Денков: Ще изпратя сигнал до прокуратурата за натиска над Живко Коцев

Денков: Ще изпратя сигнал до прокуратурата за натиска над Живко Коцев

Ще изпратя сигнал по съответния ред до прокуратурата за оказания натиск над главният секретар на МВР Живко Коцев, защото може и да става въпрос за престъпление. Това заяви пред БНР премиерът в оставка Николай Денков, специален гост на предаването "Неделя 150".

"Главният секретар на МВР Живко Коцев докладва за натиск над него и пред мен, и пред президента Румен Радев. Така че и президентът е информиран какво се е случило - кои са хората и как се се случил натискът над Коцев", уточни Денков. Той добави, че върху Коцев "със сигурност е осъществен натиск - както от министър Калин Стоянов, така и от най-високо поставени лица в прокуратурата - този натиск трябва да бъде разследван".

Провежда се акция 3 в 1, защото има три цели, смята премиерът в оставка: "Първата е да се отвлече вниманието от едни въпроси, които от доста време стоят на дневен ред - има ли ОПГ по отношение на "Турски поток", "Осемте джуджета", Нотариуса, където имаме очевидно действия, които изискват разследване и евентуално наказателно преследване. Втората причина е да се ударят две ключови лица - главният секретар на МВР и началникът на Дирекция "Митници". Третото, което се цели, тук нямам особено съмнение, чрез тях да може да се атакуват политически хора като Асен Василев, Бойко Рашков".

Според Денков има противоречие в това, че и Живко Коцев, и Калин Стоянов познават Стефан Димитров, но единият се поставя в негативна светлина заради това познанство: "Моят призив към разследващите е както разследват Коцев, така да проверят какво е положението с Калин Стоянов".

Премиерът в оставка съобщи, че Живко Коцев е имал покана за участие в телевизионна предаване по Би Ти Ви, но от Пресцентъра на МВР не са му разрешили: "Той искаше да излезе пред медии и да представи своята гледна точка, защото няма от какво да се притеснява". 

Николай Денков заяви, че трябва да се проведат честни избори на 9 юни и призова за по-висока избирателна активност: "Хората трябва да излязат и да гласуват, защото с всеки глас определят бъдещето. Когото изберат, той ще ги управлява и от това ще зависи как ще живеят".

Източник: БНР

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • пърДенков

    07 Апр 2024 10:32ч.

    А дали ще има умно красива мъка, разбира се, че НЕ !!! Без пристрастният български Съд разбира се ще постъпи „демократично“ и ще присъди – „следващият път, обвиняемият да внимава“ за да не се намесим по-сериозно !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЛУД УМОРА НЯМА - САМО СЕ ПОТИ

    07 Апр 2024 11:37ч.

    Мъ разбира се, че е имало натиск да си сложи часовника, и се снима с него! То по физиономията му се вижда, че хич не е щастлиФ и го прави на сила. Работи в системата на МВР, на отговорен пост, и ходи да се снима с разни контрабандисти. На агент ли се прави? Сигурно защото те не знаят, че той е от МВР, а пък той не знае че са контрабандисти ???!!!! Все въпроси с демократичен привкус !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • арменския поп

    07 Апр 2024 12:08ч.

    При мене чадо, прокуратурата е на Пеевски.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да затрият тогаз и ПАНДИЗА

    07 Апр 2024 12:49ч.

    , като "отрезвител" на терористи и клептомани.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Ще кажа на мама"

    07 Апр 2024 14:44ч.

    за батко-ушатко.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дивергент

    07 Апр 2024 10:36ч.

    Капана щракна, гн сапунджиев. Всичко свърши. Свиквайте.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Dimitrov

    07 Апр 2024 11:22ч.

    Явно измисля нов вид сапун за измиване на дружките си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мунчо

    07 Апр 2024 12:02ч.

    Така е. Капана ще щракне, когато тоз тъпир, т.н "академик" Сапунджиев, сезира прокуратурата. Ако го направи, де. Щото тогава ще сезира прокуратурата ..... СРЕЩУ СЕБЕ СИ. За подстрекаване към ЛЪЖЕСВИДЕТЕСТВАНЕ, което е престъпление против правосъдието. Нали в началото на арестите, оня с присадената коса и скъпите часовници си бе признал престъпно съучастие в замяна на статут на защитен свидетел, но после, след срещата с ХараКиро и Сапунджиев , респективно техния натиск, корумпето Живко се отметна и почна да ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВА. Айде КреДенкOF, загризвай сиренцето в капана, мишко курдисана!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дивергент

    07 Апр 2024 13:22ч.

    Цялата пунта Мара втасала.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Красимир

    07 Апр 2024 10:40ч.

    Ах колко мъка има по света Господи!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    07 Апр 2024 18:13ч.

    Кой ли прокурор ще му чете глупостите вместо да изкара някой лев при митничарите !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ади

    07 Апр 2024 10:42ч.

    Хора, излезте да гласувате за да ги махнем тези! Те именно на това се надяват, че липсва желание за гласуване.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хахахаха

    07 Апр 2024 11:22ч.

    След като официално се каза, че се прави ала-бала? След като шефът на "Информационно обслужване" ходи в САЩ на инструкции точно преди изборите? След като "Информационно обслужване" е последната инстанция, която никой не проверява и от която излизат едни цифрички, които казват: вервайте ми, това са резултатите?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Денков: Ще изпратя сигнал до прокуратурата за натиска над Живко Коцев

    07 Апр 2024 10:43ч.

    Интересно, да не се окаже, че сабунджията е топил човка??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    07 Апр 2024 10:56ч.

    ще изпратил сигнал вземи мотиката и изчезваи писна ни от вас всеки ден излизат сигнали и снимки нито един глас за герб пп дпс

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Имало натиск?

    07 Апр 2024 10:56ч.

    Ма разбира се, че е имало натиск да сложи часовника, и се снима с него! То по физиономията му се вижда, че хич не е щастлив и го прави на сила. Работи в системата на МВР, на отговорен пост, и ходи да се снима с разни контрабандисти. На агент ли се прави? Те не знаят, че той той е от МВР, а пък той не знае че са контрабандисти!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ами изпрати - това ще е вдъхновяващ пример за целия състав на МВР

    07 Апр 2024 11:01ч.

    Полицейските синдикати на какво ще вярват - на автентичните данни на техни колеги от ДАНС и Прокуратурата, или на политическите шарлатани, демонстрирали "За първи път от десетилетия България има толкова антинационална и антиобществена власт"! (по В.Вацев от съседната статия), ъм?! ....... Омерзение и презрение към самодискредитиралите се лица на "промяната", които разкатаха държавата. п.с. Полицейските синдикати, вие на страната на българския народ, ли сте?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Маймуната Дарвин

    07 Апр 2024 11:03ч.

    Давай Денков, пускай сигнала, че още утре ти остана ! После от вторник, пак при жена си, началника в катедрата, да ти турга името към колектива изнамерил туй-онуй. Морално джудже, самозакичил се за Академик !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кобра

    07 Апр 2024 13:45ч.

    Никой не иска денков никъде! Преди месец служителите от просветното министерство заявиха, че ако се върне при тях - те ще излязат на стачка, защото не го искат!!! Най-добре е да се пенсионира...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kubis

    07 Апр 2024 11:27ч.

    Да можеш, но така заставаш зад престъпление и ставаш престъпник! Не че не го знаеме какъв си, но така официално заставаш на страната на злото! И тогава сапунения мехур ще се спука! Не случайно те наричат Мефистофел в научните среди!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Боги

    07 Апр 2024 11:29ч.

    Българският хипопотам се нарича Денков. Потънал до шия в ... (вие знаете какво), но ей такава уста отворил.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В канала

    07 Апр 2024 11:31ч.

    Ами и ние ли да си пращаме сигналите на смелия академко, щом акото кафяво шефче се е наакало и не може само и бате академко ще пише вместо него. Белезниците трябваше вече да са щракнати за опит за прикирване на престъпление. Това е опит за сплашване от самия Денков - кой по-нискостоящ ще посмее да се обади, като вижда как лично премиера прикрива шефа? Кафяв пълзящ фашизъм. Това е Николай Денков! Карбовски, ти венцеславеше една партийна мърла по същия начин. От твоя канал, чрез присъствието си там по време на пркурорски проверки сплашвахте заедно хората да не подават жалби, помиен канал.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Продължава да се излага каналният плъх, който по недоразумение е министър-председател в райхскомисариата

    07 Апр 2024 11:32ч.

    Гаулайтера хич не внимава какви кадри му пробутват туземците.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • да се отнеме титлата академик

    07 Апр 2024 11:33ч.

    Колко плаща и плаща ли изобщо на СУ фондацията на мошениците и престъпвици Денков и Петков, та нямат пари от у-тета да си платят ремонта на покрива? Кой знае още колко соросоидни НПОта и евроатлантически такива ползват за без пари базата на СУ и за това е виновно ръководснвото. Така се получават и по заслуги титли доценти, професори, академици и хордата се чудят как тъпунгери изведнъж станали хабилитирани учени

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • онуфри

    07 Апр 2024 11:57ч.

    Бързай бързай да пратиш сигнал, че от другата седмица няма да си премиер и никой няма да те бръсне за...!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гласувайте

    07 Апр 2024 12:27ч.

    Ако искате нещо да се промени. Гласувалите са ангажирани към случващото се в държавата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Абе я... с това вашето гласуване

    07 Апр 2024 17:21ч.

    Няма почва у нас тая измишльотина.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 2796

    07 Апр 2024 12:40ч.

    Срещу този нелепо-изглеждащ човек има вече дело в прокуратурата за държавна измяна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    07 Апр 2024 12:46ч.

    Денков да не би да е станал адвокат на Живко Коцев? Що такъв план?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    07 Апр 2024 12:46ч.

    Поправка. Плам, не план ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Подай сигнал и до баба си ако искаш

    07 Апр 2024 13:24ч.

    Няма да ви се размине на всичките вас. Тъпи и нагли. А оня гнусния гном казва, че това е многофункционално мероприятие. Да му кажа да си знае - това е многофункционален бързооборотен ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Доста нелепо се оправдават

    07 Апр 2024 13:32ч.

    Измислили са си отбранителна тактика, че прокуратурата извършва престъпление. Но най-голямото престъпление, е че досега не са разкрили и въвели под отговорност лицата за никакви престъпления, които са ставали. Значи всички са виновни, просто се опитват да си прехвърлят вината като волейболна топка. Не са способни да управляват, но искат. Хора с болна амбиция, и едните и другите, и третите. Сглобка от болни хора.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Единствения начин

    07 Апр 2024 13:43ч.

    Е повечето българи да гласуват, но не за партиите които 30 години с във властта и ППДБ техните деца и внуци. Само така може да им промяна. Нови партии и повече гласуващи. Ако БСП и ГЕРБ отново влезнат в парламента, нистин ще бъде подозрително дали изборите не с манипулирани. Съвсем ясно е, че БСП се разпространи в други партии, а ГЕРБ е групировка от зависими лица свързани с БСП.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кировец

    07 Апр 2024 14:03ч.

    Денков ни изправя пред сложен въпрос - какъв неадекватен премиер предпочитаме? Простак и мутра, който носи стабилност, канадски емигрант със зализан перчем и двуцифрено IQ, или „академик“ с мек изказ и още по-мека китка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За съжаление е вярно

    07 Апр 2024 14:29ч.

    Но има и четвърти още по-безумен вариант, за който всички работят зад кулисите, на ДПС. Защото всички са мъже по пол, но не и по действия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пор Ошенко

    07 Апр 2024 14:20ч.

    Какво писмо, бе пътнико НЕсвиден, пътнико НЕмлад! Утре ти ще си никой, ще си един прост сапун, използван и захвърлен ненужен в кацата с мръсните налъми! Фалшив герой, фалшив академик, срам за академията, срам за България!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    07 Апр 2024 14:23ч.

    То преди време и едно друго лице от МВР (бившия вътрешен министър Р.П.) се бе срещало с едни "безобидни" дупнишки "бизнесмени", за които упорито твърдеше, че са "добри момчета" (братя Г.) и в срещата им няма нищо нередно, но знаем злополучния край и на тримата... https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/374390

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • baba Pena

    07 Апр 2024 15:45ч.

    Познавам хора в Кюстендилско, за които братя Галеви са герои. Осигурявали са пазар на черешите на цена, за която собствениците на черешови градини са имали интерес да се грижат за дръвчетата. Сега черешовите дръвчета се изсичат и на тяхно място се слагат фотоволтаици.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    07 Апр 2024 19:06ч.

    Дано не се обидите, че ще ви опонирам, но те не са от "добрите", а са криминални изроди - в продължение на дълги години те и хората им тормозеха местните. Включително с гаври и изнасилвания на непълнолетни. "Благотворителната" им дейност не се дължи на човеколюбието им, a е метод за увеличаване на влиянието и контрола им над местните общности. Просто казано - така си купуват хората. Прави се от всички мафиотски организация по света - "...obtaining political capital among local people. ...various Mexican criminal groups, including the Sinaloa Cartel, were handing out social packages of petty cash, food, and sanitizers. However, such social handouts designed to build support among local populations had long been a very purposeful strategy of the Sinaloa Cartel. For decades, the cartel’s leaders have been giving money for fiestas, local churches and church authorities, schools, or to build soccer stadiums. In some places, such Covid-19-related despensas by the Sinaloa Cartel have persisted into late 2021, with the cartel promising local people, as they had told me in November, that it “will save us, make sure the poverty does not crush us,” even as the cartel took over their economies — such as fisheries or cigarette and alcohol sales." Това обаче не променя зловещата същност на подобни изроди. https://www.brookings.edu/articles/how-the-sinaloa-cartel-rules/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    07 Апр 2024 19:09ч.

    "This is kind of activity is classic mafia. It echoes the deep communitarian origins of the Camorra, especially when, at the turn of the 19th century, it moved into the power vacuum between the French Revolution and Bourbon Restoration, and established itself for both “protection” and extortion. The organisations rely on want : if you are hungry, you are not particular about which oven your bread comes from. By providing daily shopping for families in need, the clans are investing in consensus: desperate people who today receive the Camorra’s help will be grateful or, rather, will have to express their gratitude when everything gets back to normal and the clans need labour for their illicit enterprises." https://www.theguardian.com/world/2020/apr/25/why-mafia-taking-care-of-everyones-business-in-pandemic

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вася Илиева

    07 Апр 2024 15:38ч.

    Ами той сам си се е накиснал, бе човек? Сам! Сам си е направил престъплението, сам си е признал. Имаше надеждност с оставката му, сега я няма. Да зашитаваш престъпления, това продължавате с промяната, престъпни наглеци! Денков можеше да се забие вече при епруветките и да остане човек, не, Кирчовският бацил на лъжа и демагогия не прощава!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мнение

    07 Апр 2024 17:09ч.

    Този,като,че ли е олигофрен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи