Денков: Предстои да бъде обсъдено дали България ще подпише двустранно споразумение за сигурност с Украйна

Денков: Предстои да бъде обсъдено дали България ще подпише двустранно споразумение за сигурност с Украйна

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Свързани текстове: Роберт Фицо: Западни държави обмислят двустранни споразумения за изпращане на войски в Украйна

Днес проведохме продуктивни и конкретни преговори с българския премиер Николай Денков, съобщи във Фейсбук украинският президент Володимир Зеленски. Премиерът Денков е на посещение в Киев.

"Благодаря на България за подкрепата на нашите усилия в Черноморския и Дунавския региони да разширим търговските потоци и да възстановим корабоплаването. От изключителна важност е да поддържаме нормални икономически отношения дори в трудни времена", написа Зеленски.

"Споразумяхме се с България да засилим развитието на логистиката и инфраструктурата в нашия регион. Уважението към принципите на добросъседството ще допринесат за икономическия ръст на нашите държави".

Предстои да бъде обсъдено дали България ще подпише двустранно споразумение за сигурност с Украйна, както направиха други страни от ЕС.

Това ще изисква и решение на Народното събрание, каза още Денков. На въпрос за военно-техническата помощ, която България оказва на Укарйна, той увери, че София непрекъснато проверява нуждите на Киев и своите възможности.

От своя страна президентът Укарйна Володимир Зеленски заяви, че страната му цени високо оказваната от България подкрепа. Двамата са обсъдили сътрудничеството в енергетиката и отбранителното производство. София и Киев ще активизират „разширяването на логистиката и инфраструктурата в региона на Черно море", заяви украинският президент.

Украйна е заинтересована от съвместно производство на военна продукция с България, заяви президентът Володимир Зеленски на съвместния си брифинг с гостувалия му в Киев български премиер Николай Денков. От своя страна Денков увери, че София неперкъснато анализира нуждите на Украйна. Той отказа подробности за военно-техническата помощ, която София оказва на Киев, но, по думите му, България е сред водещите държави в това отношение:

По думите на Денков, подкрепяйки Украйна, България защитава и себе си, тъй като, цитирам, "целите на Путин се простират извън пределите на Украйна и амбициите на руската агресия са директна заплаха и за националната сигурност на България".

„България осъжда агресора, нарушенията на международното право, зверствата и престъпленията срещу човечеството”, заяви акад. Денков и подчерта неотклонното убеждение на българското правителство и народ, че законът защитава международно признатите граници от насилници. „България уважава украинците, които се борят за своята свобода, уважава тези, които защитават европейския идеал за демокрация и няма да забрави онези, които са дали живота си за суверенитета си,” изтъкна премиерът.

Денков напомни, че през последното десетилетие има множество позиции на международни органи, които подкрепят териториалната цялост на Украйна и заклеймяват действията на Русия като незаконни. Той изрази гордостта си, че България подкрепи резолюцията на Общото събрание на ООН от 27 март 2014 г., което призна Крим и Севастопол за неделими части на Украйна.

Българският министър-председател посочи, че трябва да има наказания за военните престъпления. „Вярваме, че Украйна трябва да се възползва от правосъдието, което й се полага според международното право“, подчерта премиерът. Той изрази решителната позиция на България в подкрепа на универсалните човешки права, включително правото на гражданите на Украйна да живеят мирно и свободно в мир. Премиерът осъди престъпленията срещу идентичността в окупираните от Русия територии – отказ от правото на майчин език, пренаписване на историята чрез паметници и учебници, преименуване на институции, изземване на църковни имоти и религиозно преследване. „Агресорът се опитва да окупира не само територия, но и умове“, предупреди Денков.

Министър-председателят посочи, че България подкрепя Украйна, не защото тя стои между нас и потенциален алчен нашественик, а защото е наше морално задължение. „Ние вярваме, че всяко дете, във всяка страна, има право да бъде свободно от травмата от войната. Да бъде отгледано от родителите си, а не отвлечено в чужда държава и подложено на престъпления срещу неговото потекло, идентичността и историята на народа му”, изтъкна министър-председателят.

Източник: БНР

 

 

 

Коментари

  • Ghost

    26 Фев 2024 18:24ч.

    В "двустранното споразумение за сигурност" Денкофф колко батальона, дет ги няма, е записал че ще прати в степите?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ами да ги изпратим на гарата с духовата музика

    26 Фев 2024 19:02ч.

    Пращаме цялото правителство (Магарев, ДенкоГабриел и компания) и всички дупетати (ще ги води джуджето базедов генерал, купил съм му детско автоматче), заедно с цялото русофобско кралство: Огнян Минджев, Иво Инджев, Евгений Майнов Миндев, Дебелашо Йорданов и сие.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мустаците на Лена

    26 Фев 2024 20:06ч.

    Генерал Лилипут ще сформира батальона на Смъртта от себеподобни нискостъблени войни. Толкова дребни, че никакъв дрон няма да ги забележи. Свирепа ударна сила!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Народен съд!

    26 Фев 2024 21:45ч.

    На тоя съсел му остават само няколко дена да е на власт и е рашил да ни съсипе до край.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Заглавие от “Епицентър” : Денков подарил на Зеленски копие на меча на хан Кубрат. Отговорът бе: А може ли ракети ПВО?

    26 Фев 2024 22:15ч.

    Може, но ракетите ще бъдат “реплика” (като меча). Един клуб по ракетомоделизъм в Каспичан ги прави.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    26 Фев 2024 23:06ч.

    Усещате ли, че тези много последователно действат и ни вкарват във война с Русия по поръчение на Посолството! Сваряват ни постепенно, като жаби! То и това е целта на сглобката! Ако продължим да спим дълбок сън, един ден ще ни събудят руските ракети!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Албена

    26 Фев 2024 23:21ч.

    Да не забравяме кухоглавия Слатински, нискочелия Шаламанов и Събчо Събев. Накъде без тях. А женски батальон няма ли да има: начело с Надежда Михайлова, щом се появи, мигом ще обърне врага в паническо бягство, Куролена Мустакова също. Кадри не липсват!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • народът

    27 Фев 2024 0:53ч.

    Очакваме с нетърпение да подпишете /и сигурно ще подпишете/ споразумението да изпратите българи на украинския фронт , защото им избиха хората и няма пушечно месо. Очакваме да покажем народната си любов към вас ! Очаквайте да я получите !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратена

    27 Фев 2024 7:29ч.

    Да не забравим и Деска бодрата съдийка и други известни патици!…от “евроатлантичките”!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Трет

    26 Фев 2024 18:30ч.

    Денкофф да носи знамето.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хабиби

    26 Фев 2024 19:52ч.

    Смрад!Тоя Наколенков като плещи за майчин език не му ли ПОДС(казаха),че руският го забраниха още преди четири години?Облизва се мръсникът,че военните ни заводи ще бичат денонощно 152 и 155 млм.снаряди и накрая пак ще"опрощаваме" дълг като в Ирак,Либия и така нататък.До под кривата круша.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • засега само ни хаби, но ще има и би

    26 Фев 2024 19:56ч.

    Не знам кво ще бичат, ама намесили ни в тоя конфликт, фабриките за снаряди ще гърмят една след друга както оня инцидент в Челопечене. И то съвсем легитимно, защото ни набутва да мрем и да се саморазрушаваме за чужд интерес...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • с чужда пита помен няма да ти позволят да правиш, назначенец

    26 Фев 2024 18:30ч.

    Споразумението ще се отнася само за феновете на нацизма. Ще ги пращат доброволци на фронта, нали това искат...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    26 Фев 2024 21:27ч.

    Гарантирам ти, че никой от тези натопорчени телевизионни ястреби няма да иде! По скоро веднага ще си купят самолетни билети за топлите страни за да се настанят в новозакупените им имоти! Тези мръсници искат да пратят нас и нашите деца да се бият с "лошите" руснаци! Не си въобразявай, че денкоф, магарев, коро, кокоро, иво минджев, мравояда, най-малкия генерал в света и цялата им там соросоидна сган ще отидат на фронта!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Два театрални персонажа на ПЕНТАГОНА,

    26 Фев 2024 18:32ч.

    разпореждащи се с чужди данъци

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сапунджията ще ни вкара

    26 Фев 2024 18:33ч.

    във войната, не се съмнявайте в това. Американският посол (анаграма на сопол) го иска и така ще стане. Бог да ни е на помощ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бензинджия

    26 Фев 2024 18:34ч.

    "амбициите на руската агресия са директна заплаха и за националната сигурност на България" -- е, изсилил се е акаденко, като... таквоз, на мокър пясък. за умнокрасивитета ввп може и да е заплаха някаква, но за България... добре е да си мери приказките сапунджията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • кирчо

    26 Фев 2024 18:35ч.

    Плъхът иска ВОЙНА у нас

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пентаграм

    26 Фев 2024 18:51ч.

    Една сапунерка затри цяла държава

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Каналният плъх е престъпен подпалвач на война

    26 Фев 2024 18:54ч.

    Има разписани ясни текстове в Наказателния кодекс на Р. България за подпалвачите на война. Ще има Нов Народен съд ако главна прокуратура проспи въвличането на Р. България в гражданската война на територията на Украйна и не озапти такива престъпни подпалвачи на война като Денков и Тагарев. >>>>> Глава четиринадесета. ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ МИРА И ЧОВЕЧЕСТВОТО Раздел I. Престъпления против мира [Препратки от статии] [Препратки от практики] [Препратки от процедури] [Бележки] Чл. 407. Който върши по какъвто и да е начин пропаганда за война, се наказва с лишаване от свобода до осем години. [Препратки от статии] [Препратки от практики] [Препратки от процедури] [Бележки] Чл. 408. Който пряко или косвено, чрез печат, слово, радио или по друг начин се стреми да предизвика въоръжено нападение от една държава върху друга, се наказва за подстрекателство към война с лишаване от свобода от три до десет години. [Препратки от статии] [Препратки от практики] [Препратки от процедури] [Бележки] Чл. 409. (Изм. - ДВ, бр. 153 от 1998 г.) Който планира, подготвя или води агресивна война, се наказва с лишаване от свобода от петнадесет до двадесет години или с доживотен затвор без замяна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стефан

    26 Фев 2024 18:55ч.

    За такова споразумение трябва смъртна присъда!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Каналният плъх е престъпен подпалвач на война

    26 Фев 2024 18:58ч.

    Има разписани ясни текстове в Наказателния кодекс на Р. България за подпалвачите на война. Ще има Нов Народен съд ако главна прокуратура проспи въвличането на Р. България в гражданската война на територията на Украйна и не озапти такива престъпни подпалвачи на война като Денков и Тагарев. >>>>> Глава четиринадесета. ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ МИРА И ЧОВЕЧЕСТВОТО Раздел I. Престъпления против мира Чл. 407. Който върши по какъвто и да е начин пропаганда за война, се наказва с лишаване от свобода до осем години. Чл. 408. Който пряко или косвено, чрез печат, слово, радио или по друг начин се стреми да предизвика въоръжено нападение от една държава върху друга, се наказва за подстрекателство към война с лишаване от свобода от три до десет години. Чл. 409. (Изм. - ДВ, бр. 153 от 1998 г.) Който планира, подготвя или води агресивна война, се наказва с лишаване от свобода от петнадесет до двадесет години или с доживотен затвор без замяна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Захари Ю.

    26 Фев 2024 18:59ч.

    Какви изроди народи Българио! Да не му даваме да се връща в София. Да го чакаме със сопи на Орлов мост гадината… Гонете го навсякъде!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • malart

    26 Фев 2024 19:02ч.

    След по - малко от 11 месеца Тръмп влиза в длъжност и никой няма да помни и зачита за нещо всекакви приказки, договори итн

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • относно жалката съдба на гяволите-лимитрофи

    26 Фев 2024 19:06ч.

    Както прозорливо заключи в една своя публикация от днес руският журналист Ростислав Ищенко: "Вообще же все большие войны начинались с мелких амбиций лимитрофов. Страны, не отвечающие за свою судьбу, не могут ощущать ответственность за судьбу мира". - https://voennoedelo.com/posts/id56740-raskol-evropy-na-ruinah-ukrainy

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    26 Фев 2024 19:07ч.

    Някой питаше в другата соба кои ще са първите идиоти...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Cicero

    26 Фев 2024 19:08ч.

    Айде сега вредната и лицемерна сапунерка да отиде в Газа и да каже "Ние вярваме, че всяко дете, във всяка страна, има право да бъде свободно от травмата от войната". Вие продажници вярвате единствено в това, което демоничните ви шефове наредят. 👹👺

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Май братушките пак ще трябва да създават "Канцелария за гражданско управление на освободените зад Дунава земи"

    26 Фев 2024 19:11ч.

    Сглобката не осъзнава, че накрая пак до това ще се стигне. И Народен съд ще има, че и уличен съд ще настигне някои особено обичани изроди.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    26 Фев 2024 19:15ч.

    Тия ще ни набутат във война само и само Галя да ги остави на власт. Баце и Шиши ако имат малко останъл акъл да ходят на избори 2 в 1 и да ни оттърват поне от ПП-тата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Единен фронт за гражданско неподчинение, не партийни избори, признаващи удобното за тях статукво

    26 Фев 2024 19:21ч.

    Стига с тия избори в условия на фащ. диктатура, пак ли ни агитирате да настъпваме все същото миризливо изпражнение? При такива условия тия ще си слагат колониалните назначенци, а простите гласуващи патки ще им легитимират вечното статукво... да бе... как ли пък не... Да се самоорганизират те самите да ходят да помагат на зеленото джудже, нас няма какво да ни намесват в мераците си. ние не сме плебс, а достойни граждани, които им обръщаме гръб.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дърт еврокомикс за еднополов брак

    26 Фев 2024 19:30ч.

    Скрий се бе, пенси!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чезаре Ламброзо

    26 Фев 2024 19:35ч.

    Пич, айде да смениш репликите, че за малко да си помисля, че си тъп. Освен това тази фиксация в бастуни и насрани памперси е симптоматична. Не мислиш ли.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еврокомисарят е копрофаг

    26 Фев 2024 19:39ч.

    Безплатно ще ближе насрани старчески памперси. Да му е сладко!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еврокомисар

    26 Фев 2024 19:50ч.

    Като гледам и покрай протестите за МОЧА и Альоша, пенсиите бяхте болшинство. Не че нещо помогна и ще промени плануваното.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дърт еврокомикс събаря паметници

    26 Фев 2024 19:53ч.

    Тия нагли думи един ден ще ти бъдат припомнени, ако междувременно не си драснал под някой колесник на Спартан в западаща посока.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чезаре Ламброзо

    26 Фев 2024 21:12ч.

    Др.комисар, що използваш този русизъм "болшинство " в речника си. Да не си завършил в Москва бе, брат. Пък и този израз, който вместо използваш, говори в коя възрастова група попадаш. Абе, брат, ти да не си в нашата, бе.:)))))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    26 Фев 2024 19:18ч.

    Те затова ни пращат орки, за да ги изпратят като българи там... кьорав българин няма да се съгласи да отиде!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • kakво е това, академик ники?

    26 Фев 2024 19:36ч.

    Нещо като коалициа на желаещите ли? Дето ще пращат пушечно месо? Е, тогава и дупката на мравоядите няма да ти помогне, академик плъхарски!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • два исполина

    26 Фев 2024 19:39ч.

    един клоун и един плъх! Величествени!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • _)*§€

    26 Фев 2024 19:43ч.

    Денков иска българи да се бият с руснаци. Упълномощен ли е за това и от кого?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • -+()

    26 Фев 2024 19:47ч.

    Денков взривява правителството.А е подписал,а става страшно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • не се упражнявайте в красноречие

    26 Фев 2024 19:48ч.

    Тази новина е анонс за повиквателни за синовете ви за Украйна. Познавам действащи военни. Сред професионалните военни няма да намерат и една рота за източния фронт. Най-вероятно плъха ще обяви някаква форма на мобилизация.. А вие все така продължавайте да си чешете езиците ! Нали знаете че при повиквателна и отказ детето ви да се яви, попадате под ударите на Закона !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Те децата са невидими за военните. От колко години няма наборна армия?

    26 Фев 2024 19:55ч.

    Ще трябва да мобилизират 40 - 50 годишни. За младите нямат данни. Пък и те за нищо не стават.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 50 годишен

    26 Фев 2024 20:13ч.

    Чакам военкоматите на Плъха. Гарантирам сноп съчми в задниците им, това ако се държат възпитано.Има и други варианти...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • С.А.М.

    26 Фев 2024 20:39ч.

    "Те децата са невидими за военните." ---- ---- ---- Пълни глупости. Във военните окръжия има бази данни за всички жители на България. И тук не става въпрос кой има военна квалификация като 40-50 годишните, а кого по-лесно ще излъжат и принудят да отиде на фронта. Естествено, че едни 20-30 годишни олигофренчета са много по-лесно манипулируеми от възрастните.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мизернико,

    26 Фев 2024 19:54ч.

    знаеш за кого пишем, ако направиш това, което прочетохме тук. по-добре не се прибирай дома, тук вече не си желан! По-добре се махай, където ти очи видят...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Къде сте,

    26 Фев 2024 20:00ч.

    бе, патриоти от БСП. Възраждане, Левицата, организирайте митинги против въвличане във война, която не е в наш интерес! Всички ще излезем масово!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еврокомисар

    26 Фев 2024 20:03ч.

    Няма ги, трудно се организират питомците на старческите домове, а Коцето работи срещу заплащане, но в твърда валута.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • еврокомиксар, бабата те чака

    26 Фев 2024 20:06ч.

    Дъртофел, айде да си лягаш при дружката, че е късно за уморените ти меса, като преди това излезте на плаца на старческия за вечерна проверка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еврокомисар

    26 Фев 2024 20:10ч.

    Разбираш ги нещата изкукуригал простамолник!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    26 Фев 2024 20:12ч.

    А, е що левицата?! Ми нали те са червени боклуци!? И пак ли ще чакаме президента да слага вето? Докато го попържаме и гласуваме експериментално, като ученички, експериментиращи със сексуалността си? А ако говорим по-сериозно - работата е много дебела. Много! И заради конкретния факт, и заради тенденцията. Много дебела и много тъжна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тоя път нев кюлотите й

    26 Фев 2024 20:13ч.

    И си прибери чейнето в чашата, да не го забравиш пак между окензаните бедра на бабата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • нъл знаищ

    26 Фев 2024 20:15ч.

    ИП то ти е известно. И пола да си смениш все тая, ще те овъргалят в катран и перушина. Лично ще ди драсна клечката.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    26 Фев 2024 20:05ч.

    "Като гледам и покрай протестите за МОЧА и Альоша, пенсиите бяхте болшинство". Тя, тяхната - лесна, вий сте на пангара. Мен ме снеха от отчет, така, че щи пиша: "Лети с приветом, жду ответа, как соловей лето! И берегись, береги пенсне, дорогой!"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Монархофашист

    26 Фев 2024 20:18ч.

    Ти си лесен, но къде са останалите? Къде е протеста, къде е въоръжената съпротива, не е лесно в гората при хронични и старчески заболявания.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    26 Фев 2024 20:21ч.

    Ний сме лесни, вий му мислете. Като ви се ходи, що да ви спираме?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • smb

    26 Фев 2024 21:08ч.

    Знаеш ли колко преди теб, в друго време същото си мислеха? И така си повярваха, че брата си предаваха и комшията убиваха. Още за "цвета на нацията" от преди 70 години ревете. Наистина ли си мислиш, че точно този път ще е различно?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    26 Фев 2024 20:17ч.

    Спрете го тоя, че ще натвори куп поразии!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    26 Фев 2024 20:19ч.

    Спомням си преди 20 години, когато докараха шофьорите ни от Ирак и разни траурни физиономии, телевизионни студиа и т.н. Единственият човек, който обозначи точно нещата, беше Евгени Минчев, оня, същият. В едно студио на Канала, в прав текст, право в очите, нарече всички "скърбящи" - лицемери и фактически убийци. Натам вървим, дами, господа и други, и нищо и никой не може да ни спре! Освен Путин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    26 Фев 2024 20:21ч.

    какво ще подписваш при 40 процента изб активност еи момче не знаеш мярката кога да се спреш оставка и нови избори с нови лица

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В Третата

    26 Фев 2024 20:26ч.

    Един професор вкара България във Втората световна война,а сега сапунджийски академик ще ни вкара в Третата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    26 Фев 2024 20:36ч.

    Няма да сме живи, но след години в аналите на историята за периода на управлението на Денкофф, може би ще пише нещо от сорта: "Най-слабият министър-председател от епохата на 4-та българска държава, който с действията си е довел до изчезването й".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 404

    26 Фев 2024 20:40ч.

    Тия изpoди са напълно способни дори да обявят война на Русия, само и само да се подмажат на господарите си !!! Е, ние ще го позволим ли? Трябва ясно и точно да им поставим ултиматум,че ако ни вкарат във война, те ще са първите жертви !!! Ще им се търкалят кратуните по жълтите павета !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • CMEXXX

    26 Фев 2024 20:50ч.

    Ей изрод долен, не вкарвай България във война!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    26 Фев 2024 20:56ч.

    "Премиерът осъди престъпленията срещу идентичността в окупираните от Русия територии – отказ от правото на майчин език, пренаписване на историята чрез паметници и учебници, преименуване на институции, изземване на църковни имоти и религиозно преследване. „Агресорът се опитва да окупира не само територия, но и умове“, предупреди Денков.".....???!!!!!???!!!!!???!!! Денков, ти на хапчета ли си? всичко изброено по-горе бе започнато от "измислената народност украинци" още преди 15 години!!!! Що не отидеш в Донбас? Що не отидеш при бесарабските българи? Що не изгледаш комичните видея на тоя същия Зеленски, дето се подиграва с украинците по Канал Первий??? Явно е защо драпаш да си мин. на външните работи. Защото утре, когато тръгнат да те преследват да избягаш с дипломатически полет до Австралия.....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За идентичността ... това е България

    26 Фев 2024 21:48ч.

    Денков е описал процесите на дебългаризация и дебилизация на младото поколение на България - а той знае как бил е много години в министерство на образованието. Предател комплексиран гнусен противен негодяй

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хм...

    26 Фев 2024 20:58ч.

    Профашисткото правителство на Денков трябва да бъде спряно...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чезаре Ламброзо

    26 Фев 2024 20:59ч.

    Невзрачните и силно комплексирани човечета неминуемо правят големи поразии. Това е същото, ако не и много по-лошо. За креслото на вънкашен министър е готово на всичко, дори да подпише военен пакт зад гърба на парламента. НС задължително трябва да го разпита в пленарна зала, дали по реда на парламентарния контрол, дали по-друг начин;). След това и други институции трябва да се незаинтересована какви ги е вършир тайничко от името на България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Питащ

    26 Фев 2024 21:08ч.

    Дашу ще се свършат някога идиотите в България...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чезаре Ламброзо

    26 Фев 2024 21:33ч.

    Не, няма. Просто трябва да се измисли механизъм, с който да не се допускат до властта.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хохол

    26 Фев 2024 21:25ч.

    Мда,ето ти ги двустранните споразумения на отделни държави с Украйна,както каза Фицо.Франция,Англия ...и барабар Петко с мъжете с 13000 хиляди кашици...голям е зора да умират българи за Украйна

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Боко харем

    26 Фев 2024 21:34ч.

    Тоя да остава там, ако се върне цялата свита направо в панделата. Предатвли

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Денков как ще гледаш в очите родителите, чиито деца ще пратиш на смърт

    26 Фев 2024 21:57ч.

    Защото на война смъртта е най-сигурното нещо. Ще вдига рамене и ще се оправдава с КОЛЕКТИВНАТА БЕЗОТГОВОРНОСТ на парламента като виден негодник избиващ комплекса на противен индивид. п.с. Ако ще има подобно решение ще трябва мерки срещу депутатите по места. Яйца, доматено пюре, жълти супи и тем подобни по почерка световен опит от Зелените протестъри. Ай сиктир и на продажниците.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    26 Фев 2024 22:14ч.

    Вечна дружба между хазарският хаганат и пра българската орда, Денков се нареди в учебникът по история... От отдавна ми правеше впечатление фашисткото повествование за снопа сухи пръчки, които заедно не могат да бъдат счупени, така още от първи клас малките българчета биват закърмени с фашизъм, който явно е неизкореним по тези територии! П.П Мафията и организираната престъпност са форма на фашизъм, важно е сухите пръчки да са в сноп и приготвен за адският огън, който ги чака!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • кольо албанеца

    26 Фев 2024 23:08ч.

    кой го е родил и отгледал това същество? надали е Дж. Р. Р. Толкин...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Албена

    26 Фев 2024 23:27ч.

    Напълно прав сте! "А, бе, патриоти от БСП. Възраждане, Левицата, организирайте митинги против въвличане във война, която не е в наш интерес! Всички ще излезем масово!"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зодия Прасе

    27 Фев 2024 1:41ч.

    Поизгърбил се е коши Кольо, всякаш е глътнал бастун. Или може би това е мечът на хан Кубрат, който му убива и причинява неудобства. Във всеки случай цирк Мъртън с дресировка на плъхове е във вихъра си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 777

    27 Фев 2024 1:52ч.

    Украйнци, (вашия дълг още е към императора) , вижте сте кой сте, тогава Русия би била с вас, НА това което сте, загубели сега., Съдба е! Животът върви.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Моите имена

    27 Фев 2024 8:59ч.

    Оправете го тоя правопис, мама му стара, какво сте ги нащракали тия "й" след всяко "о". По вашия правопис няма разлика между "кой" (ед.ч.) и "кои" (мн.ч.), защото навсякъде трябва да е "й"! Както и оня Виктор по-горе - шиба пълен член навсякъде! За по-лесно! Дано поне не го сънува този пълен такъв някакъв член!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БЕЛ

    27 Фев 2024 9:29ч.

    Как да го оправи случаен гражданин, като самите новоназначени редактори на сайта пишат неграмотно - в един от онзиденшните материали (интервю) не можеш от постоянна употреба на пълен член да схванеш смисъла на определени изречения - например кой извършва действието и как започва да го извършва оня, който всъщност не е подлог, а допълнение. Неграмотността вече имплицитно присъства у ония, които разпространяват словото. Което е признак на пълен упадък.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Необичаен

    27 Фев 2024 6:48ч.

    Все по нарастващото ни ангажиране с този конфликт има и духовна страна. И според скромното ми мнение то води до извършване на огромен грях. Грях който никой от нас не осъзнава в неговата цялост и последствия. И за който ще платим всички.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • диктатура

    27 Фев 2024 9:33ч.

    На заглавната страница има три заглавия, които дават свързаната картина - Фицо,Макрон и оня боклук Денков. Нещата вървят натам, накъдето хора с акъл твърдят от година и половина. Управляващата измет ще набута България директно във войната на НАТО и Русия чрез двустранно споразумение. Това изобщо не бива да се допуска, дори и да бъде опаковано с лафовете, че ще бъдат доброволлци. Досега за две години, който е имал мерак да ходи доброволно да е ходил. Ама май няма,имаше там един, който вече е на друго място. Читави хора от висши военни трябва да реагират на ставащото.Събудете се!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • национални предатели

    27 Фев 2024 10:44ч.

    То е ясно, че цялата тази платена пропаганда в медиите срешу Русия, лъжите срещу нея, пренаписването на историята, укриването на истината от хората, забраната за свободен достъп до информация и всекидневното тиражиране на наглите лъжи на зеления наркоман има една цел - до подготви народа ни психологически за набутване във войната.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи