и Георг, Аспаруховите Хензел и Гретел. Някога, в едни далечни времена, когато човеците не оставяли ни въглеродни, ни дактилни отпечатъци, в една затънтена гора живял беден дървар с жена си и с двете си деца; момченцето се казвало Георг, а момиченцето Лена. Парите едва стигали за прехраната на семейството. И ето, че в гората се дошла страшна инфлация. Тежък станал животът. Дошло време, когато дърварят не можел вече да припечелва дори за насъщния хляб. Тежки мисли не му давали покой и през нощта. Докато една вечер, както лежал буден в леглото, казал на жена си: — Какво ще стане с нас? Как ще изхраним клетите си деца, като нямаме вече нищо? Понеже бедността и инфлацията ги притискали, а и жената не виждала никакво спасение, отвърнала коравосърдечно: — Знаеш ли какво, мъжо? Рано-рано утре ще заведем децата в гората. Ще им запалим огън и ще дадем на всяко по едно парче хляб, после ще отидем да си гледаме работата и ще ги оставим сами. Те няма да намерят пътя, за да се върнат вкъщи, и така ще се отървем от тях. Речено - сторено. На сутринта децата се събудили сами и уплашени. В онези диви години все още нямало агенция за закрила на детето и те нямало кому да се оплачат. Разплакали се Лена и Георг. Плакали чак до пладне, когато на дървовото до тях кацнала снежнобяла птичка. Тя пеела тъй сладко, че те те й се доверили, а птичката литнала и ги повела в гората. Така неусетно стигнали до една приказна къщичка. Като се приближили съвсем, децата видели, че тя била направена от хляб и била покрита с козунак, а двете й вратички били от млечен шоколад. И Георг, и Лена тогава били неграмотни и не могли да прочетатат, че къщичката била партийна централа. На едната вратичка имало надпис от сметана ПП-моми, а на другата ГЕРБ-момци.Между тях с отромни букви пишело "Само Локо". Зарадвали се дечицата. Георг рекъл: — Сега можем да се наядем до насита. Аз ще изям едно късче от покрива, а ти, Лена оближи бялото от вратичката. Георг протегнал ръце нагоре и си отронил малко от покрива, а Лена страстно засмукала дръжката на вратата. В същия миг от къщичката се чул тънък тънък гласец: — Кой от къщичката хрупа? Аз ръцете му ще счупя. Какво ще стане с Лена и Георг? Дали ще се заситят, омитайки тази къщичка или ще искат и още? Ще направят ли двамата партийни кариери и дали Локо ще остане в елитната футболна група? Всичко това ще научите само в Гласове!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Благодаря!

  11 Апр 2023 21:21ч.

  Посмях се от сърце.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • м..да

  11 Апр 2023 18:53ч.

  Тази като ББ когато както главен секретар на МВР го избраха за народен представител от два района. Той се отказа от единия но не и от другия трябваше да се закълне като народен представител но преди това трябваше да напусне поста главен секретар на МВР. Та и тази познава конституцията както ББ

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Правната посредственост на Лена" е равна на

  11 Апр 2023 18:59ч.

  = "Общата пасредственост" на Георг Георгиев. И двамата са с IQ = 0/200 ! Народът на това му вика: "Присмял се хърбел на щърбел" - те двамцата, просто са си лика-прилика!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Bacho Кольо

  11 Апр 2023 22:45ч.

  Не знам кой от двамата - Лена или Георг, има по-малко IQ, а и не ме интересува. Но по наглост малцина могат да им се противопоставят. ...и на двамата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Присмял хърбел на щърбел

  12 Апр 2023 0:04ч.

  Великият юрист Георг е същото номенклатурно леке.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Яблочко

  12 Апр 2023 11:08ч.

  На Георг от ГРОБ и цялата им пасмина на които се пишат 12 години грабеж, няма ни най малкото право да критикува каквато и да било посредственост. Лена да си жива и здрава и да не ти пука от такива крадци като Георг от ГРОБ!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи