ФСС на Русия е предотвратила терористични актове в Сочи

ФСС на Русия е предотвратила терористични актове в Сочи
Днес стана известно, че Федералната служба за сигурност на Русия е предотвратила планирани опити за терористични атаки по време на зимната Олимпиада в Сочи. Това заяви директорът на ведомството Александър Бортников.
<p>Той напомни, че руските специални служби са сътрудничили с колеги от други държави, благодарение на което, са били неутрализирани опитите и заплахите от действията на терористичните групировки. Чрез сътрудничество с руските специални служби, конкретна работа за обезпечаване на сигурността се е водила от руското ФСС, специалните служби на Австрия, САЩ, Германия, Франция и Грузия. Бортников потвърди, че е имало планирани действия от страна на терористичните групировки срещу олимпийските обекти, но посредством съвместни действия заплахите са били неутрализирани.</p> <p>&nbsp;</p>

Коментари

  • На снимката тва младо момче като гледам ДЪРТИТЕ

    09 Апр 2014 23:50ч.

    На снимката тва младо момче като гледам ДЪРТИТЕ ЛУБЯНКАДЖИИ как са го накачили с ТЕНЕКЕТА, и тука в Майами Бийч гледам неговите връсници, вече напуснали РАШКАТА, как се разхождат по джапанки по крайбрежния булевард, мога да напиша само едно - GOD BLESS US!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи