Страните от ЕС започват едновременно ваксинирането срещу Covid-19

Страните от ЕС започват едновременно ваксинирането срещу Covid-19
Италианският специален комисар за пандемията заяви, че кампанията по ваксиниране срещу Covid-19 ще започне едновременно във всички членки на ЕС на един и същ "символичен" ден, а след това отделните държави ще задействат свои масирани програми по ваксиниране, предаде Асошиейтед прес. Идеята, че една европейска държава може да започне преди друга е далече от това, което ще се случи, каза днес пред журналисти комисарят Доменико Аркури.

 

Аркури не уточни кога ще е "символичният" първи ден, нито колко хора ще бъдат ваксинирани през този ден.

В Италия първият етап от ваксинирането, в което приоритет ще са 1,8 милиона здравни работници, както и обитатели и персонал на домове за стари хора, трябва да е в ход в средата на януари, посочи Аркури.

На градски площади и други обществени места ще бъдат поставени около 300 павилиона, където на италианците ще бъде инжектиран препаратът срещу Covid.

Коментари

  • Блейк

    13 Дек 2020 21:08ч.

    Такава е командата от господарите на света.21.12.2020 важен ден за Кабала.Планова екстериминация.Съпротивата е задължителна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ще зачистят първо пенсионерите, т.н. "useless eaters"

    13 Дек 2020 21:47ч.

    за да не плащат пенсии... И бездомните... Казват, който има алергии би могъл да бъде освободен... Казва ли ти някой?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Айде, айде!

    13 Дек 2020 21:53ч.

    От Интернет. Пълни джоб. - Малко интересни факти за Pfizer, чиято ваксина скоро ще наводни пазара. Към всяка точка има линк от сайтове като Wikipedia и търговския регистър на САЩ, където информацията може да бъде проверена. 1. Компанията Пфайзер е на 57-мо място в света по приходи според Fortune, като в момента 30% от aциите ѝ се търгуват на фонодовата борса с цена 37.23$ (към 29.11.20). Активите й са на стойност 164 милиарда долара. [https://en.wikipedia.org/wiki/Pfizer](https://en.wikipedia.org/wiki/Pfizer). 70% от собствеността ѝ е разпределна между 3 офшорни компании, регистрирани в Делауер и Сейшелските острови. [https://www.directincorporation.com/](https://www.directincorporation.com/) - Фарма Медисин Груп Интернешънъл -12% - Хермес Натурал Сорсес – 9% - Интерконект Ексчейндж – 51% 2. Собственоста на 3-те горепосочени фирми не може да се проследи, тъй като са офшорни, но интересното е, че Интерконект Ексчейндж освен собственик на 51% от Пфайзер, са и можоритарен собственик на Амстердам Интернет Ексчейндж – [https://www.nl-ix.net/](https://www.nl-ix.net/) Амстердам Интернет Ексчейндж е фирмата, която през 2014-та година инсталира 4G-инфраструктурата в цяла Холандия, Белгия и част от Франция...- [https://www.ams-ix.net/ams](https://www.ams-ix.net/ams) – 3. И сега интересното: Управител на Амстердам Интернет Ексчейндж е Евиан Блейк, съпруг на Кристин Гейтс-Блейк-сестра на Бил Гейтс - [https://www.celebfamily.com/technology/bill-gates.html](https://www.celebfamily.com/technology/bill-gates.html) 4. Управител на Pfizer е Алберт Бурла- 59 годишен Грък - [https://en.wikipedia.org/wiki/Pfizer](https://en.wikipedia.org/wiki/Pfizer) 5. Алберт Бурла, освен управител на Pfizer е и член на борда на Директорите на Биотехнолоджи Иновейшън Организейшън (BIO) [https://en.wikipedia.org/wiki/Albert_Bourla](https://en.wikipedia.org/wiki/Albert_Bourla) Изпълнителен директор на BIO до 2012та година е Мишел МакМъри – Хийф – сегашният президент на фондацията на Бил Гейтс - “Бил и Мелинда Гейтс Фондейшън“ [https://en.wikipedia.org/wiki/Michelle_McMurry-Heath](https://en.wikipedia.org/wiki/Michelle_McMurry-Heath) 6. Син на Алберт Бурла (Управител на Pfizer) е Джейми Бурла – 28 годишен, сгоден за Дженифър Катрин Гейтс 24 годишната дъщеря на Бил Гейтс.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Алергия означава гъста кръв

    13 Дек 2020 22:32ч.

    Точно затова хората с гъста кръв са поддатливи на всякакви вируси. И като на такъв човек, най-вече възрастен му се сложи ваксина, познайте последствията. Фашизъм! .... Някой решава съдбата на милиони! Кой е този някой! ..... Ако няма вариант да откажете ваксината, запомнете, пийте всяка сутрин поне седмица пред ваксинацията топла вода със сода за пиене. Никакво сладко. Затова пък мазната храна е полезна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 1978

    13 Дек 2020 23:09ч.

    https://2020news.de/en/dr-wodarg-and-dr-yeadon-request-a-stop-of-all-corona-vaccination-studies-and-call-for-co-signing-the-petition/ Има и линк към целия документ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не трийте бе !

    14 Дек 2020 8:33ч.

    Б О Й К О Т

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това е част от плана на елита от WEF (Клаус Шваб и др. психопати)

    14 Дек 2020 9:02ч.

    А ето един хубав очерк на Брандън Смит за битките, които ни предстоят през 2021 срещу плановете на WEF: www.otizvora.com/2020/12/12818/ako-mislite-che-2020-beshe-losha-godina-vizhte-idvasthoto-s-2021-va/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • все

    14 Дек 2020 9:45ч.

    повече и повече му завиждам на Робинзон Крузо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • НА РЕВОЛЮЦИЯ БРАТЯ-

    14 Дек 2020 9:54ч.

    НЯМАМЕ ДРУГ ШАНС.Крайно време е да възставаме,да ни довършат ли искате.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • на 14.12.2020 в 09:54 - Неподчинение !!!

    14 Дек 2020 11:51ч.

    Хората трябва да изберат една скорошна дата и от нея нататък да започне глобално гражданско неподчинение ! Общосветовна стачка ! И към нея, много е важно, да се привлекат военни и полицаи !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • и да започне

    14 Дек 2020 13:37ч.

    срещата Джошуа/Кобрата.до Неподчинение на 14.12.2020 в 11;51

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Неподчинение !!! 2

    14 Дек 2020 15:39ч.

    Много ясно написах - " много е важно, да се привлекат военни и полицаи ! "

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи