Тръмп: Още в понеделник започвам да отстоявам позицията си в съда

 Тръмп: Още в понеделник започвам да отстоявам позицията си в съда
Доналд Тръмп обвини Джо Байдън, че бърза да се обяви невярно за победител в президентските избори в САЩ, след като основните американски медии обявиха Байдън за 46-ия президент на страната, предадоха Франс прес и Асошиейтед прес.

Снимка: AP/БТА

 

"Всички знаем защо Джо Байдън се е втурнал да се представи невярно за победител и защо съюзниците му в медиите полагат толкова усилия да му помогнат: те не искат истината да излезе наяве. Простият факт е, че тези избори далеч не са приключили. Джо Байдън не е удостоверен за победител в никой щат, камо ли в силно оспорваните щати, където ще има задължително повторно преброяване на гласовете, или в щати, където предизборният ни щаб има валидни и легитимни законови оспорвания, които биха могли да определят окончателния победител. В Пенсилвания например нашите законни наблюдатели не получиха смислен достъп да следят процеса на преброяване. Законните гласове решават кой е президент, а не медиите", се казва в изявление на Тръмп.

 

"От понеделник нашият предизборен екип ще започне да отстоява в съда своята позиция, за да гарантира, че избирателните закони са напълно спазени и че законният победител получава поста. Американският народ има право на честни избори: това значи да се преброят всички законни бюлетини и да не се броят никакви незаконни бюлетини. Това е единственият начин да се гарантира, че обществеността има пълно доверие в нашите избори. Шокиращо е, че предизборният щаб на Байдън отказва да приеме този основен принцип и иска да се броят бюлетини, дори ако са фалшиви, подправени или пуснати от лица без избирателни права или починали хора", се казва още в изявлението.

 

Изходът от изборите в САЩ в случай на разногласия между кандидатите за президент ще решат съдиите, а не телевизиите и други медии, заяви и адвокатът на Тръмп.

 

Доналд Тръмп става първият действащ президент от близо 30 години, който не е преизбран за втори мандат.

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

  • ревизор

    07 Ное 2020 20:41ч.

    "Доналд Тръмп става първият действащ президент от близо 30 години, който не е преизбран за втори мандат." И единственият, който не започна нито една война, за разлика от чернокожия си предшественик, дискредитирал нобеловата награда за мир за вечни времена. Байдън пък е човекът, който седеше на стола на президента на Украйна, на мястото на американската марионетка Порошенко, когато Украйна беше изнасилена, похитена и изсмукана от такива, като синчето на Байдън. Господ има интересно чувство за справедливост. "Мъртвите души" на украинеца Гогол, по вълшебен начин се явиха на най-масовата явка на американските избори до момента, за да дадат възможност на мръсника да се навластва, а на Содом и Гомор сами да се самоунищожат. Никой не трябва да си цапа ръцете с тази лай.няна работа. Всичко интересно предстои.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • То беше ясно, че ще нагласят изборите...

    07 Ное 2020 21:06ч.

    тия тинк танкове по избори на цвик, не са паднали от небето... самия ковид го измислиха заради Тръмп - най-великата измама постигната чрез най-голямото престъпление към човечеството! По-гнусна е радостта на европейските гейтаци, направо не са на себе си, но още не всичко е решено!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    07 Ное 2020 21:21ч.

    От началото на годината Тръмп прави грешка след грешка, сякаш не си дава сметка, че се е изправил срещу всички, ама им и съучаства с Пландемията а и не само. Тука не става въпрос за юридически спор и обикновена изборна измама(на глобалистите не им пука, даже не го крият). Тука става въпрос за цивилизационен преврат, в който човешкият род е вече излишен и се предава за наказания и мъчения. Не съдилищата а единствено американските военни могат да обърнат нещата, защото това е преврат от самия ад и Китай.Но ясно си давам сметка, че тази джендър армия, на токчета и без мозък е в служба преди всички и от отдавна на световният глобализъм... Двойката на Бидона и Камилата(от маскираните) ще дадат на света черна и страшна зима и за съжаление нищо не може да се направи по въпроса, освен молитва и надежда за деос екс макина- поне да ни избави от мъките и безобразията, които вече западните хора почват сами да си причиняват, човешка "цитокинова" буря!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еми Путин тая година требваше да дигне мизата

    07 Ное 2020 21:26ч.

    а той се стиска. СбъркА се. Ама кое по-напред. Дали у Сирия да гони лошите, дали Лукашенко да спасява, дали Армения. Мани, мани много му дойде до главата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • То беше ясно....

    07 Ное 2020 21:27ч.

    Истинате е, че коронавирусът, е създаден много по-рано, но се чакаше удобен момент за неговото пускане на "пазара" и този момент е избран точно навреме, в последната година от мандата на Тръмп. Масовата истериия и пропагандирането на втората вълна, която беше планирана да се случи точно в момента на дебатите, постигна своята цел. Дебати не се състояха. Медиите свършиха своята сатанинска работа по най-перфиден начин. А вирусът го пуснаха първом в гъсто населения икономически конкурент - Китай, смятайки че с един коршум ще ударят два заека, но китайците са мъдър народ, който търпеливо спазва китайската поговорка: "седни до реката и чакай трупът на твоя враг да премине носен от нея". Бумерангът на злото се връща към всички престъпни мозъци, извършващи геноцид срещу човечеството, които си мислят че престъплението им е останало скрито или могат да го припишат на другито. Агонията им тепърва предстои. Те вече разкриха истинските си лица.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • разказ с неочакван край

    07 Ное 2020 21:31ч.

    Това последното изречение откъде го извадихте и как се връзва с предходния текст?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Няма никакъв вирус

    07 Ное 2020 21:33ч.

    престанете да откачате от един смотан грип!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мильо Лудия

    07 Ное 2020 22:00ч.

    При всичките си кусури Дони щеше да бъде преизбран ако нямаше пандемия, просто защото икономиката никога не се е развивала толкова добре.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ца9

    07 Ное 2020 22:01ч.

    Loser. Оранжева марионетка. Без Путин щеше да види Бял дом през калмукан.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • От екипа на Президента съобщиха,

    07 Ное 2020 22:24ч.

    че Тръмп се е запътил да поиграе голф в свой голф клуб. Финита ла комедия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • конститутката Деса

    07 Ное 2020 23:18ч.

    Чичо Дон няма ли да привлече в своя юридически екип-сега за обжалването- видния "конституционалист" Цеков ? Без него накъде? Без неговите "мъдри", "задълбочени", "предвидими" и винаги "верни" съвети....Той беше предвидил голяма победа за оранжевия човек, но ядец...И хората от кафявите и жълтите медии също. И др. Вацев от АОНСУ-вечния асистент- също.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Любов необяснима

    07 Ное 2020 23:38ч.

    към Доналд Иванич бе обхванала комунистическо-православно-консервативния свят и сега, когато всичко свърши, остана някакво чувство на непреодолима празнота.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ala_Bala

    08 Ное 2020 2:30ч.

    Тръмп е със здрав разум. Байдън взема изборите с машинаци, както става у нас по методите на Цветан Цветанов, който е объчаван от т.н. демократи в САЩ! Победата да джендърите ще бъде пирова!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Байдън взема изборите с машинаци,

    08 Ное 2020 7:46ч.

    под носа на заспалия Тръмп, сигурно. Бре, бре бре! Що се излагате така! И оня с комунистическата вяра в сърцето, Вацев, и той се затръшкал за ултрадесния популист-капиталист.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    08 Ное 2020 7:48ч.

    да си махат от балканите и черно море искам мир не искам да съм мишена на руските ракети заради ам интереси

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • до Виктор на 07.11.2020 в 21:21

    08 Ное 2020 15:45ч.

    Абсолютно си прав. Тръмп го пречупиха, или по-вероятно го предупредиха да не опитва истински отпор ! Досега в историята на САЩ има трима пречукани президенти и един тежко ранен. Без проблеми Доналд щеше да попълни списъка. Последните месеци и седмици Тръмп водеше кампанията си по класически популистки маниер , без да предупреждава какво ще стане на 3-ти ноември ! А той знаеше отлично че така ще стане , както стана. Тръмп не използва и малкото реален ресурс който имаше като президент , да пресече предизвестената фалшификация... И както правилно казвате , Тръмп , излял трилиони долари в армията и ВПК така и не можа да мобилизира генералитета и военните , да заплаши с военно положение , със сила - демоните !!! Въпреки че се знае че има доста генералитет който е силно на страната на Тръмп и с омраза към сатанистите , но Тръмп не направи нищо. Нито вицето му - Пенс , със силни позици сред ВПК... Което показва че развяха белия флаг още преди битката. От всички силови организации и спец служби в САЩ , които противно на масовото мислене , са над 15 /!!!/ нито една не беше овладяна както трябва от Тръмп. А да държиш Властта , без да държиш Службите , такива като ЦРУ ,NSA , FBI и т.н. е безнадеждна задача.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи