Ердоган: Забраниха на Роналдо да играе по политически причини, защото подкрепя Палестина

Ердоган: Забраниха на Роналдо да играе по политически причини, защото подкрепя Палестина

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Кристиано Роналдо е загубил титулярното си място в националния отбор на Португалия поради политически причини. Този коментар изненадващо направи президентът на Турция Реджеп Ердоган, който говори за световното първенство по футбол на събитие в Ерзурум. Според него причината е, че Роналдо подкрепя Палестина.

"Съсипаха го, забраниха му да играе по политически причини", коментира Ердоган. "Да пускаш футболист като Роналдо в игра за 30 минути в края на мача срива психиката му. Той е човек, който подкрепя палестинската кауза".

Турският президент загатна, че отстраняването на Роналдо от титулярния състав на отбора е наложено на селекционера Фернандо Сантош от държавния глава на Португалия.

Ердоган коментира и възможността Роналдо да заиграе в Саудитска Арабия. Според него трансферът на петкратният носител на "Златната топка" в "Ал Насър" вече е факт.

"Според информацията, която получих сега, Роналдо така или иначе ще замине за Саудитска Арабия".

 

Източник: dnevnik.bg

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • чакай и аз да загатна!

  26 Дек 2022 16:46ч.

  Пък колективното руско държавно ръководство като хипнотизирани повтарят за "колективния Запад". Само Лавруша в речта си пред ОС на ООН в "последните 30 минути" си позволи за малко да свали авто-цензурата. Частта от "Приоритетнъй считаем.." нататъка. Тая част както гледам убягва на политическите коментатори у нас и в чужбина. Защо ли?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • палестинската награда

  26 Дек 2022 16:55ч.

  Ще припомня, че оня ден на Бъдни вечер ли, как се казваше, в Александър Невски нямаше нито един политик, имаше само бъдещата царица и царчето.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  26 Дек 2022 19:17ч.

  Саудитска Арабия първа призна Израел от страна на арабската страна в арабско-израелския конфликт. Палестинската кауза е предадена от повечето араби, защото уж нямали „добри адвокати“, а израелците беле в грешка, но пък какво да се прави, играели добре играта. Португалците ли се оказаха най-загрижени за толкова добре защитения израелски интерес, че да си саботират националния?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи