Джорджа Мелони: Демонизирането на крайната десница вече не върши работа

Джорджа Мелони: Демонизирането на крайната десница вече не върши работа

"Демонизирането на крайната десница вече не върши работа". Това заяви италианският премиер Джорджа Мелони по повод историческия резултат на френската крайнодясна партия "Национален сбор" на първия тур на парламентарните избори във Франция, предадоха "АДН кронос" и Франс прес.

"Постоянният опит да се демонизират хората, които не гласуват за левицата, е клопка, в която падат все по-малко хора", подчерта лидерката на крайнодясната партия "Италиански братя". "Ние наблюдавахме това в Италия, виждаме го все по-често в Европа и в целия Запад", допълни тя.

 

Победата на "Национален сбор" на първия тур на парламентарните избори във Франция не може да остави никого безразличен, коментира от своя страна германската външна министърка Аналена Бербок, цитирана от Франс прес.

"Германия и Франция носят особена отговорност за нашата обща Европа", подчерта Бербок по време на пресконференция в Берлин с гостуващия й министър на външните работи на Латвия. "Никой не може да остане безразличен, ако у нашия най-близък партньор и най-добър приятел една партия, която вижда в Европа проблема, а не решението, стигне на първо място", допълни тя.

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • Проблемът не е в "Европа"

    02 Юли 2024 7:43ч.

    Проблемът сте ВИЕ, психопати, които се отъждествявате с Европа !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Верно ли Мелони се е самоопределила за "крайна десница"?!

    02 Юли 2024 16:27ч.

    или мисирките са слънчасали окончателно?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • блокиран

    02 Юли 2024 8:05ч.

    "за нашата обща Европа" - доколко е обща - те си знаят. но че е тяхна - няма съмнение.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вашата и нашата Европа

    02 Юли 2024 8:42ч.

    Вчера и на Роналдо му дадоха една измислена дузпа да бие в последните минути. Че, сакън, рендетата от Словения отиваха да ушият вашата Португалия. Не че и на вашата Англия не дадоха продължение до гол. Слава Богу намести се работата. Те това е вашата Европа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ние нямаме нищо общо с "вашата Европа" и с никаква "Европа". И слава Богу

    02 Юли 2024 9:40ч.

    Не сте ни затрябвали. Нужна е нова желязна завеса по меридиана на Берлин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Катил

    02 Юли 2024 11:26ч.

    Европа на Урсула и Бербок е ПРОВАЛ!!! Пълен и безусловен. Дано Франция разчупи ледовете, както това стана с феодализма. Блока на Алтернатива за Германия , Орбан, Фицо, Льо Пен и донякъде Мелони може да промени нещата. Най същественото в цялата работа е засилването на суверенитетът на отдулната страна- член и на ЕС като цяло от САЩ. Тогава постепенно нещата могат да се оправят. Опитите за диктат на ЕК спрямо отделни страни и ЕС като цяло са контрапродуктивни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Само разпад на т.нар. "Европа" може да бъде болезен за България

    02 Юли 2024 11:40ч.

    "Европа" е само име на полустров в Евразия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Алабала

    02 Юли 2024 13:51ч.

    Като цяло, може да започнем да се отказваме от названието „крайнодесен“ за всеки, който не е либерал, глобалист, гей, тротинеткаджия, сояджия, аналенабербоковец, аутист и т.н

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Веска

    02 Юли 2024 15:55ч.

    Кой, къде и кога е дал право на соросоидите, изредени от Алабала, да слагат етикети на всички, които имат свое собствено мислене, а не това, което е написано в техните брошурки? А какви са тези хора, определяни като крайнодесни и в кои "световни закони" те могат да се запознаят с правата си? В този европейски парламент априори е определено, че държавите с малко население губят своя суверенитет, тъй като решенията се приемат от държавите с най-голямото население, а оттам и с най-много дупетати. Останаллите са там само за да легитимират директ на самоназначилине се урсузи.ивите

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи