Десислава Атанасова: "Продължаваме промяната" са аматьори, време е да си тръгват

Десислава Атанасова: "Продължаваме промяната" са аматьори, време е да си тръгват

Не са нужни кой знае какви доказателства, че се купуват депутати: това каза в предаването "Денят започва" на БНТ Десислава Атанасова от ГЕРБ. Това - едно правителство и неговото оцеляване да е въпрос на дилърство в парламента -, ми се струва върхът на безобразието, което може да се случи в политическия живот, каза тя. Атанасова нарече ПП "аматьори, които е време да си тръгват".

"Като депутати сме поели ангажименти към избирателите и партиите и тези заявления по време на парламентарните избори, в момента не се изпълняват. Много е странно 6 месеца да ни управлява правителство, което не показа никаква управленска програма. То падна заради провала във финансовата политика и да се издига кандидат за министър-председател - именно основният виновникът за този провал и тепърва да се представят управленски приоритети за шест месеца - това е недопустимо в българския политически живот и тотална загуба на доверие у избирателите", каза Десислава Атанасова.

ПГ на ГЕРБ не участва в разговори за купуване на депутати, уточни тя, но призна, че поне двама депутати от ГЕРБ са били търсен преди вота на недоверие. Сега депутати от ГЕРБ-СДС не са търсени.

"В момента нашите депутати е сигурно, че ще гласуват против правителството и всички изпълнители на тази поръчка за осигуряване на кворум са наясно, че в ПГ на ГЕРБ пробив няма да има и затова не опитват", каза Атанасова.

Днес ГЕРБ-СДС и БСП внасят предложенията си за промените в Изборния кодекс, уточни още тя. Причината е Изборният кодекс отново да влезе в зала е, че на последните избори сме имали най-ниска избирателна активност, смята Атанасова.

На въпрос защо ГЕРБ ще отхвърлят втория мандат за съставяне на кабинет тя каза: "Защото разчитаме значите на обществото и общественото доверие на последните избори беше дало своята подкрепа към ПП. Те имаха моралното призвание да съставят правителство, да опитат да управляват. Очевидно е, че не могат. Аматьори, които е време да си тръгват".

Вижте целия разговор във видеото.

 

 

 

 

 

Коментари

 • Ятак

  06 Юли 2022 8:49ч.

  Вие сте професионалисти по грабежа на държавата. Трупане на пачки и злато в чекмеджетата. Никой не забравя. Изривайте се, айдуци долни. Власт за вас няма да има.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • глас от Околовръстното

  06 Юли 2022 9:25ч.

  Тия професионалисти да обяснят какви ще са отношенията ГЕРБ-САЩ и ГЕРБ-ЕС. Не че не можем да се сетим... В българския случай Троянския кон май е катър, или муле, аз много не ги различавам, ама по-скапаното от двете.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • най-добри бизнес практики

  06 Юли 2022 9:28ч.

  Една купчина мастити специалисти се изказаха по въпроса как САЩ се били провалили в Афганистан. Нито един не отбеляза, че преди "позорното" си изтегляне САЩ сключиха сделка с Талибаните. И "позорното" беше оркестрирано. Ако САЩ могат да се договорят с Талибаните, защо да не могат с ГЕРБ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Уточни за какво беше сделката

  06 Юли 2022 9:41ч.

  Да не свалят амер самолети и да позволят на американските сътрудници и агенти да си заминат...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Всичките сте продажници, политически проститутки.

  06 Юли 2022 9:39ч.

  И защо ПП да са хаматьори, Козяк чрез фондациите е сертифицирал доста от тях. Имат си документи - кой Институт за иновации, кой Работилница за фелации

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Жоро🤣

  06 Юли 2022 10:32ч.

  институт за анализации

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Cicero

  06 Юли 2022 9:44ч.

  Най-добрия начин ПП да изглеждат поне малко симпатични е пропаднали герберасти да говорят за тях.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • аматьори,

  06 Юли 2022 10:00ч.

  аматьори, ама за 7 месеца откраднаха толкова, колко Баце крадеше за една година. А затова, че ПП трябва да си ходят по най-бързия начин, спор няма, което не означава, че вие ще върнете, за да продължите с лъжите и кражбите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Жоро🤣

  06 Юли 2022 10:35ч.

  Деса забрави на кого казваха КАЛИНКИ!! Вие от ГЕРБ въведохте аматьорството като мярка за управление на държавата ни!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи