"Газпром" и ЕС: Имаме интерес от запазване на отношенията

"Газпром" и ЕС: Имаме интерес от запазване на отношенията
Европейският съюз и "Газпром" искат да запазят своите взаимоизгодни отношения, пише в съобщение на руския държавен монополист, цитирано от РИА "Новости".
<p>Директорът на &quot;Газпром&quot; Алексей Милер се срещна в Брюксел с европейския комисар по енергетиката Гюнтер Йотингер и германския външен министър Франк-Валтер Щайнмайер.</p> <p>&quot;Двете страни са потвърдили мнението си да продължат сътрудничеството и да запазят връзките си, градени в продължение на няколко десетилетия. &quot;Газпром&quot; е единственият доставчик на синьо гориво за ЕС&quot;, допълват авторите на съобщението.</p> <p>От пресслужбата на Йотингер допълват, че в Брюксел е бил обсъждан и въпросът за безопасността на руските газови доставки за страните от Европейския съюз.</p> <p>&nbsp;</p>

Коментари

  • Hunter Douglas

    03 Апр 2014 19:12ч.

    Опитват се да изплашат Русия... с един кораб и няколко самолета... абе тия луди ли са?! Те знаят ли Мечката колко оръжие има останало от Съветско време... само музейните експонати да извадят и ще смачкат Европа за две седмици... ха ха ха... Американците са пълни смешници... те си вярват, че са победили Съветския Съюз... но истината е че Съветския Съюз беше предаден и никога не е бил побеждаван. Американците още сануват кошмари като чуят за него. Те правят голяма грешка като се закачат с Мечката. Не случайно във всяка зоологическа градина има табелка \&quot;не дразни мечката\&quot;.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЕС:

    03 Апр 2014 20:32ч.

    Финансово ни е по-изгодно да сме клекнали пред Русия, отколкото да я лаем на четири крака!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи