Две трети от руснаците искат още от Украйна

Две трети от руснаците искат още от Украйна
Над две трети от руснаците-67% смятат, че Русия трябва да присъедини още украински области след Крим, ако те се произнесат за това на референдум, сочи изследване на центъра за изследване на общественото мнение "Левада".
<p>В края на март обаче те са по-малко, отколкото в началото на месеца, когато 79% от руснаците се обявиха за присъединяване на още украински области, показва изследването.</p> <p>В неделя руският външен министър Сергей Лавров поиска федерална структура, която &quot;да защитава правата на живеещите в Украйна хора и главно на руското население&quot; в рускоговорещите области на изток.</p> <p>Присъединяването му към Русия се одобрява от 88% от руснаците, сочи още изследването на &quot;Левада&quot;.</p> <p>58% от анкетираните казват, че &quot;Русия има правото, за да защити своите граждани&quot;, да присъединява руски територии в страните от бившия СССР.</p> <p>Според 79% от руснаците страната им си е върнала статута на &quot;велика сила&quot; с присъединяването на полуострова, отстъпен през 1954 г. на Украйна. 31% от участниците в изследването смятат, че една несправедливост най-сетне е била поправена, а 34% са на мнение, че това е повод да се гордеят с Русия.</p> <p>Изследването е осъществено сред 1603 души между 21 и 24 март.</p>

Коментари

  • Hunter Douglas

    03 Апр 2014 16:26ч.

    САЩ - царството на психопатите. В САЩ има най-много откачалки, над 15 милиона регистрирани. От тях държани в лудница са поне 1 милион. Сред евреите и тия които имат еврейска кръв, честота на откачалките е десетократно по-голяма. Доказателство, че чифутите са дегенерати и изроди и те управляват цял свят по най-бруталния и извратен начин, както стана ясно и България! Светът час по-скоро трябва да се освободи от тоя злокачествен тумор, от тия самозвани изроди, които са ни яхнали като Господ от негово име! - Само че не е така, те сами си го измислят и твърдят, както само едни луди могат да отстояват тезите си! - Луд умора няма!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи