Денков: И истинския Меси да предложим, няма да събере мнозинство

Денков: И истинския Меси да предложим, няма да събере мнозинство

Следвайте "Гласове" в Телеграм

„И нобелов лауреат да предложим, и истинския Меси да предложим, сигурно пак няма да събере мнозинство”. Това каза в предаването „Здравей, България” на Нова телевиизя кандидатът за премиер на „Продължаваме Промяната” Николай Денков. Според него това, което би могло да обедини депутатите, са ясни национални цели, които трябва да се решат като Шенген, еврозоната.

„Няма как да има техен министър в дадена сфера. Техен министър означава да имаме подписано коалиционно споразумение. Ако те подкрепят съответната декларация, може да обсъдим как би изглеждал съставът на МС от наша гледна точка”, поясни Денков. Според него е възможно в евентуалния им кабинет да има министри на БСП. 

„Борисов в момента не може да обедини хора. Той е свикнал да хока другите. Дали аз мога, ще видим. Този модел, при който обществените пари могат лесно да изтичат в огромни количества, трябва да престане. Това ще стане чрез законите, свързани с правосъдната система. Цялата атака как Асен Василев не разбира от финанси е чисто политическа атака. Той е изключително добър финансов министър”, смята Денков.

На въпрос при неуспех на втория мандат очаква ли ГЕРБ, ДПС и БСП да се съберат и да направят правителство с третия мандат, Денков заяви:„Не е изключен вариант, но в този вариант ще е ясно кой носи политическа отговорност. Но дори и в този вариант аз не си представям Борисов начело на едно такова правителство”.               

Целия разговор гледайте във видеото.

Източник: Нова телевизия

 

 

 

Коментари

  • j.jelevban

    21 Дек 2022 8:57ч.

    С таквиз академици толкоз.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Национална цел

    21 Дек 2022 9:07ч.

    Шенген и Еврозоната не са национални цели. Това са ваши цели, на шайката назначенци на Козяк. Бойкот на властта !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    21 Дек 2022 9:08ч.

    Меси мирише ли на сяра? Не, а ти миришеш... от бай Шорши ти идва миризмъта ?☝?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Обединен народ

    21 Дек 2022 9:17ч.

    Само обединен и солидарен народ може да се разправи с вас. Така както тунизийците бойкотираха изборите (навсякъде фалшифицирани) и дадоха изборна активност 8% ! Така управляващите шайки се посочват като нелегитимни?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лора Дан

    21 Дек 2022 9:21ч.

    На този нещастник му подариха титлата, докато беше министър на образованието. Грантоядец от Америка за България, опитващ се да разруши малкото останало читаво образование в България, да подмени историята и да промие мозъка на българчетата с евроатлантически ценности, които никой не може да формулира. На всички е ясно, че правителство в този парламент е невъзможно. Вместо да се тутка, да обяви направо, че връща мандата и да се ходи на избори. В Италия новото правителство вече прашаса, а нашият президент тупа топката и се съобразява с четирите годишни времена. Наистина вече ми писна от говорещите глави, преливащи от пусто в празно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • айде пак

    21 Дек 2022 9:21ч.

    еврозоната и шенген били национални цели; ???????

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • пешо

    21 Дек 2022 9:31ч.

    Ми как не, като в главата на тоя "пинокио" е "шлякани яЙца по амерички" Измет предателска.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    21 Дек 2022 9:22ч.

    Каква връзка има Меси с нашенските пишман политици, които се местят от партия в партия според интереса на джоба си!? Прав е автора на текста "Обединен народ."

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мимето

    21 Дек 2022 9:39ч.

    Едно време много обичах филмите за Уди Кълвача. Що се отнася до Денков, абсолютно олицетворение на нищоправенето и лицемерието в МОН, където се взимат едни пари, и откъдето тръгва цялото разложение в системата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    21 Дек 2022 9:51ч.

    А какво се случва с оня мачо, любовницата на Асенча, къде го поставиха в НАП? Някой няма ли да го демонтира? Радке, спиш ли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • старецът и реката

    21 Дек 2022 10:42ч.

    Професоре, а кой е виновен за това положение, кой отврати свестните хора от политиката?!?!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вася Илиева

    21 Дек 2022 10:55ч.

    E, няма да имате кабинет. ПП е след ГЕРБ във времето на управление и няма защо да се позовават на тях. Да се споменава дори Меси за аналогия на избора е нелепо. А Меси е играч, честен и силен играч, патриот, докато ПП са мошеници и родофоби. Да им имам целите, посочени от Денков. Нямат понятие кога и кой вдига летвата за национална капитулация като ПП.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    21 Дек 2022 11:33ч.

    Виц: Академик пътувал, но замръкнал в непознато село. Питал къде да пренощува, насочили го към популярна къща със самотна стопанка. Показала му стаята и след малко влязла гола при него. Той си сложил ръце на очите, обърнал се и казал - Извинявам се , извинявам се, а тя излязла. На сутринта Академикът си тръгва и гледа на двора десетина кокошки и 5 петела, пита стопанката: - За тези кокошки един петел не стига ли? Стопанката отговаря: -Е, той петела е само един, другите са академици.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зодия Прасе

    21 Дек 2022 12:51ч.

    Готин!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лора Дан

    21 Дек 2022 12:36ч.

    Ето какво казва колегата Shambhala по въпроса: "Бившият министър на образованието от правителството на ПП, направи евро-атлантическа "реновация" на образованието на децата ни, която се счита за модерна и прогресивна, а именно да вкара в образователната система от първи до 5-ти клас литература с пропаганда за еднополовата любов, че педофилията е нещо нормално и естествено, както и това да си крадец и убиец се счита за геройство (става въпрос за дневниците на дръндо, дейвид уолямовците и пърси джаксъновците; първите двама спорни "автора" - плагиатори, бездарници в писането и силно надарени в мисирстването са едни от най-големите агитатори и дарители на кампании за защита на lgbt субкултурата в Англия и щатите. Уточнявам, че вторият, подвизаващ се като жури в British Got Tallent, не е писател и получава политическа поръчка, добре подплатена с неубедителен маркетинг, който да подмами децата и родителите им да си мислят, че е наследникът на Роалд Дал. Моите извинения! Минал е покрай него. Има много класически писатели, които са били обратни, или им се приписва това като на Оскар Уайлд, но по нищо няма да го разберете в произведеняита им, които обхващат естествени и общочовешки проблеми.) Асоциация Българска книга приема дарения от Америка за България, като е мобилизирала популярни мисирки от бнт, бтв и нова да обикалят по училищата, както кунчев, казанджиев и витанов обикалят смрадовете да ни плашат с фалшиви вируси и несъществуващи чували с трупове, за да правят "литературни четения" с въпросните боклуци-"книги" с надслов "Да поощрим и накараме децата да четат повече". За жалост родителтие на тези деца изобщо не се интересуват от образованието им и какво децата им искат, четат и консумират, а те им го купуват без да питат, за да се оттърват възможно най-бързо от отговорност. Само дълбоко увреден, тежко наранен в главата и психически нестабилен би навредил и унищожил сам децата си. Това е съучастие в геноцида, който се упражнява върху българския народ. Голямата част от вината е на родителите, но все пак става въпрос за невръстни деца!"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Признанията за подкуп в грандиозни размери, предназначен за тогавашния шеф на МВР Младен Маринов, сега депутат от ГЕРБ, се съдържат в том 66.

    21 Дек 2022 12:36ч.

    https://afera.bg/%d0%9b%d0%90%d0%9f%d0%90%d0%9b-%d0%9b%d0%98-%d0%95-%d0%9f%d0%9e-100-%d0%91%d0%9e%d0%9d%d0%90-%d0%9d%d0%90-%d0%9c%d0%95%d0%a1%d0%95%d0%a6-%d0%9c%d0%92%d0%a0-%d0%9c%d0%95%d0%a2%d0%9e-%d0%9c/#comment-970472

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какви са тези

    21 Дек 2022 13:24ч.

    Нахални думи. Дали ако предложим на Меси, ще се съгласи? Едва ли! Той затова е Меси, знае къде е силен и къде му е мястото. А вие предложете някой плъх, тъкмо ще му подхожда на натурата да управлява държава без бъдеще.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • j.jelevban-1/1000 обединени синове на народа

    21 Дек 2022 13:40ч.

    Стигат.И не е нужно да си играят на покер автомати/избори/Нужно е да отсекат здрава дряновица,И да почнат от фалшивите патриоти.Докато тази 1/1000 бездейства и оставя лъжепророци да заблуждават честни хора няма да има промяна.И да ще е нужно и ум и търпение.Но трябва да са готови.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Христо

    23 Дек 2022 20:38ч.

    ае малоумник...аре къш от БГ. Боклук

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи