Джо Байдън се срещнал с Радев в Брюксел

Джо Байдън се срещнал с Радев в Брюксел
Президентът на САЩ Джо Байдън е имал кратка среща с българския си колега Румен Радев в Брюксел по време на срещата на върха на НАТО, съобщи телевизия Си Ен Би Си.

 

Те се позовават на старши служител на администрацията на американския лидер. Освен това Байдън се е видял още с испанския премиер Педро Санчес, словашката президентка Зузана Чапутова, черногорският премиер Здравко Кривокапич, колегата му от Португалия Антониу Коща и от Люксембург Ксавие Бетел.

 

Това вероятно е била и причината пресконференцията му в Брюксел да се е забавила с 3 часа.

 

 

Източник: "24 часа"

 

 

Коментари

  • Да беше станало нещо съществено,

    15 Юни 2021 18:17ч.

    да кажеш- новина. Примерно Байдън да беше казал, че ще ни върнат парите за самолетите, и ще ни подарят две ескадрили. Пък то така....видял го- видял го. И ? Кво станало толкоз?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • observer

    15 Юни 2021 18:18ч.

    - Ай ем бългериън президънт. Секретарката на Байдън му нашепва на ухото - Това е една държава на континента на който кацнахме. - А, найс.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • висок

    15 Юни 2021 18:25ч.

    Заглавието кърти! Байдън чакал на опашка и накрая се е срещвал с червения президент РРадев! Или са се разминали на вратата на мъжката тоалетна?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • OLD

    15 Юни 2021 18:31ч.

    Тиквата ги вкарва в махаленското битие. Преди Станишев. Днес и Радев. Сещам се за Йовков, и"Бялата лястовица".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • зелен чорап от НАТО

    15 Юни 2021 18:39ч.

    За кого ли е взел мистър Байдън Радев?Допускам, че за Херо Мустафа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Президентът на САЩ Джо Байдън е имал кратка среща с българския си колега Румен Радев

    15 Юни 2021 19:06ч.

    Какво повече можем да искаме от живота? Сбъднаха се мечтите..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 555

    15 Юни 2021 19:21ч.

    Чудя се къде е онзи сапунен мехур от Банкя?! Той ще се пръсне от яд, че Румен Радев пак го прецака! Така е, когато си вече господин "Никой"!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Щастието на туземната колониална администрация

    15 Юни 2021 19:34ч.

    "Срещата" на Мутрата от СИК с Тръмп е продължила с 3 секунди повече от "срещата" на Триморския масон със Спящия Джо/Sleepy Joe или обратното?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Митето

    15 Юни 2021 19:46ч.

    Диалогът е бил следния:Хау ду ю ду! Ху а ю?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Елена Гунчева

    15 Юни 2021 19:56ч.

    Проф. Васил Проданов: Г-7 е пред разпад. Западът е на ръба на фалитаза http://skandalno.net/%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%84-%d0%b2%d0%b0%d1%81%d0%b8%d0%bb-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b4%d0%b0%d0%bd%d0%be%d0%b2-%d0%b3-7-%d0%b5-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4-%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%bf%d0%b0%d0%b4-%d0%b7%d0%b0-187134/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    15 Юни 2021 19:58ч.

    и защо се среща с деменцията каква ни е ползата видяхме проклятието което ни сполетя

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ха ха ха

    15 Юни 2021 20:08ч.

    И го взе за кралицата на Дания... голям праз!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дементиев

    15 Юни 2021 20:37ч.

    Байдън се срещна с Кладев и му каза че е достоен и силен като Радев, после дойде Джил и прекъсна срещата. Отведе Джо за среща с Клапутова която не е Капутова, а Чапутова !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нашия

    15 Юни 2021 20:52ч.

    трябваше да го заблехоса и да гепи куфарчето. Байдън вече щеше да е забравил, а ние щяхме да сме ядрена сила

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • чугун

    15 Юни 2021 22:19ч.

    Е, олекна ми. Какък от сърце ми падна, дето се вика. И за броени минути да е, протоколно, това са силни знаци и ясни сигнали, или ясни знаци и силни сигнали, както ви харесва, 4е ние не сме пропуснати при строяването и преброяването. Байдън не помни, но с него ходят едни, дето си записват. Знаците и сигналите ще са още по ясни в близко бъдеще, уви. КОга ли България е имала избор?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мильо Лудия

    15 Юни 2021 22:48ч.

    observer на 15.06.2021 в 18:18 Мутрагеньо си беше сложил на профила във ФБ срещата си с Тръмп. когато оня падна моментално го махна. Радев не е от тоя тип хора.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р

    15 Юни 2021 22:54ч.

    Няма да го помни след 3 минути. Дано има Радев поне снимка за спомен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гоце Делчев

    15 Юни 2021 23:19ч.

    Радев, внимавай с Македонския въпрос. Ако се издъниш - нема прошка, Втори мандат на куково лято, а ПРЕЗРЕНИЕТО на НАРОДА е завинаги. Сбъркаш ли, Тиквара се връща на бял кон, е па затова ке те утрепам.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Карачибук

    15 Юни 2021 23:23ч.

    Видно е, че тамбур мажорите на световните срещи вече подреждат груповите снимки на участниците по нов калъп. Не ги събират един до друг, а небрежно ги разпръскват като билярдни топки. Дали е заради ковида или е просто претенциозно артистично хрумване? Държавниците, както са застнали, приличат на рекламни агенти на прахосмукачки. Апропо, най-разпознаваема е баба Меркел. Тя отново е облякла любимата си премяна - габардинено черно панталонче и червено сакце тип началник-гара. А кой ли е държавникът седнал в инвалидна количка, навярно с изкуствен интелект.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Monsieur

    15 Юни 2021 23:23ч.

    Очертава се борба за блудницата Европа. Да. Изтока е глобален производител и собственик на ресурси. Западът /америка/ е глобален претендент за господар. По средата Европа е консуматор и генератор все още на технологии. България все още оцелява във европейския клуб , но комшиите не спят. Точат лиги и чакат удобен момент да си делнат . Бъдете умни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лаерт

    16 Юни 2021 0:05ч.

    Президентът на САЩ Джо Байдън е имал кратка среща с българския си колега Румен Радев в Брюксел по време на срещата на върха на НАТО, съобщи телевизия Си Ен Би Си. При краткия им разговор Байдън се е обръщал към Радев ту с "Ваше Светейшество" (His Holiness), ту с "гарсон". На раздяла Джо е запитал българския президент: "Хей, девойко, с цвете в ръцете! Какво продаваш: цветето, себе си или и двете?"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Плонжовете на колониалната администрация пред Сахибията

    16 Юни 2021 3:57ч.

    Заслужават всичко на всичко "кратка среща" от изпълняващия длъжността главен сахиб. Нищо повече.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гласове

    16 Юни 2021 4:22ч.

    щадете своите читатели, защото контингента ви е такъв, че с това заглавие все едно им съобщавате, че дъщеря им или внучка им е преспала със спинозен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • †Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината: https://uni.su/IhOgp8

    16 Юни 2021 4:43ч.

    ☞Само къщата на дъщерята на Боко-българоубиеца в Лос Анджелис е за над $350млн.: https://is.gd/HezWGC ☞Долу сатанинската секта герб: https://is.gd/dLcuxk ☞Мафиозите в урановите мини: https://is.gd/R5OJsF ☞Войната между мафиозките кланове е балсам за душата на редовия българин.: https://uni.su/G1nILh От хилядолетия жидовете-канибали-сатанисти властват на планетата Земя. ☞Канибала Боко-българоубиеца в дрънголника: https://uni.su/tZ9oWa ☞От 9.IX.1944 година до днес ни управлява кастата на АБпФК и техните лакеи: https://uni.su/pU9z86 ☞Боко-канибала да каже ял ли е човешко месо или да: https://is.gd/vAzspn ☞Ядоха ли Боко и Пъпеша човешко месо на „духовните закуски“ при краварите или да: https://tinyurl.com/y76e238a ☞Колко хора Боко-българоубиеца е направил на суджуци, защото спец.службите признаха, че аферата със суджука е грандиозна: https://is.gd/TIOk6Q ☞Колко хора лично е убил, колко момичета е изнасилил и колко е превърнал в робини-проституки: https://is.gd/1MCLeb ☞Колко са самоубитите от службите и милицията по негова устна заповед: https://is.gd/lAaI9u ☞А за труповете горени от сикаджиите в тецовете няма ли да каже нещо този звяр-античовек ъъъЪ?: https://tinyurl.com/3daz3n5c ☞С маските, милиционерската хунта избива децата на България! ☞Българоубийци, демаскирайте децата!: https://uni.su/wUztYk ☞Боко-българоубиеца и мухата месарка: https://uni.su/EqCo2G ☞Вечеринка иллюминатов в поместье Ротшильдов: https://uni.su/Il3HXg ☞Каннибализм в наше время, хранят ли ни цигано-милиционерите с месото на отвлечените ни близки и роднини, вкусни ли са саламите и суджуците: https://is.gd/zoJnQo ☞Не случайно в щаб-квартирата на търговците на женска плът във Виена, където докарват отвлечените момичета за „обучение“ и препродаване, през 2013 година, турскоговорящи мангали превърнаха една сладкарница в месарница, за да преработват телата на ежедневно избиваните чрез изтезания момичета, в кайма: http://tiny.cc/x9krbz ☞ДПС е името на българската мафия: https://uni.su/RUHwhv ☞Време Разделно: Е1: https://uni.su/CVMTqR Е2: https://uni.su/3rCK75 ☞Пoд Игoто 1952: https://uni.su/EuHIfV ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥Бългapия нa Бългapитe: https://uni.su/DMWPKa ♥България над всичко! ☞Казах.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи